Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το χρηματιστηριο φιλε μου ειναι θεμα ηλικιας δλδ?
οι σπουδες οικονομικων ειναι αχρηστες?να συμβουλευτω τον πατερα μου που εχει πατησει τα ηντα μιας και ο παππους εχει πεθανει και δεν προλαβε να μου πει τα μυστικα της wall street.
μπορεις να μου πεις τουλαχιστον απο ποια ηλικια και μετα επιτρεπεται να ασχολουμε και να εκφερω γνωμη.

οπως σου ειπα και στην αρχη το γαμησες και ψοφησε το θεμα.

Οι οικονομικές σπουδές φίλε μου γιατί και εγώ αυτές έχω τελειώσει βοηθούν ελάχιστα στο να καταλάβεις το παιχνίδι του χρηματιστηρίου (πέραν από το να διαβάζεις ισολογισμούς και δείκτες). Και εγω τη γνωμη μου λέω και εσύ τη δικιά σου εδω.
Εγω όμως δεν εκφράζομαι ότι το γάμησες με αυτά που λές (δικά σου λόγια)
Τουλάχιστον όταν μιλάει κάποιος έτσι δεν μου δείχνει για μορφωμένος
Καλά για τον pleasure το 95% των μηνυμάτων του είναι τσοντοφωτογραφίες.
Εχει χαρακτηριστεί απ'όλους. Τωρα έχει και άποψη για το χρηματιστήριο. ΣΑν να λέω εγω και εσυ ότι έχουμε μεγαλύτερο αρχείο σε τσόντες απ'αυτόν
Είναι δυνατόν?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Οι οικονομικές σπουδές φίλε μου γιατί και εγώ αυτές έχω τελειώσει βοηθούν ελάχιστα στο να καταλάβεις το παιχνίδι του χρηματιστηρίου (πέραν από το να διαβάζεις ισολογισμούς και δείκτες). Και εγω τη γνωμη μου λέω και εσύ τη δικιά σου εδω.
Εγω όμως δεν εκφράζομαι ότι το γάμησες με αυτά που λές (δικά σου λόγια)
Τουλάχιστον όταν μιλάει κάποιος έτσι δεν μου δείχνει για μορφωμένος
Καλά για τον pleasure το 95% των μηνυμάτων του είναι τσοντοφωτογραφίες.
Εχει χαρακτηριστεί απ'όλους. Τωρα έχει και άποψη για το χρηματιστήριο. ΣΑν να λέω εγω και εσυ ότι έχουμε μεγαλύτερο αρχείο σε τσόντες απ'αυτόν
Είναι δυνατόν?

στο φορουμ του μπουρδελα ειμαστε οχι στο πολιτεια τεννις κλαμπ,οποτε ατακες οπως το γαμησες και ψοφησε δεν νομιζω οτι δεν ταιριαζουν στο περιβαλλον.
καλη η μορφωση φιλε αλλα μην γινουμε εντελως φλωροι επειδη διαβασαμε μερικα βιβλια παραπανω.
ουτε να αρχισουμε την ξυλινη γλωσσα των πολιτικων ή και την οικονομικη ορολογια για να επιβεβαιωσουμε σπουδες και επιπεδο.
μια απλη καθημερινη φραση σου ειπα,για να την πιασουν ολοι,και επιμενω σε αυτη.

Η αποψη που ανεφερες περι bearmarket και βατοπεδιου ειναι μια τεραστια μπουρδα που μονο γελιο μπορει να προκαλεσει σε οποιον εχει στοιχειωδης γνωσεις οικονομικων.

φευγω τωρα,παω να δω τον γαυρο

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στο φορουμ του μπουρδελα ειμαστε οχι στο πολιτεια τεννις κλαμπ,οποτε ατακες οπως το γαμησες και ψοφησε δεν νομιζω οτι δεν ταιριαζουν στο περιβαλλον.
καλη η μορφωση φιλε αλλα μην γινουμε εντελως φλωροι επειδη διαβασαμε μερικα βιβλια παραπανω.
ουτε να αρχισουμε την ξυλινη γλωσσα των πολιτικων ή και την οικονομικη ορολογια για να επιβεβαιωσουμε σπουδες και επιπεδο.
μια απλη καθημερινη φραση σου ειπα,για να την πιασουν ολοι,και επιμενω σε αυτη.

Η αποψη που ανεφερες περι bearmarket και βατοπεδιου ειναι μια τεραστια μπουρδα που μονο γελιο μπορει να προκαλεσει σε οποιον εχει στοιχειωδης γνωσεις οικονομικων.

φευγω τωρα,παω να δω τον γαυρο

Πάλι δεν κατάλαβες τι εννοω με το βατοπέδι. Τελος πάντων αντε καλη επιτυχία στην ομάδα σου.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
μου φαινεται οτι ξεχασατε γρηγορα το 1999 που μετα τον σεισμο την επομενη το πρωι ηταν ολες ιο μετοχες στο λιμιτ απ και μετα την φαγατε στον κολο

Επισκέπτης

Συνημμένα

• XOU PE.jpg
    XOU PE.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λοιπόν, πρόεδρε, έχω τρελή φαγούρα στις παλάμες μου. Μόλις χτυπήσει 1700 το παζάρι, μπαίνω!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κι εγώ προς τα εκεί το βλέπω

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ακουω αποψεις

που μπαινουμε?

εμενα ,οπως και τον yorgo με τρωει πολυ τωρα.Αν το δουμε ψυχρα υπαρχουν τιμες ευκαιρια που ολοι θα θελαμε να ειχαμε προλαβει το 2003 ή το 2004.Ειναι ομως να μην φοβασαι οταν βλεπεις τοσο βιαιη πτωση?

Απο το μεσημερι ή απο την δευτερα με βλεπω σιγα σιγα να μπαινω,με μακροπροθεσμο οριζοντα.

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φυλαξου λίγο ακομα θα ελεγα. Περίμενε να μπει το 2009 και μετα κανε κινηση. Αν παντως επιμενεις για τωρα, βαλε πολυ μα πολυ λιγο χρημα (μεχρι το 10 % του διαθεσημου κεφαλαιου σου θα ελεγα, ευρω παραπάνω)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Οτι θέλετε γράψτε.
Ο ΝΟΚΙΑ εξαφανίστηκε και μάλλον δεν θα έχει αφήσει μετοχή για μετοχή της Εθνικής που να μην την αγόρασε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
φυλαξου λίγο ακομα θα ελεγα. Περίμενε να μπει το 2009 και μετα κανε κινηση. Αν παντως επιμενεις για τωρα, βαλε πολυ μα πολυ λιγο χρημα (μεχρι το 10 % του διαθεσημου κεφαλαιου σου θα ελεγα, ευρω παραπάνω)
συμφωνώ

Επισκέπτης
Αντε και στο -10% σημερα για να ανοιξουμε και τα κρασια.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.096
Πόντοι
5.956
περιμενετε την αμερικη να πεσει κατω απο τις 7000 και μετα κανετε κινηση

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.096
Πόντοι
5.956
και επειδη στις τανες εχει πεσει τρελλη ανεργια δειτε το σαν ευκαιρια να κατεβασετε τις τιμες,τουλαχιστον οι δικες μου εχουν δεχθει εξευτελιστικες τιμες για ΣΚ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom