Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
όσο διαβάζω το θέμα, βλέπω να απαντάει σε μαλακιούλες που του λένε...
Εμεις ειμαστε σοβαροι δεν λεμε ποτε μαλακιουλες,ελπιζουμε καποτε να μας κανει πλουσιους καποτε με τις γνωσεις του και ρουφαμε οτι λεει με μανια :rockon:,ηδη απο το χρυσο που αγορασα εδω και μηνες εχω οικονομησει τρελλα λεφτα,ολο πεφτει πεφτει αλλα εγω ειμαι μακροχρονιος και δεν φοβαμαι,παλι καλα προλαβα πουλησα στα 0.45 την ετε  και αγορασα χρυσο για ασφαλεια  :S

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Ρε ο ποδολαγνος εφφετζης ειναι,δεν τσιμπαει σε τιποτα ευκαιρια ζηταει να πει καμμια μαλακιουλα.

Εγω θα τον παρω καμμια μερα με την  πορσε καρρερα που χω να τον παω καμια βολτα αυτος θα ρθει με το σαραβαλακι του  :S,και εγω θα κλαιγομαι για την εφορια που με κυνηγαει και αυτος θα γελαει με κακια.

Αλλα αντε να πεισει καμμια γκομενα οτι εχει λεφτα τον βλεπω να ανοιγει σαμπανιες στα καφε και να αρχιζει ιστοριες τυπου σορταρα νταξ,παιζω τετρις σαξο κ.τ.λ  :2funny: :2funny: :2funny:

Μα ακριβώς αυτό κοιτάω να αποφύγω αγαπητέ Stelios. Να καταλάβουν πως έχω χρήματα. Και δεν με νοιάζει αν δεν ρίξω και κάνα γκομενάκι. Ας είναι καλά οι πουτανίτσες μου.
  Επειδή έχεις και Καρρέρα... (αμφιβάλλω αλλά κουβέντα να γίνεται), θα πρέπει να το ξερες πως μόλις οι γκόμενες αισθανθούν πως παίζει χρήμα, κολλάνε πάνω σου σαν το στρείδι.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Εμεις ειμαστε σοβαροι δεν λεμε ποτε μαλακιουλες,ελπιζουμε καποτε να μας κανει πλουσιους καποτε με τις γνωσεις του και ρουφαμε οτι λεει με μανια :rockon:,ηδη απο το χρυσο που αγορασα εδω και μηνες εχω οικονομησει τρελλα λεφτα,ολο πεφτει πεφτει αλλα εγω ειμαι μακροχρονιος και δεν φοβαμαι,παλι καλα προλαβα πουλησα στα 0.45 την ετε  και αγορασα χρυσο για ασφαλεια  :S

Καλά ρε μαλάκας είσαι; 1.800 - 2.100 είναι η τιμή στο φυσικό και δεν υπάρχει.

Που το είδες ρε παπαρίδη  ότι πέφτει; ή κοιτάς κι εσύ σαν τους άλλους τους μπουχέσες τους χαρτογιακάδες τα ETFs?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ποια επιτροπη κεφαλαιαγορας και τρίχες μη πω τιποτα άλλο,  ολα φτιαχτα,  δεν ξεραν για τις φουσκες , για τον τεως οικονομικο διευθυντη του ΧΑΑ που πηγε στο Λαυρετντιαδη και είναι μεσα τωρα; αμα εχεις πληροφορηση τη χρησιμοποιεις τι διαλο ποιο μαγγας ειναι π.χ. ο Νεονακης, το θεμα είναι οτι ο πολυς ο κοσμος τα μαθαινει εκ των υστερω, έγινε η μεγσλυτερη αναδιανομη πλουτου και μεσα ειναι καποιοι λιγοι

Μέσα στη μπουζού και μαλακίες ...
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ & ΓΙΑΝΝΟΥ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ... ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ...

12-Gauge-Shotgun-Shell-Head-Nickel-Bullet-Ring.jpg

όλα τα άλλα είναι μαλακίες.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ
ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΜΟΡΤΕΣ ....

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
   Μα ακριβώς αυτό κοιτάω να αποφύγω αγαπητέ Stelios. Να καταλάβουν πως έχω χρήματα. Και δεν με νοιάζει αν δεν ρίξω και κάνα γκομενάκι. Ας είναι καλά οι πουτανίτσες μου.
   Επειδή έχεις και Καρρέρα... (αμφιβάλλω αλλά κουβέντα να γίνεται), θα πρέπει να το ξερες πως μόλις οι γκόμενες αισθανθούν πως παίζει χρήμα, κολλάνε πάνω σου σαν το στρείδι.
Oλα τα ξερω μην ανησυχεις,μολις ελεγα σε γκομενες με τι ασχολουμαι κατευθειαν οι γκομενες βαζαν το χερι μεσα οταν ηταν να πληρωσουν,οποτε τις κακες συνηθειες τις εκοψα αφου πεταξα απο το αμαξι μια ρωσιδα που ηθελε να τις πληρωσω τα ποτα της.

Δυστυχως ειμαι ενας ναρκισος πιρφοροαγαπουλης και μολις μυριστω οτι παιζει ΑΤΜ σεναριο τρωει σουτι κατευθειαν.
Τοση ωρα σπαταλαμε στον καθρεφτη δεν θα το δωσουμε στην καθε πεινασμενη ζητιανα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Καλά ρε μαλάκας είσαι; 1.800 - 2.100 είναι η τιμή στο φυσικό και δεν υπάρχει.

Που το είδες ρε παπαρίδη  ότι πέφτει; ή κοιτάς κι εσύ σαν τους άλλους τους μπουχέσες τους χαρτογιακάδες τα ETFs?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ?

Επισκέπτης
Μέσα στη μπουζού και μαλακίες ...
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ & ΓΙΑΝΝΟΥ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ... ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ...

12-Gauge-Shotgun-Shell-Head-Nickel-Bullet-Ring.jpg

όλα τα άλλα είναι μαλακίες.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ
ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΜΟΡΤΕΣ ....

ποιο χρηματιστήριο επί σημίτη;

μπροστά στα λεφτά που αλλάξαν χέρια και τη ληστεία που έγινε την τετραετία 2009-2013 (και συνεχίζεται) το 2000 μοιάζει κουκλοθέατρο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν μου λέτε μαγκίτες.. ποιός παπάρας εδώ μεσα έλεγε να σπρωξουμε σε χρυσό γιατί θα ανέβει που να του μαραθεί και να πέσει του η΄λιθιου ??

Επισκέπτης
ποιο χρηματιστήριο επί σημίτη;

μπροστά στα λεφτά που αλλάξαν χέρια και τη ληστεία που έγινε την τετραετία 2009-2013 (και συνεχίζεται) το 2000 μοιάζει κουκλοθέατρο...
Άλλο πράγμα η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ που στα παίρνουν νταηλίδικα

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΗΣΑΝ ΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ
ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Συμφωνώ πάντως
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ.

Να μου τους δίνουν , να τους βάζω να σκάβουν το λάκκο τους
και μετά να σκύβουν μπροστά , να τους αδειάζω το δίκαννο στο κεφάλι
να πέφτουν μέσα στο λάκκο και απλά να τους σκεπάζω ....

τα καθίκια ....

Επισκέπτης
Άλλο πράγμα η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ που στα παίρνουν νταηλίδικα

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΗΣΑΝ ΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ
ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Συμφωνώ πάντως
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ.

Να μου τους δίνουν , να τους βάζω να σκάβουν το λάκκο τους
και μετά να σκύβουν μπροστά , να τους αδειάζω το δίκαννο στο κεφάλι
να πέφτουν μέσα στο λάκκο και απλά να τους σκεπάζω ....

τα καθίκια ....

μόνο η φορολογία;

cds; χρηματιστήριο; (υπόψιν ότι το χρηματιστήριο μετά την εποχή του σημίτη ΞΑΝΑΠΗΓΕ εκεί που ήταν σχεδόν, ενώ τώρα είναι στα τάρταρα), ΑΜΚ;

ακίνητα; ΟΠΑΠ; ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ; ΤΤ;

και πλέον ψήνεται στο φούρνο και το μεγαλύτερο φαγοπότι όλων των εποχών που ονομάζεται ΤΧΣ...

ήτοι ο μαγικός τρόπος με τον οποίο θα περάσουν πολλά δις στα χέρια ιδιωτών, με την πάροδο του χρόνου, χωρίς να πάρουμε χαμπάρι...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ?

Δεν το βλέπεις STELIOS. Όταν το δεις πρέπει να το αγοράσεις σε όποια τιμή σου πουν. Έξοδα ελέγχου γνησιότητος είναι όλα δικά σου, όπως κι έξοδα φύλαξης.
Θεωρητικά πουλάει και η ΤτΕ... αλλά θα σου πουν να πάρεις σειρά προτεραιότητος. Υπάρχει μεγάλη ζητηση και δεν σε βλέπω να αγοράζεις πριν το 2022.

:tooth:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μια προβλεψη για ευρωδολλαριο μεγαλε..

γαμιεται απο προχτες .. μεγαλη πτωση

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ελεινη διακυμανση το ευρωδολλαριο απο 1.2850 πριν κατι ωρες στο 1.34500 τωρα που πριν λιγο εφτασε τα 1.3200 και ξαναπηγε στο 1.345

τρελη διακύμανση...  θα εχουμε και αλλη βλεπω..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
μια προβλεψη για ευρωδολλαριο μεγαλε..

γαμιεται απο προχτες .. μεγαλη πτωση

Μακριά από ευρωδολάριο αυτήν την περίοδο. Πολύ ασταθές στην περιοχή του 1,30 με δείκτη μεταβλητότητας 85%.

Σε πετάει έξω ώσπου να πεις κίμινο, όσο φαρδιά στοπς κι αν βάλεις. Μεγάλη νευρικότητα.

Η GOLDMAN SACHS το παίζει λονγκ μέχρι 1,37 η Μοργκαν το σορτάρει από το 1,34. Κανείς δεν ξέρει όμως, ποιος έχει τα πιο πολλά "πυρομαχικά".

Όταν χτυπιούνται τα θηρία μεταξύ τους την πληρώνουν τα μικρότερα ζωάκια που ποδοπατούνται.

45% των τρέιντερς είναι λονγκ έναντι 55% σορτ σε απόλυτες τιμές. Αυτό σημαίνει πως μάλλον η Goldman θα κερδίσει αυτό το ματς .

Αλλά και πάλι η ισορροπία είναι εύθραυστη. Όσες πιθανότητες έχει το πάνω, άλλες τόσες έχει και το κάτω.

Από τη στιγμή που το στοίχημα πτωσης σε ΣΠΙΚΟ και Ντάξιο δεν απέδωσε περισσότερα από μια απλή διόρθωση, ενώ περίμενα πτωση τουλάχιστον 30%, μην περιμένετε τίποτα και για τα υπόλοιπα.

Κλείστε τα όλα και παρατήστε τα χρηματιστήρια. Κάντε διακοπές και ασχοληθείτε πάλι από Σεπτέμβριο.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Λενε δυο τρεις λουσερς για σιμητη και χρ/ριο ....αςπω κ εγω οτι τοτε με αρχικο κεφαλαιο150 000 δρχ, αγορασα μοτο ktm και ενα τογιοτα κορολα,το οποιο το πουλησα πριν κανα μηνα 2000euros σε εναν συριο.
Το κτμ το εχω ακομα ......
Το μπακαλικο ειναι τζογος κ δεν σε επιασε απο τοχερακι ο σημιτης να μπεις στο μπακαλικο
Η ληστεια του αιωνα γινεται απο τον
ΓΑΠ απο το 2010 εωσ κ σημερα

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
η φυση του Ελληνα ειναι τζογαδορικη και παντα τον δελεαζει το ευκολο κερδος,συμφωνω με τον απο πανω.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Το χρηματιστήριο δεν είναι τζόγος. Κακώς - κάκιστα το αντιμετωπίζουν έτσι ορισμένοι.
Είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες εμπορικές δραστηριότητες. Μόνο που μπορείς να χρεοκοπήσεις πολύ εύκολα όταν κάνεις πολλές αγοραπωλησίες και εκτίθεσαι σε μεγάλα ρίσκα.

Είναι το ίδιο ακριβώς με τον έμπορο πολυκαταστήματος που αχόρταγος φέρνει συνεχώς καινούρια εμπορεύματα, προσδοκώντας σε συνεχή αύξηση του τζίρου. Οι πολλές αγορές ενέχουν και μεγάλο περιθώριο σφάλματος.

Το ίδιο είναι και οι αγοραπωλησίες μετοχών ή παραγώγων προιόντων. Όταν κάνεις αραιό, μελετημένο trading, με πλάνο, στρατηγική, συγκεκριμένη τακτική, πάνω σε assets που έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας σε παρόμοιες καταστάσεις και με καλό money management είναι αδύνατον να χάσεις στο σύνολο.

It's all about the total at the end of the year.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
  Το χρηματιστήριο δεν είναι τζόγος. Κακώς - κάκιστα το αντιμετωπίζουν έτσι ορισμένοι.
Είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες εμπορικές δραστηριότητες. Μόνο που μπορείς να χρεοκοπήσεις πολύ εύκολα όταν κάνεις πολλές αγοραπωλησίες και εκτίθεσαι σε μεγάλα ρίσκα.

Είναι το ίδιο ακριβώς με τον έμπορο πολυκαταστήματος που αχόρταγος φέρνει συνεχώς καινούρια εμπορεύματα, προσδοκώντας σε συνεχή αύξηση του τζίρου. Οι πολλές αγορές ενέχουν και μεγάλο περιθώριο σφάλματος.

Το ίδιο είναι και οι αγοραπωλησίες μετοχών ή παραγώγων προιόντων. Όταν κάνεις αραιό, μελετημένο trading, με πλάνο, στρατηγική, συγκεκριμένη τακτική, πάνω σε assets που έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας σε παρόμοιες καταστάσεις και με καλό money management είναι αδύνατον να χάσεις στο σύνολο.

It's all about the total at the end of the year.

ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΗΛΑΔΙΣ .... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom