Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Aντε ρε ποδολαγνε που εισαι και χανω τα λυσσακα μου.
Αγορασα μυτιληναιο και χρυσο και κοντευω να καταστραφω,τι με εκανες με καταστρεψες >:(

Θα πηγαινα να πηδηξω σε κανα μπουρδελο με αυτα τα λεφτα,θελω καποια συμβουλη  εχω ενα περισευμα ακομα για χασιμο :S

Ο χρονικός ορίζοντας κέρδους που έδωσα για τον Μυτιληναίο ήταν 5 χρόνια. Έφτασε το 2018 και δεν το πήρα είδηση;

Στασου να κοιτάξω το ημερολόγιο.... Μπα! 2013 δείχνει ακόμη.

ΧΡΥΣΟΣ. Αγόρασες ETFs ή χρυσό σε φυσική μορφή;

Αν αγόρασες σε φυσική μορφή, πες μου από που ψώνισες γιατί εγώ δεν βρίσκω πουθενά στα 1276 που βρίσκώ τα κουρελόχαρτα ETFs.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν αγόρασες σε φυσική μορφή, πες μου από που ψώνισες γιατί εγώ δεν βρίσκω πουθενά στα 1276 που βρίσκώ τα κουρελόχαρτα ETFs.

Τι σημαινει αυτο ?

Αν θες εξηγησε το λιγο τι εννοεις να καταλαβω σκεπτικο

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο χρονικός ορίζοντας κέρδους που έδωσα για τον Μυτιληναίο ήταν 5 χρόνια. Έφτασε το 2018 και δεν το πήρα είδηση;

Στασου να κοιτάξω το ημερολόγιο.... Μπα! 2013 δείχνει ακόμη.

ΧΡΥΣΟΣ. Αγόρασες ETFs ή χρυσό σε φυσική μορφή;

Σε 5 χρονια μπορει να χω πεθανει απο ειτζ,τι να το κανω,καταστραφηκα.
Μεσω σαξο αγορασα,ειναι μια αξιοπιστη εταιρια φορεξ αν δεν την γνωριζεις :S,μπαινω που και που και παιζω τετρις μεσα,και πακμαν,πολυ καλη πλατφορμα βιντεογκειμ :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σε 5 χρονια μπορει να χω πεθανει απο ειτζ,τι να το κανω,καταστραφηκα.
Μεσω σαξο αγορασα,ειναι μια αξιοπιστη εταιρια φορεξ αν δεν την γνωριζεις :S,μπαινω που και που και παιζω τετρις μεσα,και πακμαν,πολυ καλη πλατφορμα βιντεογκειμ :grin:
Μακρια απο το ελληνικο χρηματιστηριο γιατι εχει πολυ κατηφορα ακομη και επεισης εχει πολυ χαμηλο τζιρο που σημαινει οτι ευκολα μπορει κανεις να χειραγωγησει την κατασταση οταν το θελει αρκει να εχει μπολικο μαρουλι

Επισκέπτης
Μακρια απο το ελληνικο χρηματιστηριο γιατι εχει πολυ κατηφορα ακομη και επεισης εχει πολυ χαμηλο τζιρο που σημαινει οτι ευκολα μπορει κανεις να χειραγωγησει την κατασταση οταν το θελει αρκει να εχει μπολικο μαρουλι
Μητσο, πως σου φαινεται ο Μυτηλιναιος;

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ποδολαγνε,περα της πλακας,33% εμαθα φορο για κερδη πανω απο 12000 στο χρηματιστηριο απο δω και περα,μηπως θα πρεπε να την κανεις απο ελλαδα?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Τι σημαινει αυτο ?

Αν θες εξηγησε το λιγο τι εννοεις να καταλαβω σκεπτικο

Ο χρυσός διαπραγματεύεται με δύο διαφορετικά είδη.

Τα συμβόλαια χρυσου (ETFs) και σε φυσική μορφή. Στο χρηματιστήριο βλέπεις την τιμή του ETF.

Αυτό δεν αντιπροσωπεύει όμως την αληθινή τιμή του φυσικού προιόντος.

Ο χρυσός σε φυσική μορφή ειναι 50% ακριβότερος από την τιμή διαπραγμάτευσης των χαρτιών.

Το χαρτί ETF είναι μία μαλακία. Μια υπόσχεση πληρωμής. Ο φυσικός χρυσός είναι το μέταλλο. Που το πιάνεις, το έχεις, το χαιδεύεις κι όταν θες να το πουλήσεις ΟΥΠΣ! τρελλαίνονται οι πάντες να το αγοράσουν!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Ποδολαγνε,περα της πλακας,33% εμαθα φορο για κερδη πανω απο 12000 στο χρηματιστηριο απο δω και περα,μηπως θα πρεπε να την κανεις απο ελλαδα?

Πέραν της πλάκας έχω φύγει από το ελληνικό χρηματιστήριο εδώ και πολύ καιρό.

Το έχω πει εδώ μέσα... ίσα με 3.546 φορές...

:grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Πέραν της πλάκας έχω φύγει από το ελληνικό χρηματιστήριο εδώ και πολύ καιρό.

Το έχω πει εδώ μέσα... ίσα με 3.546 φορές...

:grin:
Δεν εχει σημασια αυτο,νομιζω οτι ισχυει και εφοσον παιζεις σε ξενα χρηματιστηρια εφοσον κανεις φορολογικη δηλωση στην ελλαδα πρεπει να δηλωσεις τα κερδη,εκτος αν δεν τα δηλωσεις και τα βρουν αυτοι και τρεχεις μετα και δεν φτανεις

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Δεν εχει σημασια αυτο,νομιζω οτι ισχυει και εφοσον παιζεις σε ξενα χρηματιστηρια εφοσον κανεις φορολογικη δηλωση στην ελλαδα πρεπει να δηλωσεις τα κερδη,εκτος αν δεν τα δηλωσεις και τα βρουν αυτοι και τρεχεις μετα και δεν φτανεις

Που θα τα βρούν; Αφού δεν έχουν φύγει από την Ελλάδα με κάποιο τρόπο μέσω τραπέζης. Για να σε βρουν πρέπει να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.
Εγώ δεν προκαλώ με τη ζωή μου. Δεν έχω ούτε ακριβό αυτοκίνητο, ουτε σκάφος, κι ένα σπίτι που έχω, το έχω με κάλυψη δανείου. Το Ε9 μου είναι λευκό, καθαρό και αμόλυντο, σαν κωλόχαρτο της ΣΟΦΤΕΞ.

Φόρους Στελακο μου πληρώνουν κάτι μαλάκες σαν κι εσένα που δεν μπορούν να μη δηλώσουν τα εισοδήματά τους.
  Τύποι σαν κι εμένα δεν θα πληρώσουν φόρο ποτέ. Κι αν κάποτε κληθούμε να πληρώσουμε, αυτό που θα καταβάλλουμε θα είναι πολύυυυυυυ πολύ μικρότερο από ότι φαντάζεσαι.

Αντε.... πάμε για νάνι τώρα γιατί 5 το πρωί πρέπει να σηκωθώ. Το πρωί αναχωρώ για εξωτερικό.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Που θα τα βρούν; Αφού δεν έχουν φύγει από την Ελλάδα με κάποιο τρόπο μέσω τραπέζης. Για να σε βρουν πρέπει να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.
Εγώ δεν προκαλώ με τη ζωή μου. Δεν έχω ούτε ακριβό αυτοκίνητο, ουτε σκάφος, κι ένα σπίτι που έχω, το έχω με κάλυψη δανείου. Το Ε9 μου είναι λευκό, καθαρό και αμόλυντο, σαν κωλόχαρτο της ΣΟΦΤΕΞ.

Φόρους Στελακο μου πληρώνουν κάτι μαλάκες σαν κι εσένα που δεν μπορούν να μη δηλώσουν τα εισοδήματά τους.
 Τύποι σαν κι εμένα δεν θα πληρώσουν φόρο ποτέ. Κι αν κάποτε κληθούμε να πληρώσουμε, αυτό που θα καταβάλλουμε θα είναι πολύυυυυυυ πολύ μικρότερο από ότι φαντάζεσαι.

Αντε.... πάμε για νάνι τώρα γιατί 5 το πρωί πρέπει να σηκωθώ. Το πρωί αναχωρώ για εξωτερικό.

Δεν το καταλαβα αυτο και πως ανοιξες λογαριασμο στο φορεξ,πηρες λεφτα με το χερακι και τα στειλες στις πλατφορμες,εκτος αν παιζεις με κανα πεντοχιλιαρο,η μηπως τα λεφτα απο τα σπιτια που λες οτι πουλησες δεν φαινονται στην εφορια,ολα τα βλεπουν,αλλο που μπορει να φαινονται λιγοτερα,οσο εισαι εδω τα παντα μπορουν να βρουν αν θελουν
ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ,ΤΑ, ΣΠΙΤΙ-Α ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ,δεν μπορεις να πουλησεις 10 σπιτια και να δηλωνεις καταθεσεις 30000 αργα η γρηγορα θα σε πιασουν,μας δουλευεις μου φαινεται

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756

Εισαι με την πρωινη για Παρισι ? η πας Γερμανια ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
  Ο χρυσός διαπραγματεύεται με δύο διαφορετικά είδη.

Τα συμβόλαια χρυσου (ETFs) και σε φυσική μορφή. Στο χρηματιστήριο βλέπεις την τιμή του ETF.

Αυτό δεν αντιπροσωπεύει όμως την αληθινή τιμή του φυσικού προιόντος.

Ο χρυσός σε φυσική μορφή ειναι 50% ακριβότερος από την τιμή διαπραγμάτευσης των χαρτιών.

Το χαρτί ETF είναι μία μαλακία. Μια υπόσχεση πληρωμής. Ο φυσικός χρυσός είναι το μέταλλο. Που το πιάνεις, το έχεις, το χαιδεύεις κι όταν θες να το πουλήσεις ΟΥΠΣ! τρελλαίνονται οι πάντες να το αγοράσουν!

Ευχαριστω φιλε μου

Συμφωνω ταμαλα με τις θεσεις σου περι ολου αυτου

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Δεν το καταλαβα αυτο και πως ανοιξες λογαριασμο στο φορεξ,πηρες λεφτα με το χερακι και τα στειλες στις πλατφορμες,εκτος αν παιζεις με κανα πεντοχιλιαρο,η μηπως τα λεφτα απο τα σπιτια που λες οτι πουλησες δεν φαινονται στην εφορια,ολα τα βλεπουν,αλλο που μπορει να φαινονται λιγοτερα,οσο εισαι εδω τα παντα μπορουν να βρουν αν θελουν
ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ,ΤΑ, ΣΠΙΤΙ-Α ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ,δεν μπορεις να πουλησεις 10 σπιτια και να δηλωνεις καταθεσεις 30000 αργα η γρηγορα θα σε πιασουν,μας δουλευεις μου φαινεται

Στελάκο έχεις πολλά να μάθεις ακόμη.

Το κυριότερο που χρειάζεσαι είναι καλούς δικηγόρους και γάτες λογιστές. Έχω και από τα δύο. Πάντα θα είμαι ένα βήμα μπροστά από τους ελέγχους.
Όταν ο Καραμανλής έδινε αβέρτα ΟΚ να αγοράσετε ακριβά ΙΧ τρέξατε όλοι στις αντιπροσωπείες να τα πάρετε. Το τυρί το είδατε, τη φάκα όχι.
Όταν οι πόρτες των τραπεζων άνοιξαν και δίνανε αβερτα δάνεια, τρέξατε όλοι να πάρετε δανεικά. Το τυρί το είδατε, τη φάκα όχι.
Όταν το χρηματιστήριο ανεβαινε το 1999 τρέξατε όλοι να πάρετε μετοχές. Το τυρί το είδατε, τη φάκα όχι.

Αγορίνα μου πάντα θα είμαι μπροστά ένα βήμα. Κι επειδή είμαι και πονόψυχος γι αυτό πετάω κι εδώ κανα ψιχουλάκι.

Καλημέρα σας... Σε λίγο θα ξημερώσει κι έχω πολλές δουλειές να κάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom