Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Στελάκο έχεις πολλά να μάθεις ακόμη.

Το κυριότερο που χρειάζεσαι είναι καλούς δικηγόρους και γάτες λογιστές. Έχω και από τα δύο. Πάντα θα είμαι ένα βήμα μπροστά από τους ελέγχους.
Όταν ο Καραμανλής έδινε αβέρτα ΟΚ να αγοράσετε ακριβά ΙΧ τρέξατε όλοι στις αντιπροσωπείες να τα πάρετε. Το τυρί το είδατε, τη φάκα όχι.
Όταν οι πόρτες των τραπεζων άνοιξαν και δίνανε αβερτα δάνεια, τρέξατε όλοι να πάρετε δανεικά. Το τυρί το είδατε, τη φάκα όχι.
Όταν το χρηματιστήριο ανεβαινε το 1999 τρέξατε όλοι να πάρετε μετοχές. Το τυρί το είδατε, τη φάκα όχι.

Αγορίνα μου πάντα θα είμαι μπροστά ένα βήμα. Κι επειδή είμαι και πονόψυχος γι αυτό πετάω κι εδώ κανα ψιχουλάκι.

Καλημέρα σας... Σε λίγο θα ξημερώσει κι έχω πολλές δουλειές να κάνω.
Στα λογια πολλα εισαι φιλαρακο,στα λογια :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:,πουλας παραμυθι στον κοσμο και οποιος σε πιστεψει,αλλα εγω τις μπουρδολογιες που λες δεν τις ξεχναω

(Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ) εσυ δεν το ειπες?
Αυτα δεν ειναι λογια γαμια αλλα  ανθρωπου που δεν εχει ιδεα τι τον περιμενει,δεν με πειθεις, κανενα κοιμισμενο εδω θα τον πεισεις με αυτα που λες.
Οσοι ειναι γαμιαδες με λεφτα και μαγκες την εχουν κανει απο ελλαδα και δεν λενε τις μπουρδολογιες που λες,δε πα να χαν offshor και τα παντα,γιατι ξερουν τι τους περιμενει, οι υπολοιποι κοιμουνται υπνο βαθυ και λενε μαλακιες τυπου
(Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ) :jerking: :jerking:

Και οσοι πηραν μετοχες και δανεια τοσα χρονια τα ιδια με σενα λενε ακομα περιμενουν την αναπτυξη σε τι ξεχωριζεις απο αυτους?
Δεν περιμενω να καταλαβεις γιατι ειναι μαλακια αυτο που ειπες φυσικα αλλα για να συζητησεις με τον μπολντεμορτ και τον αλεξ καλος εισαι για να συζητησεις μαζι μου θες πολλα ψωμακια.

Εδω πηγες να μου κανεις και μαθηματα για τους ροθτσαιλντ  :headbang:,μαλλον χρειαζεσαι πολλα μαθηματα ακομα.

Τον σχετικο τον καταλαβαινω απο χιλιομετρα και συ δεν εισαι φιλαρακι,τωρα αν μας λες οτι ειχες μισο εκατομυριο ευρω και κυκλοφορουσες με λαντα το 2006 για την εφορια, η ειχες εσωτερικη πληροφορηση η μας δουλευεις ψιλο γαζι.

Οποτε προσεχε τι λες γιατι δεν ειναι ολοι κοιμισμενοι εδω να σε πιστευουν

Επισκέπτης
Μητσο, ασε το Κοσμοπολιταν και ελα να μας πεις κανα χαρτι να σπρωξουμε.
Θελω να παω την κυρα Μυκονο και Ελαφονησο εφετος :sunglasses:

Επισκέπτης
 Εγώ δεν προκαλώ με τη ζωή μου. Δεν έχω ούτε ακριβό αυτοκίνητο,

Εἶσθε τυχερός. Ἐγῶ τὸ βαρέθηκα τὸ ῥημάδι.

Mercedes_CL_500_AMG-Sportpaket_20090704_front.JPG

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Στα λογια πολλα εισαι φιλαρακο,στα λογια :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:,πουλας παραμυθι στον κοσμο και οποιος σε πιστεψει,αλλα εγω τις μπουρδολογιες που λες δεν τις ξεχναω

(Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ) εσυ δεν το ειπες?
Αυτα δεν ειναι λογια γαμια αλλα  ανθρωπου που δεν εχει ιδεα τι τον περιμενει,δεν με πειθεις, κανενα κοιμισμενο εδω θα τον πεισεις με αυτα που λες.
Οσοι ειναι γαμιαδες με λεφτα και μαγκες την εχουν κανει απο ελλαδα και δεν λενε τις μπουρδολογιες που λες,δε πα να χαν offshor και τα παντα,γιατι ξερουν τι τους περιμενει, οι υπολοιποι κοιμουνται υπνο βαθυ και λενε μαλακιες τυπου
(Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ) :jerking: :jerking:

Και οσοι πηραν μετοχες και δανεια τοσα χρονια τα ιδια με σενα λενε ακομα περιμενουν την αναπτυξη σε τι ξεχωριζεις απο αυτους?
Δεν περιμενω να καταλαβεις γιατι ειναι μαλακια αυτο που ειπες φυσικα αλλα για να συζητησεις με τον μπολντεμορτ και τον αλεξ καλος εισαι για να συζητησεις μαζι μου θες πολλα ψωμακια.

Εδω πηγες να μου κανεις και μαθηματα για τους ροθτσαιλντ  :headbang:,μαλλον χρειαζεσαι πολλα μαθηματα ακομα.

Τον σχετικο τον καταλαβαινω απο χιλιομετρα και συ δεν εισαι φιλαρακι,τωρα αν μας λες οτι ειχες μισο εκατομυριο ευρω και κυκλοφορουσες με λαντα το 2006 για την εφορια, η ειχες εσωτερικη πληροφορηση η μας δουλευεις ψιλο γαζι.

Οποτε προσεχε τι λες γιατι δεν ειναι ολοι κοιμισμενοι εδω να σε πιστευουν

Τσ τσ τσ ....  Στελάκο θα σε μαλώσω...

Για πεντακόσια χιλιάρικα με έχεις μόνο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Συνημμένα

• jeep cherokee.PNG
    jeep cherokee.PNG
    89,1 KB · Εμφανίσεις: 47

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ευχαριστω φιλε μου

Συμφωνω ταμαλα με τις θεσεις σου περι ολου αυτου

τα μαλα περι αυτου  :2funny:

αλλες λεξεις δε θα μαθεις ρε ηλιθιε? δυο λεξεις εμαθες και τις πετας σα σκατα στον τοιχο ολη την ωρα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Τσ τσ τσ ....  Στελάκο θα σε μαλώσω...

Για πεντακόσια χιλιάρικα με έχεις μόνο;

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:  τα παιδια παιζει :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:,κοιτα εναν ανθρωπο που εχει μισο εκατομυρια και εχει σπιτι με δανειο και κυκλοφορει με φθηνοαμαξο απο το 2000 μην τον πιασει η εφορια :jerking: :jerking:,φαινεται ηρθαν οι εξωγηινοι πριν 10 χρονια και του ειπαν μην παιρνεις ακριβο αμαξι γιατι το 2013 θα ερθει το δντ και θα σε κυνηγησει :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:  τα παιδια παιζει :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:,κοιτα εναν ανθρωπο που εχει μισο εκατομυρια και εχει σπιτι με δανειο και κυκλοφορει με φθηνοαμαξο απο το 2000 μην τον πιασει η εφορια :jerking: :jerking:,φαινεται ηρθαν οι εξωγηινοι πριν 10 χρονια και του ειπαν μην παιρνεις ακριβο αμαξι γιατι το 2013 θα ερθει το δντ και θα σε κυνηγησει :2funny: :2funny:

Ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα αγαπητέ. Κι όχι πριν 10 χρόνια. Το 2006 πιο συγκεκριμένα.
Τότε πούλησα τα πάντα μέχρι και το Τσερόκι.

Ξέρω πως θα γελάσεις πολύ και θα ειρωνευτείς, αλλά το ίδιο κάνανε και όλοι όσοι με γνώριζαν τότε.

Να σου πω ποιος γελάει σήμερα;

Ξαναλέω για 354η φορά.

-  Χρυσός σε φυσική μορφή: Μόνο σημεία εισόδου.
- ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. Αν η χώρα δεν χρεοκοπήσει, θα εκτοξευτεί γιατί έχει τρομερό στόρυ.

LONG TERM ASSETS.

Προς το παρόν, χαιδεύω τον χρυσούλη που αγόρασα από τις τελευταίες μου επιτυχίες σε ΣΠΙΚΟ και Ντάξιο.

:2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τα μαλα περι αυτου  :2funny:

αλλες λεξεις δε θα μαθεις ρε ηλιθιε? δυο λεξεις εμαθες και τις πετας σα σκατα στον τοιχο ολη την ωρα
παρε κι αλλες δυο μωρη κοτα....

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ !!!!!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 Ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα αγαπητέ. Κι όχι πριν 10 χρόνια. Το 2006 πιο συγκεκριμένα.
Τότε πούλησα τα πάντα μέχρι και το Τσερόκι.

Ξέρω πως θα γελάσεις πολύ και θα ειρωνευτείς, αλλά το ίδιο κάνανε και όλοι όσοι με γνώριζαν τότε.

Να σου πω ποιος γελάει σήμερα;

Ξαναλέω για 354η φορά.

-  Χρυσός σε φυσική μορφή: Μόνο σημεία εισόδου.
- ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. Αν η χώρα δεν χρεοκοπήσει, θα εκτοξευτεί γιατί έχει τρομερό στόρυ.

LONG TERM ASSETS.

Προς το παρόν, χαιδεύω τον χρυσούλη που αγόρασα από τις τελευταίες μου επιτυχίες σε ΣΠΙΚΟ και Ντάξιο.

:2funny:
:jerking:  :jerking για τον μυτιληναιο.
Το να χει καποιος εσωτερικη πληροφορηση δεν σημαινει οτι ειναι εξυπνος πολλοι πολιτικοι γνωριζαν τι θα συμβει αυτο δεν σε κανει πιο ξυπνιο απο τους αλλους(αν ισχυει)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ απο τις μαλακιες που λες.

Εγω ξερω υπηρετη πολιτικου που γνωριζε απο το 2001 τι θα συμβει,αυτο τι σημαινει οτι αυτος ειναι ξυπνιος και οι αλλοι ηλιθιοι?

Χωρις εσωτερικη πληροφορηση που υποτιθεται οτι εχεις θα ησουν 1 κακομοιρης αφραγκος και θα ελπιζες να μην χρεωκοπησει η χωρα για να ερθει η αναπτυξη,οση εσωτερικη πληροφορηση και να χεις το αι κιου που σου δωσε ο θεος εχεις  :S

Πριν μας ειπες οτι τα πουλησες το 2003 τωρα το 2006  :S,ξερω το 2003 ηταν η πρωτη φουρνια.
Και φυσικα ολα φαινονται στην εφορια οτι(υποτιθεται) οτι πουλησες αυριο το πρωι αν θελουν σε πιανουν

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
:jerking:  :jerking για τον μυτιληναιο.
Το να χει καποιος εσωτερικη πληροφορηση δεν σημαινει οτι ειναι εξυπνος πολλοι πολιτικοι γνωριζαν τι θα συμβει αυτο δεν σε κανει πιο ξυπνιο απο τους αλλους(αν ισχυει)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ απο τις μαλακιες που λες.

Εγω ξερω υπηρετη πολιτικου που γνωριζε απο το 2001 τι θα συμβει,αυτο τι σημαινει οτι αυτος ειναι ξυπνιος και οι αλλοι ηλιθιοι?

Χωρις εσωτερικη πληροφορηση που υποτιθεται οτι εχεις θα ησουν 1 κακομοιρης αφραγκος και θα ελπιζες να μην χρεωκοπησει η χωρα για να ερθει η αναπτυξη,οση εσωτερικη πληροφορηση και να χεις το αι κιου που σου δωσε ο θεος εχεις  :S

Πριν μας ειπες οτι τα πουλησες το 2003 τωρα το 2006  :S,ξερω το 2003 ηταν η πρωτη φουρνια.
Και φυσικα ολα φαινονται στην εφορια οτι(υποτιθεται) οτι πουλησες αυριο το πρωι αν θελουν σε πιανουν

Στελάκη μου είσαι μέγας μάλαξ. Την εσωτερική πληροφόρηση την επιδίωξα να την έχω όταν αποφάσισα να επενδύσω στον ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ. Ήθελα να ξέρω που βάζω τα χρήματά μου. Αν σου προτείνανε να αγοράσεις ένα μαγαζί λιανικής, δεν θα πήγαινες να κάνεις έναν έλεγχο αν αυτά που σου λένε είναι αλήθεια; Θα το αγόραζες μόνο ελέγχοντας τις λογιστικές καταστάσεις;

Η πληροφόρηση Στελάκη μου δεν μου έτυχε. Την κυνήγησα.

Αυτός ο υπηρέτης την χρησιμοποίησε σε κάτι την πληροφορία που είχε; Αν ναι, ήταν έξυπνος. Αν όχι ήταν απλά ένας μαλάκας, που του ήρθε μια θεόσταλτη πληροφορία και δεν την εκμεταλλεύτηκε.

Πολλές φορές η τύχη και η ευκαιρία περνάνε από μπροστά σου. Αν είσαι έξυπνος την πιάνεις και την ξεσκίζεις γιατί αντιλαμβάνεσαι την χρησιμότητά της. Ηλίθιος είναι αυτός που περνάει η ευκαιρία και δεν την αξιοποιεί.

Και φυσικά φαίνονται αυτά που πούλησα. Και τότε πληρώθηκαν και όλοι οι αναλογούντες φόροι. Το ίδιο πράγμα δεν μπορεί να φορολογηθεί δύο φορές! Και για αυτό υπάρχει και πόθεν έσχες αν κάποια στιγμή έρθουν ξανά τα χρήματα στην Ελλάδα. Ποσά που έχουν φορολογηθεί και έχουν νόμιμα εξαχθεί στο εξωτερικό, δεν μπορει να τα αμφισβητήσει κανείς.
Αυτά τα χρήματα.

Τα άλλα θα μείνουν πάντα μαύρα και έξω. Και δεν θα τα βρει κανείς ποτέ, όσο κι αν ψάξει.

Να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω, λεφτά δεν θα βρουν.

:grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
έχει πλάκα ρε ποδολάγνε που τσιμπάς σε κάθε πρόκληση που γράφεται εδώ μέσα...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
έχει πλάκα ρε ποδολάγνε που τσιμπάς σε κάθε πρόκληση που γράφεται εδώ μέσα...
Ρε ο ποδολαγνος εφφετζης ειναι,δεν τσιμπαει σε τιποτα ευκαιρια ζηταει να πει καμμια μαλακιουλα.

Εγω θα τον παρω καμμια μερα με την  πορσε καρρερα που χω να τον παω καμια βολτα αυτος θα ρθει με το σαραβαλακι του  :S,και εγω θα κλαιγομαι για την εφορια που με κυνηγαει και αυτος θα γελαει με κακια.

Αλλα αντε να πεισει καμμια γκομενα οτι εχει λεφτα τον βλεπω να ανοιγει σαμπανιες στα καφε και να αρχιζει ιστοριες τυπου σορταρα νταξ,παιζω τετρις σαξο κ.τ.λ  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μεγαλες ρησεις του 21ου αιωνα:

[move][size=30pt]"Σπαστε τον κινδυνο"[/size] [size=15pt]Ποδολαγνος[/size][/move]

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Ρε ο ποδολαγνος εφφετζης ειναι,δεν τσιμπαει σε τιποτα ευκαιρια ζηταει να πει καμμια μαλακιουλα.

Εγω θα τον παρω καμμια μερα με την  πορσε καρρερα που χω να τον παω καμια βολτα αυτος θα ρθει με το σαραβαλακι του  :S,και εγω θα κλαιγομαι για την εφορια που με κυνηγαει και αυτος θα γελαει με κακια.

Αλλα αντε να πεισει καμμια γκομενα οτι εχει λεφτα τον βλεπω να ανοιγει σαμπανιες στα καφε και να αρχιζει ιστοριες τυπου σορταρα νταξ,παιζω τετρις σαξο κ.τ.λ  :2funny: :2funny: :2funny:

όσο διαβάζω το θέμα, βλέπω να απαντάει σε μαλακιούλες που του λένε...

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
. Την εσωτερική πληροφόρηση την επιδίωξα να την έχω όταν αποφάσισα να επενδύσω

Ποια επιτροπη κεφαλαιαγορας και τρίχες μη πω τιποτα άλλο,  ολα φτιαχτα,  δεν ξεραν για τις φουσκες , για τον τεως οικονομικο διευθυντη του ΧΑΑ που πηγε στο Λαυρετντιαδη και είναι μεσα τωρα; αμα εχεις πληροφορηση τη χρησιμοποιεις τι διαλο ποιο μαγγας ειναι π.χ. ο Νεονακης, το θεμα είναι οτι ο πολυς ο κοσμος τα μαθαινει εκ των υστερω, έγινε η μεγσλυτερη αναδιανομη πλουτου και μεσα ειναι καποιοι λιγοι και αυτοι  λογο Proton. o Σαμυ Φαεις που ειναι ρε μαγγες ξερει κανείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom