Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
WTF?????????????? :S
Καλα πα να ρουφηξω το αυγο μου,το σ/κ εχει διάβασμα...
Υ.Γ:ο SP500 δεν ειναι ο αμερικανικος δεικτης;εγώ αναφερόμουνα στις διακυμανσεις του ΧΑ και της Εθνικής.Κατι εχω χασει ετσι;

Δεν έχεις χάσει τίποτα. Απλώς σε ταραγμένες περιόδους τα χρηματιστήρια και οι μετοχές δεν βρίσκουν καλή ανταπόκριση στην τεχνική ανάλυση.

Ειδικά στα χαμηλά σημεία που είμαστε τώρα.

Κι εγώ έχω απομακρυνθεί από το ΧΑΑ, Πολύ μεγάλη μεταβλητότητα με μεγάλα γκαπς.

Χειραγωγηση του θανατά...

Ο Θεός να μας φυλάει από τέτοια... Γιατί να στενοχωρηθούμε ;

Αφού υπάρχουν οι ξένες αγορές, τι να τις κάνουμε τις εγχώριες;

;)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Σαν παιδί κι εγώ,προσπάθησα να βγαλω κανα φραγκο απο το ΧΑΑ,αφού οτι ειχαν μαζευτεί απο δω κι απο κει δεν φταναν για να παρω κατι αξιόλογο (π.χ. ένα σπίτι)τα έβαλα στο Ελληνικό αφού δεν είχα και εξακολουθώ να μην έχω γνώσεις για τις έξω αγορές.Είμαι μεσα γύρω στο 90% του αρχικού μου κεφαλαίου κ είμαι σιγουρος οτι με τις πολιτικές που ακολουθούμε δεν προκειτε να τα παρω ποτε πίσω.Τέσπα,ασχολούμε τώρα με την ΑΜΚ της Εθνικής για να βγάλω κανα χαρτζιλίκι να μπαλώσω καμμια τρύπα.
  Δεν έχεις χάσει τίποτα. Απλώς σε ταραγμένες περιόδους τα χρηματιστήρια και οι μετοχές δεν βρίσκουν καλή ανταπόκριση στην τεχνική ανάλυση.

Ειδικά στα χαμηλά σημεία που είμαστε τώρα.

Κι εγώ έχω απομακρυνθεί από το ΧΑΑ, Πολύ μεγάλη μεταβλητότητα με μεγάλα γκαπς.

Χειραγωγηση του θανατά...

Ο Θεός να μας φυλάει από τέτοια... Γιατί να στενοχωρηθούμε ;

Αφού υπάρχουν οι ξένες αγορές, τι να τις κάνουμε τις εγχώριες;

;)
Τι πραγματικά συμβαίνει με τα δικαιώματα της Εθνικής και τους όρους της αμκ της Πειραιώς;
Αυτό το ερώτημα κυριάρχησε χθες πρώτη μέρα διαπραγμάτευσης του δικαιώματος της Εθνικής που υποχώρησε -64% στα 1,60 ευρώ καθώς και λόγω της μεγάλης πτώσης της μετοχής της Πειραιώς που έκλεισε με απώλειες -27,45% στα 0,1850 ευρώ.

Προβλημάτισαν επίσης εντονότατα το γεγονός ότι ενδοσυνεδριακά η μετοχή της Εθνικής κινήθηκε και χαμηλότερα της τιμής της αύξησης δηλαδή τα 4,29 ευρώ.
Στην Πειραιώς η βασική αιτία ήταν ότι οι μέτοχοι θα κληθούν να συμμετάσχουν στην αμκ επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια και δεν έγινε αντιληπτό ότι θα υπάρχουν και warrants που υπολογίζονται σε 6,3 αν επιτευχθεί ο στόχος του 1 δισεκ. ευρώ

Τι μπορεί να συμβεί στην Εθνική;

Η αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής ξεκίνησε με τιμή διάθεσης των νέων μετοχών 4,29 ευρώ και σχέση 1 παλαιά για κάθε 2,2 νέες μετοχές.
Η περίοδος διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων έχει οριστεί μεταξύ 30 Μαΐου και 7 Ιουνίου.
Ποια είναι τα τωρινά δεδομένα;
Ότι θα εκδοθούν 2,27 δισεκ. μετοχές με τιμή διάθεσης 4,29 ευρώ.
Ο συνολικός αριθμός μετά την αμκ 2,396 δισεκ. ευρώ.
Τα ασφαλιστικά Ταμεία τα οποία ορθά δεν θα συμμετάσχουν, κατέχουν 15-16 εκατ μετοχές ή το 13% της Εθνικής σε σύνολο 122 εκατ μετοχών μετά το reverse split 10 προς 1.
Η πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης μας έδειξε το αυτονόητο ότι η αγορά θα αναζητήσει το fair value στο δικαίωμα υπό την αίρεση ότι θα συμμετάσχουν οι επιχειρηματίες και νέοι μέτοχοι που έχουν ανεπίσημα δηλώσει ότι θα καλύψουν μέρος της αύξησης κεφαλαίου της Εθνικής.
Η τακτική ωστόσο των αμοιβαίων κεφαλαίων και άλλων εταιριών της Εθνικής, να πουλούν συστηματικά μετοχές FTSE 25 πέραν των ισχυρών πιέσεων που έχουν ασκήσει στην αγορά δεν διευκολύνει την διαδικασία της αμκ.
Οι δυνατότητες παρεμβάσεων των αμοιβαίων της Εθνικής θα είναι πυροσβεστικές καθώς ο όγκος των πωλήσεων θα υπερκαλύψει την ζήτηση δικαιωμάτων.
Ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι η αποτίμηση της Εθνικής βρίσκεται στα 10,95 δισεκ. ευρώ με βάση το χθεσινό κλείσιμο.
Δηλαδή μας δίνει P/BV με πραγματικό κεφάλαιο 5,4 δισεκ. ευρώ περίπου 2.
Με πραγματικούς όρους και αν δεχθούμε ότι το P/BV της Alpha bank είναι αντιπροσωπευτικό του κλάδου 0,85 καθώς η τράπεζα διαθέτει επαρκή κεφάλαια, θετικά κεφάλαια προ της ανακεφαλαιοποίησης και υψηλούς δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας core tier 1 13,9% τότε η δίκαιη τιμή το δίκαιο fair value της Εθνικής είναι 4,5 δισεκ. ευρώ.
Τα 4,5 δισεκ. ευρώ κεφαλαιοποίηση της Εθνικής σημαίνει τιμή στο χρηματιστήριο 1,88 ευρώ από 4,57 ευρώ που ήταν το χθεσινό κλείσιμο της αγοράς 30 Μαΐου του 2013.
Αν επιβεβαιωθεί η προσέγγιση αυτή και η Εθνική ακολουθήσει τα δεδομένα αποτίμησης της Alpha bank τότε η μετοχή της Εθνικής έχει περιθώρια πτώσης 58% με 60% από τις τρέχουσες τιμές.
Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι η Εθνική είναι η μόνη ελληνική τράπεζα που ενώ το ΤΧΣ καταβάλλει 9,75 δισεκ. ευρώ η τράπεζα θα διαθέτει 5,4 δισεκ ευρώ καθαρό κεφάλαιο και δείκτη στα όρια ή και οριακά χαμηλότερα του 9%.
Με βάση τις χθεσινές τιμές κλεισίματος 30 Μαΐου σε μετοχή της Εθνικής 4,57 ευρώ και δικαιώματος 1,60 ευρώ προκύπτει ότι η αξία των warrants είναι κάτω από 1 ευρώ.
Η ενεργοποίηση των επενδυτών επιχειρηματιών και εφοπλιστών που θα συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου δεν είναι βέβαιο αν μπορεί να απορροφήσει την προσφορά ωστόσο το δικαίωμα σύντομα θα βρεθεί κοντά στις δίκαιες τιμές του.
Προβληματίζει η υπερκινητικότητα που επιδεικνύει η ΟΤΟΕ πάσει θυσία να συμμετάσχει στην αμκ της Εθνικής το ΙΚΑ.
Έστειλε μάλιστα και εξώδικο στο ΙΚΑ τονίζοντας ότι πρέπει να συμμετάσχει στην αμκ.
Η ουσία όμως είναι η εξής το ΙΚΑ μπορεί να απαντήσει πόσα κεφάλαια έχει επενδύσει στις αμκ της Εθνικής τα τελευταία 6-7 χρόνια και ποια είναι η τρέχουσα αξία των μετοχών που κατέχει;
Από την ανάλυση αυτή θα προκύψει ότι το ΙΚΑ έχει χάσει σχεδόν το 90% των κεφαλαίων που έχει επενδύσει στην Εθνική.

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Σαν παιδί κι εγώ,προσπάθησα να βγαλω κανα φραγκο απο το ΧΑΑ,αφού οτι ειχαν μαζευτεί απο δω κι απο κει δεν φταναν για να παρω κατι αξιόλογο (π.χ. ένα σπίτι)τα έβαλα στο Ελληνικό αφού δεν είχα και εξακολουθώ να μην έχω γνώσεις για τις έξω αγορές.Είμαι μεσα γύρω στο 90% του αρχικού μου κεφαλαίου κ είμαι σιγουρος οτι με τις πολιτικές που ακολουθούμε δεν προκειτε να τα παρω ποτε πίσω.Τέσπα,ασχολούμε τώρα με την ΑΜΚ της Εθνικής για να βγάλω κανα χαρτζιλίκι να μπαλώσω καμμια τρύπα.

Φίλος, προσωπικά παλεύω με τα συναλλάγματα εδώ και μερικούς μήνες. Το συνάλλαγμα είναι πολύ πιο δύσκολο και με μεγαλύτερο ρίσκο, παρ' όλα αυτά τα πάω καλά.

Όλοι συζητάνε παντού για την ΑΜΚ των τραπεζών κυρίως για ALPHA και ΕΘΝΙΚΗ, ακόμα και ο περιπτεράς.
Λοιπόν... όπου βλέπεις τέτοια να μένεις μακρυά. Όταν όλοι το θεωρούν σχεδόν βέβαιο κέρδος, εσύ να καταλαβαίνεις το ανάποδο.
Πάντα ισχύει το αντίθετο, απλή ψυχολογία μαζών.
Πάμε παρακάτω....

Η Alpha σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία είναι καλύτερη τράπεζα, κοινός αποδεκτό.
Δεν μπήκες στην Alpha και θα μπεις στην ΑΜΚ της Εθνικής;

Το παιχνίδι των ΑΜΚ το θεωρώ περίεργο και εύκολα χειραγωγήσιμο, κατά συνέπεια εγώ δεν θα έμπλεκα. Επίσης μην ξεχνάς πως σήμερα το πολιτικό και οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα είναι καλό, πριν 3 μήνες δεν ήταν, ούτε ξέρουμε αν σε 3 μήνες θα είναι. Μπορεί να είναι μαγειρεμένο, έχουν και εκλογές στην Γερμανία μετά το καλοκαιράκι. Οπότε προσοχή προσοχή.

Τώρα, άμα την έβρισκα στα 0,40 και γενικά σε τέτοια "τελειωμένη" τιμή, ναι θα αγόραζα, θα έβαζα ένα χιλιάρικο, αν το έχανα, τέλος. Αλλά αν πήγαινε καλά θα έβγαζα 2-3-4 χιλιάρικα. Να την αγοράσω πάνω από 0,8 του ευρώ, δεν παίζει. :)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Φίλος, προσωπικά παλεύω με τα συναλλάγματα εδώ και μερικούς μήνες. Το συνάλλαγμα είναι πολύ πιο δύσκολο και με μεγαλύτερο ρίσκο, παρ' όλα αυτά τα πάω καλά.

Όλοι συζητάνε παντού για την ΑΜΚ των τραπεζών κυρίως για ALPHA και ΕΘΝΙΚΗ, ακόμα και ο περιπτεράς.
Λοιπόν... όπου βλέπεις τέτοια να μένεις μακρυά. Όταν όλοι το θεωρούν σχεδόν βέβαιο κέρδος, εσύ να καταλαβαίνεις το ανάποδο.
Πάντα ισχύει το αντίθετο, απλή ψυχολογία μαζών.
Πάμε παρακάτω....

Η Alpha σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία είναι καλύτερη τράπεζα, κοινός αποδεκτό.
Δεν μπήκες στην Alpha και θα μπεις στην ΑΜΚ της Εθνικής;

Το παιχνίδι των ΑΜΚ το θεωρώ περίεργο και εύκολα χειραγωγήσιμο, κατά συνέπεια εγώ δεν θα έμπλεκα. Επίσης μην ξεχνάς πως σήμερα το πολιτικό και οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα είναι καλό, πριν 3 μήνες δεν ήταν, ούτε ξέρουμε αν σε 3 μήνες θα είναι. Μπορεί να είναι μαγειρεμένο, έχουν και εκλογές στην Γερμανία μετά το καλοκαιράκι. Οπότε προσοχή προσοχή.

Τώρα, άμα την έβρισκα στα 0,40 και γενικά σε τέτοια "τελειωμένη" τιμή, ναι θα αγόραζα, θα έβαζα ένα χιλιάρικο, αν το έχανα, τέλος. Αλλά αν πήγαινε καλά θα έβγαζα 2-3-4 χιλιάρικα. Να την αγοράσω πάνω από 0,8 του ευρώ, δεν παίζει. :)
Δεν μπήκα στην ALPHA γιατί ειχα κατι λίγες και απο ρευστό δεν ήθελα να ρισκάρω το "ταμείο",το αποθεματικό μου για αυτες τις περιπτώσεις,ετέλεψε απο εκτακτες αναγκες οπότε,το μονο που έμεινε ηταν τα σαπάκια της Εθνικής.Μην νομίζεις...απ'οτι λένε ερχεται μεγάλη καταιγίδα τον άλλο χειμώνα.
Επίσης για την Εθνική,φαίνεται η φούσκα απο μακριά,κοντεψε να αποτιμάται πιο ψηλά και απο την credit agricole.Αν απο την ΑΜΚ βγεί κανα ψιλό και κανα warrants να παιζουμε τον χειμώνα να περνάει η ώρα καλά θα είναι.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
  Η υπερβολή εντοπίστηκε σωστά στο 0.9560 κι έδωσε 100 πιπς κέρδος σε λίγες ώρες.

Αυτά τα κέρδη πάνε στον "κουμπαρά" για να υποστηρίξουν την μεγάλη κίνηση σε ΝΤάξιο και Σπίκο που παίζονται τα σοβαρά κεφάλαια.

Το 0.9655 φαντάζει δύσκολο να το περάσει. Δύο αποτυχημένες προσπάθειες έκανε σήμερα.

Πιθανολογώ και η τρίτη πως θα ναι το ιδιο.

Στο 0.9656 θα ακολουθήσω την τάση που ειναι ακόμα πτωτική, επειδή στις άλλες cross ισοτιμίες το μοτίβο δεν έχει αλλάξει.

Οπότε στο 0.9656 ανοίγουν ισόποσες θεσεις αντιστάθμισης σορτ ώστε να κλειδώσουν και τα υπόλοιπα κέρδη.

Το δύσκολο κομμάτι είναι μέχρι το 0.9730. Αν το περάσει και κλείσει η εβδομάδα έτσι, έχουμε ένα πολύ καλό δείγμα αντιστροφής.

--------------------------------------

Το USDJPY τα χει χαλάσει όλα. Το χω παρατήσει γιατί έχει μπει σε κίνηση sideways.

AUSUSD.

Τελικά αποδείχθηκε πως η τάση είναι πανίσχυρη κι ό,τι είδαμε ήταν κατά πάσα πιθανότητα ένα μικρό ανοδικό διάλλειμα, από το οποίο αποκομίσαμε τα κέρδη της υπερβολής....

Πάμε να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό.

Εστω πως μπήκα στο τρέιντ AUDUSD  με σκοπό να "χάσω"  20.000 ευρώ συνολικά. Τόσο ήταν το εύρος του στοπ λος για το σύνολο των λοτς που είχα σκοπό να δαπανήσω.

Το στησιμο του set up ήταν:

Α. 2/7 θέση στην κοντράριαν κινηση
 Β. Το 1/7 της θέσης θα κλεισει σε ένα υψηλό όπου ο RSI θα είναι περίπου στο 70
 Γ. Το υπόλοιπο 1/7 θα χετζαριστεί για να κλειδώσει τα κέρδη μέχρι ενός σημείου όπου αν το περάσει θα είμαι 99% βεβαιος πως γυρίσαμε ανοδικά.
 Δ. 1/7 της συνολικής θέσης θα ανοίξει λονγκ σε τιμές πάνω από το άνοιγμα της προηγούμενης εβδομάδας.
 Ε.  1/7 θα ανοίξει 200 πιπς υψηλότερα (γυρω στο 0.9900)
ΣΤ.  2/7 θα παίζουν αντισταθμιστικό ρόλο όπου παρουσιαστεί υπερβολή
 Η.  1/7 ακόμα θα "αγοράζεται" στις αγοραστικές ενδειξεις του ταλαντωτή και θα κλείνει τη θέση όταν ο ταλαντωτής κουράζεται. Συνηθως εδώ χρησιμοποιείται ξεχωριστό σύστημα αγοραπωλησιών.
 Θ.  Το τελευταίο 1/7 χρησιμοποιείται πολύ σπανια...ίσως και ποτέ...  σε εξαιρετικές περιπτωσεις υπερβολής.

Τι γίνανε από τα πιο πάνω;

STEP A.

Τα 2/7 της συνολικής θέσης ποντάρισμα στην υπερβολή... DONE στο 0.9560 με λονγκ θέση (αυτό αντιπροσωπεύει τα 2/7 των 20 χιλιάδων ευρώ ή αλλιώς περιπου 6 χιλιάρικα  

STEP B.

Από αυτά έπρεπε γρηγορα να καβατζώσω ένα γρηγορο κέρδος, επειδή η ΙΔΕΑ να λονγκάρω contrarian σε μεσοπρόθεσμη καθοδική εγνωσμένη τάση ( δυνατή bear trend ), είναι ενάντια σε κάθε είδους σοβαρή επενδυτική τακτική.
Ετσι λοιπόν το κέρδος από το  swing έπρεπε να αποκτηθεί γρηγορα. Η ευκαιρία δόθηκε σχεδόν αμέσως και το 0.9660 έγινε γεγονός.

Σε κείνο το σημείο πήρα  τα μισά κέρδη και ανέβασα τα στοπς στο break even. Εκείνη τη στιγμή το ρίσκο μου μηδενίστηκε.  

Στο δια ταύτα  ... για να μιλάμε και με νούμερα...

Τα  6 χιλιάρικα ρίσκου που πρωτομπήκαν   αντιπροσώπευαν 285 μαικρολοτς για εύρος στοπ 260 πιπακίων
(Θυμίζω πως μπηκα στο 0.9560 και το στοπ λος ήταν στο 0.9300..   260 πιπς Χ 0,08 συντελεστης  = 21 ευρώ για κάθε μαικρολοτ.  Οπότε 285 μαικρολοτς Χ 21 ευρω = 6.000)

ΑΠό αυτά τα 285 συνολο , τα 142 έσπασαν με κέρδος 100 πιπς ή αλλιώς 14.200 πιπάκια ή 1.136 ευρώ κέρδος στον "κουμπαρά".
 Τα υπόλοιπα 143 μαικρολοτς περίμεναν με break even stop στο 0.9560, είτε να χτυπήσουν τα στοπς, είτε να συνεχίσουν πιο κερδοφόρα στην άνοδο.

STEP C.

Στο 0.9656 ακολουθώ την πτωτική ισχύουσα τάση και ανοίγω θέσεις αντιστάθμισης (hedging) ως προς το ισόποσο, 143 μαικρολοτς δηλαδή να κοιτάνε κάτω .... short position.... με buy stop το 0.9730  DONE...

STEP D.

Στο 0,9640 προστέθηκαν ακόμα 80 μαικρολοτς λονγκ θέση και ο μέσος όρος κτησης ανέβηκε στο 0,9586 όπως ανέβηκε φυσικά και το στοπ λος εκεί.

Απολογισμός.

Εχω

- 223 μαικρολοτς που κοιτάνε λονγκ από το 0.9586
- 143 μαικρολοτς που κοιτάνε σορτ από το  0.9656
- 1.136 ευρώ κέρδους.

Η αγορά δεν μου έκανε το χατήρι να γυρίσει ανοδικά. Ακόμα. Αργότερα που θα έρθουν και τα κότερα... θα δούμε κι εμείς οι καψεροί...

:think:

STEP E.

Πλήρης ρευστοποίηση λόγω κλεισιματος εβδομάδας και μήνα στο 0.9586 για όλα τα λοτς στην κατάρρευση της ισοτιμίας πριν λίγες ώρες...

143 microlots X 70 PIPS = 10.000 pips profit =  800 euros plus

1.136 + 800 = 1.936 ευρώ κέρδους από όλη την κίνηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όλα αυτά τα κέρδη επιτεύχθηκαν από  μία προσπάθεια που τελικά ...δεν βγηκε κιόλας.

Υ.Γ. Σπίκος - Ντάξιος γαμήθηκαν σήμερα στα κέρδη... Μπορεί να μη μου βγηκε 100% το AUDUSD, ο συλλογισμός όμως για τους δύο μεγάλους δείκτες, ως στιγμής μου βγαίνει...

Μένει να πάρει σάρκα και οστά την επόμενη εβδομάδα.

Καλό ΣΚ σε όλους

FUCK & TRADE SAFELY.

;)

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
AUD/USD

Απ' ότι φαίνεται αυτήν την στιγμή είναι σε φάση για αγορά, θα κάνει μια επιστροφή πολύ πιθανόν στο 0,9610 - 0,9660.
Επειδή η τάση επί του παρόντος είναι καθοδική θα έλεγα, μία αγορά τώρα και κλείσιμο πάνω από το 0,96 και κατόπιν αναμονή, μόλις δούμε ένα υψηλό κοντά στο 0,9630 τότε θέση πώλησης για πώληση κοντά στο 0,9530

Συνημμένα

• 2.png
    2.png
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 81
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Τα σόρτια σε Σπίκο και Ντάξιο  πάνε καλά.

ΣΠΙΚΟΣ ανοιγμα στο 1669 και ΝΤάξιος στο 8390...

Αυτην την ώρα ΣΠΙΚΟΣ στο 1623 και ΝΤάξιος στο 8.291.

Στο ευρωδολάριο αναμονή φλατ. Πιθανόν να παρουμε σήμα σορτ τώρα που πέρασε τη γραμμή 1.3070 και μπήκε στην επικίνδυνη ζώνη των trades.

Αναμονή για είσοδο σορτ όταν ερθει η ώρα...

Στο άλλο major ζευγάρι, AUDUSD, μπήκαμε απότομα στα λονγκς.

Φλατ κι εκεί γιατί δε έχει δώσει ακόμη μία τρυπούλα να εισχωρήσουμε.

Το λονγκ σενάριο κι εκεί είναι πια γεγονός και ξεκάθαρο ύστερα από ένα μήνα σχεδόν συνεχούς σορταρισματος.

USDJPY.

Δεν το προλαβα και το έχασα το σορτάκι... Ένα μυαλό χειμωνα - καλοκαίρι που να τα προλάβει όλα;

;)

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλησπέρα, ξέρεις σήμερα ο πρώτος λόγος που μπήκα εδώ ήταν για να δω τι θα λέει ο ποδολάγνος με το 0,9730 στο AUD :)
Άντε άμα βοηθήσουν και οι ανακοινώσεις τα ξημερώματα πρωί, ποιος το πιάνει το AUD :)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Στησιμο εντολών για λονγκ θέση στο AUDUSD.

Entry :  0.9700

0.9690

& 0.9600

SL:  0.9500

PT:  1,0120

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Entry :  0.9700

0.9690

& 0.9600

SL:  0.9500

PT:  1,0120

Μόνο η εντολή στο 0,9700 εκτελέστηκε...

Αναμονή.

Η πίστα έχει γυρίσει λονγκ μέχρι νεωτέρας.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η ληστεια με τις μετοχες της εθνικης τραπεζας δεν νομιζω οτι εχει προηγουμενο......

Επεσε στο 0.37 και ανεβηκε στα 1.83 για να αποφασιστει ρεβερσε σπλιτ 1-10 στα 4.5 περιπου
Στην συνεχεια επεσαν μεχρι το 1.08 νομιζω πριν κλεισει η τιμη διαπραγματευσης στο ταμπλω
Και οταν ανοιξε η τιμη με νεες μετοχες ειχε 4,5 περιπου με ρεβερσε σπλιτ

Αρα εκλεψαν απο τον κοσμο πανω απο τα μισα χρηματα της αξιας των 1.08 ριχνοντας την τιμη στα 0.45

Κλεφτες ολκης !!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχως που πηρα μυρωδια και εφυγα νωρις.........

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Entry :  0.9700

0.9690

& 0.9600

SL:  0.9500

PT:  1,0120

Όλες οι εντολές εκτελέστηκαν εκτός αυτής στο 0.9600.

Τελευταία πριν λίγο στο 0.9625.

Το σετ απ έχει στηθεί.

Το 0.9600 και η περιοχή του έχει κρατήσει στηριξη 5 φορές.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξέρουμε.

Σπίκος και Ντάξιος πήγαν καλά σήμερα... Καμμία ανησυχία...

;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
 Όλες οι εντολές εκτελέστηκαν εκτός αυτής στο 0.9600.

Τελευταία πριν λίγο στο 0.9625.

Το σετ απ έχει στηθεί.

Το 0.9600 και η περιοχή του έχει κρατήσει στηριξη 5 φορές.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξέρουμε.

Σπίκος και Ντάξιος πήγαν καλά σήμερα... Καμμία ανησυχία...

;)

Ουπς!...

Η αγορά μας κρέμασε....  Δεν πρέπει να διασπαστεί το 0.9540 σε κλείσιμο...

Σε κάθε ευκαιρία άνοιγμα σορτ θέσεων για χετζαρισμα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση...  Πρώτο άνοιγμα στο 0.9580 done

Η σορτ πλευρά δεν πρέπει να ανέβει πάνω από το 0.9650 για να έχει ισχύ προς τα κάτω.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
το χρηματιστηριο σερνεται

τζιρος περιπτερου

εν τω μεταξυ ο μυτιλιναιος το μεγαλυτερο σαπακι του χαα

απαραδεκτη συμπεριφορα σε ανοδο και πτωση

ευτυχως τον ξεφορτωθηκα

βασικα τα εδωσα ολα και ησυχασα

το καλοκαιρι ειναι για ηλιο και θαλασσα  :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
  Ουπς!...

Η αγορά μας κρέμασε....  Δεν πρέπει να διασπαστεί το 0.9540 σε κλείσιμο...

Σε κάθε ευκαιρία άνοιγμα σορτ θέσεων για χετζαρισμα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση...  Πρώτο άνοιγμα στο 0.9580 done

Η σορτ πλευρά δεν πρέπει να ανέβει πάνω από το 0.9650 για να έχει ισχύ προς τα κάτω.

Σταδιακό ανοιγμα σορτ θέσεων στο AUDUSD.  Και στο 0.9600 πριν λίγο.

Πληρες χετζάρισμα στο 0.9640 . Διαφορετικά θα υπάρχει σπρεντ ζημιάς που πρέπει να καλυφθεί αργότερα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Η αγορά μας κρέμασε τελείως....

Επρεπε να το είχα δει στο αλλο cross ζευγος  EYRAUD όπου το αυστραλιανό δολ. αποδυναμώνεται έναντι του ευρώ, ενώ η major ισοτιμία ευρωδολαρίου σφυρίζει αδιάφορα.

Τεσπα, θα το φτιάξουμε.

Αν κρατήσει το 0.9500 μπορούν να φτιάξουν όλα.

Η ισοτιμία βρίσκεται σε τρελά υπερπουλημένα επίπεδα και δυσκολεύομαι να ανοίξω σορτ θέσεις χαμηλά. Προτιμώ να διευρύνω λίγο τα στοπς μέχρι το 0.9250.

Εκεί θα είμαι ακριβώς ίσα βάρκα ίσα νερά με τα κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας.

Νo loss, no problem.

Περιμένω να βγει και ο RSI στο εβδομαδιαίο πάνω από τη γραμμή 30.

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παρότι είμαστε σε μια πτωτική πορεία του Aud, έχω να πω:
1)Υπομονή αύριο με Ντράγκη και με την ανακοίνωση τα χαράματα που έχει η Αυστραλία
2)Μια επιστροφή στο 0,97 δεν την θεωρώ καθόλου απίθανη
3)Δεν υπάρχει επενδυτική ψυχολογία στας αγοράς και όλοι έχουν πέσει να σορτάρουν το AUD και λίγότερο το JPY.
Όμως αυτό μπορεί εύκολα να αντιστραφεί με μια-δυο κακές δηλώσεις εξ Ευρώπης και Αμερικής.
Προσωπικά είχα στραφεί σήμερα στο GBP/USD και σε κανένα άλλο.
Δίνω μεγάλη βάση στις ανακοινώσεις που υπάρχουν για το κάθε νόμισμα αυτές τις μέρες, γιατί απ΄ ότι είδα μόνο με τις ανακοινώσεις ουσιαστικά κινείται η αγορά αυτές τις μέρες.

Κατ εμέ υπομονή, μικρές θέσεις, και υπομονή μέχρι να ξεμπλοκάρει λίγο η κατάσταση :)

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Βρε αθεόφοβε... εν όψη Draghi δεν κάνουμε τέτοια λάθη.
Όλοι σήμερα λέγανε πως θα έχει πτώση το EUR και τελικά έφτασε το 1,33 :)
Αναμένεις και πας με το κύμα, άμα είσαι από πριν προκατειλημμένος όπως ήμουν εγώ πας και παίρνεις μετά βίας 25pips

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Όπως τα λες αδερφέ... εγώ είμαι short term και κυρίως daytrading.
Τώρα για τον Ιούλιο.... έχει ο Θέος, για κάτω πάει, όσα μαγικά και να κάνουν το πόσο κάτω θα εξαρτηθεί.... Στην αρχή έλεγαν για 1,18 τώρα για 1,24 θα δείξει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom