Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
AUD/USD
αν δεν επιβεβαιώσει και κρατήσει μέσα στην νύχτα το 0,9655 πάμε για πτώση. Όπως τα λες, και την θεωρώ πολύ πιθανή. Για το 0,97 είμαστε νομίζω ακόμα μακρυά.

USD/JPY Αν και τα διαγράμματα δείχνουν για πτώση, οι στηρίξεις και ειδικά αυτή στα 100,00 δεν νομίζω να σπάσει.
Όπως και στο EUR/USD δεν βλέπω να σπάει και να κρατάει το 130,00

Οπότε αύριο άντε μεθαύριο βλέπω το USD μαζί με τους Σπίκους και τον Ντάου να τραβάει την ανηφόρα εντόνως ....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
  Το δικό μας φίλε είναι μανάβικο.

Μόνο ενα επιχείρημα πιστεύω πως μπορεί να σε πείσει...

Πότε χειραγωγείς καλύτερα μία μετοχή; Όταν βρίσκεται στα 46 ευρώ, ή όταν είναι στα 50 λεπτά;

Για την Εθνική μιλάω...

Το ΧΑΑ είναι ένα μπουρδέλο και μισό, με όλες τις πουτάνες μέσα μπαζόλες. Κανά δύο αξίζουν, αλλά θαβονται από τις υπόλοιπες.

παίξε έξω. Τα ξένα είναι καθαρά τεχνικά. Γι αυτό που ζήτησες γκουγλάρισε στο ιντερνετ και θα βρεις τα πάντα. Δεν χρειάζεσαι βιβλία. Κυκλοφορούν ελεύθερα όλα στο ίντερνετ.

ΑΠό απλούς κινητούς μέσους, στηρίξεις- αντιστάσεις, αρεσάιδες, μακντηδες, θεωρια ιτσιμοκου, ιαπωνικά κεριά, Ελλιοτική θεωρία, τεχνικες Φιμπονάτσι, woodies, pivots, fractals...

όλα στη διάθεσή σου...

Και πως παιζουμε στα ξενα ρε καρνταση; Ισοτιμιες, εμπορευματα; Στο δικο μας εδω κανω αγοραπωλησιες μεσω e-banking.

Τι πουτσα ηταν παλι η σημερινη ρε γαμωτο, αν ειναι δυνατον. Οκτω σερι πτωτικες συνεδριασεις αν δεν κανω λαθος, εν μεσω ανεκεφαλαιοποιησης τραπεζων. Απο οτι φαινεται θα χασουμε και το χιλιαρικο, απορω πως θα πεισουν τον κοσμο να βαλει τα λεφτα του στα κωλοτραπεζοχαρτα με τοσο αρνητικο κλιμα  :huh: . Για πειτε καμια αποψη ρε σεις, το βλεπετε να γυριζει ή εχει κι αλλο κατω;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Και πως παιζουμε στα ξενα ρε καρνταση; Ισοτιμιες, εμπορευματα; Στο δικο μας εδω κανω αγοραπωλησιες μεσω e-banking.

Τι πουτσα ηταν παλι η σημερινη ρε γαμωτο, αν ειναι δυνατον. Οκτω σερι πτωτικες συνεδριασεις αν δεν κανω λαθος, εν μεσω ανεκεφαλαιοποιησης τραπεζων. Απο οτι φαινεται θα χασουμε και το χιλιαρικο, απορω πως θα πεισουν τον κοσμο να βαλει τα λεφτα του στα κωλοτραπεζοχαρτα με τοσο αρνητικο κλιμα   :huh: . Για πειτε καμια αποψη ρε σεις, το βλεπετε να γυριζει ή εχει κι αλλο κατω;

Τόσος κόσμος που παίζει ΦΟΡΕΞ πως παίζει ρε καρντάση;

Τα ρωτάνε αυτά τα πράγματα Θεσσαλονικιός άνθρωπος; Βρωμάει ο τόπος από διαφημίσεις εταιρειών που κάνουν αυτές τις δουλειές.

όλες οι αγοραπωλησίες με ένα κλικ γινονται.

Αυριο μπαίνει η Εθνική στο παιχνίδι.

Ίσως να το ρίχνανε επίτηδες για να μπει με το δεξί.

Σκατά τα χουν κάνει κι εκεί... Απατο θα πάει το δικαίωμα. Προχειρότητα μεγάλη.

Δύσκολη μέρα αύριο. Είναι και Πέμπτη, τελευταία Πέμπτη του μήνα.

Θα γίνει της πουτάνας  στη διακύμανση...

Στοπς φαρδιά και squeeze your balls....

;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Τα ρωτάνε αυτά τα πράγματα Θεσσαλονικιός άνθρωπος; Βρωμάει ο τόπος από διαφημίσεις εταιρειών που κάνουν αυτές τις δουλειές.

Θα γίνει της πουτάνας  στη διακύμανση...

;)

Saxobank, plus κατι και τα λοιπα; Ειναι αξιοπιστες αυτες οι εταιριες; Μεσω τραπεζας - χρηματιστηριακης οπως το εδω, δε γινεται;

Οσον αφορα το δικο μας, αν μεχρι αυριο το μεσημερι δεν εχει κανει κινηση προς τα πανω (που κομματακι δυσκολο το βλεπω) τα πουλαω ολα και φευγω για διακοπες.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Saxobank, plus κατι και τα λοιπα; Ειναι αξιοπιστες αυτες οι εταιριες; Μεσω τραπεζας - χρηματιστηριακης οπως το εδω, δε γινεται;

Οσον αφορα το δικο μας, αν μεχρι αυριο το μεσημερι δεν εχει κανει κινηση προς τα πανω (που κομματακι δυσκολο το βλεπω) τα πουλαω ολα και φευγω για διακοπες.

PLUS500 ουτε να πλησιάσεις.

SAXOBANK, DEUTSCHE BANK, Interactive BROKERS, Ninja trader, FXCM, HSBC, ένα καρο εταιρείες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Όχι οι δικές μας χρηματιστηριακές δεν έχουν τετοια προιόντα.

Το μανάβικο το δικό μας, μάλλον αύριο θα ανεβεί.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
  PLUS500 ουτε να πλησιάσεις.

SAXOBANK, DEUTSCHE BANK, Interactive BROKERS, Ninja trader, FXCM, HSBC, ένα καρο εταιρείες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Όχι οι δικές μας χρηματιστηριακές δεν έχουν τετοια προιόντα.

Το μανάβικο το δικό μας, μάλλον αύριο θα ανεβεί.

Ποια απο τις ενα καρο προτεινεις; Η DEUTSCHE BANK μου καλαρεσε, εχεις λινκ; Για το μαναβικο φοβαμαι πως αυριο εχει πολυ κατω, δυστυχως...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Ποια απο τις ενα καρο προτεινεις; Η DEUTSCHE BANK μου καλαρεσε, εχεις λινκ; Για το μαναβικο φοβαμαι πως αυριο εχει πολυ κατω, δυστυχως...

Λεφτά μπορείς να στείλεις μέσω ΑΤΕ. Εχει υποκατάστημα στην Φρανκφούρτη και θα στα στείλουν χωρίς χρέωση εμβάσματος ή πολύ χαμηλά rates.

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι εν τω μεταξύ, έχω πολύ καιρό να στείλω.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Bought 100 JUNE 21 FB (facebook) contracts @22 strike price for $1.77 !!!!!!!

contrarian playyyyy...ποδολάγνε δώσε τα φώτα σου αν μπορείς σε αυτό ...

Λόγοι :

1)61.8% fib retracement
2)delta=0.78
3Implied vol=35%

Σπάνια αγοράζω calls (in the money me τρελααααα παντα όταν το κάνω)

Αν συνεχίσει τώρα το facebook την κάθοδο με βλέπω στα παγκάκια να ζητάω ελεημοσύνες !!!

Στα 25 δολάρια είχε στηριξη και την έχασε.

Αρεςάιδες και Μακντήδες είναι πτωτικοί, χωρίς καμμία ένδειξη αντιστροφής.

Πιστεύω πως θα ξαναδοκιμάσει την περιοχή των 20 δολαρίων. και μάλλον θα τη χάσει.

Δενθέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλά πιστεύω πως έχει κι αλλο κάτω.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

AUDUSD.

Ο συλλογισμός αντιστροφής στο 0.9600 αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά σιγά σιγά.

Ζητούμενα:

1. σημερα και αύριο να μη χάσει το 0.9600 σε κλείσιμο. Καταρρέεει όλο το οικοδόμημα.
2. να κάνει ένα υψηλό πάνω από 0.9730 εστω και για λίγο σήμερα
3. Αν κλείσει η εβδομάδα με τιμή πάνω από 0,9730 αυξάνουν πολύ οι πιθανότητες αντιστροφής.

Στο 0.9640  (αν το κάνει, τωρα τρέχει στο 0.9687) θα ανοίξω αγοραστικές θέσεις.

Το 0.9640 είναι ένα ακόμα κρίσιμο σημείο. Αν δεν το περάσει καθόλου πτωτικά σήμερα, μάλλον έχουμε κάνει ...BINGO!

Καλημερούδια σε όλους.
 ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
 AUDUSD.

Ο συλλογισμός αντιστροφής στο 0.9600 αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά σιγά σιγά.

Ζητούμενα:

1. σημερα και αύριο να μη χάσει το 0.9600 σε κλείσιμο. Καταρρέεει όλο το οικοδόμημα.
2. να κάνει ένα υψηλό πάνω από 0.9730 εστω και για λίγο σήμερα
3. Αν κλείσει η εβδομάδα με τιμή πάνω από 0,9730 αυξάνουν πολύ οι πιθανότητες αντιστροφής.

Στο 0.9640  (αν το κάνει, τωρα τρέχει στο 0.9687) θα ανοίξω αγοραστικές θέσεις.

Το 0.9640 είναι ένα ακόμα κρίσιμο σημείο. Αν δεν το περάσει καθόλου πτωτικά σήμερα, μάλλον έχουμε κάνει ...BINGO!

Καλημερούδια σε όλους.
 ;)

Στο 0,9600 γκελάρησε και πετάχτηκε σαν να είχε το χέρι στην πρίζα.

Στο 0.9640 ανοίχτηκαν νέες επιπλεον  θέσεις λονγκ.

Τα αντισταθμιστικά σόρτια περιμένουν καρτερικά να κλείσουν στο 0.9730 όπου ο σχηματισμός ανόδου θα έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Για τρία κεφάλαια λονγκ με θεση στο 0.9560 τα 2,  και 0,9640 το ένα, ο μέσος όρος των λόνγκ θέσεων είναι στο 0,9580.

Για δυο κεφάλαια σορτ στο 0.9655 υπάρχει μια διαφορά περίπου 75 "κλειδωμένα" κερδισμένα πιπς από τα λονγκ, χώρια που όσο ανεβαίνει η ισοτιμία αυξάνουν τα κέρδη.

Τα πάντα έχουν τελείωσει πάνω από 0.9730.

Φαντάζομαι όμως πως δεν θα είναι τόσο εύκολο. Περιμένω ακόμα τριγμούς.

Όπως και να χει εδώ θα μαστε να το αναλύουμε.

;)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ποδολαγνε έχω κάτι οικονομίες σε δολάρια ΗΠΑ από τον καιρό που ήμουν στην Αμερική (πάνω από 10,000) . Τις είχα κάνει τότε στο 1,305 έναντι του ευρώ.
Τι προτείνεις?
Α) Να περιμένω να πέσει το ευρώ και να πάω να τις κάνω ευρώ
Β) Να τις βάλω έτσι όπως είναι στο φορεξ σε δολάρια όμως για σορταρισμα
Γ) Να περιμένω μόνο όταν πεσει κάτω από 1,2 να παω να τις χαλάσω
Δ) Άστα έτσι δολάρια και βλέπεις
Τι άλλο?
Γιατί έχει κολισει εκεί στο 1,3 το ευρώ , εγώ περίμενα να πάει φέτος το καλοκαίρι στο 1,25 τουλάχιστον? (καλά δεν μιλάω για σήμερα που βγήκαν τα USA data)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Ποδολαγνε έχω κάτι οικονομίες σε δολάρια ΗΠΑ από τον καιρό που ήμουν στην Αμερική (πάνω από 10,000) . Τις είχα κάνει τότε στο 1,305 έναντι του ευρώ.
Τι προτείνεις?
Α) Να περιμένω να πέσει το ευρώ και να πάω να τις κάνω ευρώ
Β) Να τις βάλω έτσι όπως είναι στο φορεξ σε δολάρια όμως για σορταρισμα
Γ) Να περιμένω μόνο όταν πεσει κάτω από 1,2 να παω να τις χαλάσω
Δ) Άστα έτσι δολάρια και βλέπεις
Τι άλλο?
Γιατί έχει κολισει εκεί στο 1,3 το ευρώ , εγώ περίμενα να πάει φέτος το καλοκαίρι στο 1,25 τουλάχιστον? (καλά δεν μιλάω για σήμερα που βγήκαν τα USA data)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Για 1,24 το βλέπω το ευρωδόλαρο. Θα ταλαιπωρηθει λίγο αλλά κατά κει θα πάει.

Στο 1,3070 ανοίγουμε σορτ θέσεις. Στοπ λοςς το 1,3250

Τα μισά θα κλείσουν στο 1,2750

Στόχος το 1,2400 εκεί κλείνει όλη η θέση.

Στοχος 1,2400

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287

Θα γίνει της πουτάνας  στη διακύμανση...

;)
Μάγος εισαι ή θεός που λεει και το ασμα;Τι πανωλεθρία ήταν αυτη ρε σήμερα!?Δεν ξερω αν εκανα καλα ή οχι που δεν τοποθετήθηκα.
Ποδολαγνε τι λες;θα ισορροπήσει αυριο ή θα κανουμε χαρακίρι το Σ/Κ?Τιμή αγοράς δικαιώματος Εθνικής;Να παρω πρωί,πρωί ή να περιμένω;Ούτε στο καζίνο τετοια αγωνία...
Ά και κατι άλλο,αυτη η γαμωχρηματιστηριακή της Εθνικής,όταν ειναι να μου πάρει λεφτά,τα τσιμπάει στο nanosecond,οταν κανω πώληση,θέλουν τρεις μέρες να κανουν εκκαθαριση.Καμμιά πρόταση ρε παιδιά γιατι εχω μπουχτήσει με τους μαλακες

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Μάγος εισαι ή θεός που λεει και το ασμα;Τι πανωλεθρία ήταν αυτη ρε σήμερα!?Δεν ξερω αν εκανα καλα ή οχι που δεν τοποθετήθηκα.
Ποδολαγνε τι λες;θα ισορροπήσει αυριο ή θα κανουμε χαρακίρι το Σ/Κ?Τιμή αγοράς δικαιώματος Εθνικής;Να παρω πρωί,πρωί ή να περιμένω;Ούτε στο καζίνο τετοια αγωνία...
Ά και κατι άλλο,αυτη η γαμωχρηματιστηριακή της Εθνικής,όταν ειναι να μου πάρει λεφτά,τα τσιμπάει στο nanosecond,οταν κανω πώληση,θέλουν τρεις μέρες να κανουν εκκαθαριση.Καμμιά πρόταση ρε παιδιά γιατι εχω μπουχτήσει με τους μαλακες

Ούτε μάγος ούτε Θεος φίλε μου.

Ήταν πολύ απλό για τον οποιονδήποτε να το βρει.

Αρκεί να παρακολουθείς την αγορά και να παίρνεις όσα "σηματα" σου στέλνει.

Ακόμα κι αν δεν ήξερα τι μέρα ήταν σήμερα λόγω εποχικότητας, κοιτώντας τα διαγράμματα των 5 προηγούμενων ημερών, θα το καταλάβαινες πως σήμερα ΤΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΘΑ ΓΕΝΕΙ.

Θα φτιάξω ένα διάγραμμα σε λίγο και θα το ποστάρω να καταλάβεις τι εννοώ.

;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
  Δες και το διάγραμμα.

Συνημμένα

• sp500.PNG
    sp500.PNG
    100,4 KB · Εμφανίσεις: 52

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
AUD/USD
Τελικά η χτεσινή πρόβλεψη βγήκε κερδοφόρα! :)
Σήμερα αν μας βοηθήσουν και οι ανακοινώσεις βλέπω να σπάσει 0,9700 οπότε βάζουμε στόχο λίγο παρακάτω πχ 0,9696
Το stop μου το βάζω στο 0,9647 :)

Συνημμένα

• 2.png
    2.png
    78,9 KB · Εμφανίσεις: 52

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Προσοχή πάντως, βρίσκω καλύτερο το να αποφύγουμε τις συναλλαγές την τελευταία μέρα της εβδομάδας, και του μήνα, δηλαδή όπως αύριο.
Επίσης η αγορά βρίσκεται σε μία μεταβατική θέση θα έλεγα... δηλαδή το USD  που ουσιαστικά είναι ο βασικός παίκτης και κοινός επιρεαστής του μεγαλύτερου μέρους της αγοράς, βρίσκετε σε μια κατάσταση που δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Απ' την μία η στάση του, πτώση του μπορεί να θεωρηθεί ως διόρθωση, και όπως την περασμένη εβδομάδα να κάνει ένα δυνατό come back και να κλείσει ανοδικά.

Απ' την άλλη αυτό το σερί του ανέβα ανέβα,ίσως σταματήσει ή ξεκινήσει την κάθοδό του.

Καταλήγω στο, αν θες το κεφαλάκι σου ήσυχο, μείνε μακρυά από το συνάλλαγμα αυτές τις μέρες :)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
   Δες και το διάγραμμα.
WTF?????????????? :S
Καλα πα να ρουφηξω το αυγο μου,το σ/κ εχει διάβασμα...
Υ.Γ:ο SP500 δεν ειναι ο αμερικανικος δεικτης;εγώ αναφερόμουνα στις διακυμανσεις του ΧΑ και της Εθνικής.Κατι εχω χασει ετσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom