Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

DAX30

Η θεσούλα σορτ άνοιξε μόλις....  8390

Everything goes by the plan.

:zzzzz:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Τελικά μόλις shortara 10 contracts sto σπικο  στο 1661.50. 61.8% fib retracemnt , R2 pivot level, έχει σήμερα μόνο consumer confidence kai την αλλη την παπαρια το case-schiller. Τώρα τι να πω αν σπάσουμε new highs προφανώς θα με πετάξει. Έχω ενα 10-point stop loss.

Πολύ στενό στοπάκι έχεις. Θα σε πετάξει έξω στο πίτουρο.

Η ανεβασέ το στο 1.705 που είναι ποσό ασφαλείας ή κλείστα.

Ο Σπίκος κάνει πολύ συχνά τρομοκρατικά πάνω στα futures και γαμάει όλα τα στοπς.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ρε σεις μιληστε λιγο ελληνικα να καταλαβουμε κι εμεις οι αδαεις τι λετε  :helpplea: . Επισης, δυο ερωτησεις:

1. Τα ξενα χρηματιστηρια και οι ισοτιμιες ειναι πιο τεχνικα απο το χρηματιστηριο Αθηνων; Βγαινει πιο ευκολα εκει κερδος;

2. Καποιο καλο βιβλιο τεχνικης αναλυσης εχετε να προτεινετε;

Για το δικο μας χρηματιστηριο εδω τι γνωμη εχετε; Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα, πολυ σερνεται. Πιστευα πως ειχε κι αλλο πανω και εχω μεινει με χαρτια, δεν τα εδωσα οταν επρεπε. Θελω να πιστευω πως θα ταλαιπωρηθει και αυριο με μικρο ογκο και απο Πεμπτη εν οψει της αμκ της ΕΤΕ να δωσει σημα. Μικρη ανοδος την Πεμπτη καμια 20αρια μοναδες και μετα να αρχισει να καλπαζει. Αλλιως τον ηπιαμε  :S

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
kotsossss kai ποδολαγνε,να κανω μια ερωτηση;εχω διαβάσει 100 σελίδες για τις ΑΜΚ Εθνικής και ALPHA,ομως πουθενά δεν μπορώ να βγάλω απαντηση στο εξής.Τις τελευταίες 1-2 μέρες πριν τα reverse split όλοι πούλαγαν τις μετοχές τους,για να εχουν ρευστότητα κ.λ.π. η ερώτηση είναι π.χ στην αυξηση της Εθνικής (που την εχω και καψούρα),για να συμμετέχεις και να ασκησεις τα δικαιώματα,απο ποιας ημερομηνίας τις μετοχές συμμετέχεις;πριν το ρ.σ,μετά και πότε ακριβώς.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Ρε σεις μιληστε λιγο ελληνικα να καταλαβουμε κι εμεις οι αδαεις τι λετε  :helpplea: . Επισης, δυο ερωτησεις:

1. Τα ξενα χρηματιστηρια και οι ισοτιμιες ειναι πιο τεχνικα απο το χρηματιστηριο Αθηνων; Βγαινει πιο ευκολα εκει κερδος;

2. Καποιο καλο βιβλιο τεχνικης αναλυσης εχετε να προτεινετε;

Για το δικο μας χρηματιστηριο εδω τι γνωμη εχετε; Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα, πολυ σερνεται. Πιστευα πως ειχε κι αλλο πανω και εχω μεινει με χαρτια, δεν τα εδωσα οταν επρεπε. Θελω να πιστευω πως θα ταλαιπωρηθει και αυριο με μικρο ογκο και απο Πεμπτη εν οψει της αμκ της ΕΤΕ να δωσει σημα. Μικρη ανοδος την Πεμπτη καμια 20αρια μοναδες και μετα να αρχισει να καλπαζει. Αλλιως τον ηπιαμε  :S

Το δικό μας φίλε είναι μανάβικο.

Μόνο ενα επιχείρημα πιστεύω πως μπορεί να σε πείσει...

Πότε χειραγωγείς καλύτερα μία μετοχή; Όταν βρίσκεται στα 46 ευρώ, ή όταν είναι στα 50 λεπτά;

Για την Εθνική μιλάω...

Το ΧΑΑ είναι ένα μπουρδέλο και μισό, με όλες τις πουτάνες μέσα μπαζόλες. Κανά δύο αξίζουν, αλλά θαβονται από τις υπόλοιπες.

παίξε έξω. Τα ξένα είναι καθαρά τεχνικά. Γι αυτό που ζήτησες γκουγλάρισε στο ιντερνετ και θα βρεις τα πάντα. Δεν χρειάζεσαι βιβλία. Κυκλοφορούν ελεύθερα όλα στο ίντερνετ.

ΑΠό απλούς κινητούς μέσους, στηρίξεις- αντιστάσεις, αρεσάιδες, μακντηδες, θεωρια ιτσιμοκου, ιαπωνικά κεριά, Ελλιοτική θεωρία, τεχνικες Φιμπονάτσι, woodies, pivots, fractals...

όλα στη διάθεσή σου...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
kotsossss kai ποδολαγνε,να κανω μια ερωτηση;εχω διαβάσει 100 σελίδες για τις ΑΜΚ Εθνικής και ALPHA,ομως πουθενά δεν μπορώ να βγάλω απαντηση στο εξής.Τις τελευταίες 1-2 μέρες πριν τα reverse split όλοι πούλαγαν τις μετοχές τους,για να εχουν ρευστότητα κ.λ.π. η ερώτηση είναι π.χ στην αυξηση της Εθνικής (που την εχω και καψούρα),για να συμμετέχεις και να ασκησεις τα δικαιώματα,απο ποιας ημερομηνίας τις μετοχές συμμετέχεις;πριν το ρ.σ,μετά και πότε ακριβώς.

Αν έχεις μετοχές πάνω σου σήμερα, μπορείς να εξασκήσεις τα δικαιώματα όλα.

Το ριβέρς σπλιτ έχει ήδη γίνει. Την Πεμπτη η τιμή θα ανοίξει στο 4,53 η "μάνα" και το δικαίωμα στο 4,47.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
ευτυχώς μου έκοψε τελευταία στιγμή και ανέβασα το stop loss και απέφυγα το early exit μιας και ο δείκτης γύρισε.
Απλά ρε συ βγήκα στο 1556 για μερικά points κέρδος. Δεν έχω την αυτοπεποίθηση να κρατήσω overnight τέτοιο position.
Προτιμώ δηλαδή intraday setups και να την κάνω όσον αφορά τα /es. Τέσπα, thanks πάντως.Παραλίγο να την πάταγα άσχημα σήμερα.

Τώρα επέτρεψε μου να διαφωνώ λίγο με το αυστραλιανό.Το κοιτάω και το ξανακοιτάω, δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα :(
εκτός άμα είναι κανά short-term bounce και γυρίσει πάλι την κάθοδο ..καλή επιτυχία πάντως σε αυτό το trade αλλα εγώ μένω εκτός σε αυτό

Τώρα δεν ξέρω άμα σε ενδιαφέρει αλλά κοιτάζω το crude για short στο 96.70-97 ...και επίσης από τα metals το παλλάδιο το shortara ήδη στο 755 και σκέφτομαι να shortarw λίγα ακόμα contracts στο 775-780 αν καταφέρει και πάει εκεί.

Όσον αφορά τα currencies,παραμένω αρκετά bullish στο δολλάριο. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει την άνοδο,αλλά ακόμα δεν το  έχω αγγίξει ούτε αυτό.
Και φυσικά δεν αγγίζω το yen γιατί όσες φορές προσπάθησα να το παίξω προφήτης θεωρώντας ότι βρήκα το bottom ,είτε με πέταξε έξω είτε βγήκα με μικρό κέρδος.

Αυτά και καλή τύχη για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Υ.Γ να τονίσω ότι το γεγονός του αρχικού 10 point stop loss ήτανε κυριώς επειδή δεν σκόπευα να τα κρατήσω για swing play αλλά απλά ένα intraday play.Αλλά μετά αναθεώρησα γιατί σε ενδεχόμενο που το consumer confidence έβγαινε καλό θα γινόμουνα εύκολα shaken out στο position μου.Αυτά προς το παρόν.Συνεχίζουμε...

1. Στον ΣΠΙΚΟ και στον Νταξιο δεν παίζεις futures. Μόνο συμβόλαιο mid term.

2. Όταν ποντάρεις σε αυτούς του δύο δείκτες θέλεις "κάλυψη" από αλλού, επειδή τα στοπς πρέπει να είναι "φαρδιά".

Αυτόν τον ρόλο παίζουν οι ισοτιμίες. Από τις ισοτιμίες και τα γρηγορα τεχνικά παιχνίδια, φτιάχνεις "κουμπαρά" και ποντάρεις σε μεσοπρόθεσμη θέση.

Αν χάσεις έχασες τα κέρδη της ισοτιμίας.

Αν κερδίσεις, ο χρόνος σου τελείωσε κερδοφόρος.

Ένα παιχνίδι ισοτιμίας έχει μικρό ποσοστό ρίσκου αλλά και μικρό ποσοστό επιτυχίας.

Ενα μεσοπρόθεσμο παιχνίδι  έχει πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, διότι τα σημάδια αντιστροφής ειναι σαφέστατα.

Ο SP 500 είχε δώσει ποοοοοολλά σημάδια αντιστροφής τάσης πριν καταλήξω να κάνω set up πάνω στην αντιστροφή του.

Και φυσικά αν έχει καλύψει πιο πριν το ρίσκο που θα κάνεις, είσαι πιο ψύχραιμος.

Αυτά τα όλίγα...

;)

Υ.Γ.

1.  Για δες τον RSI στο εβδομαδιαίο.... κάτω από το 30. Tο είδες;

2. Τη στήριξη στο 0,9600 που κάτσαι 5 φορές πιο πριν την είδες;

3. Κάτι όγκοι τρελοί σήμερα και χτές (που υποδηλώνουν στηριξη) τους είδες;

4. Ωριαίο - τετραωρο - οκταωρο οι Αρεσαιδες είναι ήδη υπό απόκλιση ανοδική. Μόλις βγει και ο ημερήσιος πάνω απο τη γραμμή 30 είμαστε έτοιμοι.

Πόσες επιβεβαιώσεις θες ακόμα;

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
 1. Στον ΣΠΙΚΟ και στον Νταξιο δεν παίζεις futures. Μόνο συμβόλαιο mid term.

2. Όταν ποντάρεις σε αυτούς του δύο δείκτες θέλεις "κάλυψη" από αλλού, επειδή τα στοπς πρέπει να είναι "φαρδιά".

Αυτόν τον ρόλο παίζουν οι ισοτιμίες. Από τις ισοτιμίες και τα γρηγορα τεχνικά παιχνίδια, φτιάχνεις "κουμπαρά" και ποντάρεις σε μεσοπρόθεσμη θέση.

Αν χάσεις έχασες τα κέρδη της ισοτιμίας.

Αν κερδίσεις, ο χρόνος σου τελείωσε κερδοφόρος.

Ένα παιχνίδι ισοτιμίας έχει μικρό ποσοστό ρίσκου αλλά και μικρό ποσοστό επιτυχίας.

Ενα μεσοπρόθεσμο παιχνίδι  έχει πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, διότι τα σημάδια αντιστροφής ειναι σαφέστατα.

Ο SP 500 είχε δώσει ποοοοοολλά σημάδια αντιστροφής τάσης πριν καταλήξω να κάνω set up πάνω στην αντιστροφή του.

Και φυσικά αν έχει καλύψει πιο πριν το ρίσκο που θα κάνεις, είσαι πιο ψύχραιμος.

Αυτά τα όλίγα...

;)

Υ.Γ.

1.  Για δες τον RSI στο εβδομαδιαίο.... κάτω από το 30. Tο είδες;

2. Τη στήριξη στο 0,9600 που κάτσαι 5 φορές πιο πριν την είδες;

3. Κάτι όγκοι τρελοί σήμερα και χτές (που υποδηλώνουν στηριξη) τους είδες;

4. Ωριαίο - τετραωρο - οκταωρο οι Αρεσαιδες είναι ήδη υπό απόκλιση ανοδική. Μόλις βγει και ο ημερήσιος πάνω απο τη γραμμή 30 είμαστε έτοιμοι.

Πόσες επιβεβαιώσεις θες ακόμα;
Αιωνια η μνημη  των χρηματων του κυριου ποδολαγνου :priest: :priest: :priest:,τον βλεπω να μπαινει στο ιντερνετ απο το καφε του καφενειου  οπου θα παραγγελνει ελληνικο  με μισο ευρω  :2funny: :2funny:
Αυριο θα κλαιν και οι ρεγγες  :zfuck:, ηδη τα παντελονια εχουν λερωθει,σε βλεπω να γυρνας ετσι σε λιγο  :zombie::απο το τρεμουλο...

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Αιωνια η μνημη  των χρηματων του κυριου ποδολαγνου :priest: :priest: :priest:,τον βλεπω να μπαινει στο ιντερνετ απο το καφε του καφενειου  οπου θα παραγγελνει ελληνικο  με μισο ευρω  :2funny: :2funny:
Αυριο θα κλαιν και οι ρεγγες  :zfuck:, ηδη τα παντελονια εχουν λερωθει,σε βλεπω να γυρνας ετσι σε λιγο  :zombie::απο το τρεμουλο...

Γειά σου ρε Στελάρα χιουμορίστα!  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Εχεις δίκιο STELIOS.... Τρεμω από αγωνία...  τέταρτη μέρα σήμερα με τον σπίκιο κάτω από το 1660...

Πολλά συμβόλαια σορτ παίζονται ετσα πάνω ωρέ... Μόλις πάει να φύγει πάνω,.... τρωει μια και πάρτον κάτου από το 1660....

Φέρτε μου κι ένα καθαρό εσώρουχο γιατί λέρωσα το παλιό.... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Ναι δεν διαφωνώ ότι υπάρχουνε αρκετά σημεία στήριξης στο αυστραλιανό.Εχει σπάσει και το 200-day moving average,δεν ξέρω κατά πόσο είναι ικανό να μείνει κάτω απο αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.Αλλά πέρα απο τα RSI,κοιτάω και άλλα indicators τα οποία δεν φαίνονται να είναι και πολυ bullish.Το κλασικό είναι το macd  οπου και στο daily αλλά πιο σοβαρά στο weekly δεν δείχνει να είναι bullish. Δεν διαφωνώ ως προς το γεγονός ότι μπορούμε ίσως να δούμε κάποιο short-term bounce αλλά για το target 1.10 επέτρεψε μου να είμαι επιφυλακτικός...

ΑΝ πάει 1,10 φίλε είναι 1500 πιπς απόδοση! Κουλάρισε...  Δεν γίνονται μονοκοπανιά αυτά...

1,0100 λέω.

500 πιπς απόδοση από τη διαδρομή 0,9600 έως 1,0100

Πολύ εφικτό σαν ανοδική αντιδρασούλα.... 

;)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναι δεν διαφωνώ ότι υπάρχουνε αρκετά σημεία στήριξης στο αυστραλιανό.Εχει σπάσει και το 200-day moving average,δεν ξέρω κατά πόσο είναι ικανό να μείνει κάτω απο αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.Αλλά πέρα απο τα RSI,κοιτάω και άλλα indicators τα οποία δεν φαίνονται να είναι και πολυ bullish.Το κλασικό είναι το macd  οπου και στο daily αλλά πιο σοβαρά στο weekly δεν δείχνει να είναι bullish. Δεν διαφωνώ ως προς το γεγονός ότι μπορούμε ίσως να δούμε κάποιο short-term bounce αλλά για το target 1.10 επέτρεψε μου να είμαι επιφυλακτικός...
Αμα παιζεις ισοτιμιες κοιταζοντας τον μαgd στο γουικλυ,σε βλεπω χρεωκοπημενο σε λιγο :S

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ λονγκ ΕΝΤΟΛΗ στο AUDUSD στο 0,9560.

Ξεκίνημα core position.

Στοπς στο 0,9300

Θέλω τιμή κάτω από 0.9560 για να θεωρηθεί υπερβολή ...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Αν έχεις μετοχές πάνω σου σήμερα, μπορείς να εξασκήσεις τα δικαιώματα όλα.

Το ριβέρς σπλιτ έχει ήδη γίνει. Την Πεμπτη η τιμή θα ανοίξει στο 4,53 η "μάνα" και το δικαίωμα στο 4,47.
Το δικαιωμα θα ειναι διαπραγματεύσιμο κι αυτό,όπως η μετοχή;αν στο τελος της διαδικασίας δεν επιτευχθεί η συμμετοχή των ιδιωτών,το δικαίωμα και τα warrants πάvε κουβά;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Το δικαιωμα θα ειναι διαπραγματεύσιμο κι αυτό,όπως η μετοχή;αν στο τελος της διαδικασίας δεν επιτευχθεί η συμμετοχή των ιδιωτών,το δικαίωμα και τα warrants πάvε κουβά;

Το δικαίωμα θα διαπραγματεύεται για καθορισμένο διάστημα. Στην ΑΛΦΑ ήταν μια βδομάδα. Τόσο περίπου πρέπει να είναι και στην ΕΤΕ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το δικαίωμα δεν έχει όρια διακύμανσης (λιμιτ απ - λιμιτ νταουν) Μπορεί να πάει όσο θέλει.

Γνώμη μου είναι πως θα πιεστεί αύριο λόγω των Ταμείων που εξαιρούνται.

Στοιχηθείτε αυριο το πρωί....

Αυτό που έχω ως αίσθηση είναι πάνω κάτω όπως έγινε με την ΑΛΦΑ. Πίεση στην αρχή και τςι τελευταίες δύο μέρες μικρή άνοδος μέχρι το μέσον της πτωτικής κίνησης.

Αν ανοίξει λόγου χάρη  στα 4,5 ευρώ και χάσει 2 ευρω συνολικά (κατωτερη τιμή δικαιώματος τα 2,5 ευρώ) τότε θα κλεισει πε΄ριπου στα 3,5.

Είναι πεπερασμένου χρονου διαδικασία και δεν μπορώ να πω περισσότερα με απόλυτη σιγουριά. Η εμπειρία έχει δείξει πως έτσι πάνω κάτω κινούνται τα διακιώματα σε επιτυχημένες ΑΜΚ.

Η ΑΜΚ θα πετύχει. Τα 800 εκατομμύρια έχουν βρεθεί ήδη...

Το μετά είναι το αγγούρι...

/////////////////////////////

Εν τω μεταξύ το AUDSD για άλλη μια φορά μου έκανε το χατήρι... 80 πιπς πάνω κινείται τωρα από την εντολή λονγκ που δόθηκε χτες βράδυ στο 0.9560

Στο 0.9660 "κλειδώνω" τα μισά κέρδη και ανεβάζω στοπάκια στο break even για τα υπόλοιπα.

Αναμονή μετά γαι να γίνει το πράμα πιο σοβαρό και να γίνει η επόμενη τοποθέτηση μόλις έχω το τεστάρισμα και την επιβεβαίωση πως όντως η ισοτιμία έχει αλλάξει ρότα και κινείται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανοδικά.

Καλό μεσημερι. Πάω για φαί.

;)

Συνημμένα

• AUDUSD chart 1.PNG
    AUDUSD chart 1.PNG
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 57

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Ευχαριστώ για τα tips man.

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
AUD/USD
Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ώρες μέχρι να είμαστε σίγουροι αν θα έχουμε και πάλι άνοδο. Όλα πάντως δείχνουν πως αυτό θα συμβεί, εκτός και αν μέσα στις επόμενες 2-3 ώρες έχουμε βουτιά. :)

Συνημμένα

• 2.png
    2.png
    76,9 KB · Εμφανίσεις: 49

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
USD/JPY
Εδώ τα πράγματα είναι 50-50 θα χρειαστεί να το ξενυχτίσουμε για να δούμε τι θα γίνει....
Αν όμως λάβουμε υπόψιν τις ισχυρές στηρίξεις στα 100,80 και στα 100.00 (πολύ ισχυρή) μάλλον θα έχουμε μια πτώση μέχρι εκεί και μετά αντιστροφή τάσης. Για να δουμε!

Συνημμένα

• 3.png
    3.png
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 53
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
AUD/USD
Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ώρες μέχρι να είμαστε σίγουροι αν θα έχουμε και πάλι άνοδο. Όλα πάντως δείχνουν πως αυτό θα συμβεί, εκτός και αν μέσα στις επόμενες 2-3 ώρες έχουμε βουτιά. :)

Η υπερβολή εντοπίστηκε σωστά στο 0.9560 κι έδωσε 100 πιπς κέρδος σε λίγες ώρες.

Αυτά τα κέρδη πάνε στον "κουμπαρά" για να υποστηρίξουν την μεγάλη κίνηση σε ΝΤάξιο και Σπίκο που παίζονται τα σοβαρά κεφάλαια.

Το 0.9655 φαντάζει δύσκολο να το περάσει. Δύο αποτυχημένες προσπάθειες έκανε σήμερα.

Πιθανολογώ και η τρίτη πως θα ναι το ιδιο.

Στο 0.9656 θα ακολουθήσω την τάση που ειναι ακόμα πτωτική, επειδή στις άλλες cross ισοτιμίες το μοτίβο δεν έχει αλλάξει.

Οπότε στο 0.9656 ανοίγουν ισόποσες θεσεις αντιστάθμισης σορτ ώστε να κλειδώσουν και τα υπόλοιπα κέρδη.

Το δύσκολο κομμάτι είναι μέχρι το 0.9730. Αν το περάσει και κλείσει η εβδομάδα έτσι, έχουμε ένα πολύ καλό δείγμα αντιστροφής.

--------------------------------------

Το USDJPY τα χει χαλάσει όλα. Το χω παρατήσει γιατί έχει μπει σε κίνηση sideways.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom