Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εσυ θα παρεις τα αρχιδια τους οταν σου παρουν το σπιτι,ολα μελετημενα ειναι οτι κανουν μην ανυσηχεις αυτοι δεν χανουν τιποτα
Το έχει πουλήσει τύπε, τον ποδολάγνο δεν τον βάζεις στο χέρι, ίσως στο πόδι! :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Το έχει πουλήσει τύπε, τον ποδολάγνο δεν τον βάζεις στο χέρι, ίσως στο πόδι! :2funny:

Ενα σπίτι έχω μόνο στο όνομά μου, που μένει η πρώην συζυγός μου με τα παιδιά.

Αλίμονο αν δεν μπορώ να το συντηρήσω.  :2funny: :2funny: :2funny:

Όσο για τον Στελάκη, τι να πω... Δεν μπορείς να συζητήσεις με άνθρωπο αλλαζόνα και ξερόλα.

Οπότε μόνο μια χειρονομία μένει...  :jerking:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Εσυ θα παρεις τα αρχιδια τους οταν σου παρουν το σπιτι,ολα μελετημενα ειναι οτι κανουν μην ανυσηχεις αυτοι δεν χανουν τιποτα

θα τα παρουνε τα σπιτια τυπε και μετα θα δινουνε στους συνταξιουχους πλακακια, βρυσες, πομολα αντι για ευρω  :idiot:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
θα τα παρουνε τα σπιτια τυπε και μετα θα δινουνε στους συνταξιουχους πλακακια, βρυσες, πομολα αντι για ευρω   :idiot:
A ρε κακομοιρογλου παλι καλα που ειστε και σεις οι κοιμισμενοι και σας δουλευουν.
Αφου σου παρουν το σπιτι και πουλησεις τα οργανα σου να ζησεις και αυτοκτονησεις,μετα θα ρθουν οι πολυεθνικες που τους τα χουν  ηδη μεταβιβασει οι τραπεζες να τα πουλησουν σε γερμανους συνταξιουχους

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ενα σπίτι έχω μόνο στο όνομά μου, που μένει η πρώην συζυγός μου με τα παιδιά.

Αλίμονο αν δεν μπορώ να το συντηρήσω.  :2funny: :2funny: :2funny:

Όσο για τον Στελάκη, τι να πω... Δεν μπορείς να συζητήσεις με άνθρωπο αλλαζόνα και ξερόλα.

Οπότε μόνο μια χειρονομία μένει...   :jerking:
Απο οτι απο δειχτηκε μεχρι στιγμης αλλαζονας και ξερολας εισαι εσυ οχι εγω

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Απο οτι απο δειχτηκε μεχρι στιγμης αλλαζονας και ξερολας εισαι εσυ οχι εγω

Κάνεις λάθος φίλε μου.

Εκτιμήσεις κάνω για την αγορά.... και ω του θαύματος.... επαληθεύονται....

:grin: :grin: :grin: :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
   Κάνεις λάθος φίλε μου.

Τι επαληθευτηκε οι στοχοι που δινεις σε ασχετα παιδακια με το αντικειμενο που βγαινουν με ενα βιβλιο τεχνικης αναλυσης,η η επενδυτικη τραπεζα της δανιας που πανε και παιζουν ολα τα βλαχαδερα της ελλαδας :tooth: με 2χιλιαρα που τα χανουν σε μια βδομαδα και ξαναταιζουν το συστημα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τι επαληθευτηκε οι στοχοι που δινεις σε ασχετα παιδακια με το αντικειμενο που βγαινουν με ενα βιβλιο τεχνικης αναλυσης,η η επενδυτικη τραπεζα της δανιας που πανε και παιζουν ολα τα βλαχαδερα της ελλαδας :tooth: με 2χιλιαρα που τα χανουν σε μια βδομαδα και ξαναταιζουν το συστημα

Αχά!!! Τοσο εύκολα είναι λοιπόν τα πράγματα.... Ελα ρε μαλάκα δεν το ήξερα πως διαβάζοντας ένα βιβλίο τεχνικής ανάλυσης μπορείς να βγάζεις στόχους με ακρίβεια!

Θα ήμασταν όλοι πλούσιοι τότε!

Αντε διάβασέ το το βιβλίο τότε αγαπητέ. Να δούμε αν θα βρεις έστω κι ένα σημείο - στόχο με ακρίβεια...

Πόσο μαλάκας είσαι.... Και πόσο μαλάκας είμαι κι εγώ που εξακολουθώ και συζητάω μαζί σου....

Έλεος με τους παπάρες εδώ μέσα....

:jerking: :jerking: :jerking:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Αχά!!! Τοσο εύκολα είναι λοιπόν τα πράγματα.... Ελα ρε μαλάκα δεν το ήξερα πως διαβάζοντας ένα βιβλίο τεχνικής ανάλυσης μπορείς να βγάζεις στόχους με ακρίβεια!

Θα ήμασταν όλοι πλούσιοι τότε!

Αντε διάβασέ το το βιβλίο τότε αγαπητέ. Να δούμε αν θα βρεις έστω κι ένα σημείο - στόχο με ακρίβεια...

Πόσο μαλάκας είσαι.... Και πόσο μαλάκας είμαι κι εγώ που εξακολουθώ και συζητάω μαζί σου....

Έλεος με τους παπάρες εδώ μέσα....

:jerking: :jerking: :jerking:
Ναι σοβαρο πραγμα εκανες εβγαλες ενα στοχο με τα boxes τoυ futia,η με τριγωνα,ρομβους και τις παπαριες που ξερει η μιση ελλαδα και βγηκες να μας κανεις τον μαστορα,αυτα τα εκανα πριν 10 χρονια και περιμενα εσενα τον δασκαλο να μου κανεις μαθηματα.

Ακομα περιμενω την διορθωση στις 900 μοναδες στον δεικτη :fuck1: :fuck1:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
  Κάνεις λάθος φίλε μου.

Συγγνωμη που επεμβαινω στον καυγα σας, αλλα που επαληθευτηκες? Οσον αφορα το ελληνικο χρηματιστηριο, που το παρακολουθω, σε ολα εξω επεσες, μαλιστα επεσες τοσο εξω ωστε με το που ελεγες κατι την αμεσως επομενη μερα αλλαζε η ταση  :think:

Νομιζω πως το λαθος σου ειναι πως το εξεταζεις πολυ τεχνικα, το ελληνικο χρηματιστηριο θελει (εκτος απο εσωτερικη πληροφορηση εννοειται) και διαισθηση. Για τα εξω δεν ξερω, ισως να ειναι πιο τεχνικα και να τα πηγαινεις καλυτερα (στο ευχομαι δηλαδη).

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Συγγνωμη που επεμβαινω στον καυγα σας, αλλα που επαληθευτηκες? Οσον αφορα το ελληνικο χρηματιστηριο, που το παρακολουθω, σε ολα ]εξω επεσες, μαλιστα επεσες τοσο εξω ωστε με το που ελεγες κατι την αμεσως επομενη μερα αλλαζε η ταση  :think:[/color]

Νομιζω πως το λαθος σου ειναι πως το εξεταζεις πολυ τεχνικα, το ελληνικο χρηματιστηριο θελει (εκτος απο εσωτερικη πληροφορηση εννοειται) και διαισθηση. Για τα εξω δεν ξερω, ισως να ειναι πιο τεχνικα και να τα πηγαινεις καλυτερα (στο ευχομαι δηλαδη).
:2funny: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
A ρε κακομοιρογλου παλι καλα που ειστε και σεις οι κοιμισμενοι και σας δουλευουν.
Αφου σου παρουν το σπιτι και πουλησεις τα οργανα σου να ζησεις και αυτοκτονησεις,μετα θα ρθουν οι πολυεθνικες που τους τα χουν  ηδη μεταβιβασει οι τραπεζες να τα πουλησουν σε γερμανους συνταξιουχους

ναι εξυπνε, ο γερμανος συνταξιουχος κοιμαται και ονειρευεται πως θα ζησει σ' ενα σπιτι στο μπραχαμι, στα καμινια, στη λουτσα που θα το ανοιγουν καθε τοσο οι φιλοι μας ρομα, ονειρευεται σαν μεγαλος ανθρωπος πως θα απολαυσει το δικο μας συστημα υγειας και πως θα πληρωνει τα υπεροχα χαρατσια  :uglystupid:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ναι εξυπνε, ο γερμανος συνταξιουχος κοιμαται και ονειρευεται πως θα ζησει σ' ενα σπιτι στο μπραχαμι, στα καμινια, στη λουτσα που θα το ανοιγουν καθε τοσο οι φιλοι μας ρομα, ονειρευεται σαν μεγαλος ανθρωπος πως θα απολαυσει το δικο μας συστημα υγειας και πως θα πληρωνει τα υπεροχα χαρατσια  :uglystupid:
Χαρατσια θα χει μονο για τους ελληνες δουλοπαροικους κοιμηση οχι για τους ξενους

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Συγγνωμη που επεμβαινω στον καυγα σας, αλλα που επαληθευτηκες? Οσον αφορα το ελληνικο χρηματιστηριο, που το παρακολουθω, σε ολα εξω επεσες, μαλιστα επεσες τοσο εξω ωστε με το που ελεγες κατι την αμεσως επομενη μερα αλλαζε η ταση  :think:

Σε όλα;

1. Στο 0,37 της Εθνικής έπεσα έξω;

2. Στο 1.3226 του ευρωδολαρίου έπεσα έξω;

3. Στη διαδρομή 1,31 - 1,28 που το παραδεχτηκε άλλος χρήστης έπεσα έξω;

4. Στο 2,65 του Μυτιληναίου που έλεγα αγορές, έπεσα έξω;

5. Στο 1669 του SP 500 έπεσα έξω;

Μόνο σε ένα πράγμα έπεσα έξω αγαπητέ. Στην πορεία του γενικού δείκτη...

Αμελητέο ποσόν... Δεν έχασε κα΄ποιος από αυτό. Ο γενικός δέικτης δεν παίζεται πουθενα.

Αν θες να δεις πόσο έξω έχω πέσει κοίτα ξανά τι έχω γράψει παλιότερα.

Είναι πολύ εύκολο να τα βρεις τα σχόλιά μου.

:grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Κάποτε ο Εκτορ Λοπεζ είπε πως είναι πολύ εύκολο να κρίνεις κάποιον χωρίς να παίρνεις θέση με επιχειρήματα για το ανάποδο.

Κάποιος εδώ μέσα με το νικ νέημ ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ, βγαίνει εκτίθεται και λέει πέντε κουβέντες τις οποίες και υποστηρίζει με λογικά επιχειρήματα.

Ειρωνία, χλεύη και γέλια. Ουσία τίποτα.

Προκαλώ τον οποιονδήποτε νομιζει πως ξέρει από τα χρηματιστηρια να κάνει μια γκουρουδιά και να την υποστηρίξει με επιχειρήματα.

ΝΕΑ ΓΚΟΥΡΟΥΔΙΑ λοιπόν...

Το ζεύγος AUDUSD (ισοτιμία Αυστραλιανού με Αμερικανικού δολαρίου) βρίσκεται σε υπερβολή πτωσης.

Η γκουρουδιά μου είναι πως μέχρι το μέσον, άντε τέλος της εβδομάδας, θα έχει κάνει αντιστροφή προς τα πάνω.

Είσοδος long position στο 0,9600 σταδιακά μέχρι το 0,9500 και στοπς στο 0,9400

Στόχος το 1,100

Ρίσκο 150 πιπς, απόδοση 500 πιπς.

Όποιος γουστάρει να το συζητήσουμε, ας ξεκινήσει τον αντίλογο.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
μοιρασε γκουρμεδιες με πονο λεμε ποδολάγνε

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ποδολάγνε υπάρχουνε αρκετοί τρόποι να επωφεληθεί κάποιος από την ανερχόμενη άνοδο η πτώση του S&P 500.Συγκεκριμένα μπορεί να δοκιμάσει τα /ES futures του ιουνίου τώρα ,όπως και το SPY το ETF ,etc. Πάντως ακόμα και λάθος να είχες κάνει στις προβλέψεις σου ,δεν θα έπρεπε να πειράζει κανέναν αυτό εδώ μέσα.Υποτίθεται απλά εδώ πέρα ότι ανταλλάσουμε τις γνώμες μας για το χρηματιστήριο.Δεν ανάγκασες κανέναν να αγοράσει η να πουλήσει τίποτα.Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα δικά του accounts και δεν βρίσκω τον λόγο για τον οποίο συγχύζονται αρκετοί εδώ μέσα.

Τώρα όσον αφορά για το ελληνικό χρηματιστήριο,θα το επαναλάβω για δεύτερη φορά αλλά πιστεύω ότι είναι τζόγος.Δεν είναι διαίσθηση,δεν είναι fundamentals,δεν είναι technicals,είναι τζόγος.Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει κάποιο άτομο που να έχει βγάλει λεφτά από το ελληνικό χρηματιστήριο σε βάθος χρόνου.

Τώρα για τους φόρους ίσως να χρειάζεται και διαφορετικό thread.Πάει μακριά η μπάλα...

Bingo φίλε μου...

Παρόλα αυτά, λίγες φορές ξεφεύγουν τα τεχνικά σημεία. Πολύ λίγες...

Θα πω 10 γκουρουδιές και θα βγω σωστός στις 8 από αυτές. Θα κάνω στις 2 λάθος.

Πόσες κέρδισα αν παίζω το ίδιο ποσόν συνέχεια;

6 στις 10. ( Οι 2 πετυχημένες θα ακυρωθούν από τις 2 αποτυχημένες)

Ξέρω λοιπόν πως κατά μέσο όρο, κάθε φορά που εκτίθεμαι σε κίνδυνο 10 φορές, τις 6 από αυτές θα κερδίσω.

Προσαρμόζω λοιπόν το πλάνο μου κατά τέτοιον τρόπο ώστε να είμαι καλυμμένος και να μην χρεοκοπήσω.

Είτε το θέλουμε είτε όχι, έτσι παιζεται το χρηματιστήριο. Δεν υπάρχουν αλάνθαστοι.

Δεχεσαι τη ζημιά, με την ίδια ψυχρότητα που δέχεσαι και το κέρδος.

Βασικό μου μέλημα στις χρηματαγορές, όλα αυτά τα χρόνια είναι να μη χάσω.

Τη ζημιά την έχω σίγουρη όταν ξεκινάω ένα τρέιντ. Το κέρδος είναι μια πιθανότητα.

;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  Κάποτε ο Εκτορ Λοπεζ είπε πως είναι πολύ εύκολο να κρίνεις κάποιον χωρίς να παίρνεις θέση με επιχειρήματα για το ανάποδο.

Κάποιος εδώ μέσα με το νικ νέημ ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ, βγαίνει εκτίθεται και λέει πέντε κουβέντες τις οποίες και υποστηρίζει με λογικά επιχειρήματα.

Ειρωνία, χλεύη και γέλια. Ουσία τίποτα.

Προκαλώ τον οποιονδήποτε νομιζει πως ξέρει από τα χρηματιστηρια να κάνει μια γκουρουδιά και να την υποστηρίξει με επιχειρήματα.

ΝΕΑ ΓΚΟΥΡΟΥΔΙΑ λοιπόν...

Το ζεύγος AUDUSD (ισοτιμία Αυστραλιανού με Αμερικανικού δολαρίου) βρίσκεται σε υπερβολή πτωσης.

Η γκουρουδιά μου είναι πως μέχρι το μέσον, άντε τέλος της εβδομάδας, θα έχει κάνει αντιστροφή προς τα πάνω.

Είσοδος long position στο 0,9600 σταδιακά μέχρι το 0,9500 και στοπς στο 0,9400

Στόχος το 1,100

Ρίσκο 150 πιπς, απόδοση 500 πιπς.

Όποιος γουστάρει να το συζητήσουμε, ας ξεκινήσει τον αντίλογο.

Να πω επίσης πως η Morgan Stanley έχει στόχο όλοκλήρωσης της πτωσης στο 0,8500

( δημοσιευμένο χτες στο επίσημο σάιτ της ).

Παρόλα αυτά εγώ επιμένω πως η ισοτιμία βρίσκεται σε υπερβολή και θα αντιδράσει ανοδικά.

;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom