Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Τελευταίο ποστ.

Λοιπον, αφηστε τις μαγκιές, αφηστε τους χρυσους και τα S&P, παρτε τιποτα μετοχες Motor Oil κλπ (με οριζοντα 10ετιας και βαλε), να στηριξετε και την ελληνικη οικονομια, αφηστε τις καταθεσεις σας Ελλαδα για κανα χρονο αφοβα, και ολα θα πανε καλα

Έλα και εσύ γράψε σε κανά ποστ για κωλοτρυπίδες. 10 χρόνια  :jerking: :jerking: :jerking: Όλα θα πάνε καλά  :jerking: :jerking: :jerking: ΧΑΑΑ  :jerking: :jerking: :jerking:
Ότι θέλει κανείς διαβάζει εδώ μέσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Στα χρηματιστηρια δεν έχω εγωισμούς.

"Είδα" την υπερβολή στον SP500 στις 1670 μονάδες και σορτάρισα ελπίζοντας σε 30% πτώση.

Δεν μου έκατσε. Ειδοποίησα όμως εγκαιρα πως κάτι δεν πήγαινε καλά και βγηκα με 100 μονάδες κέρδος.

ΑΝ εσύ θέλεις να επιχαίρεσαι πως είσαι σωστός κάντο. Εγώ είμαι σωστός με αποδείξεις.

Στην τσέπη σου έχεις κάνα ευρώ?

:2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Τελευταίο ποστ.

Έλα και εσύ γράψε σε κανά ποστ για κωλοτρυπίδες. 10 χρόνια  :jerking: :jerking: :jerking: Όλα θα πάνε καλά  :jerking: :jerking: :jerking: ΧΑΑΑ  :jerking: :jerking: :jerking:
Ότι θέλει κανείς διαβάζει εδώ μέσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενταξει ρε μαλακα, αμα ο αλλος δεν ειναι επενδυτης ξερω 'γω, τι στον πουτσο να κανει?
Ας παρει μια εξωστρεφη ελληνικη βιομηχανια, να μην χασει και τελειως τα λεφτα του.
Εγω δεν το παιζω εξυπνος, αλλα παω με βαση την κοινη λογικη!

Δηλαδη, τι νομιζεις? Πως θα κλεισει η Μοτορ Οιλ ή θα βαρεσει κανονι?

Μην τρελαθουμε τελειως.

ΥΓ Και στο φιναλε, ολες οι επενδυσεις (αν δεν ειναι σορταρισμα), πρεπει να εχουν και μια "πιστη" σε κατι. Δηλαδη, να ξερεις πού πονταρεις, και πως δεν εχεις να κανεις με αεριτζηδες.
Ε, λοιπον, δε νομιζω οτι ο Βαρδινογιαννης ειναι αεριτζης.

Οσο για το αλλο που εγραψα...
ΝΑΙ, οι ελληνικες τραπεζες δεν θα κανουν bail in μεσα στο επομενο 12μηνο. ΣΙΓΟΥΡΑ.
Εσυ δηλαδη διαφωνεις???

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
 Στα χρηματιστηρια δεν έχω εγωισμούς.

"Είδα" την υπερβολή στον SP500 στις 1670 μονάδες και σορτάρισα ελπίζοντας σε 30% πτώση.

Δεν μου έκατσε. Ειδοποίησα όμως εγκαιρα πως κάτι δεν πήγαινε καλά και βγηκα με 100 μονάδες κέρδος.

ΑΝ εσύ θέλεις να επιχαίρεσαι πως είσαι σωστός κάντο. Εγώ είμαι σωστός με αποδείξεις.

Στην τσέπη σου έχεις κάνα ευρώ?

:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν επιχαίρομαι πως είμαι σωστός και στα παπάρια μου να βγω από πάνω ή να το παίξω έξυπνος αλλά αυτό το πράμα
να βλέπυμε τα νούμερα και να κάνουμε πως δεν τα βλέπουμε είναι κάτι τρομερό.
Εγώ μέσα μαίου με το ΧΑΑ στις 950 μονάδες περίμενα να κάνει ένα ράλλυ της τάξης του 15-20% ακόμα.
Δεν έκανε. Το σημείωσα. Για να βγάλω τα συμπεράσματα μου για το μέλλον.
Εμένα δε με φτύνουν και να λεω ότι βρέχει.

Εσένα η ιδεολογία σου είναι απλή. Κατάρευση των χρηματαγορών, γενικευμένος πανικός, επιστροφή στον κανόνα του χρυσού κατάρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Σου είπα ο χρυσός είναι βιομηχανική πρώτη ύλη, βλέπεις τις διακυμάνσεις βλέπεις την πορεία, βλέπεις ότι οι μεγαλύτεροι αγοραστές χρυσού είναι οι χώρες
που κάνουν μεγαλύτερη χρήση του χρυσού στη βιομηχανία (Ινδία, Κίνα) βλέπεις ότι παίζει ρευστότητα στις χρηματαγορές ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ που δεν περιμένουμε
ανάσταση του χρυσού.

Δε ψιχαλίζει κατάλαβέ το!

ΥΓ Λες να είμαστε ίσα και όμοια σε θέματα χρημάτων; Τι λες; Εσύ μαθαίνεις ακόμα  ;)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Δηλαδη να παρει πλακες χρυσου περιμενοντας Γ' ΠΠ???
Ή να κλεισει τα λεφτα του για 5-10 χρονια στη...Eurobank και στην Alpha και να περιμενει το κουρεμα?

Καλυτερα δεν ειναι να εχει καποιο στανταρ χαρτι στο ΧΑ, με την προοπτικη να παει καποτε στις 1500-2000 μοναδες?

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Παρε Χρυσό
Παρε 10ετη Γερμανικά Ομόλογα
Παρε μετοχές του Βαρδινογιάννη
Θα γίνει κούρεμα στην Ελλάδα (κάποτε τα πήγαιναν για αυτό τον λόγο στην Κύπρο για ασφάλεια) :2funny: :headbang: :idiot: :2funny:

Κάνετε σαν κάτι ΞΕΡΟΛΕΣ παππούδες που πάνε στο καζίνο και κάθονται πάνω από μία ρουλέτα ή μπλακ τζακ και συμβουλεύουν τον κόσμο τι να παίξει και όταν η μπίλια κάθετε στο 18 σου λένε μετά , στο είπα να παίξεις το 18 δεν με άκουσες… παίξε τώρα κόκκινο μαύρο… γιατί δεν τράβηξες χαρτί θα έκαιγες την μάνα…. Αφού τα ξέρετε όλα και είστε σίγουροι  παίξτε και κερδίστε για πάρτι σας …  τι τα γράφετε αυτά για να σας χειροκροτήσουμε και να ικανοποιήσετε το εγώ σας ή για επιβεβαίωση … Μα αφού είστε βέβαιοι… :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Παρε Χρυσό
Παρε 10ετη Γερμανικά Ομόλογα
Παρε μετοχές του Βαρδινογιάννη
Θα γίνει κούρεμα στην Ελλάδα (κάποτε τα πήγαιναν για αυτό τον λόγο στην Κύπρο για ασφάλεια) :2funny: :headbang: :idiot: :2funny:

Κάνετε σαν κάτι ΞΕΡΟΛΕΣ παππούδες που πάνε στο καζίνο και κάθονται πάνω από μία ρουλέτα ή μπλακ τζακ και συμβουλεύουν τον κόσμο τι να παίξει και όταν η μπίλια κάθετε στο 18 σου λένε μετά , στο είπα να παίξεις το 18 δεν με άκουσες… παίξε τώρα κόκκινο μαύρο… γιατί δεν τράβηξες χαρτί θα έκαιγες την μάνα…. Αφού τα ξέρετε όλα και είστε σίγουροι  παίξτε και κερδίστε για πάρτι σας …  τι τα γράφετε αυτά για να σας χειροκροτήσουμε και να ικανοποιήσετε το εγώ σας ή για επιβεβαίωση … Μα αφού είστε βέβαιοι… :2funny:

Εγω δεν ξερω την τυφλα μου.
Αν ειχα λεφτα, θα επαιρνα Μοτορ Οιλ και αλλα 2-3 αναλογα χαρτια (με προοπτικη να τα κρατησω ως τις 2 χιλιαδες μοναδες, τουλαχιστον).
Τωρα που δεν εχω λεφτα, παιρνω μονο τσιχλες. Και καποτες.
Αυτα

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Εγω δεν ξερω την τυφλα μου.
Αν ειχα λεφτα, θα επαιρνα Μοτορ Οιλ και αλλα 2-3 αναλογα χαρτια (με προοπτικη να τα κρατησω ως τις 2 χιλιαδες μοναδες, τουλαχιστον).
Τωρα που δεν εχω λεφτα, παιρνω μονο τσιχλες. Και καποτες.
Αυτα
:think:
Στον Μπαρμπαγιαννη δουλεύεις και τόση αβάντα την μοτορ οιλ  :2funny: αν ναι τότε πές του αντί για μισθό να σε πληρώνει με μετοχές….. Σίγουρα πράγματα…. :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Στον Μπαρμπαγιαννη δουλεύεις και τόση αβάντα την μοτορ οιλ  :2funny: αν ναι τότε πές του αντί για μισθό να σε πληρώνει με μετοχές….. Σίγουρα πράγματα…. :2funny:

Α) Δεν ειναι τραπεζα - πολυ βασικο αυτο
Β) Δεν ειναι μεταλλουργία - ακομα βασικοτερο
Γ) Ειναι μαγαζι γωνία, μονοπωλιο και ΠΟΛΥ εξαγωγικο (αρα, ασφαλες βρεξει-χιονισει στο Ελλαντα)
Δ) Βγαζει μεγαλυτερες κερδοφοριες απο τον αλλο γιγαντα, ΕΛΠΕ. Δεν ξερω γιατι και πώς αλλα εχω αυτη την εντυπωση (χωρις να το κοιταζω τωρα, επιτοπου, γτ βαριεμαι)
Ε) Εχουν υπαρξει κατα καιρους μεγαλες προσφορες απο ξενους επενδυτες, πραγμα που αποδεικνυει πως δεν περναει αδιαφορο το μαγαζι...  ;)

Με το Βαρδινογιαννη δεν εχω καποια οικονομικη σχεση/ Δυστυχως...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Στον Μπαρμπαγιαννη δουλεύεις και τόση αβάντα την μοτορ οιλ  :2funny: αν ναι τότε πές του αντί για μισθό να σε πληρώνει με μετοχές….. Σίγουρα πράγματα…. :2funny:

Dimitris999 εγώ κοντραρίστηκα μαζί του αλλά ο kosamf έχει δίκιο. Η ΜΟΤΟΡΟΙΛ είναι καλή εταιρεία.

Δεν θα έμπαινα τώρα όμως. Ίσως γύρω στον Νοέμβριο. Με προοπτική εξαμήνου - χρόνου.

Δυστυχώς ΌΜΩς το ελληνικό χρηματιστήριο έχει πεθάνει.  Με τζίρους 300 και 500 συμβόλαια ημερησίως στο ΧΠΑ δεν μπορεί να σταθεί επένδυση.

Καλύτερη επένδυση με μακρο προοπτική θα έβλεπα την Κόκακολα ΜΑΝΑ αμερική.

Μεταξύ 25 και  30 δολάρια είναι ένα καλό entry point.

Επιλογή αμυντική που συμπληρώνει το πάνελ των επενδύσεών μου. Από τα 22 δολάρια την έχω και νομίζω πως δεν με έχει απογοητεύσει ως στιγμής.

Δίνει ανελλιπώς μέρισμα από τότε που ιδρύθηκε, αυξάνει σιγά σιγά την τιμή της, κάνει όμορφα μεσοπρόθεσμα χαλαρά "παιχνιδάκια" που αρμόζουν σε ήσυχους επενδυτές που δεν μπορούν να παρακολουθούν από πάνω.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
εγω τον πιστευω τον ποδο.Μην αρχισετε τωρα :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
 Είτε με πιστεύουν ορισμένοι, είτε όχι, λίγο με νοιάζει

Εγώ ξέρω ακριβώς πόσα έχω στην τσέπη μου, όπως ξέρουν κι αυτοί που με κοντράρουν πως δεν έχουν μία δεκάρα.

O kosamf τουλάχιστον είχε τα "αρχίδια" και το παραδέχτηκε.

Όπως και να ναι, ο καιρός μου εδώ μέσα είναι λίγος.

Κάτι "αρχιδάκια" της εφορίας έχουν αρχίσει και με "ενοχλούν" κι έχω βάλει σε εφαρμογή σχέδιο εκτάκτου ανάγκης αναχώρησης.

Πιθανόν από τον Σεπτέμβριο να στερηθώ την πανέμορφη διαδικτυακή παρέα σας και τα αλληλοξεκατινιάσματα και βρισίδια.

Ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ την κάνει για άλλη ήπειρο, οπότε δεν έχει κανένα νόημα να έχει και λογαριασμό στο BOU.COM

Λίγες μέρες ακόμα...

Σας ευχαριστώ όλους όσους "βριστηκαμε" και με βοηθούσατε να ξεθυμαίνω βρίζοντας σας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ciao  a tutti.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Εγώ ξέρω ακριβώς πόσα έχω στην τσέπη μου, όπως ξέρουν κι αυτοί που με κοντράρουν πως δεν έχουν μία δεκάρα.

Κάτι "αρχιδάκια" της εφορίας έχουν αρχίσει και με "ενοχλούν" κι έχω βάλει σε εφαρμογή σχέδιο εκτάκτου ανάγκης αναχώρησης.

Πιθανόν από τον Σεπτέμβριο να στερηθώ την πανέμορφη διαδικτυακή παρέα σας και τα αλληλοξεκατινιάσματα και βρισίδια.

Ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ την κάνει για άλλη ήπειρο, οπότε δεν έχει κανένα νόημα να έχει και λογαριασμό στο BOU.COM

Λίγες μέρες ακόμα...

Σας ευχαριστώ όλους όσους "βριστηκαμε" και με βοηθούσατε να ξεθυμαίνω βρίζοντας σας.

Ciao  a tutti.
για που λες. ποδολαγνε; μπορεις να μπαινεις παντως και ας εισαι μακρια!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Λίγες μέρες ακόμα...

Ciao  a tutti.
τυπε να επιστρεψεις μετα τον οκτωμβρη.. εχουμε μιστερ μαλακα 2013...

δεν ξερω ποιον να βαλω στην θεση σου..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
για που λες. ποδολαγνε; μπορεις να μπαινεις παντως και ας εισαι μακρια!

Αυστραλία. Το νικ νέημ θα το διαγράψω.

Ίσως να μπω με άλλο νικ απο κει.

ΔΗΜΗΤΡΗ, ναι αρχίζουν και με στριμώχνουν, κι όταν στριμώχνομαι φεύγω.

STAM μπορείς να με βάλεις έτσι κι αλλιώς. 3500 σχόλια έχω κάνει.... του πούστη...
  μια θέση στην οκτάδα δεν θα την πάρω?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
 Αυστραλία. Το νικ νέημ θα το διαγράψω.

Ίσως να μπω με άλλο νικ απο κει.

ΔΗΜΗΤΡΗ, ναι αρχίζουν και με στριμώχνουν, κι όταν στριμώχνομαι φεύγω.

STAM μπορείς να με βάλεις έτσι κι αλλιώς. 3500 σχόλια έχω κάνει.... του πούστη...
  μια θέση στην οκτάδα δεν θα την πάρω?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  τυπε χρωστας πολλα στην εφορια?  αν ειναι να σε βαλω στους μεγαλυτερους φοροφυγαδες του σαιτ  :grin: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom