Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
  τυπε χρωστας πολλα στην εφορια?  αν ειναι να σε βαλω στους μεγαλυτερους φοροφυγαδες του σαιτ  :grin: :zfuck:

Δεν χρωστάω τίποτα. Θέλουν να μου κάνουν έλεγχο επειδή έχω κανει μεγάλα εμβάσματα στο εξωτερικό για αγορές μετοχών.

ΑΠό που τα βρήκα λέει..... χαχχαχ α  Θα πάω να τους τρίψω στη μούρη τα συμβόλαια πωλήσεων των ακινήτων για τοπ πόθεν έσχες , θα λαδώσω και κάνα δυο να τελειώνω γρηγορα και μετά... τον πούλο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.998
Πόντοι
12.756
  Δεν χρωστάω τίποτα. Θέλουν να μου κάνουν έλεγχο επειδή έχω κανει μεγάλα εμβάσματα στο εξωτερικό για αγορές μετοχών.

ΑΠό που τα βρήκα λέει..... χαχχαχ α  Θα πάω να τους τρίψω στη μούρη τα συμβόλαια πωλήσεων των ακινήτων για τοπ πόθεν έσχες , θα λαδώσω και κάνα δυο να τελειώνω γρηγορα και μετά... τον πούλο.

Αφου μπορεις να τα δικαιολογησες γιατι να την κανεις ρε τυπε ? που θα βρεις καλυτερα απ εδω ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε προσεχε γιατι σε βλεπω φυλακα με τον ακη :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

τελικα δεν ξερω εαν μονο σε αυτην την χωρα εχει προσβασει ο καθε μαλακας τοκογλυφος σδοετζης σε τραπεζικους λογαριασμους..

και δεν ξερω εαν μονο σε αυτην την χωρα δεν υπαρχει πλεον τραπεζικο απόρρητο.. ουτε ιατρικο.. ουτε τιποτα.. στην φορα ολα..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Αφου μπορεις να τα δικαιολογησες γιατι να την κανεις ρε τυπε ? που θα βρεις καλυτερα απ εδω ?

Θα γίνω κάτοικος εξωτερικού γιατί συμφέρει έτσι  όπως διαμορφώνεται η δουλειά τώρα.

Στην Αυστραλία έχω συγγενείς και φίλους και είναι μια καλή ευκαιρία να προετοιμάσω το "έδαφος" για να έρθουν και τα παιδιά μου αργότερα.

Είχα σκοπό να το κάνω σε δυο χρόνια, αλλά οι συνθήκες με αναγκάζουν να το επισπεύσω.

Η Ελλάδα δεν θα είναι η ίδια σε μερικά χρόνια.

Δεν θέλω να είμαι εδώ όταν έρθει η καταστροφή.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
 Θα γίνω κάτοικος εξωτερικού γιατί συμφέρει έτσι  όπως διαμορφώνεται η δουλειά τώρα.

Στην Αυστραλία έχω συγγενείς και φίλους και είναι μια καλή ευκαιρία να προετοιμάσω το "έδαφος" για να έρθουν και τα παιδιά μου αργότερα.

Είχα σκοπό να το κάνω σε δυο χρόνια, αλλά οι συνθήκες με αναγκάζουν να το επισπεύσω.

καλα θα κανεις τυπε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.998
Πόντοι
12.756

Οκ , αλλα γιατι να την κανεις απο τωρα , μπορεις να μεινεις αν ειναι ετσι οπως λες τα πραγματα και εισαι καλυμμένος , θα εισαι και κοντα στα παιδια σου...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
ο ακης δεν εχει τα κονε του ποδολαγνου τυπε

Αν ο Ακης δεν προκαλούσε με τη ζωή του, δεν θα ασχολιόταν κανείς μαζί του.

Ο Λαλιώτης έχει φάει κάτι δις σε μίζες από τα έργα. Τόσα χρόνια υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ ήταν... Αυτός γιατί δεν ακούστηκε?

Το θέμα δεν είναι μόνο να κονομάς. Είναι και να τα διαχειρίζεσαι σωστά.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Οκ , αλλα γιατι να την κανεις απο τωρα , μπορεις να μεινεις αν ειναι ετσι οπως λες τα πραγματα και εισαι καλυμμένος , θα εισαι και κοντα στα παιδια σου...

Οι πιέσεις θα γίνουν πιο ασφυκτικές. Αφού βρήκαν εμένα που τα έχω κάνει τόσο προσεκτικά, φαντάσου τι θα γίνει αργότερα.
  Πρέπει να κατέβω τώρα να τελειώνω. Η αλήθεια είναι πως βαριόμουν να το κάνω κι όλο το ανέβαλλα. Αλλά τώρα χτύπησαν τα "καμπανάκια".

Δεν παίζει να κάτσω άλλο εδώ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
 Αν ο Ακης δεν προκαλούσε με τη ζωή του, δεν θα ασχολιόταν κανείς μαζί του.

Ο Λαλιώτης έχει φάει κάτι δις σε μίζες από τα έργα. Τόσα χρόνια υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ ήταν... Αυτός γιατί δεν ακούστηκε?

Το θέμα δεν είναι μόνο να κονομάς. Είναι και να τα διαχειρίζεσαι σωστά.
τυπε εχε τον νου σου μην στην πεσουν στο αεροδρομιο οταν πας να φυγεις ;)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.850
Πόντοι
6.515

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Σε αυτους που χρωστάει η Ελλάδα τα λεφτά θέλουν να κάνουν το ΣΔΟΕ χειρότερο από το IRS … ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΕΝ ΣΕΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ  :2funny:

images

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πρόσεχε μην δεις πουθενά την φωτο σου

URL]]

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Απ τη στιγμη που εισαι "καθαρος" οπως λες, τι εχεις να φοβηθεις?

Απ οτι καταλαβα εισαι και συ συναδελφος trader.

Δεν εχει νοημα να φυγεις εξωτερικο. Τα $ που εισαγεις θα εχουν μικροτερη αγοραστικη αξια  ;)

Θα αρχίσουν να την ψάχνουν πολύ. Κανένας δεν είναι 100% καθαρός. Αν θέλουνε μπορούν να σου βρουν παρατυπίες.

Κι εγώ έχω πολλές. Δεν ήμουν και υπόδειγμα φορολογούμενου πολίτη.

Εχει πολύ μεγάλο νόημα που φεύγω.  Καθαρίζω με μερικά χρόνια έξω.

Ας πούμε κάτι σαν αυτοεξόριστος.

Όταν φτιάξουν τα πράγματα βλέπουμε.

Προβλέπω πολύ μεγάλες ταραχές εδώ. Θα γίνει της ανηθίκου.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
όταν έρθει η καταστροφή.

αυτο που ζουμε τωρα δεν ειναι καταστροφη, ελεγχομενη?

πώς οραματιζεσαι/σκεφτεσαι αυτο το ενδεχομενο της επερχομενης καταστροφης, να εξελισσεται ως σεναριο?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αυτο που ζουμε τωρα δεν ειναι καταστροφη, ελεγχομενη?

πώς οραματιζεσαι/σκεφτεσαι αυτο το ενδεχομενο της επερχομενης καταστροφης, να εξελισσεται ως σεναριο?
Κατασχεσεις ρουφιανιες κουρεμα καταθεσεων ισως εμφυλιο και φυσικα αγρια βιαιοτητα  μεσα σε ολα αυτα

Τα λεω σωστα ποδολαγνε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom