και πας στην αυστραλια? Μονακο ειναι δυο βηματα, δε σου φορολογει τιποτα, πας με ταυτοτητα σε 2 ωριτσες και ειναι τιγκα στις Ανατολικες που μενουν στo Μποσολειγ και ψαχνουν αντρα κιμπαρη να τις γλεντησει στο Μοντε Καρλο.
αυστραλια πανε κατι τελειωμενοι να κανουν τους ταριφες. Εσυ ενας μεγαλοεπενδυτης με τοσους φορολογικους παραδεισους γυρω γυρω τι θα πας να κανεις εκει?
1. Δεν είμαι μεγαλοεπενδυτής. Βγάζω πολύ καλά λεφτά από τα χρηματιστήρια, τα οποία είναι πολλά επειδή ασχολούμαι 25 χρόνια. Σαν ποσοστό όμως επί του κεφαλαίου είναι πολύ μικρό.
2. Πωλείται μια επιχείρηση εκεί, την οποία πάω να ελέγξω για να την αγοράσω.
3. Δεν έχω συνηθίσει να κάνω τον "κλαρινογαμπρό" στις αλητοπουτάνες του Μόντε κάρλο.
4. Στην Αυστραλία δεν πάνε μόνο "τελειωμένοι" για να κάνουν τους ταρίφες. Η χώρα έχει εξαιρετικό πεδίο δραστηριοτήτων για κάποιον που θέλει να εργαστεί και να δημιουργήσει.
5. Η εγκληματικότητα είναι στο μηδέν, αντιθέτως με εδώ που συνεχώς αυξάνεται.
6. Θα μπορούσα να επιλέξω και τη ΣΟυηδία, που είναι πολύ πιο κοντά και με εύκολη πρόσβαση Αθήνα - Κοπενχάγη - Μάλμε (3 ωρίτσες με το αεροπλάνο και μισή ώρα με το τρένο να βγω στο Μάλμε. Η Σουηδία έχει άλλο πρόβλημα. Σε κάνει καταθλιπτικό ειδικά τον χειμώνα που οι ώρες της ημέρας είναι λίγες. Διαοφρετικά θα ήταν μια καλή λύση.
7. Το Λονδίνο επίσης είναι καλή περίπτωση, αλλά το αποκλειω για τους ίδιους λόγους. Βροχή, κρύο και άσχημες γυναίκες. ΗΠΑ θέλει πολλές διαδικασίες, τρόμαξα μόνο που είδα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά... Καναδάς ξεχνιέται... πολύ κρύο.
8. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. Επιλέχτηκε για πολλούς λόγους δια της εις άτοπον απαγωγης όπως καταλάβατε.Και πολλά πλεονεκτηματα για μένα.
Εχω συγγενείς και φίλους κάτω οπότε δεν θα μελαγχολήσω.
Θα είμαι σε οικείο περιβάλλον και θα μπορέσω να φέρω κι άλλους συγγενείς μου κάτω αργότερα.
Το κλίμα είναι πάνω κάτω το ίδιο με την Ελλάδα, λίγο πιο υγρό λόγω ωκεανών.
Αυστραλέζες είναι ωραιότατες μουνάρες, οπότε το γαμήσι δεν θα μου λείψει.
Αν ταιριάξει και η δουλειά κάτω, θα είμαι πασάς.
Επίσης υπάρχει μια συγγενική μου οικογένεια κάτω που τα παιδιά τους είναι στην ίδια ηλικία με τα δικά μου, όποτε έρχονταν Ελλάδα παίζανε με τα δικά μου κι έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Οπότε τα παιδιά μου ερχόμενα κάτω, δεν θα αισθάνονται ξένα. Ήδη τους έχω κάνει μια πρωτη κουβέντα και οι αντιδράσεις ήταν πολύ καλύτερες από ό,τι περίμενα. Η πρώην γυναίκα μου ψιλοζορίζεται να το αποδεχτεί, αλλά τελικά θα το πάρει απόφαση.
Και τα Πανεπιστήμια κάτω είναι από τα καλύτερα στον κόσμο, οπότε δεν θα ανησυχώ για την μόρφωση και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Όσο για την μεταφορά του μετάλλου, δεν χρειάζεται να κάνω κάτι. Ρευστοποιώ τα πάντα εδώ σε τιμές πολύ μεγαλύτερες από αυτές που ξεκίνησα να αγοράζω. Ήδη έχω μιλήσει με ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν και θα φύγει εύκολα η ποσότητα που κατέχω. Αυτές οι λίρες παλαιάς κοπής πουλιούνται σαν φρέσκα κουλούρια....
Και μην ξεχνάτε πως η Αυστραλία έχει μεγάλα ορυχεία χρυσού... χε χεχε Θα αγοράζω κατευθείαν από την πηγή παραγωγής....
Όλα είναι μελετημένα μέχρι κεραίας. Άλλωστε πάντα λειτουργώ έτσι.
Πλάνο - σχεδιασμός - εκτέλεση με πειθαρχία.