Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
  Εντάξει δεν έχω κι ένα δωμάτιο με  χρυσάφι....

Θα ήμουν ο Σκρούτζ Μακ Ντακ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά σίγουρα αυτό που έχω δεν μεταφέρεται με αεροπλάνο.

Πες και που μενεις να σου κανουν επισκεψη ρουτινας !!!!!!!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Κι εγώ άσκοπο το βρίσκω να φύγει.
Μάλλον δεν θέλει να πληρώσει καθόλου. Αν έχει κάνει ατασθαλειούλες όπως λέει μπορεί να το σώσει με συμπληρωματικές δηλώσεις και να πέσει στα μαλακά πληρώνοντας βέβαια κάποια χρήματα όχι όμως σε βαθμό να εξοντωθεί.
Με την άρνηση πληρωμής και της φυγής θα του βγει πρόστιμο που θα τοκίζεται σε βαθμό απάλευτο που σημαίνει ότι θα κυκλοφορεί σα φυγάς μια ζωή.
Άλλο άσκοπο βρίσκω τη διαγραφή του νικ του.
Μάλλον από τη φλυαρία του θα του ξέφυγε που μένει και ότι φυλάει χρυσό οπότε άρχισε να φοβάται... :grin:

Όντως. Δεν γουστάρω να πληρώνω 2 φορές φόρο. Μία είναι αρκετή.

Το ελληνικό δημόσιο όμως έχει διαφορτεική άποψη. Θέλει λεφτά για τον φόρο, για το λάδωμα στον υπάλληλο και μετά θέλει ξανά να φορολογήσει αυτό που φορολόγησε πιο πριν, επειδή δεν του φτάνουν τα λεφτά.

Δεν τους κάνω τη χάρη.

Γι αυτό την κάνω σε άλλες πολιτείες.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κάποια στιγμή θα πνιγεί τόσο πολύ που το μπαλόνι θα σκάσει.

για αυτο ακριβως σε ρωτω, επειδη κατι που ηδη ισως εξελισσεται γραμμικα, μπορει να εξελιχθει εκθετικα μετα απο καποιο σημειο, αλλα ποιο σημειο?

ειναι σαν την δικαιη κουπα, που αποτομα θα χυθει ολο το νερο κατω...

η σταγονα που θα το κανει αυτο, ειναι το ζητουμενο.

ποια θα ειναι η ενδειξη οτι εχει πεσει το λιλι και θα χορεψει η Βαγγελή κατα τον θυμοσοφο λαο?

η ενδειξη of the turning point? αφου ηδη βιωνουμε εσωτερικη, ελεγχομενη χρεοκοπια...

θα ειναι ενα δροσερο αερακι απο καπου πολυ μακρια απο εδω, οπως για γραφεις πιο πριν, για κατι τρελα χρεη αλλων χωρων και θα μας φαει στο τελος το κυμα που θα σηκωθει/για εμας τσουναμι...?

Και συμφωνουμε οτι ειναι αναποφευκτο, αυτο το ο,τιδηποτε που ερχεται...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Να μπει ψηφοφορία για την μετανάστευση ή μη ποδολάγνου!  :rockon:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
   Όντως. Δεν γουστάρω να πληρώνω 2 φορές φόρο. Μία είναι αρκετή.

Το ελληνικό δημόσιο όμως έχει διαφορτεική άποψη. Θέλει λεφτά για τον φόρο, για το λάδωμα στον υπάλληλο και μετά θέλει ξανά να φορολογήσει αυτό που φορολόγησε πιο πριν, επειδή δεν του φτάνουν τα λεφτά.

Δεν τους κάνω τη χάρη.

Γι αυτό την κάνω σε άλλες πολιτείες.

και πας στην αυστραλια? Μονακο ειναι δυο βηματα, δε σου φορολογει τιποτα, πας με ταυτοτητα σε 2 ωριτσες και ειναι τιγκα στις Ανατολικες που μενουν στo Μποσολειγ και ψαχνουν αντρα κιμπαρη να τις γλεντησει στο Μοντε Καρλο.

αυστραλια πανε κατι τελειωμενοι να κανουν τους ταριφες. Εσυ ενας μεγαλοεπενδυτης με τοσους φορολογικους παραδεισους γυρω γυρω τι θα πας να κανεις εκει?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.001
Πόντοι
12.756
και πας στην αυστραλια? Μονακο ειναι δυο βηματα, δε σου φορολογει τιποτα, πας με ταυτοτητα σε 2 ωριτσες και ειναι τιγκα στις Ανατολικες που μενουν στo Μποσολειγ και ψαχνουν αντρα κιμπαρη να τις γλεντησει στο Μοντε Καρλο.

αυστραλια πανε κατι τελειωμενοι να κανουν τους ταριφες. Εσυ ενας μεγαλοεπενδυτης με τοσους φορολογικους παραδεισους γυρω γυρω τι θα πας να κανεις εκει?

Αφου εχει και τα παιδια ρε τυπε , συν οτι εκει ειναι λιγο ακριβα ... θελει πολυ χρημα για να πεις οτι την βγαζεις για καιρο εκει

Το χρυσο πως θα παει στην Αυστραλια δεν μας εχει πει ακομα ....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Περα απο την πλακα και τον χαβαλε παρα πολλοι για να μην πω ολοι εχουν  κανει τις ατασθαλιες τους σε φορολογικα ζητηματα και γιαυτο εχουν αρχισει να φοβουνται
Περα απο ολο αυτο απο την αλλη εχουμε ενα κρατος που αφηνε να υπαρχει αυτο το προβλημα για να παιρνει δανεια και να κλεβει κι αυτο σε πολλαπλασιους ρυθμους .... εχοντας και την δικαιολογια μεσω ολων.
Τωρα ηρθε η ωρα του βιαιου νοικοκυρεματος κατα τις εντολες της ευρωπαικης ενωσης μεσω της οικονομικης ενοποιησης και ανακατανομης στα πραγματικα επιπεδα της υπαρκτης οικονομιας βαση παραγωγικοτητας καθε κρατους και ολο αυτο μας φαινεται και ειναι βουνο καθως πρεπει ολες οι μεταρυθμισεις να γινουν σε συγκεκριμενο διαστημα χωρις μεγαλες αναβολες....
Καπου το ειχαμε παραχεσει κι εμεις και ολο αυτο λειτουργησε με λαθος τροπο λογω της αρπαχτης που γινοταν σε ολα τα επιπεδα.......

Ο καιρος γαρ εγγυς !!!!!

ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΠΑΝΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

Δυστυχως επιβεβαιωνομαι......

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

1. Δεν είμαι μεγαλοεπενδυτής. Βγάζω πολύ καλά λεφτά από τα χρηματιστήρια, τα οποία είναι πολλά επειδή ασχολούμαι 25 χρόνια. Σαν ποσοστό όμως επί του κεφαλαίου είναι πολύ μικρό.
 2. Πωλείται μια επιχείρηση εκεί, την οποία πάω να ελέγξω για να την αγοράσω.
 3. Δεν έχω συνηθίσει να κάνω τον "κλαρινογαμπρό" στις αλητοπουτάνες του Μόντε κάρλο.
 4. Στην Αυστραλία δεν πάνε μόνο "τελειωμένοι" για να κάνουν τους ταρίφες. Η χώρα έχει εξαιρετικό πεδίο δραστηριοτήτων για κάποιον που θέλει να εργαστεί και να δημιουργήσει.
5. Η εγκληματικότητα είναι στο μηδέν, αντιθέτως με εδώ που συνεχώς αυξάνεται.
 6. Θα μπορούσα να επιλέξω και τη ΣΟυηδία, που είναι πολύ πιο κοντά και με εύκολη πρόσβαση Αθήνα - Κοπενχάγη - Μάλμε (3 ωρίτσες με το αεροπλάνο και μισή ώρα με το τρένο να βγω στο Μάλμε. Η Σουηδία έχει άλλο πρόβλημα. Σε κάνει καταθλιπτικό ειδικά τον χειμώνα που οι ώρες της ημέρας είναι λίγες. Διαοφρετικά θα ήταν μια καλή λύση.
 7. Το Λονδίνο επίσης είναι καλή περίπτωση, αλλά το αποκλειω για τους ίδιους λόγους. Βροχή, κρύο και άσχημες γυναίκες. ΗΠΑ θέλει πολλές διαδικασίες, τρόμαξα μόνο που είδα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά... Καναδάς ξεχνιέται... πολύ κρύο.
 8.  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.  Επιλέχτηκε για πολλούς λόγους δια της εις άτοπον απαγωγης όπως καταλάβατε.Και πολλά πλεονεκτηματα για μένα.
Εχω συγγενείς και φίλους κάτω οπότε δεν θα μελαγχολήσω.
Θα είμαι σε οικείο περιβάλλον και θα μπορέσω να φέρω κι άλλους συγγενείς μου κάτω αργότερα.  
Το κλίμα είναι πάνω κάτω το ίδιο με την Ελλάδα, λίγο πιο υγρό λόγω ωκεανών.
Αυστραλέζες είναι ωραιότατες μουνάρες, οπότε το γαμήσι δεν θα μου λείψει.
Αν ταιριάξει και η δουλειά κάτω, θα είμαι πασάς.
 Επίσης υπάρχει μια συγγενική μου οικογένεια κάτω που τα παιδιά τους είναι στην ίδια ηλικία με τα δικά μου, όποτε έρχονταν Ελλάδα παίζανε με τα δικά μου κι έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Οπότε τα παιδιά μου ερχόμενα κάτω, δεν θα αισθάνονται ξένα. Ήδη τους έχω κάνει μια πρωτη κουβέντα και οι αντιδράσεις ήταν πολύ καλύτερες από ό,τι περίμενα. Η πρώην γυναίκα μου ψιλοζορίζεται να το αποδεχτεί, αλλά τελικά θα το πάρει απόφαση.
 Και τα Πανεπιστήμια κάτω είναι από τα καλύτερα στον κόσμο, οπότε δεν θα ανησυχώ για την μόρφωση και την επαγγελματική  τους αποκατάσταση.

Όσο για την μεταφορά του μετάλλου, δεν χρειάζεται να κάνω κάτι. Ρευστοποιώ τα πάντα εδώ σε τιμές πολύ μεγαλύτερες από αυτές που ξεκίνησα να αγοράζω. Ήδη έχω μιλήσει με ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν και θα φύγει εύκολα η ποσότητα που κατέχω. Αυτές οι λίρες παλαιάς κοπής πουλιούνται σαν φρέσκα κουλούρια....

Και μην ξεχνάτε πως η Αυστραλία έχει μεγάλα ορυχεία χρυσού... χε χεχε Θα αγοράζω κατευθείαν από την πηγή παραγωγής....

Όλα είναι μελετημένα μέχρι κεραίας. Άλλωστε πάντα λειτουργώ έτσι.

Πλάνο - σχεδιασμός - εκτέλεση με πειθαρχία.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
 1. Δεν είμαι μεγαλοεπενδυτής. Βγάζω πολύ καλά λεφτά από τα χρηματιστήρια, τα οποία είναι πολλά επειδή ασχολούμαι 25 χρόνια. Σαν ποσοστό όμως επί του κεφαλαίου είναι πολύ μικρό.
 2. Πωλείται μια επιχείρηση εκεί, την οποία πάω να ελέγξω για να την αγοράσω.
 3. Δεν έχω συνηθίσει να κάνω τον "κλαρινογαμπρό" στις αλητοπουτάνες του Μόντε κάρλο.
 4. Στην Αυστραλία δεν πάνε μόνο "τελειωμένοι" για να κάνουν τους ταρίφες. Η χώρα έχει εξαιρετικό πεδίο δραστηριοτήτων για κάποιον που θέλει να εργαστεί και να δημιουργήσει.
5. Η εγκληματικότητα είναι στο μηδέν, αντιθέτως με εδώ που συνεχώς αυξάνεται.
 6. Θα μπορούσα να επιλέξω και τη ΣΟυηδία, που είναι πολύ πιο κοντά και με εύκολη πρόσβαση Αθήνα - Κοπενχάγη - Μάλμε (3 ωρίτσες με το αεροπλάνο και μισή ώρα με το τρένο να βγω στο Μάλμε. Η Σουηδία έχει άλλο πρόβλημα. Σε κάνει καταθλιπτικό ειδικά τον χειμώνα που οι ώρες της ημέρας είναι λίγες. Διαοφρετικά θα ήταν μια καλή λύση.
 7. Το Λονδίνο επίσης είναι καλή περίπτωση, αλλά το αποκλειω για τους ίδιους λόγους. Βροχή, κρύο και άσχημες γυναίκες. ΗΠΑ θέλει πολλές διαδικασίες, τρόμαξα μόνο που είδα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά... Καναδάς ξεχνιέται... πολύ κρύο.
 8.  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.  Επιλέχτηκε για πολλούς λόγους δια της εις άτοπον απαγωγης όπως καταλάβατε.Και πολλά πλεονεκτηματα για μένα.
Εχω συγγενείς και φίλους κάτω οπότε δεν θα μελαγχολήσω.
Θα είμαι σε οικείο περιβάλλον και θα μπορέσω να φέρω κι άλλους συγγενείς μου κάτω αργότερα.  
Το κλίμα είναι πάνω κάτω το ίδιο με την Ελλάδα, λίγο πιο υγρό λόγω ωκεανών.
Αυστραλέζες είναι ωραιότατες μουνάρες, οπότε το γαμήσι δεν θα μου λείψει.
Αν ταιριάξει και η δουλειά κάτω, θα είμαι πασάς.
 Επίσης υπάρχει μια συγγενική μου οικογένεια κάτω που τα παιδιά τους είναι στην ίδια ηλικία με τα δικά μου, όποτε έρχονταν Ελλάδα παίζανε με τα δικά μου κι έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Οπότε τα παιδιά μου ερχόμενα κάτω, δεν θα αισθάνονται ξένα. Ήδη τους έχω κάνει μια πρωτη κουβέντα και οι αντιδράσεις ήταν πολύ καλύτερες από ό,τι περίμενα. Η πρώην γυναίκα μου ψιλοζορίζεται να το αποδεχτεί, αλλά τελικά θα το πάρει απόφαση.
 Και τα Πανεπιστήμια κάτω είναι από τα καλύτερα στον κόσμο, οπότε δεν θα ανησυχώ για την μόρφωση και την επαγγελματική  τους αποκατάσταση.

Όσο για την μεταφορά του μετάλλου, δεν χρειάζεται να κάνω κάτι. Ρευστοποιώ τα πάντα εδώ σε τιμές πολύ μεγαλύτερες από αυτές που ξεκίνησα να αγοράζω. Ήδη έχω μιλήσει με ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν και θα φύγει εύκολα η ποσότητα που κατέχω. Αυτές οι λίρες παλαιάς κοπής πουλιούνται σαν φρέσκα κουλούρια....

Και μην ξεχνάτε πως η Αυστραλία έχει μεγάλα ορυχεία χρυσού... χε χεχε Θα αγοράζω κατευθείαν από την πηγή παραγωγής....

Όλα είναι μελετημένα μέχρι κεραίας. Άλλωστε πάντα λειτουργώ έτσι.

Πλάνο - σχεδιασμός - εκτέλεση με πειθαρχία.
καλη τύχη  :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
. ΣΤα 1300 δολάρια η ουγγιά  αρχίζω και σκουπίζω
  2. Στα 1.200 δολάρια και κάτω κάνω το 80% των διαθεσίμων μου χρυσό
  3. Το μέλλον των παιδιών μου είναι εξασφαλισμένο και από άλλες πηγές όχι μόνο από τον χρυσό.

Με έβγαλες από τον κόπο. Αυτό το ποστ έψαχνα να βρω.

Δες που έχει κάνει χαμηλό φετος  ο χρυσός.... και ΜΟΚΟ !

Διότι αντιλαμβάνεσαι κι εσύ πως στο χαμηλό κάτω των 1.200 δολαρίων ήμουν εκεί και ψώνιζα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Ρε τον μαλακα τον ΠΟΔΟΛΑΓΝΟ που αγόραζε και χρυσόχαρτα κάτω από τα 1.200 ευρώ"
  " Ρε τον ψεύτη τον ΠΟΔΟΛΑΓΝΟ που κάνει πως ξέρει από χρηματιστηρια αλλά δεν ξέρει την τύφλα του..."
  " Ρε τον παραμυθατζη τον ΠΟΔΟΛΑΓΝΟ....."

Πάλι έχασε....

1372 πριν λίγο. Υψηλό δύο μηνών. χε χεχ εχ ε

150 - 200 δολάρια κέρδος ανά συμβόλαιο ( δεν βάζω πολλαπλασιαστη κέρδους, θα τρομάξετε)

and keep counting profits....

12% απόδοση σε μερικούς μήνες, χαλαρά....

Εχω ξεκινήσει ήδη να σπάω από τα 1.350. Το χαρτοφυλάκιο έχει ανισομέρεια και πρέπει να εξισορροπήσω μετρητά με κεφάλαιο ρίσκου.

"Μαλακας ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ...." 

Γνωστοί ξερόλες που είναι καταδικασμένοι να μένουν άφραγκοι και γεμάτοι εγωισμό, αντί να κάνουν την απλή ερώτηση.

Adios moutsatsos.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
η επιθυμία για επιβαβαίωση είναι πολύ ισχυρή σε κάποιους ανθρώπους...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
η επιθυμία για επιβαβαίωση είναι πολύ ισχυρή σε κάποιους ανθρώπους...

Και σε κάποιους άλλους η επιθυμία για αμφισβήτηση είναι ισχυρότερη λόγω του υπέρμετρου εγωισμού τους.

Δεν μπορούν να δεχτούν πως κάποιος άλλος,  κάνει κάτι, πολύ καλύτερα από αυτούς.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
  Και σε κάποιους άλλους η επιθυμία για αμφισβήτηση είναι ισχυρότερη λόγω του υπέρμετρου εγωισμού τους.

Δεν μπορούν να δεχτούν πως κάποιος άλλος,  κάνει κάτι, πολύ καλύτερα από αυτούς.

σωστό... αλλά νομίζω πως προηγείται η επιβεβαίωση για να απαντήσει κάποιος στο σκεπτικό που αναφέρεις...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
σωστό... αλλά νομίζω πως προηγείται η επιβεβαίωση για να απαντήσει κάποιος στο σκεπτικό που αναφέρεις...

Εδώ κάνεις λάθος φίλε μου. Σε ένα σάιτ για μπουρδέλα και πουτάνες, το τελευταίο πράγμα που θα επεδίωκα θα ήταν η αυτοεπιβεβαιωσή μου.

Διάβασε από την αρχή, πως αμφισβητήθηκα αμέσως μόλις απάντησα στην ερωτηση με τι ασχολούμαι.

Δεν γουστάρω να αμφισβητούν την ειλικρίνειά μου.

Αν δεν το κανα, θα είχαν έναν λόγο περισσότερο να με λένε ψεύτη.

Δεν σας πιάνει κανείς πουθενά. Δεν απαντάς... σου τη λένε. Απαντάς? ψάχνεις την επιβεβαίωση...

Λες και περίμενα τους χρήστες του ΜΠΟΥ να μου πουν ποιος είμαι....  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom