Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
δεν παρακολουθώ όλα τα post εδώ μέσα, ότι πέσει στο μάτι μου ή αν κάποιο θέμα μου κάνει κλικ και το δω πιο εστιασμένα (μέχρι να μαλακιστεί και αυτό!!!)
τεσπα, μάλλον έχω πέσει σε περισσότερες απαντήσεις σου, πιθανόν γιατί γράφεις σχετικά μεγάλα post...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Για να πουμε και κατι για το Χρηματιστηριο Αθηνων, το οποιο συνεχεια κατρακυλαει τις τελευταιες ημερες. Πιστευω πως εχει και αλλο κατω, εχει μπει σε καθοδικη πορεια και εκτιμω πως θα παραμεινει ετσι τουλαχιστον μεχρι τις γερμανικες εκλογες και την ελευση της τροικας. Εκει, γυρω στις 20 Σεπτεμβρη αρχιζουμε να αγοραζουμε παλι.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Για να πουμε και κατι για το Χρηματιστηριο Αθηνων, το οποιο συνεχεια κατρακυλαει τις τελευταιες ημερες. Πιστευω πως εχει και αλλο κατω, εχει μπει σε καθοδικη πορεια και εκτιμω πως θα παραμεινει ετσι τουλαχιστον μεχρι τις γερμανικες εκλογες και την ελευση της τροικας. Εκει, γυρω στις 20 Σεπτεμβρη αρχιζουμε να αγοραζουμε παλι.
βσκ εδω και αρκετους μηνες τραμπαλιζεται στις 850 με 970 περιπου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
βσκ εδω και αρκετους μηνες τραμπαλιζεται στις 850 με 970 περιπου.

Απο τον Ιουνιο περιπου (sell in May and go away), εκανε μια αναιμικη ανοδο λιγο πριν το 15αυγουστο και τωρα εχει μια εβδομαδα που πεφτει καρφι. Πιστευω θα παει αρκετα χαμηλα, τωρα το ποσο χαμηλα δε γνωριζω, δεν ασχολουμαι και με τεχνικη αναλυση για να δωσω κορυφες και πυθμενες.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Απο τον Ιουνιο περιπου (sell in May and go away), εκανε μια αναιμικη ανοδο λιγο πριν το 15αυγουστο και τωρα εχει μια εβδομαδα που πεφτει καρφι. Πιστευω θα παει αρκετα χαμηλα, τωρα το ποσο χαμηλα δε γνωριζω, δεν ασχολουμαι και με τεχνικη αναλυση για να δωσω κορυφες και πυθμενες.
συμφωνα με το τελευταιο μαθημα που περασα ,χρονολογικες σειρες ,τεχνικη αναλυση κτλ (με 8  :sunglasses:) δεν γινεται να κανεις προβλεψη ,γτ δεν υπαρχει κυκλικοτητα. δλδ τυχαιος περιπατος που λεμε  :grin: παιζει τζογο δλδ

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Κάντο Νοέμβρη.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
συμφωνα με το τελευταιο μαθημα που περασα ,χρονολογικες σειρες ,τεχνικη αναλυση κτλ (με 8  :sunglasses:) δεν γινεται να κανεις προβλεψη ,γτ δεν υπαρχει κυκλικοτητα. δλδ τυχαιος περιπατος που λεμε  :grin: παιζει τζογο δλδ

Στατιστικές πιθανότητες neos.

Όταν το επίπεδο εμπιστοσύνης σε έναν δείκτη πάει πάνω από 80%, μπαίνεις στο trade.

Πως δεν υπάρχει κυκλικότητα?

Οι αγορές "δειχνουν" που θέλουν να πάνε με 5 διαφορετικούς τρόπους. Το μόνο που αλλάζει κάθε φορά είναι ο τρόπος και γι αυτό πολλοί μπερδεύονται.

Όταν τα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, θα δεις κρυστάλλινα προς τα που πάει η αγορά. Με όποιον τρόπο από τους 5 κι αν επιλέξει.

Τα βιβλία και τα Πανεπιστήμια δεν στα λένε όλα. Παίζει ρόλο και η πείρα.

Φιλικά.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Αχ εμείς οι τελειωμένοι μέτοικοι....

Θα πάμε στην Αουστράλια να κάνουμε τους ταρίφες.... WOW!

Νέες εμπειρίες...

:2funny: :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
   Στατιστικές πιθανότητες neos.

Όταν το επίπεδο εμπιστοσύνης σε έναν δείκτη πάει πάνω από 80%, μπαίνεις στο trade.

Πως δεν υπάρχει κυκλικότητα?

Οι αγορές "δειχνουν" που θέλουν να πάνε με 5 διαφορετικούς τρόπους. Το μόνο που αλλάζει κάθε φορά είναι ο τρόπος και γι αυτό πολλοί μπερδεύονται.

Όταν τα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, θα δεις κρυστάλλινα προς τα που πάει η αγορά. Με όποιον τρόπο από τους 5 κι αν επιλέξει.

Τα βιβλία και τα Πανεπιστήμια δεν στα λένε όλα. Παίζει ρόλο και η πείρα.

Φιλικά.
ναι το ξερω οτι δεν ξερω τπτ παρολο που διαβασα καλα. :2funny:

απλα λεω τι διαβασα εγω :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και το σκεφτηκα και εγω ρε γαμωτο να παω αυστραλια καποια στιγμη στο μελλον,αλλα εαν ειναι να γινω ταριφας  και να παω στην αλλη ακρη της γης αστο...

Θα κατσω εδω να παιρων 260 ευρω σε λιγο και θα ειμαι ποιο μαγκας απο τους αυστραλους..

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
και το σκεφτηκα και εγω ρε γαμωτο να παω αυστραλια καποια στιγμη στο μελλον,αλλα εαν ειναι να γινω ταριφας  και να παω στην αλλη ακρη της γης αστο...

Θα κατσω εδω να παιρων 260 ευρω σε λιγο και θα ειμαι ποιο μαγκας απο τους αυστραλους..
τυπε αμα εχεις το πτυχιο , στις δυτικες χωρες καλα θα τα πας. Εγω παντως που ειδα τι παιζει στην αμερικη γιαυτο γυρισα γρηγορα. Για να παρω αυτο το γαμημενο το πτυχιο :headbang: :headbang: :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τυπε αμα εχεις το πτυχιο , στις δυτικες χωρες καλα θα τα πας. Εγω παντως που ειδα τι παιζει στην αμερικη γιαυτο γυρισα γρηγορα. Για να παρω αυτο το γαμημενο το πτυχιο :headbang: :headbang: :headbang:
αφου βλεπω και οτι εσυ χρωστας,δυστηχως οπως ειπες χτες πρεπει να στερηθεις μερικα πραγματα ετσι ωστε να το παρεις..

;)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Νέες εμπειρίες...

Εγώ δεν το είπα για σενα τύπε εγώ είπα τι κάνει η πλειοψηφία.
Εσύ πας για θεσμικός επενδυτής. Τι λέω μωρέ, εσύ πας να μετατρέψεις την Αυστραλία σε οικονομική υπερδύναμη.
Θα επισκιάσει την Κίνα! Μόλις πάρεις Αυστραλιανή υπηκοότητα η χώρα θα γίνει η μεγαλύτερη κάτοχος χρυσού παγκοσμίως.
Αληθεύει ότι άμα μετακινήσεις τον χρυσό που διαθέτεις στο νότιο ημισφαίριο θα μετατοπιστεί μερικά λεπτά της μοίρας ο άξονας
περιστροφής της γής; Αλλά τι λέω...εδώ δεν είπες ότι θα τον εκποιήσεις.....μα προχθές μας έλεγες ότι έχεις πλάνο 5ετίας....
για το επικείμενο doomsday...και με το χρυσό σου θα αγοράσεις τα πάντα...και είσαι πλούσιος.....και έχεις εξασφαλισμένο το μέλλον των παιδιών σου....
και στο χρηματιστήριο κάνεις την πλάκα σου....και έχεις λονγκ ποσίτιονς και νταιβερσιφαιντ χαρτοφυλάκιο....και ξαφνικα....
πηγαινέ με όπου θέλεις ταξιτζή....ρε....

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αφου βλεπω και οτι εσυ χρωστας,δυστηχως οπως ειπες χτες πρεπει να στερηθεις μερικα πραγματα ετσι ωστε να το παρεις..

;)
ναι το γαμημενο γαμω  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: να στερηθω μπορω ,να μην αποσπαται η προσοχη μου δεν εχω καταφερει να το κανω ακομα.και να μαρεσει και η πληροφορικη :headbang: τουλαχιστον μετα πιανεις παραπλησια δουλεια

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγώ δεν το είπα για σενα τύπε εγώ είπα τι κάνει η πλειοψηφία.
Εσύ πας για θεσμικός επενδυτής. Τι λέω μωρέ, εσύ πας να μετατρέψεις την Αυστραλία σε οικονομική υπερδύναμη.
Θα επισκιάσει την Κίνα! Μόλις πάρεις Αυστραλιανή υπηκοότητα η χώρα θα γίνει η μεγαλύτερη κάτοχος χρυσού παγκοσμίως.
Αληθεύει ότι άμα μετακινήσεις τον χρυσό που διαθέτεις στο νότιο ημισφαίριο θα μετατοπιστεί μερικά λεπτά της μοίρας ο άξονας
περιστροφής της γής; Αλλά τι λέω...εδώ δεν είπες ότι θα τον εκποιήσεις.....μα προχθές μας έλεγες ότι έχεις πλάνο 5ετίας....
για το επικείμενο doomsday...και με το χρυσό σου θα αγοράσεις τα πάντα...και είσαι πλούσιος.....και έχεις εξασφαλισμένο το μέλων των παιδιών σου....
και στο χρηματιστήριο κάνεις την πλάκα σου....και έχεις λονγκ ποσίτιονς και νταιβερσιφαιντ χαρτοφυλάκιο....και ξαφνικα....
πηγαινέ με όπου θέλεις ταξιτζή....ρε....

τυπε πρεπει να εχεις μεγαλο αχτι τον ποδολατρη  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
τυπε πρεπει να εχεις μεγαλο αχτι τον ποδολατρη  :2funny:

Εγώ τύπε; Παρεξήγησες, μιά χαρά συμπαθής μου είναι ο άνθρωπος.
Απλά διατυπώνω κάποιες λογικές ασάφειες  :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
τέτοια του λέτε και βάζει σεντόνια μετα...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Νέες εμπειρίες...

αντε...ενας ενας αστρολογος - γυρολογος να μας αδειαζει την γωνια σιγα σιγα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom