redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ελβετια τυπε η νησια κευμαν;"Τα έχω βγάλει ήδη έξώ"
γιατί δεν υπάρχει αυτή η απάντηση που θα έχει και τις πιο πολλές ψήφους;
βάλτε την να ψηφίσω και γω!
ελβετια τυπε η νησια κευμαν;"Τα έχω βγάλει ήδη έξώ"
γιατί δεν υπάρχει αυτή η απάντηση που θα έχει και τις πιο πολλές ψήφους;
βάλτε την να ψηφίσω και γω!
η ελβετια ειναι ασυμφορη τυπεελβετια τυπε η νησια κευμαν;
Όταν έχει να κάνει με τα λεφτά μου και τους κόπους μου των τελευταίων 25 ετών δεν σκέφτομαι ούτε το Ελλαδάκι, ούτε το Τσιπράκι, ούτε το Καραμανλάκι. Μόνο το δικό μου κωλαράκι παλικάρι μου και κανέναν άλλο πούστη και λαμόγιο. Σκεφτόμενος τους άλλους μόνο να χάσω έχω και αυτό δεν το επιτρέπω. Μήπως με σκέφτηκε κανένας από τους διπλανούς μου, όταν εγώ δουλεύω από τις 09.00 μέχρι τις 23.00 το βράδυ; ΚΑΝΕΝΑΣ...ντροπη ρε μαγκα......ετσι εχετε κάνει όλοι οι εθνόφρονες?
τόσο το λατρεύετε το Ελλαδάκι?.......
Όταν έχει να κάνει με τα λεφτά μου και τους κόπους μου των τελευταίων 25 ετών δεν σκέφτομαι ούτε το Ελλαδάκι, ούτε το Τσιπράκι, ούτε το Καραμανλάκι. Μόνο το δικό μου κωλαράκι παλικάρι μου και κανέναν άλλο πούστη και λαμόγιο. Σκεφτόμενος τους άλλους μόνο να χάσω έχω και αυτό δεν το επιτρέπω. Μήπως με σκέφτηκε κανένας από τους διπλανούς μου, όταν εγώ δουλεύω από τις 09.00 μέχρι τις 23.00 το βράδυ; ΚΑΝΕΝΑΣ...
Όταν έχει να κάνει με τα λεφτά μου και τους κόπους μου των τελευταίων 25 ετών δεν σκέφτομαι ούτε το Ελλαδάκι, ούτε το Τσιπράκι, ούτε το Καραμανλάκι. Μόνο το δικό μου κωλαράκι παλικάρι μου και κανέναν άλλο πούστη και λαμόγιο. Σκεφτόμενος τους άλλους μόνο να χάσω έχω και αυτό δεν το επιτρέπω. Μήπως με σκέφτηκε κανένας από τους διπλανούς μου, όταν εγώ δουλεύω από τις 09.00 μέχρι τις 23.00 το βράδυ; ΚΑΝΕΝΑΣ...
με μερικους δεν βγαζεις ακρη τυπεΜάλιστα!
Το ακούσαμε κι αυτό!
Όλοι όσοι έβγαλαν λεφτά τα έβγαλαν με λαμογιές!
Αλλιώς, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, λέει ο συριζαίος!
Μάλιστα!
Το ακούσαμε κι αυτό!
Όλοι όσοι έβγαλαν λεφτά τα έβγαλαν με λαμογιές!
Αλλιώς, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, λέει ο συριζαίος!
Δεν τα καταφερνουν όλοι αλλά αδικείς πολύ κόσμο όταν τους θεωρείς εκ των προτέρων κλέφτες.
Κακώς σου απαντάω αλλά το κάνω για τους άλλους και όχι για σένα, άπλυτε σιριζέε και αποτυχημένε μαλάκα:Λεφτα μπορουσες να βγαλεις προ κρισης, πολλα λεφτα δεν μπορουσες.
Εγω ειπα τον παπαριδη πιο πανω ας μας πει τι δουλεια εκανε, ποσα εβγαζε, ποσα δηλωνε και ποσα χαλουσε να δουμε αν βγαινουνε τα νουμερα.
Εγω πιστευω οτι θα κανει τουμπεκι για 2 λογους
1)Παπαρια εχει λεφτα που θελει να βγαλει ή εβγαλε εξω, αλλα θελει να το παιξει κι αυτος πλουσιος.
2)Αν οντως εχει τις παραδες, τα νουμερα για το πως τα εβγαλε δεν θα βγαινουνε με τιπουα.
Οπως ειπε ο Alex....οτι φαγατε φαγατε τωρα πλερω.
Δεν κατάλαβες ότι μερικοί είναι περιορισμένης ευθύνης τόσο τους κόβει αυτά γράφουν!!
αμα τα βγαλεις και μετα θες να τα ξαναφερεις; θα σε τσακησουν
Λεφτα μπορουσες να βγαλεις προ κρισης, πολλα λεφτα δεν μπορουσες.
Εγω ειπα τον παπαριδη πιο πανω ας μας πει τι δουλεια εκανε, ποσα εβγαζε, ποσα δηλωνε και ποσα χαλουσε να δουμε αν βγαινουνε τα νουμερα.
Εγω πιστευω οτι θα κανει τουμπεκι για 2 λογους
1)Παπαρια εχει λεφτα που θελει να βγαλει ή εβγαλε εξω, αλλα θελει να το παιξει κι αυτος πλουσιος.
2)Αν οντως εχει τις παραδες, τα νουμερα για το πως τα εβγαλε δεν θα βγαινουνε με τιπουα.
Οπως ειπε ο Alex....οτι φαγατε φαγατε τωρα πλερω.
επειδή
(1) το τσουκάλι βράζει κανονικά στο σπίτι μου, το ουισκάκι είναι άφθονο στο ποτήρι μου, το κρασί που θα πιώ παρέα με το δείπνου μου είναι παλιό, το αυγοτάραχο μεσολογγίτικο και το τυρί είναι με μούχλα από το Ροκφόρι της Γαλλίας (χώρια που το καλοριφέρ καίει στο φούλ και είμαι με το φανελάκι)...
(2) 34 χρόνια που δουλεύω έχω κάνει έναν συνολικό απολογισμό που μου λέει ότι έχω εισπράξει γύρω στα 4.300.000 ευρώ από τα οποία 800.000 μου πήρε το γαμίδι το ΙΚΑ (χώρια τι πήρε από τους εργοδότες μου) για να μπορεί να πάρει σύνταξη η γιαγιά του χιπχοπάκη με 15 χρόνια ένσημα του συχωρεμένου του παπού του...
(3) από τα 3.500.000 που μείνανε μου πήρε η εφορία γύρω στο 1.300.000 ευρώπουλα και μου μείνανε στην τσέπη γύρω στα 2.500.000 καθαρά
(4) βαρέθηκα να ακούω τύπους σαν τον χιπχοπάκη (κατά κόσμον και μετενσάρκωση σε leftins) να μου ζαλίζουν τα αρχίδια ότι πρέπει να πληρώσω παραπάνω για να μην πάνε να δουλέψουνε επειδή το μεροκάματο είναι μικρό...
(5) βαρέθηκα να ακούω τύπους σαν τον gamiarits πολλαπλώς ευεργετηθέντες από την κατάσταση (αν όχι αυτοί οι γονείς τους οι ψευτοεπιχειρηματίες) με επιδοτήσεις, φοροελαφρύνσεις, φοροδιαφυγή κλπ κλπ κλπ να μου ζαλίζουν τα αρχίδια ότι θα μου κλάσουν τα αρχίδια
(6) βαρέθηκα να ακούω ομοφυλόφιλους να μου ζαλίζουν τα αρχίδια για το πόσο νορμάλ είναι η σεξουαλική τους απόκλιση
(7) φιλοασιατες να μου ζαλίζουν τον έρωτα για το πόσο καλοί είναι οι μετανάστες...
και το κυριώτερο το τσουκάλι θα συνεχίσει να βράζει στο σπίτι μου βρέξει χιονίσει (και το καλοριφέρ θα συνεχίσει να καίει και τα παιδιά μου έχω φροντίσει να τα εξασφαλίσω τουλάχιστον για κάποια χρόνια) όποιος παπάρας και να βγεί στην βαλκάνιο Ελλάδα δηλώνω μετά γνώσεως των συνεπειών ότι σας έχω γραμμένους στα αρχίδια μου..
βγάλτε τον Τσίπρα... παράδες από μένα δεν θα πάρετε άλλους... μέχρις εδώ...