Νέα

Χρήματα εκτός Ελλάδος / Δραχμή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 723
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ασφάλεια χρημάτων

• ΕΚΤΟΣ Ελλάδος

Ψήφοι: 25 29,1%
  • ΕΔΩ στις τράπεζες παρόλο που είναι πολλά τα λεφτά

Ψήφοι: 15 17,4%
  • ΘΑ τα ΚΡΥΨΩ σπίτι

Ψήφοι: 17 19,8%
  • Τα έκανα χρυσό

Ψήφοι: 5 5,8%
  • Χρηματηστήριο

Ψήφοι: 3 3,5%
  • Θυρίδα

Ψήφοι: 4 4,7%
  • Λίγα έξω, λίγα σπίτι, λίγα χρυσό κλπ..

Ψήφοι: 17 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
ντροπη ρε μαγκα......ετσι εχετε κάνει όλοι οι εθνόφρονες?
τόσο το λατρεύετε το Ελλαδάκι?....... :think:
Όταν έχει να κάνει με τα λεφτά μου και τους κόπους μου των τελευταίων 25 ετών δεν σκέφτομαι ούτε το Ελλαδάκι, ούτε το Τσιπράκι, ούτε το Καραμανλάκι. Μόνο το δικό μου κωλαράκι παλικάρι μου και κανέναν άλλο πούστη και λαμόγιο. Σκεφτόμενος τους άλλους μόνο να χάσω έχω και αυτό δεν το επιτρέπω. Μήπως με σκέφτηκε κανένας από τους διπλανούς μου, όταν εγώ δουλεύω από τις 09.00 μέχρι τις 23.00 το βράδυ; ΚΑΝΕΝΑΣ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ελπίζω Γαβιήλ να μην είσαι ο νέος εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο γνωστός GABRIEL των γνωστών πορνοβίντεο της ΖΟΥΓΚΛΑΣ. Μην ξεράσω με το μαλάκα που τον τίμησε ο λαός και τον έβγαλε τρίτο βουλευτή της Αθήνας και ο Τσίπρας του έδωσε και χαρτοφυλάκιο. Ναι, γι' αυτόν μιλάω που τον έβγαλε ο Τριανταφυλλοπουλος σε βιντεάκι ξεβράκωτο, να λέει τι θέλει να του κάνουν στον κώλο του... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Όταν έχει να κάνει με τα λεφτά μου και τους κόπους μου των τελευταίων 25 ετών δεν σκέφτομαι ούτε το Ελλαδάκι, ούτε το Τσιπράκι, ούτε το Καραμανλάκι. Μόνο το δικό μου κωλαράκι παλικάρι μου και κανέναν άλλο πούστη και λαμόγιο. Σκεφτόμενος τους άλλους μόνο να χάσω έχω και αυτό δεν το επιτρέπω. Μήπως με σκέφτηκε κανένας από τους διπλανούς μου, όταν εγώ δουλεύω από τις 09.00 μέχρι τις 23.00 το βράδυ; ΚΑΝΕΝΑΣ...

διωξτε τα λεφτα εσεις, τα καραβια οι εφοπλιστες, να δω τι θα μεινει  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αμα τα βγαλεις και μετα θες να τα ξαναφερεις; θα σε τσακησουν

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

κι εσυ τα λεφτα με το σταυρο στο χερι τα εβγαλες??

Κοιτα ρε δουλευταραδες που υπαρχουνε κρυμενοι στην Ελλαδα.

Λοιπον μαγκα αν εχεις πολλες παραδες δεν τα εβγαλες απο την εργασια και μονο,ειτε εκλεβες ειτε δεν τα δηλωνες ολα κτλ κλτ.Κι εσυ λαμογιο εισαι, επομενως ασε την κλαψα οτι ηρθανε τα λαμογια να σου φανε τα τιμια λεφτα σου.

Εννοειται μπορεις να μου αποδειξεις οτι εχω αδικο, λεγοντας σε ολο το forumτι δουλεια κανεις, για ποσο την εκανες και ποσα εβγαζες και ποσα κρατησες.

Ελπιζω να βγαινουνε τα νουμερα .Λαμογιο ε λαμοφιο.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μάλιστα!
Το ακούσαμε κι αυτό!
Όλοι όσοι έβγαλαν λεφτά τα έβγαλαν με λαμογιές!
Αλλιώς, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, λέει ο συριζαίος!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Για τον Ιάκωβο:
Απλά άντε γαμίσου! Δεν σε έβρισα, ούτε σου μίλησα, παλιάρχιδο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Μάλιστα!
Το ακούσαμε κι αυτό!
Όλοι όσοι έβγαλαν λεφτά τα έβγαλαν με λαμογιές!
Αλλιώς, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, λέει ο συριζαίος!

Λεφτα μπορουσες να βγαλεις προ κρισης, πολλα λεφτα δεν μπορουσες.

Εγω ειπα τον παπαριδη πιο πανω ας μας πει τι δουλεια εκανε, ποσα εβγαζε, ποσα δηλωνε και ποσα χαλουσε  να δουμε αν βγαινουνε τα νουμερα.

Εγω πιστευω οτι θα κανει τουμπεκι για 2 λογους

1)Παπαρια εχει λεφτα που θελει να βγαλει ή εβγαλε εξω, αλλα θελει να το παιξει κι αυτος πλουσιος.

2)Αν οντως εχει τις παραδες, τα νουμερα για το πως τα εβγαλε δεν θα βγαινουνε με τιπουα.

Οπως ειπε ο Alex....οτι φαγατε φαγατε τωρα πλερω.

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
υπαρχουν κατι καρτουλες mastercard που δεν υπαρχει καμια τραπεζα απο πισω τους και ειναι πρωτα parking και πλυντηρια μαζι.

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Φιλέ μου, και λεφτά μπορείς να βγάλεις και ενίοτε πολλά λεφτά χωρίς να είσαι κλέφτης ή απατεώνας, μην κοιτάς που αυτό ήταν τόσο διαδεδομένα στην Ελλάδα. Μια καλή εκπαίδευση, η διάθεση και δυνατότητα να αναλάβεις ρίσκο, σκληρή δουλειά, αν έχεις και λίγη "μαγιά" όταν ξεκινάς και φυσικά καλή τύχη μπορεί να γίνει.

Δεν τα καταφερνουν όλοι αλλά αδικείς πολύ κόσμο όταν τους θεωρείς εκ των προτέρων κλέφτες.

Το κακό είναι είναι ότι στην υποκριτική Ελλάδα τα πρότυπα ήταν όντως οι κλέφτες και τα λαμόγια και όχι όσοι δημιουργούσαν κάτι από το μηδέν με σκληρή δουλειά.

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
Δεν τα καταφερνουν όλοι αλλά αδικείς πολύ κόσμο όταν τους θεωρείς εκ των προτέρων κλέφτες.

Δεν κατάλαβες ότι μερικοί είναι περιορισμένης ευθύνης  :uglystupid:  τόσο τους κόβει αυτά γράφουν!!  :huh:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης

Εγω ειπα τον παπαριδη πιο πανω ας μας πει τι δουλεια εκανε, ποσα εβγαζε, ποσα δηλωνε και ποσα χαλουσε  να δουμε αν βγαινουνε τα νουμερα.

1)Παπαρια εχει λεφτα που θελει να βγαλει ή εβγαλε εξω, αλλα θελει να το παιξει κι αυτος πλουσιος.

2)Αν οντως εχει τις παραδες, τα νουμερα για το πως τα εβγαλε δεν θα βγαινουνε με τιπουα.

Κακώς σου απαντάω αλλά το κάνω για τους άλλους και όχι για σένα, άπλυτε σιριζέε και αποτυχημένε μαλάκα:
Με δύο μεταπτυχιακά, το ένα στη Γερμανία, δουλεύω στην Ελλάδα από αρχές '90. Αν βγάζω 90.000 ευρώ δηλωμένα ετησίως, τι ποσό πιστεύεις ότι δικαιούμαι να βγάλω έξω χωρίς κανένας πούστης να μπορεί να μου ακουμπήσει τα αρχίδια; Έβγαλα ότι ήθελα και δεν μου μίλησε κανένας γιατί ήμουν νόμιμος σε όλα μου. Μιλάμε για ιδρώτα δύο δεκαετιών και βάλε, άπειρες ώρες δουλειάς και ο καλύτερος στο χώρο μου. Μιλάμε για επιτυχίες και λεφτά που εσύ μαλάκα δεν θα δεις ποτέ. Αυτά και τέλος με τις μαλακίες και τη συζήτηση με τον κάθε άσχετο, αγράμματο και άπλυτο. Όταν εγώ διάβαζα σα σκύλος, εσύ έπαιζες το πουλάκι σου. Τώρα μόκο. Οι επιτυχημένοι δεν είναι λαμόγια, κουράστηκαν.     

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Δεν κατάλαβες ότι μερικοί είναι περιορισμένης ευθύνης  :uglystupid:  τόσο τους κόβει αυτά γράφουν!!  :huh:

Το κακό δεν είναι μερικοί τύποι περιορισμένης ευθύνης αλλά ότι αυτή είναι μια άποψη που καλλιεργείται ενεντέχνως και ευρέως από συγκεκριμένους χώρους σε όλη την κοινωνία. Και η επικράτηση τέτοιων απόψέων έχει συνέπειες: στην νεολαία δίνει το μύνημα ότι δεν χρειάζεται να προσπαθούν για τίποτα ενώ τα λαμόγια τρίβουν τα χέρια τους γιατί σου λέει ότι έτσι είναι όλη η κοινωνία αντί να βγαίνουν στην σέντρα.

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Και πολύ καλά κάνεις !

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αμα τα βγαλεις και μετα θες να τα ξαναφερεις; θα σε τσακησουν

Εάν τα χρήματα τα έχει κερδίσει νόμιμα ,και τα μεταφέρει νόμιμα έξω μέσω τραπέζης είναι κύριος.
Εάν είναι και μεγάλο το ποσό θα κάνεις και παζάρια στις τράπεζες έξω για τα επιτόκια.
Εάν σε μερικά χρόνια είναι η κατάλληλη στιγμή και σε συμφέρει να τα γυρίσεις (με καλή τιμή συναλλάγματος),πιο
πιθανό είναι να σου κάνουν τσιμπούκια παρά κάτι άλλο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

έτσι λες εσύ ??

επειδή

(1) το τσουκάλι βράζει κανονικά στο σπίτι μου, το ουισκάκι είναι άφθονο στο ποτήρι μου, το κρασί που θα πιώ παρέα με το δείπνου μου είναι παλιό, το αυγοτάραχο μεσολογγίτικο και το τυρί είναι με μούχλα από το Ροκφόρι της Γαλλίας (χώρια που το καλοριφέρ καίει στο φούλ και είμαι με το φανελάκι)...

(2) 34 χρόνια που δουλεύω έχω κάνει έναν συνολικό απολογισμό που μου λέει ότι έχω εισπράξει γύρω στα 4.300.000 ευρώ από τα οποία 800.000 μου πήρε το γαμίδι το ΙΚΑ (χώρια τι πήρε από τους εργοδότες μου) για να μπορεί να πάρει σύνταξη η γιαγιά του χιπχοπάκη με 15 χρόνια ένσημα του συχωρεμένου του παπού του...

(3) από τα 3.500.000 που μείνανε μου πήρε η εφορία γύρω στο 1.300.000 ευρώπουλα και μου μείνανε στην τσέπη γύρω στα 2.500.000 καθαρά

(4) βαρέθηκα να ακούω τύπους σαν τον χιπχοπάκη (κατά κόσμον και μετενσάρκωση σε leftins) να μου ζαλίζουν τα αρχίδια ότι πρέπει να πληρώσω παραπάνω για να μην πάνε να δουλέψουνε επειδή το μεροκάματο είναι μικρό...

(5) βαρέθηκα να ακούω τύπους σαν τον gamiarits πολλαπλώς ευεργετηθέντες από την κατάσταση (αν όχι αυτοί οι γονείς τους οι ψευτοεπιχειρηματίες) με επιδοτήσεις, φοροελαφρύνσεις, φοροδιαφυγή κλπ κλπ κλπ να μου ζαλίζουν τα αρχίδια ότι θα μου κλάσουν τα αρχίδια

(6) βαρέθηκα να ακούω ομοφυλόφιλους να μου ζαλίζουν τα αρχίδια για το πόσο νορμάλ είναι η σεξουαλική τους απόκλιση

(7) φιλοασιατες να μου ζαλίζουν τον έρωτα για το πόσο καλοί είναι οι μετανάστες...

και το κυριώτερο το τσουκάλι θα συνεχίσει να βράζει στο σπίτι μου βρέξει χιονίσει (και το καλοριφέρ θα συνεχίσει να καίει και τα παιδιά μου έχω φροντίσει να τα εξασφαλίσω  τουλάχιστον για κάποια χρόνια) όποιος παπάρας και να βγεί στην βαλκάνιο Ελλάδα δηλώνω μετά γνώσεως των συνεπειών ότι σας έχω γραμμένους στα αρχίδια μου..

βγάλτε τον Τσίπρα... παράδες από μένα δεν θα πάρετε άλλους... μέχρις εδώ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

“Ούλον τον κόσμον γύρισα, Πουνέντε και Λεβάντε
να ‘βρω έναν φίλο μπιστικό σαν και τον απατόν μου.
Δεν ήβρα φίλον μπιστικόν, μήτε αδερφόν καλλιάν του
σαν το πουγκάκι μου αδερφό, σαν το σπαθί μου φίλο”

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom