gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
ρε καλα τα λες αλλα ολοι ειδικοι ειναι εδω
Για πες μας με δικά σου λόγια εσύ τί κατάλαβες από αυτά που διάβασες αρχηγέ!
Διότι αμφιβάλω αν κατάλαβες κάτι.
Δεν εχω παρακολουθήσει το thread, πριν απο λίγο το είδα στο homepage Και είπα να γράψω κάτι για απο την TV και τους πολιτικούς μας ποτέ δεν θα γίνει σοβαρή συζήτηση.ρε καλα τα λες αλλα ολοι ειδικοι ειναι εδω
σιγουρα πιο πολλα απο εσενα....καταλαβα οτι το παιδι κατι ξερει....οχι μονο γνωμη σαν την κωλοτρυπηδα αρχηγεΓια πες μας με δικά σου λόγια εσύ τί κατάλαβες από αυτά που διάβασες αρχηγέ!
Διότι αμφιβάλω αν κατάλαβες κάτι.
παρακολουθει και θα επέμβειΓια ποιους ειδικους μιλας ρε αρχηγε, αφου λειπει ο μπολντης
Ο Μπόλντης είναι ο ειδικός στο καμάκι τύπε δεν είναι τυχαίο που δημιούργησε και θρεντΓια ποιους ειδικους μιλας ρε αρχηγε, αφου λειπει ο μπολντης
σιγουρα πιο πολλα απο εσενα....καταλαβα οτι το παιδι κατι ξερει....οχι μονο γνωμη σαν την κωλοτρυπηδα αρχηγε
το ξερω οτι ξερει...επισης ξερω οτι λες ασυναρτησιεςΚαταλαβαίνω ότι προσπαθείς να μου την πεις, αλλά ήσουν άτυχος και διάλεξες λάθος ποστ του ανθρώπου για να παραθέσεις!
Μέχρι τότε δεν είχε ποτέ τεθεί το θέμα του Grexit, συζητούσαμε μόνο για περιορισμό κίνησης κεφαλαίων. Πως μπορεί να είχα λάθος άποψη για κάτι που δεν είχε συζητηθεί;
Κατά τα άλλα ο άνθρωπος ξέρει, εσύ δεν ξέρεις!
το ξερω οτι ξερει...επισης ξερω οτι λες ασυναρτησιες
αδυνατον....πως μπορεις να εξηγησεις ασυναρτησιες....Για πες ρε ειδικέ μια ασυναρτησία μου!
αδυνατον....πως μπορεις να εξηγησεις ασυναρτησιες....
αστο ρε αρχηγε καλυτερα
αδυνατον....πως μπορεις να εξηγησεις ασυναρτησιες....
αστο ρε αρχηγε καλυτερα
Καλά, διάβασε στο συγκεκριμένο νήμα όλα τα ποστς μου και πες μου που διαφωνείς, αν είναι δυνατόν να έχεις άποψη αγράμματε!
Να μου πει κάτι ο άνθρωπος να το λάβω υπ' όψιν μου. Την δική σου άποψη αντιλαμβάνεσαι που την έχω γραμμένη...
εγω να δεις.....Καλά, διάβασε στο συγκεκριμένο νήμα όλα τα ποστς μου και πες μου που διαφωνείς, αν είναι δυνατόν να έχεις άποψη αγράμματε!
Να μου πει κάτι ο άνθρωπος να το λάβω υπ' όψιν μου. Την δική σου άποψη αντιλαμβάνεσαι που την έχω γραμμένη...
καλως τα παιδιαελα μωρέ ασχολείσαι τώρα με έναν πικρόχολο μικρόψυχο που τα προσωπικά του προβλήματα τα περνάει σε μηνύματα... κάτι σαν τον χωμενίδη με την αυγούστα...
ρε καρτακη πότε θα σταματήσεις τα πικρόχολα σχόλια... αν έχεις προβλήματα με την κυρά σου δεν φταιμε εμείς να διαβάζουμε τις μικροψυχιές σου
λαθος κανεις....Τα πικρόχολα (άσχετα με το θέμα συνηθέστατα) σχόλια είναι ο καλός του εαυτός και μου κάνει εντύπωση πως αυτόν χρησιμοποίησε για εμένα.
Συνήθως βρίζει. Αυτό είναι το δυνατό του σημείο.