Νέα

Χρήματα εκτός Ελλάδος / Δραχμή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 723
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ασφάλεια χρημάτων

• ΕΚΤΟΣ Ελλάδος

Ψήφοι: 25 29,1%
  • ΕΔΩ στις τράπεζες παρόλο που είναι πολλά τα λεφτά

Ψήφοι: 15 17,4%
  • ΘΑ τα ΚΡΥΨΩ σπίτι

Ψήφοι: 17 19,8%
  • Τα έκανα χρυσό

Ψήφοι: 5 5,8%
  • Χρηματηστήριο

Ψήφοι: 3 3,5%
  • Θυρίδα

Ψήφοι: 4 4,7%
  • Λίγα έξω, λίγα σπίτι, λίγα χρυσό κλπ..

Ψήφοι: 17 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

alexios13

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
ρε καλα τα λες αλλα ολοι ειδικοι ειναι εδω
Δεν εχω παρακολουθήσει το thread, πριν απο λίγο το είδα στο homepage Και είπα να γράψω κάτι για απο την TV και τους πολιτικούς μας ποτέ δεν θα γίνει σοβαρή συζήτηση.
Δεν το παίζω ξερόλας και πανω απο όλα δεν υπάρχει προηγούμενο αλλαγής νομίσματος σε φυσική μορφή σε χρόνο dt που θα απαιτηθεί.
Μην ξεχνάτε ότι για την μετάβαση απο εθνικά νομίσματα σε €, οι τράπεζες είχαν κάποια χρόνια να προετοιμαστούν.
Το ανάποδο θα είναι πολύ δύσκολότερο

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Για πες μας με δικά σου λόγια εσύ τί κατάλαβες από αυτά που διάβασες αρχηγέ!
Διότι αμφιβάλω αν κατάλαβες κάτι. :)
σιγουρα πιο πολλα απο εσενα....καταλαβα οτι το παιδι κατι ξερει....οχι μονο γνωμη σαν την κωλοτρυπηδα αρχηγε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
σιγουρα πιο πολλα απο εσενα....καταλαβα οτι το παιδι κατι ξερει....οχι μονο γνωμη σαν την κωλοτρυπηδα αρχηγε

Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να μου την πεις, αλλά ήσουν άτυχος και διάλεξες λάθος ποστ του ανθρώπου για να παραθέσεις! :)
Μέχρι τότε δεν είχε ποτέ τεθεί το θέμα του Grexit, συζητούσαμε μόνο για περιορισμό κίνησης κεφαλαίων. Πως μπορεί να είχα λάθος άποψη για κάτι που δεν είχε συζητηθεί; :2funny: :2funny:

Κατά τα άλλα ο άνθρωπος ξέρει, εσύ δεν ξέρεις!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να μου την πεις, αλλά ήσουν άτυχος και διάλεξες λάθος ποστ του ανθρώπου για να παραθέσεις! :)
Μέχρι τότε δεν είχε ποτέ τεθεί το θέμα του Grexit, συζητούσαμε μόνο για περιορισμό κίνησης κεφαλαίων. Πως μπορεί να είχα λάθος άποψη για κάτι που δεν είχε συζητηθεί; :2funny: :2funny:

Κατά τα άλλα ο άνθρωπος ξέρει, εσύ δεν ξέρεις!
το ξερω οτι ξερει...επισης ξερω οτι λες ασυναρτησιες

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
αδυνατον....πως μπορεις να εξηγησεις ασυναρτησιες....
αστο ρε αρχηγε καλυτερα

Καλά, διάβασε στο συγκεκριμένο νήμα όλα τα ποστς μου και πες μου που διαφωνείς, αν είναι δυνατόν να έχεις άποψη αγράμματε!
Να μου πει κάτι ο άνθρωπος να το λάβω υπ' όψιν μου. Την δική σου άποψη αντιλαμβάνεσαι που την έχω γραμμένη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αδυνατον....πως μπορεις να εξηγησεις ασυναρτησιες....
αστο ρε αρχηγε καλυτερα

ρε καρτακη πότε θα σταματήσεις τα πικρόχολα σχόλια... αν έχεις προβλήματα με την κυρά σου δεν φταιμε εμείς να διαβάζουμε τις μικροψυχιές σου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλά, διάβασε στο συγκεκριμένο νήμα όλα τα ποστς μου και πες μου που διαφωνείς, αν είναι δυνατόν να έχεις άποψη αγράμματε!
Να μου πει κάτι ο άνθρωπος να το λάβω υπ' όψιν μου. Την δική σου άποψη αντιλαμβάνεσαι που την έχω γραμμένη...

ελα μωρέ ασχολείσαι τώρα με έναν πικρόχολο μικρόψυχο που τα προσωπικά του προβλήματα τα περνάει σε μηνύματα... κάτι σαν τον χωμενίδη με την αυγούστα...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω να δεις.....
ο ανθρωπος εχει ιδια γνωμη με εμενα ο βλακας αλλη...ΕΥΤΥΧΩΣ ....
αγράμματε!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γελοιε

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ελα μωρέ ασχολείσαι τώρα με έναν πικρόχολο μικρόψυχο που τα προσωπικά του προβλήματα τα περνάει σε μηνύματα... κάτι σαν τον χωμενίδη με την αυγούστα...
καλως τα παιδια  :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ρε καρτακη πότε θα σταματήσεις τα πικρόχολα σχόλια... αν έχεις προβλήματα με την κυρά σου δεν φταιμε εμείς να διαβάζουμε τις μικροψυχιές σου

Τα πικρόχολα (άσχετα με το θέμα συνηθέστατα) σχόλια είναι ο καλός του εαυτός και μου κάνει εντύπωση πως αυτόν χρησιμοποίησε για εμένα.
Συνήθως βρίζει. Αυτό είναι το δυνατό του σημείο. :cheesy:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τα πικρόχολα (άσχετα με το θέμα συνηθέστατα) σχόλια είναι ο καλός του εαυτός και μου κάνει εντύπωση πως αυτόν χρησιμοποίησε για εμένα.
Συνήθως βρίζει. Αυτό είναι το δυνατό του σημείο. :cheesy:
λαθος κανεις....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Ρε τύπε εδώ δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του capital control από το Grexit, θέλεις να έχεις και άποψη;

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας στο Λουξεμβούργο
... υπέρ Σόιμπλε στην Ελλάδα

Stories

Νέο!