kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
θελει αν θελει και ο κοσμοςΤύπε ξέρεις κάτι και δεν μας το λες;
Η κυβέρνηση θέλει να φύγουμε από την Ευρώπη δηλαδή; Πες το μας αν ξέρεις κάτι, μην μας κρατάς σε αγωνία!
θελει αν θελει και ο κοσμοςΤύπε ξέρεις κάτι και δεν μας το λες;
Η κυβέρνηση θέλει να φύγουμε από την Ευρώπη δηλαδή; Πες το μας αν ξέρεις κάτι, μην μας κρατάς σε αγωνία!
Περίεργη αυτή η χούντα που αφήνει τους #MenoumeEvropi να ανεβαίνουν στα σκαλιά μπροστά στη βουλή. Παλιά που είχαμε δημοκρατία σε έδερναν.
τρωνε χορτα....ξέρουν ότι οι συγκεκριμένοι διαδηλωτές είναι φιλόζωοι και δεν πρόκειται να τους πειράξουν...
τρωνε χορτα....
Σιγά για τόσο μαλάκες τους έχεις; Να χάσουν την καρέκλα; Θα διορίσουν πρώτα όλους τους δικούς τους και και μετά θα φύγουν ελπίζω να μην είναι αργά και μη αναστρέψιμοΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΩΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ.
ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΛΗΤΕΣ - ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ
[move][size=50pt]ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Ε Θ Ν Ι Κ Ο Ι Ε Γ Κ Λ Η Μ Α Τ Ι Ε Σ[/size][/move]
Οι κ.Βαρουφάκης και Τσίπρας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κούρεμα καταθέσεων τύπε
εγω τυπε που εχω 7 ευρω με πιανει?Το κούρεμα καταθέσεων είναι σχεδόν αναπόφευκτο και θα αγγίξει τα όρια των 10.000 ευρώ!!
300... ;)Σύμφωνα με τα800μύρια που έχουν απομείνει στις τράπεζες να συμβούν τα εξής :
ξέρουν ότι οι συγκεκριμένοι διαδηλωτές είναι φιλόζωοι και δεν πρόκειται να τους πειράξουν...
εγω τυπε που εχω 7 ευρω με πιανει?
που ξερεις οτι μεινανε τοσα ?300... ;)
Τελικά η κουβέντα που είχαμε ξεκινήσει πριν κάτι μήνες έπιασε τόπο. Κλέισανε οι τράπεζες.
Προσωπικά πιστεύω 3 σενάρια. Σύμφωνα με τα 800 μύρια που έχουν απομείνει στις τράπεζες να συμβούν τα εξής :
1) Ανοίγουν οι τράπεζες με δραχμή
2) Ανοίγουν οι τράπεζες μετά από κούρεμα καταθέσεων.
3) Καινούργιου μνημόνιο, καινούργιος δανεισμός και ανοίγουν οι τράπεζες με ευρώ.
Για να είμαι ειλικρινής το τελευταίο σενάριο μου φαίνεται δύσκολο. Γιατί ακόμα και να συμβεί πάλι θα πρέπει να βάλουν έναν έλεγχο κεφαλαίων για να μην αδειάσουν τα ταμεία γρήγορα από τις αναλήψεις.
Πάντως με απλά μαθηματικά δε νομίζω πως υπάρχει άλλο σενάριο. Τα νούμερα δε βγαίνουν. Και εννοείται πως δε γίνεται να ανοίξουν οι τράπεζες χωρίς να υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγή στην οικονομία του κράτους.
που ξερεις οτι μεινανε τοσα ?
μαλιστα . θα μπορουσα να το διαβασω καπου για επιπλεον ενημερωση ? κ με το ela τι γινεται ?θα σταματησει να χρηματοδοτει τις τραπεζες ?500 ειναι περιπου και αν αναλογιστουμε οτι την αλλη βδομαδα οι τραπεζες δεν παιζει να ανοιξουν το 20αρικο ερχεται....
μαλιστα . θα μπορουσα να το διαβασω καπου για επιπλεον ενημερωση ? κ με το ela τι γινεται ?θα σταματησει να χρηματοδοτει τις τραπεζες ?