Νέα

Χρήματα εκτός Ελλάδος / Δραχμή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 723
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ασφάλεια χρημάτων

• ΕΚΤΟΣ Ελλάδος

Ψήφοι: 25 29,1%
  • ΕΔΩ στις τράπεζες παρόλο που είναι πολλά τα λεφτά

Ψήφοι: 15 17,4%
  • ΘΑ τα ΚΡΥΨΩ σπίτι

Ψήφοι: 17 19,8%
  • Τα έκανα χρυσό

Ψήφοι: 5 5,8%
  • Χρηματηστήριο

Ψήφοι: 3 3,5%
  • Θυρίδα

Ψήφοι: 4 4,7%
  • Λίγα έξω, λίγα σπίτι, λίγα χρυσό κλπ..

Ψήφοι: 17 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δεν διαφωνούμε ουσιαστικά. Σίγουρα δεν θα λάβει εδώ κάποιος οδηγίες τι να κάνει τα λεφτά του. Αλλά ό,τι ακούς είναι χρήσιμο.  ;) Υπάρχουν πολλοί λογιστές και άλλοι του χώρου που έχουν βγάλει πελάτες τους έξω για άνοιγμα λογαριασμού και μεταφορά νόμιμων χρημάτων διατραπεζικά.  

+1.000.000, όπως η αναφορά μου για το PayPal TopUp που σε κάθε αποστολή μπορείς να στείλεις έως 2000 EUR
στο ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι (που είναι στο 'σύννεφο' εκτός Ελλάδος...χεχεχε).

Εγώ από το φόρουμ του Capital.gr είχα πρωτοακούσει για 'αγορά φυσικού χρυσού μέσω internet' με αναφορά
σε σχετικό site, και μετά που το έψαξα βρήκα την άκρη και τώρα έχω μισό κιλάκι παρά μια ουγγιά (troy ounce) εκτός Ελλάδος τσούκου τσούκου και λίγο λίγο...χεχεχε Ως μικρο-μικρο-μεσαίος, ως ένα ταπεινό χαμομηλάκι, που θέλει να προστατέψει τα λίγα ψιλάκια του που βγήκανε με αίμα και ιδρώτα...χεχεχε

AlexisGR84

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2015
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
0
Όσο για το ποσό των 30 ή 40.000 που κάποιοι το θεωρούν μικρό για να το έχουν έξω, ας γίνουμε Αργεντινή και θα σας πω εγώ αν θα είσαι πλούσιος με το ποσό αυτό ή όχι
1) Αργεντινή δεν προκειται να γινει η Ελλαδα ποτε, μην ξανακυλαμε σε καταστροφολογιες της TV
2) Με 20-22 χιλιαδες ευρω στο Κιεβο αγοραζεις διαμερισμα 50 τετραγωνικων. Ε, και? Με τα ιδια λεφτα στη Μανιλλα παιζει να αγοραζεις και ολο το οικοδομικο τετραγωνο. Ε, και? Θα πας να ζησεις στο Κιεβο (η στη Μανιλλα) να δεις τι καλα που περνανε? Για κοπιασε να σεις ποσο θα αντεξεις (και δεν το λεω σε εσενα ειδικα φιλε graf αλλα σε οποιον πιστευει οτι ειναι καλα στο Κιεβο).

Τα 10 και τα 20 και τα 30 χιλιαρικα, δεν ειναι λεφτα. Στην κατοχη, οι μαυραγοριτες ανταλλασαν γη ανυπολογιστης αξιας για ενα τσουβαλι ζαχαρη. Ευτυχως, η Ελλαδα ειναι Ευρωπη, δεν προκειται παρα τις καταστροφολογιες να γινει ουτε Αργεντινη, ουτε Αφρικη, ουτε να ερθουν οι μερες της κατοχης. και μονο που συζητουμε για χρημα και πως θα το επενδυσουμε, σημαινει οτι ειμαστε μια χαρα.

Οποιος πιστευει οτι δεν ζουμε καλα, του εχω 2-3 προορισμους να παει να δει πως ζει ο κοσμος (σε αποσταση 2-3 ωρων με αεροπλανο απο Ελλαδα) και να αναθεωρησει τις αποψεις του και να καταλαβει ποσο τυχεροι ειμαστε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
+1.000.000, όπως η αναφορά μου για το PayPal TopUp που σε κάθε αποστολή μπορείς να στείλεις έως 2000 EUR
στο ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι (που είναι στο 'σύνεφο' εκτός Ελλάδος...χεχεχε).

Εγώ από το φόρουμ του Capital.gr είχα πρωτοακούσει για 'αγορά φυσικού χρυσού μέσω internet' με αναφορά
σε σχετικό site, και μετά που το έψαξα βρήκα την άκρη και τώρα έχω μισό κιλάκι παρά μια ουγιά εκτός
Ελλάδος τσούκου τσούκου και λίγο λίγο...χεχεχε Ως μικρο-μικρο-μεσαίος, ως ένα ταπεινό χαμομηλάκι, που
θέλει να προστατέψει τα λίγα ψιλάκια του που βγήκανε με αίμα και ιδρώτα...χεχεχε
και αισθάνεσαι σίγουρος για κάτι που βρίσκεται έξω απο τον τόπο διαμονής σου δεν ξέρεις Καν που ειναι και λες και ειναι σε φυσική μορφή ενώ δεν το χεις δει ποτέ ;

AlexisGR84

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2015
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
0
η αναφορά μου για το PayPal TopUp που σε κάθε αποστολή μπορείς να στείλεις έως 2000 EUR στο ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι (που είναι στο 'σύνεφο' εκτός Ελλάδος...χεχεχε).
PayPal, WesternUnion και καθε συναλλαγη μεσω inetrnet ξεχνα την. Πλεον ελεγχονται μεσω SEPA οποτε φαινεσαι παντου. Κι εσυ και τα ποσα που διακινεις. Εκτος φυσικα κι αν εννοεις οτι το ηλεκτρονικο σου χρημα, κανει link σε ξενη τραπεζα της αρεσκειας σου, οποτε φορολογησαι αναλογα με τους ορους που θετει η χωρα στην οπια εχει εδρα η τραπεζα. Το μονο ασφαλες ηταν παντα και θα συνεχισει να ειναι η χερι με χερι μεταφορα. Κι επειδη μεχρι 10 χιλιαρικα ειναι απολυτως νομιμο, μια χαρα βγαινουν τα χρηματα σε πακετακια των 10 χιλιαδων. Και παλι ομως συζητουμε για μικροποσα

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
και αισθάνεσαι σίγουρος για κάτι που βρίσκεται έξω απο τον τόπο διαμονής σου δεν ξέρεις Καν που ειναι και λες και ειναι σε φυσική μορφή ενώ δεν το χεις δει ποτέ ;

Αγαπητέ ξέρω ακριβώς που είναι, είναι σε ένα Vault της (π.χ. VIA MAT) σε κάποια χώρα (προσωπικό δεδομένο αυτό δεν το λέω), θα μπορούσα να σου δώσω πληροφορίες γι'αυτήν ή παρόμοιες υπηρεσίες αλλά μόνο με PM.

Τα 'βλέπουνε' οι διεθνείς Auditors που ελέγχουν τις σχετικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και
οι ελεγκτικές αρχές του συγκεκριμένου 'κράτους'.

Και σε σχέση με την Ελλάδα και τον κίνδυνο της χώρας μας (Risk Country για όσους ξέρουν τον όρο),
είμαι ασύγκριτα πιο σίγουρος από το να τα είχα εδώ σε Ευρώ, άσε που άμα κάτσει καμμιά φάση ο
χρυσούλης από τα 1100 περίπου ευράκια (1200 δολλαριάκια) μπορεί να πάει στο Θεό (επί 10).

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
PayPal, WesternUnion και καθε συναλλαγη μεσω inetrnet ξεχνα την. Πλεον ελεγχονται μεσω SEPA οποτε φαινεσαι παντου. Κι εσυ και τα ποσα που διακινεις. Το μονο ασφαλες ηταν παντα και θα συνεχισει να ειναι η χερι με χερι μεταφορα. Κι επειδη μεχρι 10 χιλιαρικα ειναι απολυτως νομιμο, μια χαρα βγαινουν τα χρηματα σε πακετακια των 10 χιλιαδων. Και παλι ομως συζητουμε για μικροποσα

Τύπε μου είμαι πλήρως φορολογημένος και μιλάμε για 'λευκό και φορολογημένο' χρήμα όχι για μαύρα,
και ας φαίνομαι παντού, κανένα πρόβλημα...χεχεχε

Μικροποσά μεταφέρω τύπε μου, π.χ. έως 2500 Ευρώ, το μεγαλύτερο που έχω μεταφέρει ήταν < 10000 Ευρώ
μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, από την πολυθρόνα μου και το PC-άκι μου.

Υ.Γ. Θέλω κι εγώ σαν τον Γκίκα τον Χαρδούβελη να τα στέλνω λίγα λίγα για να βλέπω οτι φτάσανε με ασφάλεια
    ....χαχαχαχαχαχα, εδώ αυτός κοτζάμ Γκίκας και έστελνε κομμάτια < 10000 Ευρώ......χαχαχαχαχα

AlexisGR84

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2015
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
0
Τύπε μου είμαι πλήρως φορολογημένος και μιλάμε για 'λευκό και φορολογημένο' χρήμα όχι για μαύρα,και ας φαίνομαι παντού, κανένα πρόβλημα...χεχεχε
Το ιδιο λεμε. Ειναι αλλο το ηλεκτρονικο σου χρημα απο λογαριασμο paypal να κανει link σε Ελληνικη τραπεζα (οποτε φορολογησαι συμφωνα με τις καβλες της Ελληνικης κυβερνησης), αλλο να κανει link σε Γαλλικη τραπεζα, αλλο σε Γερμανικη και αλλο σε τραπεζα υπερατλαντικου προορισμου. Κανεις δεν μπορει να σου βαλει χερι πχ στην Ελλαδα, εαν αποδιδεις κανονικα την φορολογια σου στη χωρα που διατηρεις τραπεζικο λογαριασμο. Τα ιδια λεμε

Μικροποσά μεταφέρω τύπε μου, π.χ. έως 2500 Ευρώ, το μεγαλύτερο που έχω μεταφέρει ήταν < 10000 Ευρώ μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, από την πολυθρόνα μου και το PC-άκι μου.
10 χιλιαρικα σε ενα ετος ουτε καν φαινονται. Σταγονα στον ωκεανο ειναι

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Το ιδιο λεμε. Ειναι αλλο το ηλεκτρονικο σου χρημα απο λογαριασμο paypal να κανει link σε Ελληνικη τραπεζα (οποτε φορολογησαι συμφωνα με τις καβλες της Ελληνικης κυβερνησης), αλλο να κανει link σε Γαλλικη τραπεζα, αλλο σε Γερμανικη και αλλο σε τραπεζα υπερατλαντικου προορισμου. Κανεις δεν μπορει να σου βαλει χερι πχ στην Ελλαδα, εαν αποδιδεις κανονικα την φορολογια σου στη χωρα που διατηρεις τραπεζικο λογαριασμο. Τα ιδια λεμε

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι η Ελληνική κυβέρνηση ΔΕΝ μπορεί να 'κουρέψει' το PayPal εάν
τύχει και αποφασίσει να κάνει κουρεματάκια εντός Ελλάδος ή ακόμα ακόμα και αλλαγή νομίσματος.

Το ίδιο ισχύει και για όλες τις άλλες υπηρεσίες που χρησιμοποιώ.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Ακομη ομως κι αν ειναι καποιος "φορτωμενος" με χρημα, σιγουρα δεν θα αναζητησει συμβουλες μεσα σε ενα φορουμ για πουτανες.

η υποτιμηση του site δεν είναι αποδεκτη  :s&m_3:

AlexisGR84

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2015
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
0
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι η Ελληνική κυβέρνηση ΔΕΝ μπορεί να 'κουρέψει' το PayPal εάν τύχει και αποφασίσει να κάνει κουρεματάκια εντός Ελλάδος ή ακόμα ακόμα και αλλαγή νομίσματος.
Δεν θελει να το κανει διοτι ειναι ανωφελο! Ειναι μερικα κλικς υποθεση να καταργησει κανεις εναν τραπεζικο λογαριασμο σε Ελληνικη τραπεζα, την ιδια στιγμη να ανοιξει λογαριασμο σε μια Γερμανικη, Γαλλικη, Αμερικανικη και ο ηλεκτρονικος λογαριασμος paypal να κανει λινκ εκει. Ακομη κι αν ζεις εδω, τα λεφτα σου κατατιθενται σε ξενη τραπεζα ΝΟΜΙΜΑ και το Ελληνικο κρατος δεν μπορει να κανει κατι (οσο φυσικα αποδιδεις νομιμους φορους στο κρατος στο οποιο υπαγεται η νεα τραπεζα)

AlexisGR84

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2015
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
0
η υποτιμηση του site δεν είναι αποδεκτη  :s&m_3:
Σορρυ φιλε μου, απλα ανοιγοντας την αρχικη σελιδα επεσα σε τιτλους για "ακαποτα γαμησια", για "μαυρουλες στο μεταξουργειο" και για "τρανς με προσοντα" και υπεθεσα οτι οι πιθανοτητες για συζητηση λογου και τεχνης ειναι καπως μειωμενες. λαθος μου ε?

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σορρυ φιλε μου, απλα ανοιγοντας την αρχικη σελιδα επεσα σε τιτλους για "ακαποτα γαμησια", για "μαυρουλες στο μεταξουργειο" και για "τρανς με προσοντα" και υπεθεσα οτι οι πιθανοτητες για συζητηση λογου και τεχνης ειναι καπως μειωμενες. λαθος μου ε?

Μεγάλο Λάθος σου Τύπε μου, όπως βλέπεις, έχουμε πολυ-ποίκιλα ενδιαφέροντα εκτός από τα Κουρίτσια...χεχεχε

Υ.Γ. Και για να ευθυμήσουμε, όοοταν και άααμα γίνει το Περιουσιολόγιο και μας ρωτήσουν για την διαφορά
    εισοδημάτων - καταθέσεων, θα τους δώσουμε το Link του site μας και θα τους πούμε
    Οτι τα ΦΑΓΑΜΕ στις Ποτάνες...Μπουάχαχαχαχαχαχα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

σιγουρα τυπε μια που εδώ βρίσκεις ποιοτικα θεματα που δεν υπαρχουν αλλου όπως αυτό για τα ξυλόγλυπτα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
Αγαπητέ ξέρω ακριβώς που είναι, είναι σε ένα Vault της (π.χ. VIA MAT) σε κάποια χώρα (προσωπικό δεδομένο αυτό δεν το λέω), θα μπορούσα να σου δώσω πληροφορίες γι'αυτήν ή παρόμοιες υπηρεσίες αλλά μόνο με PM.

Τα 'βλέπουνε' οι διεθνείς Auditors που ελέγχουν τις σχετικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και
οι ελεγκτικές αρχές του συγκεκριμένου 'κράτους'.

Και σε σχέση με την Ελλάδα και τον κίνδυνο της χώρας μας (Risk Country για όσους ξέρουν τον όρο),
είμαι ασύγκριτα πιο σίγουρος από το να τα είχα εδώ σε Ευρώ, άσε που άμα κάτσει καμμιά φάση ο
χρυσούλης από τα 1100 περίπου ευράκια (1200 δολλαριάκια) μπορεί να πάει στο Θεό (επί 10).
φιλε το βλέπουν όλοι οι άλλοι εκτός απο εσένα τον ίδιο αν είχες πέντε δεκάρες βρωμάει η αγορά στην Ελλάδα θα βρησκες όσο ήθελες σε φυσική μορφή σε ουγκιές η πλάκα η λίρες ακομα ακομα και στην θυρίδα σου να τον καμαρώνεις  ;)

AlexisGR84

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2015
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
0
σιγουρα τυπε μια που εδώ βρίσκεις ποιοτικα θεματα που δεν υπαρχουν αλλου όπως αυτό για τα ξυλόγλυπτα
αντιλεγω οτι μεσα στα τοσα θεματα θα υπαρχει και κατι πραγματικα χρησιμο και καλο. Απλα με το που ανοιγει κανεις την πρωτη σελιδα και ερχεται αντιμετωπος με τον τιτλο "τρανς με προσοντα", πως να το κανουμε προκαταβαλεται για αλλου τυπου θεματολογια. Ασε που ακομη και στα πιο "σοβαρα" θεματα, θα βρεθει παντα καποιος να το κανει μπουρδελο κι αλλοι 10 να το αποτελειωσουν.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Δεν αντιλεγω οτι μεσα στα τοσα θεματα θα υπαρχει και κατι πραγματικα χρησιμο και καλο. Απλα με το που ανοιγει κανεις την πρωτη σελιδα και ερχεται αντιμετωπος με τον τιτλο "τρανς με προσοντα", πως να το κανουμε προκαταβαλεται για αλλου τυπου θεματολογια. Ασε που ακομη και στα πιο "σοβαρα" θεματα, θα βρεθει παντα καποιος να το κανει μπουρδελο κι αλλοι 10 να το αποτελειωσουν.

υπαρχουν μπαχαλακηδες τυπε  :S

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
φιλε το βλέπουν όλοι οι άλλοι εκτός απο εσένα τον ίδιο αν είχες πέντε δεκάρες βρωμάει η αγορά στην Ελλάδα θα βρησκες όσο ήθελες σε φυσική μορφή σε ουγκιές η πλάκα η λίρες ακομα ακομα και στην θυρίδα σου να τον καμαρώνεις  ;)

Αυτά είναι προτιμήσεις, εκεί που τα έχω εγώ έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

-Αγοράζω σε τιμές spot + 2,49% επιβάρυνση και Πουλάω σε τιμές spot όποτε θέλω.

-Μεταφέρω από Vault σε άλλο Vault άμα θέλω μεταξύ χωρών/ηπείρων ...χεχεχε με μια
μικρή επιβάρυνση.

-Ασφάλεια Ασφάλεια Ασφάλεια, δεν υπάρχει περίπτωση να μου την 'πέσουνε' γιατί
είναι 'κάπου' στο υπερπέραν....χαχαχαχα   Δεν είναι στα χέρια μου να κινδυνεύω
και να αγχώνομαι.

-Είναι ΜΑΚΡΥΑ από την Ελλαδάρα μας και τα άπληστα νυχάκια των διαφόρων κρατικοδίαιτων
που θεωρούν οτι τους έχουμε υιοθετήσει υποχρεωτικά...χεχεχε

-ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ από Θυρίδες στο Ελλαδιστάν, μπορούν κάλλιστα να πούν η θυρίδα ανοίγει
μόνο παρουσία εφοριακού άμα γίνει καμμιά στραβή.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
Αυτά είναι προτιμήσεις, εκεί που τα έχω εγώ έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

-Αγοράζω σε τιμές spot + 2,49% επιβάρυνση και Πουλάω σε τιμές spot όποτε θέλω.

-Μεταφέρω από Vault σε άλλο Vault άμα θέλω μεταξύ χωρών/ηπείρων ...χεχεχε με μια
μικρή επιβάρυνση.

-Ασφάλεια Ασφάλεια Ασφάλεια, δεν υπάρχει περίπτωση να μου την 'πέσουνε' γιατί
είναι 'κάπου' στο υπερπέραν....χαχαχαχα   Δεν είναι στα χέρια μου να κινδυνεύω
και να αγχώνομαι.

-Είναι ΜΑΚΡΥΑ από την Ελλαδάρα μας και τα άπληστα νυχάκια των διαφόρων κρατικοδίαιτων
που θεωρούν οτι τους έχουμε υιοθετήσει υποχρεωτικά...χεχεχε

-ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ από Θυρίδες στο Ελλαδιστάν, μπορούν κάλλιστα να πούν η θυρίδα ανοίγει
μόνο παρουσία εφοριακού άμα γίνει καμμιά στραβή.
βαλε ενα λινκ απο που αγοράζεις  να δούμε

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
βαλε ενα λινκ απο που αγοράζεις  να δούμε

Στο στέλνω σε PM δεν θέλω να φαίνεται public :-)

Υ.Γ. Στο έστειλα, όταν βρείς χρόνο να το μελετήσεις,
    περιμένω τη γνώμη σου. Δεν έχει καμμία σχέση με Ελλαδάρα
    που σε 'γδέρνουν' με +20% για χρυσό όταν αγοράζεις και άλλο
    τόσο όταν πουλάς οι "Τραπεζάρες μας"...αχαχαχαχαχα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
πολλα ενδιαφεροντα διαβαζω αλλα και πολλες μαλακιες , με 5 κλικ ανοιγεις λογαριασμο σε τραπεζα που ειναι για το πουτσο , εκτος αν ειναι σε χωρα για το πουτσο που και παλι η τραπεζα θα ειναι το ιδιο.
Αρχιζει το νημα και μου θυμιζει μερες που ειχαμε τον ποδολαγνο στο σαιτ και διαβαζαμε τις μαλακιες τους αιωνα.

Δοκιμαστε να ανοιξετε ενα λογαριασμο στην αγγλια αυτη την περιοδο, σε οποια τραπεζα θελετε , αλλα απο την Ελλαδα με 5 κλικ αντε σας δινω και 10 , και αν ανοιξετε ελατε να το γραψετε εδω να σας βγαλω το καπελο.

Δεν θελετε αγγλια , ας μου ανοιξει καποιος στην Ελβετια πχ , αλλα οχι μεσω μεσαζοντα, κατι αετονυχιδες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom