Νέα

Χρήματα εκτός Ελλάδος / Δραχμή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 723
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ασφάλεια χρημάτων

• ΕΚΤΟΣ Ελλάδος

Ψήφοι: 25 29,1%
  • ΕΔΩ στις τράπεζες παρόλο που είναι πολλά τα λεφτά

Ψήφοι: 15 17,4%
  • ΘΑ τα ΚΡΥΨΩ σπίτι

Ψήφοι: 17 19,8%
  • Τα έκανα χρυσό

Ψήφοι: 5 5,8%
  • Χρηματηστήριο

Ψήφοι: 3 3,5%
  • Θυρίδα

Ψήφοι: 4 4,7%
  • Λίγα έξω, λίγα σπίτι, λίγα χρυσό κλπ..

Ψήφοι: 17 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.522
Πόντοι
2.606
:orchestra: στην τελικη καλα εκανε και τα εβγαλε εξω,ας τα εστελνε και στον αρη απο την στιγμη που ειναι δικα του....ας τα εβαζε και στον πατο του...δικο του θεμα...το κακο ειναι οτι ξεχασε να δηλωσει αυτα τα μικροποσα και ο τροπος και ο τοπος(φορολογικος παραδεισος) που τα φυγαδευε εξω ,ειναι ο πλεον υποπτος!

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε μου τι ασφάλεια σου παρέχει ένα πέιπαλ???

Με έναν κωδικό σηκώνει κάποιος τα λεφτά και γίνονται αέρας.

Δεν έχεις δεί τι γίνεται στη Νιγηρία με τα μπλάκια??? που σε ένα δωμάτιο μέσα χακάρουν προφίλ και γίνεται πανικός

Υποστηρίζει και PayPal Two Step Authentication είτε με συσκευή παραγωγής κωδικών που αγοράζεις από αυτούς
είτε με κωδικό που σου στέλνουν με SMS στο κινητό σου όπως κάνουν και οι Τράπεζες.

Αλλά δεν έχω ασχοληθεί να ενεργοποιήσω κάτι τέτοιο γιατί ξέρω να προστατεύω τους κωδικούς μου, όποιος θέλει
μπορεί να googl-άρει: paypal two step verification
ή να πάει να διαβάσει το ακόλουθο:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Λοιπον...προχες στην εθνικη ελαβαν φιρμανι για μεχρι 600ε αναληψη(ειχα μια δουλεια εκει πρωινη και ακουγα 2 υπαλληλαρες που διαβαζανε το 15σελιδο μεηλ!)....νομιζω το 2010-2012 ηταν 1500 και μετα 1200....το λογικο εινα λοιπον να ηταν 50,000 και σημερα 10,000,το αντιστροφο δηλαδη απο αυτο που γραφεις!

έτσι ήταν …. είχα (και έχω) και πειραιώς και εθνική…

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:orchestra: στην τελικη καλα εκανε και τα εβγαλε εξω,ας τα εστελνε και στον αρη απο την στιγμη που ειναι δικα του....ας τα εβαζε και στον πατο του...δικο του θεμα...το κακο ειναι οτι ξεχασε να δηλωσει αυτα τα μικροποσα και ο τροπος και ο τοπος(φορολογικος παραδεισος) που τα φυγαδευε εξω ,ειναι ο πλεον υποπτος!

ξέχασε να τα δηλώσει στην φορολογική του δήλωση ?? δεν νομίζω λάκη

gian31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
611
Πόντοι
991
Θα έχει έλεγχο στη διακίνηση συναλλάγματος. Δε θα μπορείς να τα μετατρέψεις, παρά μόνο στη μαύρη αγορά η στην ισοτιμία που θα ορίζει το κράτος. Σιγά μην αφήσει το κράτος τον κάθε κακομοιρη να γίνει πλούσιος σε μια νύκτα. Εδώ εκλέψαν τα ομόλογα, εκλέψαν τις ασφαλιστικές εισφορές, ξεφτυλισαν τα ακίνητα και τις μετοχές και μερικοί νομίζουν ότι θα αγοράζουν διαμερίσματα με το πεντοχιλιαρο που έραψαν στο στρώμα.

Τράπεζα που δεν μπορεί να μετατρέψει συνάλλαγμα δεν νοείται φίλος.
Μια θα είναι η ισοτιμία και σε αυτήν θα μετατρέπουν και οι τουρίστες.
Θα υπάρχουν ανταλλακτήρια συναλλάγματος παντού ειδικά σε τουριστικά μέρη.
Διακίνηση θα υπάρχει μόνο στη εξαγωγή.
Για εισαγωγή και δραχμοποίηση θα παρακαλάνε.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Εγώ το σκέπτομαι να μεταφέρω, αλλά δεν έχω να δώσω τα έξοδα μεταφοράς .

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.576
Πόντοι
5.916
io transefare los maneta intra sako tsouvalo tre billione de la euros kai tha ta pao sto tyrnavo na ta ependiso sta kotopoula. Tha xono los maneta(money koinos) los kolare dos kotopoulos kai meta gennaei kotopoulare polla gious kai kores kai augatizare kai ta los maneta mou. Eukaristo manos kilimionis gia tin idea. Na sai pada goodkala

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
io transefare los maneta intra sako tsouvalo tre billione de la euros kai tha ta pao sto tyrnavo na ta ependiso sta kotopoula. Tha xono los maneta(money koinos) los kolare dos kotopoulos kai meta gennaei kotopoulare polla gious kai kores kai augatizare kai ta los maneta mou. Eukaristo manos kilimionis gia tin idea. Na sai pada goodkala
ναι αλλα αμα βρεθει κανενας αιντε αλα φουμεντο και μαστουριορε μετε γκομενετε ο τεκε και στα φαει;

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο hotVenom πολύ χρήσιμες οι  πληροφορίες σου :rockon:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Υποστηρίζει και PayPal Two Step Authentication είτε με συσκευή παραγωγής κωδικών που αγοράζεις από αυτούς
είτε με κωδικό που σου στέλνουν με SMS στο κινητό σου όπως κάνουν και οι Τράπεζες.

Αλλά δεν έχω ασχοληθεί να ενεργοποιήσω κάτι τέτοιο γιατί ξέρω να προστατεύω τους κωδικούς μου, όποιος θέλει
μπορεί να googl-άρει: paypal two step verification
ή να πάει να διαβάσει το ακόλουθο:

Παραθέτω τον εαυτό μου, επειδή ρώτησα το PayPal Customer Service και μου είπαν οτι προς το παρόν
το two step verification το υποστηρίζουν μόνο για πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Γερμανία.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Εσύ ΑΡΧΟΝΤΑ θα τα καταθέσεις στην Μούνι-Bank...
Αλί σε μάς τα φτωχαδάκια...χεχεχε

Αδελφέ, το μουνί bank είναι κοινός τόπος για όλους τους άνδρες από όποια πλευρά και να το δεις....

Χαιρετισμούς

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Όπως και να το δεις, η συμπεριφορά Χαρδούβελη και η αιτιολογία, φοβήθηκα, ομοίως και ανάλογες πράξεις άλλων, δείχνει αυτό ακριβώς:

Η Ελλάδα είναι ένα πλοίο σε θαλασσοταραχή, το δε πλήρωμα κυβερνά το πλοίο με joy stick από απόσταση ασφαλείας ...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
ξέχασε να τα δηλώσει στην φορολογική του δήλωση ?? δεν νομίζω λάκη

Tο γεγονος οτι τα βγαλε σε φορολογικο "παραδεισο" ειναι υποπτο εξ ορισμου. Γιατι δεν τα πηγε Ελβετια η Αγγλια. Η υποθεση βρωμαει.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Όπως και να το δεις, η συμπεριφορά Χαρδούβελη και η αιτιολογία, φοβήθηκα, ομοίως και ανάλογες πράξεις άλλων, δείχνει αυτό ακριβώς:

Η Ελλάδα είναι ένα πλοίο σε θαλασσοταραχή, το δε πλήρωμα κυβερνά το πλοίο με joy stick από απόσταση ασφαλείας ...

Γι'αυτό κι εμείς ως νοικοκυραίοι κάνουμε τα κουμάντα μας,
έτσι ώστε 'να φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά'...χεχεχε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.759
Πόντοι
6.515
Tο γεγονος οτι τα βγαλε σε φορολογικο "παραδεισο" ειναι υποπτο εξ ορισμου. Γιατι δεν τα πηγε Ελβετια η Αγγλια. Η υποθεση βρωμαει.

οι τράπεζες της αγγλιας πανε εκει τυπε, αλλαζουν εδρα για φορολογικούς λογους. Δεν είναι επιλογή του πελατη συνηθως  :S

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Εγώ δε νομίζω οτι είναι κάτι το ιδιαίτερο αυτό, μια και η HSBC έχει την έδρα της στο Jersey Channel Island.
Και τα έστειλε με τραπεζικά εμβάσματα αλλά μικρότερα του δεκαχίλιαρου...χεχεχε

Και η υπηρεσία 'διαδικτυακής αγοράς χρυσού' goldmoney.com στο Jersey είναι.

Γενικά πολλές Τραπεζικού και Χρηματοοικονομικού τύπου υπηρεσίες των Άγγλων είναι στα Channel Islands
μια και τα έχουν 'αφήσει απέξω' από την ΕΕ, όχι σαν εμάς του βλάκες...χεχεχε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πάμε να ζήσουμε στο Μονακό που δεν υπάρχει φορολογία σε τίποτα

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Το τελευταίο διάστημα γίνεται πανικός πάντως. Οι τράπεζες αδειάζουν. Ανανέωσα τη φηψοφορία μήπως και τελικά αλλάξατε και εσείς γνώμη με την αρχική σας.

Μήπως μας ωθούν να τα βγάλουμε έξω για να πέσει τσεκουράκι σε κάθε έμβασμα που θα γίνεται για να επαναπατρισμό κεφαλαίων?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom