Νέα

Χρήματα εκτός Ελλάδος / Δραχμή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 723
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ασφάλεια χρημάτων

• ΕΚΤΟΣ Ελλάδος

Ψήφοι: 25 29,1%
  • ΕΔΩ στις τράπεζες παρόλο που είναι πολλά τα λεφτά

Ψήφοι: 15 17,4%
  • ΘΑ τα ΚΡΥΨΩ σπίτι

Ψήφοι: 17 19,8%
  • Τα έκανα χρυσό

Ψήφοι: 5 5,8%
  • Χρηματηστήριο

Ψήφοι: 3 3,5%
  • Θυρίδα

Ψήφοι: 4 4,7%
  • Λίγα έξω, λίγα σπίτι, λίγα χρυσό κλπ..

Ψήφοι: 17 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
πολλα ενδιαφεροντα διαβαζω αλλα και πολλες μαλακιες , με 5 κλικ ανοιγεις λογαριασμο σε τραπεζα που ειναι για το πουτσο , εκτος αν ειναι σε χωρα για το πουτσο που και παλι η τραπεζα θα ειναι το ιδιο.
Αρχιζει το νημα και μου θυμιζει μερες που ειχαμε τον ποδολαγνο στο σαιτ και διαβαζαμε τις μαλακιες τους αιωνα.

Δοκιμαστε να ανοιξετε ενα λογαριασμο στην αγγλια αυτη την περιοδο, σε οποια τραπεζα θελετε , αλλα απο την Ελλαδα με 5 κλικ αντε σας δινω και 10 , και αν ανοιξετε ελατε να το γραψετε εδω να σας βγαλω το καπελο.

Δεν θελετε αγγλια , ας μου ανοιξει καποιος στην Ελβετια πχ , αλλα οχι μεσω μεσαζοντα, κατι αετονυχιδες..

2.500 € όμως και σε κατσαρολικό μπαίνουν...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
πολλα ενδιαφεροντα διαβαζω αλλα και πολλες μαλακιες , με 5 κλικ ανοιγεις λογαριασμο σε τραπεζα που ειναι για το πουτσο , εκτος αν ειναι σε χωρα για το πουτσο που και παλι η τραπεζα θα ειναι το ιδιο.
Αρχιζει το νημα και μου θυμιζει μερες που ειχαμε τον ποδολαγνο στο σαιτ και διαβαζαμε τις μαλακιες τους αιωνα.

Δοκιμαστε να ανοιξετε ενα λογαριασμο στην αγγλια αυτη την περιοδο, σε οποια τραπεζα θελετε , αλλα απο την Ελλαδα με 5 κλικ αντε σας δινω και 10 , και αν ανοιξετε ελατε να το γραψετε εδω να σας βγαλω το καπελο.

Δεν θελετε αγγλια , ας μου ανοιξει καποιος στην Ελβετια πχ , αλλα οχι μεσω μεσαζοντα, κατι αετονυχιδες..

H UBS για απλό savings account έλληνα πολίτη έχει τιμή πόρτας 50.000 ευρώ με:

Υποχρεωτική τοποθέτηση τουλάχιστον 25.000 σε χρηματοοικονομικά προϊόντα της (αμοιβαία κτλ)

Υποχρεωτική φυσική παρουσία σε κατάστημα της στην Ελβετία

2ετή έλεγχο στο εκκαθαριστικό της εφορίας

Απαγόρευση αρχικής κατάθεσης ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ποσού με οποιοδήποτε τρόπο (μετρητά κτλ) πέραν τραπεζικού εμβάσματος.

+ Μερικά ακόμα που μου διαφεύγουν γιατί πάει καιρός ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
H UBS για απλό savings account έλληνα πολίτη έχει τιμή πόρτας 50.000 ευρώ με:

Υποχρεωτική τοποθέτηση τουλάχιστον 25.000 σε χρηματοοικονομικά προϊόντα της (αμοιβαία κτλ)

Υποχρεωτική φυσική παρουσία σε κατάστημα της στην Ελβετία

2ετή έλεγχο στο εκκαθαριστικό της εφορίας

Απαγόρευση αρχικής κατάθεσης ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ποσού με οποιοδήποτε τρόπο (μετρητά κτλ) πέραν τραπεζικού εμβάσματος.

+ Μερικά ακόμα που μου διαφεύγουν γιατί πάει καιρός ...

επιτελους  ;)  ξεκινανε να γραφουν αυτοι που πρεπει.

UBS , τελευταια νεα , τιμη πορτας 120.000 , +30.000 σε προιοντα δικα τους με το ζορι , βεβαιώσεις για τα παντα μεχρι ποσες φορες τραβας καζανακι , και ποιο μενουν στο τετραγωνο της γειτονιας σου.Αν πας με σύσταση καλου πελατη της τραπεζας η τιμη πεφτει στα 100.000

Αλφα μπανκ Λονδινο , 100.000 ειναι το ελαχιστο ποσο που πρεπει να εχει ΠΑΝΤΑ ο λογαριασμος μεσα , αν παει στα 99.990 ευρω σου σκοτιζουν τ αρχιδια και μετα απο ενα μηνα σου μπλοκαρουν τα λεφτα και σου λενε ελα παρτα.Αν βαλεις κανα 500αρικο χιλιαδες μετα σου ζαλιζουν τα αρχιδια στα τηλεφωνα για ραντεβου στο Λονδινο η Αθηνα ή οπου στο πουτσο εισαι για να ερθει ενας συμβουλος τους να σαυ δειξει τα καινουργια προιοντα..
Τρανσφερ χρηματα απο τραπεζες κουκουρουκου , Κευμαν , παρθενες νησοι , γουαδαλαχαρα κτλ κτλ , δεν γινονται δεκτα. Πρεπει να τα πας σε νορμαλ τραπεζα και μετα σε αυτους.
Αν μενεις Αγγλια ή οχι δεν εχει και τοσο σημασια , αλλα παιζει και αυτο το ρολο του.

Μπαρκλευς Λονδινο , σου ζαλιζουν τα αρχιδια για μηνες , μετα ερχετε ενας τυπος που εχουν εδω για να τσεκαρει πελατες και σου ζαλιζει τ αρχιδια και αυτος , σου ζηταει ραντεβου στο γραφειο σου , σπιτι σου κτλ

Χονκ Κονγκ ,  300.000 ελαχιστο ποσο , πρεπει να εχεις τουλαχιστον μια κατοικια στο ονομα σου εκει ή συμβολαιο για ενοικιο αρκετα χρονια , και να δειξεις ενοικιο , πρεπει να μενεις καποια χρονια εκει ή να εχεις τακτες επισκεψεις στην χωρα κτλ κτλ και αλλα 1002 δικαιολογιτικα.

εχω παρα πολλα παραδειγματα για τραπεζες και ειναι τα ιδια και χειροτερα , μιλαμε για σοβαρες τραπεζες παντα ετσι , οχι γραφεια και τετοια αρχιδια , οχι μεσαζοντες κτλ.

Ολα τα παραπανω για καθαρα λεφτα , για μαυρα 5πλασιαστε και σε καποιες περιπτωσεις 10πλασιαστε τα και θελει και τα κονε , που και αυτα θα στοιχισουν πολλα λεφτα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

UBS , τελευταια νεα , τιμη πορτας 120.000 , +30.000 σε προιοντα δικα τους με το ζορι , βεβαιώσεις για τα παντα μεχρι ποσες φορες τραβας καζανακι , και ποιο μενουν στο τετραγωνο της γειτονιας σου.Αν πας με σύσταση καλου πελατη της τραπεζας η τιμη πεφτει στα 100.000

Αλφα μπανκ Λονδινο , 100.000 ειναι το ελαχιστο ποσο που πρεπει να εχει ΠΑΝΤΑ ο λογαριασμος μεσα , αν παει στα 99.990 ευρω σου σκοτιζουν τ αρχιδια και μετα απο ενα μηνα σου μπλοκαρουν τα λεφτα και σου λενε ελα παρτα.Αν βαλεις κανα 500αρικο χιλιαδες μετα σου ζαλιζουν τα αρχιδια στα τηλεφωνα για ραντεβου στο Λονδινο η Αθηνα ή οπου στο πουτσο εισαι για να ερθει ενας συμβουλος τους να σαυ δειξει τα καινουργια προιοντα..
Τρανσφερ χρηματα απο τραπεζες κουκουρουκου , Κευμαν , παρθενες νησοι , γουαδαλαχαρα κτλ κτλ , δεν γινονται δεκτα. Πρεπει να τα πας σε νορμαλ τραπεζα και μετα σε αυτους.
Αν μενεις Αγγλια ή οχι δεν εχει και τοσο σημασια , αλλα παιζει και αυτο το ρολο του.

Μπαρκλευς Λονδινο , σου ζαλιζουν τα αρχιδια για μηνες , μετα ερχετε ενας τυπος που εχουν εδω για να τσεκαρει πελατες και σου ζαλιζει τ αρχιδια και αυτος , σου ζηταει ραντεβου στο γραφειο σου , σπιτι σου κτλ

Χονκ Κονγκ ,  300.000 ελαχιστο ποσο , πρεπει να εχεις τουλαχιστον μια κατοικια στο ονομα σου εκει ή συμβολαιο για ενοικιο αρκετα χρονια , και να δειξεις ενοικιο , πρεπει να μενεις καποια χρονια εκει ή να εχεις τακτες επισκεψεις στην χωρα κτλ κτλ και αλλα 1002 δικαιολογιτικα.

εχω παρα πολλα παραδειγματα για τραπεζες και ειναι τα ιδια και χειροτερα , μιλαμε για σοβαρες τραπεζες παντα ετσι , οχι γραφεια και τετοια αρχιδια , οχι μεσαζοντες κτλ.

Ολα τα παραπανω για καθαρα λεφτα , για μαυρα 5πλασιαστε και σε καποιες περιπτωσεις 10πλασιαστε τα και θελει και τα κονε , που και αυτα θα στοιχισουν πολλα λεφτα

NI Nο πώς θα βγάλεις τύπε; Νομίζω ότι χωρίς αυτό, no bank account...

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
διαβασα σωστα πραγματα αλλα διαβασα και μαλακιες πολλες.

καταρχην οποιος εχει σε ελληνικη τραπεζα απο 10-15 χιλιαδες ευρω εως και 50-100 χιλιαδες ευρω και νομιζει οτι ειναι κανενας μεγαλοεπενδυτης και σκεφτετε να τα μεταφερει στο εξωτερικο, καλο ειναι να γνωριζει οτι για τετοια ποσα, τους ΚΑΗΚΑΝ τα αρχιδια στις τραπεζες του εξωτερικου για τετοια ποσα, δεν ασχολουντε καν.

ποσα μεγεθους απο 200-300 χιλιαδες εως και 1-2 μυρια ευρω, το κουμαντο για να μεταφερθουν στο εξωτερικο, στο κανει η ιδια η ελληνικη τραπεζα που εχει καποιος τα λεφτα του. οι περισσοτεροι ελληνες καταθετες εχουν αγνοια απο τετοια πραγματα, και συνηθως ζητανε βοηθεια  απο το διευθυντή η καποιο υπαλληλο τις εμπιστοσυνης τους, στο τραπεζικο υποκαταστημα τις γειτονιας τους. βεβαια ολοι αυτοι τους βοηθανε με το αζημίωτο. καλο ειναι να ξερετε οτι η μεγαλυτερη αιμορραγια κεφαλαιων στο εξωτερικο γινετε με τις ευλογιες των ελληνικων τραπεζων. σε τετοια ποσα συνηθως ο πελατης πληρωνει καποιο ποσο,(αναλάογα με την καλυψη που θα χρειαστει) και με καποια διασπορα του κεφαλαιου σε 2-3 τραπεζες διαφορετικες του εξωτερικου, δικαιολογιτε  η προελευση των χρηματων φορολογικα και νομικα και ο καταθετης ειναι ενταξει.

για ποσα απο 4-5 μυρια και πανω, εκει αλλαζουν τα πραγματα, οπως αλλαζουν και οι αμοιβες αυτων που θα κανουν την δουλεια. Συνηθως σε τετοια ποσα παντα υπαρχει μαυρο χρημα, ειτε ειναι με νομιμο τροπο(φοροδιαφυγη απο καποια εργασια) ειτε με παρανομο(λαθρεμποριο-ναρκωτικα-) αποκτημενο. Αφου γινει η ερευνα απο καποιο οικονομικο συμβουλο, σε ποια η ποιες χωρες ειναι ασφαλεστερο  να μεταφερθουν τα χρηματα, τοτε αναλαμβανει καποιο μεγαλο δικηγορο γραφειο τις χωρας που θα επιλεγει, να φερει σε πρωτη φαση σε επαφη τον οικονομικο συμβουλο του πελατη με τις τραπεζες. αφου γινουν ολες οι απαραιτητες συζητησεις-συννενοησεις-συμφωνιες μεταξυ συμβουλου-νομικου γραφειου-τραπεζας, αποφασιζετε, ο τροπος μεταφορας και η διασπορα των χρηματων σε διαφορα επενδυτικα προιοντα τις τραπεζας. σε περιπτωσεις μεγαλων ποσων πολλες φορες δημιουργειτε μια εικονικη εταιρια την οποιοα μετα απο καποιο χρονικο σημειο θα την εξαγοραση η ιδια η τραπεζα. και τελος αφου αποφασιστουν οι μιζες και αμοιβες και πει το οκ και ο πελατης, ξεκιναει η διαδικασια.

σε πολλες χωρες εκτος ευρωπης υπαρχουν πολλες εταιριες που εχουν ιδρυθει απο μεγαλα δικηγορικα γραφεια τις ευρωπης, τις οποιες πουλανε σε οποιον χρειαζετε να νομιμοποιηση τα λεφτα.

π.χ 1. φανταστείτε ότι φετος(2015) βρίσκετε 10 μυρια ευρω στο δρομο και 8ελετε να τα νομιμοποιηστε. τα παραπανω νομικα ευρωπαικα γραφεια μπορουν να σας εμφανισουν ως νομιμο ιδιοκτητη μιας εταιριας ξυλειας στην αιγυπτο, η σε καποια αλλη αφρικανικη χωρα απο το 1990-1995-2000-2005 και οποιοδηποτε αλλο ετος βολευει για να γινει η δουλεια, και ας ησασταν εσεις στην ελλαδα με μισθο υπαλληλου των 600 ευρω και κανατε και φορολογικες δηλωσεις για να παρετε επιστροφη φορου απο τις κρατησεις που ειχατε..

π.χ. οταν διαβαζετε οτι η ταδε ναυτιλικη εταιρια, πουλησε καποιο καραβι τις σε διαλητηριο σε τριτη χωρα για σκραπ, ο αγοραστης ειναι συνηθως μια εταιρια δημιουργημα ενος δικηγορικου γραφειου, εννοειτε οτι τα κερδη απο το σκραπ 8α δικαιολογησουν το μαυρο χρημα του εκαστοτε ενδιαφερομενου.

υ.γ. οι ευρωπαιοι ειναι μεγαλυτεροι φοροφυγαδες απο τους ελληνες, απλα φοροδιαφευγουν με πιο επιστημονικους τροπους.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Όπως το λέει ο Arcans: Και σωστά, και μαλακίες γράφτηκαν.

Εγώ έχω καταλήξει στο εξής:

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΕΟΝ.
(Καλά, για τις GR τράπεζες δεν το συζητώ: Όποιος έχει πάνω από πέντε χιλιάρικα σε τράπεζες εδώ είναι άξιος της τύχης του).

Εδώ και 10 χρόνια περίπου (μετά την 9/11 και εξ αφορμής αυτής) οι τράπεζες (παντού) έχουν αλλάξει χαρακτήρα:
Επί 500 χρόνια οι τράπεζες ήταν σίγουρα σημεία φύλαξης πλούτου, εχέμυθα, και έδιναν και κάποιο όφελος (τόκους). Μικρότερο πάντα από τον πληθωρισμό, αλλά δεν ήταν μηδέν το όφελος.
Με την πρόφαση ότι πρέπει να ελέγχονται τα κεφάλαια για να μην τα διακινούν οι τρομοκράτες, αυτό άλλαξε. Και η κύρια αλλαγή είναι ότι οι τράπεζες έχουν μετασχηματιστεί σε ρουφιάνους των εφοριών και των κυβερνήσεων. Δεν το γουστάρω αυτό. Όπως δεν υπάρχει λόγος να ξέρει ο γείτονας πόσα κιλά κρέας έχω στον καταψύκτη μου, δεν υπάρχει λόγος να ξέρει ΚΑΝΕΝΑΣ πόσα λεφτά έχω στην καβάτζα.

Και επειδή τα κωλόχαρτα (χαρτονομίσματα) δεν έχουν εσωτερική αξία, αλλά μόνο ονομαστική, και για long run αποταμιεύσεις δεν ξέρεις ποτέ τι και πως θα σε βαρέσει, το μόνο ασφαλές καταφύγιο είναι ο χρυσός.

Η Ελβετία είναι (ακόμα) ένας ασφαλής τόπος για καταθέσεις, αλλά ήδη έχει υποχωρήσει στις αμερικάνικες πιέσεις (και «δίνει» αβέρτα US citizens στις αμερικάνικες φορολογικές αρχές), και απ’ ότι όλα δείχνουν θα ακολουθήσουν και οι ευρωπαίοι (που σημειωτέον έχουν πολύ χειρότερα φορολογικά καθεστώτα από τις ΗΠΑ).

Επομένως το συμπέρασμα είναι «take the money απ’ τις τράπεζες and run» και για να γίνει αυτό πράξη χρειάζεται μια ασφαλής και καλά καμουφλαρισμένη κρυψώνα, στην οποία ο καθένας θα φυλάει το βιος του.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
1) Αυτοι που βγαζουν εξω χρημα, το κανουν με τροπο ασφαλη
2) Αυτοι που βγαζουν χρημα εξω, βγαζουν ποσα, οχι πενταροδεκαρες. Οτιδηποτε λιγοτερο απο 300-400 χιλιαρικα ειναι πενταροδεκαρες. Καποιοι βγαζουν και μυρια. Σιγουρα, ατομα που βγαζουν σε ξενες τραπεζες μυρια, δεν ειναι μελη σε αυτο το φορουμ, αρα τι συζητουμε?
3) Οι ασχετοι που βγαζουν εξω ποσα της ταξης 20-30 χιλιαρικα και νομιζουν πως κατι κανουν, ειναι ντουβαρια και παντα ντουβαρια θα μεινουν
4) Για ποιο λογο να επαναπατρισει κανεις τα χρηματα του? Καλα δεν ειναι εκει που ειναι?
5) Ακομη κι αν χρειαστει να τα φερει πισω, καθε επιβατης / τουριστας ερχομενος απο το εξωτερικο, στο αεροδρομιο δικαιουται να κουβαλησει στις τσεπες του ατελως και πληρως νομιμα μεχρι 10 χιλιαρικα και κανεις τελωνειακος δεν μπορει να του κανει μανουρα. Αρα οι ψιλικατζηδες με 1 - 2 ταξειδια πηγαινε & ελα με την Aegean, εχουν φερει πισω τις πενταροδεκαρες τους και τις ψιλο-οικονομιες τους με ασφαλεια. Ολοι οι ασχετοι την εχουν δει επενδυτες και μεγαλοκαταθετες

Κάτσε δηλαδή ρε μεγάλε.. δηλαδή πχ τα 150 χιλιάρικα πχ σου φαίνονται και λίγα? Και αν πάμε σε καμιά δραχμή γιατί κάποιος να χάσει από αυτό το κεφάλαιο. ή από τις 100.000 ευρώ ? ή ακόμα και τις 80.000 ευρώ ?

Δε λέω ότι είναι εκατομμύρια... αλλά μη μου λέτε ότι κάτω από τις 300.000 είναι peanuts. Γιατί με ένα κούρεμα ή με μια αλλαγή στη δραχμή χάνονται λεφτά.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αλέξη λίγο υπερβολικό σε βρίσκω άλλα τεσπα.

Hitman αν έχεις χρήματα έξω (νόμιμα)  και μελλοντικά θέλεις να τα φέρεις , το πολύ πολύ  να σου πάρουν καμιά πίπα.
Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μη φεύγει συνάλλαγμα έξω , προς τα μέσα δε τους απασχολεί .
Κάτι ροζ χαρτάκια εάν θυμούνται οι μεγαλύτεροι ...

Τελικά θα μου παίρνουν πίπες αν τα φέρω... ή ...

όταν θα ερχεσαι αεροδρομιο θα ξεχωριζουν δειγματοληπικα 10% θα τους γδυνουν, και θα ψαχνουν και βαλιτσες.
Οσοι τα εβγαλαν όλα την εχουν πουτσισει  :coffee:

θα ανοίγουν βαλίτσες? Αλλά στο κάτω κάτω σε νόμιμο χρήμα γιατί να σε γαμήσουν τόσο? Εγώ για νόμιμο καθαρό χρήμα μιλάω.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Εγώ μετέφερα €200 στην Ουγγαρία την περασμένη εβδομάδα. Μου πήρε 1 ώρα να γίνει η μεταφορά γιατί αργούσε το σύστημα....

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Άιντε πάλι! Ρε παλικάρια μερικοί λέτε πράγματα ενώ έχετε ΑΓΝΟΙΑ! Όσοι έβγαλαν έξω δηλωμένα χρήματα και εννοώ λεφτά που α) δικαιολογούνται από τις φορολογικές δηλώσεις των δέκα τελευταίων ετών και β) τα δήλωναν μέχρι το 2014 σε ειδική φορολογική δήλωση έως τέλη Ιανουαρίου για την πληρωμή των τυχών τόκων που έπαιρναν από την τράπεζα του εξωτερικού ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και θα τους κλάσουν τα αρχίδια όσοι τους ελέγξουν. Δεν θα πληρώσουν τίποτα στο κράτος γιατί είναι φορολογημένα λεφτά και όχι μαύρα.
Όσοι φέρουν φορολογημένα λεφτά πίσω, σε περίπτωση χρεοκοπίας και αλλαγής νομίσματος, θα παίρνουν τα ροζ - ή ότι άλλο χρώμα θέλετε - χαρτάκια (όπως είπε φίλος παραπάνω) και θα θεωρούνται και εθνικοί ευεργέτες γιατί φέρνουν συνάλλαγμα. Όσο για το ποσό των 30 ή 40.000 που κάποιοι το θεωρούν μικρό για να το έχουν έξω, ας γίνουμε Αργεντινή και θα σας πω εγώ αν θα είσαι πλούσιος με το ποσό αυτό ή όχι... :2funny: :2funny:     

Και με τα ροζ χαρτιά δηλαδή στην ουσία τι έχεις στα χέρια σου? Τι στον πούτσο είναι το ροζ φύλλο?

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
το θεμα που δεν εχει πιασει κανεις σας είναι (υποθεση εργασιας)

1. η ελλαδα βγαινει από το ευρω το 2015

2. το ευρω παυει να υπαρχει το 2017

Τα κρυμμενα στα στρωματα μαυρα λεφτα θα πρεπει να αποκαλυφθουν, να πανε στο τραπεζικο συστημα για να αντικατασταθουν

Εκει σε τσιμπαει το κρατος  :zfuck: :zfuck:

Μια ερώτηση, και αν κάποιος πχ έχει σπίτι του 5.000 λέμε τώρα. Και πάει να τα κάνει δραχμές.

Το κράτος τι να τον τσιμπίσει και τι να του κλάσει? Θα κάνει ευρώ σε δραχμές και θα έχει και αυτόματα κέρδος. Καπέλο σε τέτοια μικροποσά δεν παίζει να του βάλουν.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ποτε δεν ξερει κανεις τι χρημα κουβαλαει ο διπλανος του. Αν ομως εχεις καβα 50-100 χιλιαρικα για παραδειγμα, και θελεις να τα βγαλεις εξω, πολυ κακως αναζητας λυσεις στο φορουμ... Αλλου πρεπει να απευθυνθεις

Τα λεω ολα αυτα, διοτι πριν 1-2 χρονια ηρθε καποιος γνωστος και μεταξυ σοβαρου κι αστειου με ρωτησε πως μπορει να βγαλει εξω "στην Ελβετια" καποιες οικονομιες που ειχε καβα. Οταν τον ρωτησα για ποσα χρηματα μιλαμε, και μου απαντησε οτι ειχε 850 ευρω, δεν χρειαστηκε να συνεχισουμε την κουβεντα. Με καταλαβες?

Σε όλα υπάρχει και μια στάθμη που όταν την περνάς αναζητάς και την ανάλογη λύση.

όντως για 850 ευρώ σταματάει η κουβέντα. Αλλά και για 5 και 30.000 ευρώ πάλι σταματάει η κουβέντα.

Αλλά κανείς εδώ μέσα δε θα σηκώσει σημαία να πεί πόσα έχει (και καλά κάνει).

Αν το καλοσκεφτείς είναι ακριβό χόμπι οι πουτάνες... άρα αρκετοί μπορεί να είναι φορτωμένοι.

Επίσης ανάλογα για πια τράπεζα μιλάμε, θα πρέπει να έχουμε και το ανάλογο κεφάλαιο.

Πχ Αγγλία θες μίνιμουμ 100.000 αν υπάρχει ήδη λογαριασμός αλλιώς πληρώνεις κάθε χρόνο. Στο άνοιγμα του λογαριασμού παλιά ήθελες 200.000.

Ελβετία ξεφεύγουμε πολύ. Θέλει μηνιάτικο..  :grin: μόνο και μόνο για να τα δουν.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Σορρυ φιλε μου, απλα ανοιγοντας την αρχικη σελιδα επεσα σε τιτλους για "ακαποτα γαμησια", για "μαυρουλες στο μεταξουργειο" και για "τρανς με προσοντα" και υπεθεσα οτι οι πιθανοτητες για συζητηση λογου και τεχνης ειναι καπως μειωμενες. λαθος μου ε?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δάκρυσα ρε !!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αυτά είναι προτιμήσεις, εκεί που τα έχω εγώ έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

-Αγοράζω σε τιμές spot + 2,49% επιβάρυνση και Πουλάω σε τιμές spot όποτε θέλω.

-Μεταφέρω από Vault σε άλλο Vault άμα θέλω μεταξύ χωρών/ηπείρων ...χεχεχε με μια
μικρή επιβάρυνση.

-Ασφάλεια Ασφάλεια Ασφάλεια, δεν υπάρχει περίπτωση να μου την 'πέσουνε' γιατί
είναι 'κάπου' στο υπερπέραν....χαχαχαχα   Δεν είναι στα χέρια μου να κινδυνεύω
και να αγχώνομαι.

-Είναι ΜΑΚΡΥΑ από την Ελλαδάρα μας και τα άπληστα νυχάκια των διαφόρων κρατικοδίαιτων
που θεωρούν οτι τους έχουμε υιοθετήσει υποχρεωτικά...χεχεχε

-ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ από Θυρίδες στο Ελλαδιστάν, μπορούν κάλλιστα να πούν η θυρίδα ανοίγει
μόνο παρουσία εφοριακού άμα γίνει καμμιά στραβή.

το χεχεχε μου κάνει λίγο υποχθόνιο.. :-

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Ισχύουν αυτά που λέει ο Νίπλ. Μια μικρή διαφορά να δουν σε υπογραφές σε βάζουν και ξανα υπογράφεις.... και ξανα υπογράφεις...

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Για τράπεζα CITIBANK Αγγλίας τι ξέρεις? και εκεί από 100.000 ξεκινάνε και αν πέσεις κάτω από τις 100 σου βάζουν ένα καπελάκι να πληρώνεις.

Για ότι έχω πεί εννοείται χωρίς επιτόκια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και με τα ροζ χαρτιά δηλαδή στην ουσία τι έχεις στα χέρια σου? Τι στον πούτσο είναι το ροζ φύλλο?

ρόζ χαρτάκια… ή αλλιώς Βεβαιώσεις Αγοράς Συναλλάγματος (ΒΑΣ)… τι μου θυμίζεις τώρα…

λοιπόν με τα ροζ χαρτάκια είχες ένα κάρο φορολογικές ελαφρύνσεις στις αγορές περιουσιακών στοιχείων… για παράδειγμα αγόραζες ένα διαμέρισμα πχ 10.000.000 δραχμών… ο φόρος μεταβίβασης που έπρεπε να πληρώσεις ήταν 13% δηλαδή 1.300.000 δραχμές… αν είχες στα χέρια σου ροζ χαρτάκια που έδειχναν ότι δραχμοποίησες συνάλλαγμα αξίας 10.000.000 δρχμών ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΙΑ για φόρο μεταβίβασης…

είχες έκπτωση στους ειδικούς φόρους εκτελωνισμού αυτοκινήτων … πχ αγόαζες ένα αυτοκίνητο αξίας 3.000.000 από τα οποία 1.200.000 ήταν η αξία του αυτοκινήτου και τα ρέστα τέλη ταξινόμησης και ειδικοί φόροι… αμα είχες χαρτάκια στο χέρι σου 1.200.000 αυτόματα οι φόροι πεφτανε στο μισό (900.000) και το αυτοκίνητο το έπαιρνες με 2.100.000…

και πολλά πολλά άλλα… μειωμένα τέλη κυκλοφορίας στο αμάξι, μειωμένα τεκμήρια κλπ κλπ κλπ…

επίσης οποιαδήποτε αγορά περιουσιακών στοιχείων ακόμη και αν δεν είχες εισόδημα την δικαιολογούσες και δεν είχε πόθεν έσχες…

για παράδειγμα είσαι μισθωτός με μισθό 1000 τον μήνα δηλαδή 14.000 τον χρόνο και αγοράζεις ένα σπίτι 5.000.000 … αν είχες ροζ χαρτιά στο χέρι σου 5.000.000 κανένας δεν σε ρωτούσε πού τα βρήκες …

γιαυτό εκείνες τις εποχές τρέχανε όλοι να βρούνε συνάλλαγμα .. έτσι ώστε να το δραχμοποιήσουνε να πάρουνε τα ροζ χαρτάκια… το τι λαθρεμπόριο γινόταν ήταν άλλο πράγμα…

το δολλάριο για παράδειγμα είχε τιμή πώλησης (από την τράπεζα) 156 δραχμές … αν το αγόραζες εκτός τραπέζης (μαύρη) γιατί δεν είχες δικαίωμα να αγοράσεις άλλο συνάλλαγμα (υπήρχε περιορισμός) το πλήρωνες από 159-164 ανάλογα με το τι χαρτονομίσματα αγόραζες (10δολλαρα ήταν χαμηλά, 100δόλλαρα ήταν με 164 το δολλάριο γιατί κρυβόντουσαν ευκολώτερα)… αν το αγόραζες κατατεθειμένο σε λογαριασμό έξω τότε το πλήρωνες 169 δραχμές το δολλάριο (συν τα έξοδα του εμβάσματος στον λογαριασμό σου από τον πωλητή)… 

εκείνα τα χρόνια αν ήθελες να πας ταξίδι στο εξωτερικό είχες δικαίωμα να έχεις μαζί σου συγκεκριμένο ποσό και όχι παραπάνω,αν θυμάμαι καλά ήταν 45 δολλάρια την μέρα και τον χρόνο δεν μπορούσες να υπερβείς τα 600 δολλάρια…

αν ήσουν επαγγελματίας τότε είχες μέχρι 75 δολλάρια την μέρα για κάθε μέρα ταξιδιού…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom