Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

  • Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

    Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

    Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

    Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

    Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

    Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

    Ψήφοι: 24 12,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.736
Πόντοι
1.306
πάρει ήθελα να γράψω ρε παπάρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:



φορεσε τα γυαλακια σου γιατι τα χανεις τα γραμματα :2funny: :2funny: :2funny:

εγω σε προειδοποιησα
:2funny: :2funny:
 

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.976
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ανάπτυξη.... μμμμμμ δεν είμαι και πολύ βέβαιος ότι ο έλληνας γουστάρει την ανάπτυξη... μάλλον όχι..

και να γουσταρει αναπτυξη, τωρα πια εισα αναμνηση παλια π ελεγε κ ο κοκακιας  :2funny:
 

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
916
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Έξι ολόκληρα χρόνια μετά την κρίση της αμερικανικής οικονομίας, το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά κατά του οίκου αξιολόγησης Standard & Poors για τις λανθασμένες αξιολογήσεις των ενυπόθηκων δανείων που οδήγησαν στην κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος και τη χρεοκοπία της Lehman Brothers.

Στόχος της αγωγής που ενδέχεται να αναγκάσει τη Standard & Poor’s να πληρώσει μεγάλα πρόστιμα είναι να μπουν και περιορισμοί στις αξιολογήσεις πιστωτικών προϊόντων.

Η Standard & Poor’s αρνείται πως έχει διαπράξει παρανομία και απορρίπτει ως νομικά έωλη την αγωγή που στρέφεται εναντίον του οίκου μόνο για αστικά, και όχι ποινικά, αδικήματα, που θα ήταν δυσκολότερο να αποδειχθούν και θα επέσυραν ποινές φυλάκισης σε στελέχη.

Η S&P όπως επίσης και άλλοι δύο μεγάλοι οίκοι, η Moody’s και η Fitch, έχουν κατηγορηθεί ότι συνέβαλαν στην οικονομική κρίση δίνοντας κορυφαίες αξιολογήσεις (ΑΑΑ) σε προβληματικά δάνεια.

 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ ξέρω πως σήμερα η Μέρκελ ανακοίνωσε πως τα μεγαλοστελέχη στελεχών τραπεζών θα μπαίνουνε μέσα στην ψειρού με μη εξαγοράσιμη ποινή σε περίπτωση που βρεθεί πως φταίνε για ατασθαλεία ή για κακοδιαχείριση.
Μη ρωτήσετε για λινκ, στο γερμανικό ραδιόφωνο το άκουσα.

Αλλά αυτό σημαίνει πως από τη μία ελέγχουνε...και από την άλλη τιμωρούνε...δεν χαϊδεύουνε
 

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Μηνύματα
502
Like
0
Πόντοι
6
Πέρασα από τη Φωκίωνος και ήταν πήχτρα οι καφετέριες. Όλες τις καθημερινές βράδυ γίνεται χαμός παντού. Κρίση σου λέει μετά.
 

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Μηνύματα
2.805
Like
16
Πόντοι
16
Πέρασα από τη Φωκίωνος και ήταν πήχτρα οι καφετέριες. Όλες τις καθημερινές βράδυ γίνεται χαμός παντού. Κρίση σου λέει μετά.
Ρε φίλε μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Κι επειδή οι καφετέριες είναι γεμάτες σημαίνει δεν έχουμε κρίση;Πήγαινε δραπετσώνα,πέραμα ,κερατσίνι να δεις εκεί να δεις φτώχεια.Στην επαρχία που είμαι εγώ είναι όλα νέκρα.Κι εκτός αυτού τα μαγαζιά που είναι κλειστά δεν σου λέει τίποτα,τα 2 εκ.ανέργοι που έχουμε δεν σου λέει τίποτα.Δλδ μέχρι που πρέπει να φτάσει η κρίση για να πούμε ότι έχουμε,να μαζεύθουμε πτώματα στους δρόμους όπως στην κατοχή;
 

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Μηνύματα
502
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ καταλαβαίνω ότι τον ήπιανε αυτοί που βρίσκονταν σε αδύναμη θέση και οι υπόλοιποι, πάνω από τους μισούς Έλληνες, χαλάνε κάθε βράδυ λεφτά. Σε άλλες χώρες Τετάρτη βράδυ δεν βγαίνει κανείς έξω, εκτός από αυτούς που αποφεύγουν τον κόσμο.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.736
Πόντοι
1.306
Μονόπλευρη αποχώρηση Βουλγαρίας από τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη
Η πρόταση της κυβέρνησης κατατίθεται προς ψήφιση στο κοινοβούλιο

Η βουλγαρική κυβέρνηση ζήτησε σήμερα, Τετάρτη από τη Βουλή της χώρας να καταγγείλει μονομερώς τη διακυβερνητική συμφωνία Ελλάδας - Βουλγαρίας - Ρωσίας για την κατασκευή και εκμετάλλευση του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, η σχετική πρόταση του υπουργικού συμβουλίου κατατίθεται στο Κοινοβούλιο ύστερα από την ολοκλήρωση της προθεσμίας ενός χρόνου για εγκατάλειψη του έργου κατόπιν σύμφωνης γνώμης όλων των εταίρων, όπως είχε προτείνει η Σόφια στους εταίρους τηςς πριν από δώδεκα μήνες.

Επίσης, η βουλγαρική κυβέρνηση επικαλείται τις αναλύσεις και τα συμπεράσματα της Διεθνούς Εταιρίας Σχεδιασμού, τα οποία έδειξαν, ότι το στρατηγικό έργο δεν μπορεί να υλοποιηθεί σύμφωνα με τις συνθήκες της τρικυβερνητικής συμφωνίας που υπεγράφη το 2007 στην Αθήνα, όπως υποστηρίζεται.

«Δεδομένων των περιστάσεων, η Βουλγαρία αναλαμβάνει τις σχετικές ενέργειες για την μονόπλευρη διακοπή της συμμετοχής της χώρας στο έργο», προστίθεται στην ανακοίνωση.


Η ανακοίνωση προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Μόσχας, σύμφωνα με την οποία μία τέτοια απόφαση της βουλγαρικής Βουλής «θα είναι παράνομη σε όλες τις περιπτώσεις», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ίγκορ Ντέμιν, εκπρόσωπος της πετρελαϊκής εταιρείας Transneft, η οποία εκπροσωπεί τη ρωσική πλευρά στη διεθνή επιχείρηση Transbalkan Pipeline.

Όπως διευκρίνισε ο Ρώσος αξιωματούχος στις δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ITAR-TASS, η ιδρυτική συμφωνία της εταιρείας Transbalkan Pipeline προβλέπει δυνατότητα αποχώρησης κάποιου εταίρου μόνο μετά την ολοκλήρωση της φάσης του σχεδιασμού.

Δηλαδή, μόνο όταν αρχίσει η εκμετάλλευση του μελλοντικού αγωγού, όπως είπε.


οι συμφωνιες του κουρασμενου

 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2013/02/06/resized/GUARDIAN1_513_355.jpg[/img[/URL]]

[u][size=20pt]Το γύρο του κόσμου κάνει η δωρεάν διανομή τροφίμων[/size][/u]
Ο βρετανικός “Guardian” έκανε φωτογραφία της ημέρας τους Έλληνες που ποδοπατήθηκαν στην πλατεία Βάθη για να πάρουν δωρεάν τρόφιμα που μοίρασαν οι αγρότες, ενώ εκτενή αναφορά έκανε και το πρακτορείο Reuters που είχε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Παραγωγοί μοίρασαν σήμερα το πρωί έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, δωρεάν φρούτα και λαχανικά σε ανέργους, πολύτεκνους και συνταξιούχους. με αποτέλεσμα να γίνει πανικός.

“Απελπισμένοι Έλληνες πάλευαν μεταξύ τους έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι αγρότες διαμαρτύρονταν για το κόστος παραγωγής και την αύξηση στην τιμή του πετρελαίου, ενώ την ίδια ώρα μοίραζαν δωρεάν φρούτα και λαχανικά”, γράφει ο “Guardian”.

[img]http://images.watchit.gr/?h=345&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/2013/02/06/reuters.JPG[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=190781&catid=3]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=190781&catid=3[/url[/URL]]
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απλά ήταν καλά τα φρούτα που έδωσαν...ήταν βιολογικά

από την άλλη νάτσε, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς πως αυτοί που τόσο καιρό καλοπερνούσανε, εξακολουθούν να καλοπερνάνε.

στην ουσία όσοι πλήρωναν τόσο καιρό, αυτοί πληρώνουνε και τώρα. και αυτοί θα πληρώνουνε πάντα οσο είναι το ίδιο πολιτικό σύστημα πάνω.

και εννοώ τους πάντες....ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένους. Όλοι τα ίδια σκατά.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom