Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
συμπληρώθηκε το καρέ, κόψε και μοίραζε.
και είμαι και φασίστας, αυτό δεν το έγραψες.
Φίλτατε δε θέλω να σας προσβάλλω αλλά δεν υπάρχει σύγκριση.
Αλλο σκατόψυχος άλλο φασίστας.
συμπληρώθηκε το καρέ, κόψε και μοίραζε.
και είμαι και φασίστας, αυτό δεν το έγραψες.
Σε τιποτε δεν εξυπηρετει.σε τι εξυπηρετεί το άρθρο λοιπόν, εκτός από το να διαβάσουμε ένα κατεβατό παπαρολογίες;
και αυτόν βάλτον στην λίστα...
και δεν είναι κατά την εκκλησία μας... δεν πήγε στην κηδεία σύσσωμη η σύνοδος... ο Αμβρόσιος πήγε...
ούτε η HP έχουν ανακοινώσει πουθενά παγκοσμίως τέτοια συμφωνία. Αλλά αφού το γράφει η Καθημερινή έτσι θα είναι.
Τίποτα μωρέ, μην ασχολείσαι..σε τι εξυπηρετεί το άρθρο λοιπόν, εκτός από το να διαβάσουμε ένα κατεβατό παπαρολογίες;
Αφου ειπαμε,οι πολιτικες ευθυνες δεν διωκονται ποινικα.εντάξει οι μαλάκες δεν λείπουνε ποτέ και από πουθενά...
στην Ρωσία βάζουνε φωτό του Στάλιν,του Χίτλερ κλπ
στην Ελλάδα του Χίτλερ,του Ζαχαριάδη, του Μπελογιάννη κλπ
στην Αλβανία του Χότζα και του Αλία
στην Κίνα του Μάο
στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου
και πάει λέγοντας...
Στο ελληνικο τυπο υπαρχει τετοια παραδοση,παντα για το καλο του τοπου,ε?Ούτε η Cosco ούτε η HP έχουν ανακοινώσει πουθενά παγκοσμίως τέτοια συμφωνία. Αλλά αφού το γράφει η Καθημερινή έτσι θα είναι.
Αφου ειπαμε,οι πολιτικες ευθυνες δεν διωκονται ποινικα.
Αφου λοιπον κοτζαμ Θεοφιλογιαννακος(που ειπαμε,ποινικες ευθυνες αλλα εξετισε κλπ)δικαιου και δεν τρεχει μια,γιατι να τρεχει για τη φωτο του Σταλιν δηλαδη?
Φίλτατε πες μαε τώρα πώς θα έρθουν επενδύσεις με τέτοια φορολογία στον ιδιωτικό τομέα και ποιά παραγωγικότητα θα στηριχθεί με μισθούς πείνας σε χώρα του δυτικού κόσμου και άσε τις εκθέσεις του ΔΝΤ
Να φανταστείς ακόμα και οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν πόσο καλά τα πάει.
Πετάει η ομάδα.
Το ΔΝΤ παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς με την "έκθεση στόχων" που παρέδωσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι στην Ελλάδα έχουν αποτύχει παταγωδώς! "Το ελληνικό οικονομικό πρόγραμμα που σχεδιάσαμε είναι πρακτικά αδύνατον να εφαρμοστεί καθώς και ως εκ τούτου απαιτείται παρέμβαση με στόχο την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους και τη συνέχιση της χρηματοδότησης" σημειώνεται στην έκθεση.
Σε απόρρητη εσωτερική έκθεση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και τους στόχους που έχουν τεθεί για το 2020, δόθηκε στην ΕΕ από το ΔΝΤ η έκθεση (βασικά στοιχεία της δημοσιεύει η Real News) που υποστηρίζει ότι "Είναι παρακτικά αδύνατον λόγω της ύφεσης της οικονομίας να εκπληρωθούν οι στόχοι του προγράμματος και πρέπει να βρεθούν άλλες λύσεις".
Δεν έχει να κάνει με το αν έχουν ανακοινώσει κάτι.
Σημασία έχει πως οι εν λόγω εταιρείες (ή έστω η μία απ'αυτές) έπρεπε ντε και καλά ν'αναφερθούν απόψε.
Μπορεί να μην καταλαβαίνεις το λόγο, δεν πειράζει όμως.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, μόνο που πέφτει έξω..
Ρε Κουρτίνα το έχεις κάψει τελείως;;;
Από την μία απαξιώνεις τις εκθέσεις του ΔΝΤ:
και από την άλλη τις ποστάρεις;;;
Το έκαψες και το κουρτινόξυλο;
Με την ευκαιρια θα ηθελα να τριψω στη μουρη των πιτσιρικιστας τη φαση Τσακας και μαυριδερος μουσουλμανος και φυσικα το προσφατο τριπ του εγνωσμενων κοινωνικων φρονηματων που θα ανακαταλαβει την Αθηνα κλπ Αντωνακη Σαμαρα στο Καταρ...οριστε ρε γαμω τα κερατα σας τα τραγια,που θα μας πειτε και ρατσιστες...Κατι σαν την αγορά του Παναθηναικού απο Αραβα πρίγκηπα.
Φίλτατε δε θέλω να σας προσβάλλω αλλά δεν υπάρχει σύγκριση.
Αλλο σκατόψυχος άλλο φασίστας.
Σε τιποτε δεν εξυπηρετει.
Γιατι δεν φταινε σε τιποτε οσοι σχολιαζαν χθες βραδυ κλπ που ο αλλος ειναι μαυρος.
ΥΓ και κυριως μπατιρης μαυρος,αμα ηταν φραγκατος μαυρος δεν θα ετρεχε μια.
εφόσον ο αχταρμάς του προβληματισμού για την αριστεροφροσύνη της κοινωνίας, την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς, τις δηλώσεις των ν.δ.τών, την ολιγαρχία του κεφαλαίου, των αριστερών διεθνιστών σχετίζεται με τον θάνατο ενός μετανάστη επειδή τον κυνηγούσε η δημοτική αστυνομία, για να τον «[glow=red,2,300]συλλάβει[/glow]»( ) βγάζει νόημα για εσάς, εγώ πάω πάσο.Τίποτα μωρέ, μην ασχολείσαι..
Δείτε φίλτατε.
Είναι προφανές πλέον ότι μόνο σε μια χώρα γεμάτη σκατόψυχους θα κυβερνούσαν ακόμα οι ίδιοι που την έφεραν σε αυτό το σημείο.
Οπότε πρακτικά όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες και συντάσσομαι πλήρως με το άρθρο που παραθέσατε.
Αλλωστε πριν απο λίγο ο voltaire45 μας έλεγε ότι το πρόγραμμα πάει καλά διαψεύδοντας ακόμα και την ίδια την Πρόεδρο του ιδρύματος που συνέταξε το πρόγραμμα.
Αλλά τι να ξέρει αυτή.
Ο voltaire45 ξέρει καλύτερα. Μας παραθέτει και συμφωνίες απο το Δεκέμβρη που είναι βεβαίως φαντάσματα και απάτες πολυεθνικών.
Ούτε η Cosco ούτε η HP έχουν ανακοινώσει πουθενά παγκοσμίως τέτοια συμφωνία. Αλλά αφού το γράφει η Καθημερινή έτσι θα είναι.
πάντως δεν το λέει η καθημερινή μόνο...
εφόσον ο αχταρμάς του προβληματισμού για την αριστεροφροσύνη της κοινωνίας, την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς, τις δηλώσεις των ν.δ.τών, την ολιγαρχία του κεφαλαίου, των αριστερών διεθνιστών σχετίζεται με τον θάνατο ενός μετανάστη επειδή τον κυνηγούσε η δημοτική αστυνομία, για να τον «[glow=red,2,300]συλλάβει[/glow]»( ) βγάζει νόημα για εσάς, εγώ πάω πάσο.
και είμαι και σκατόψυχος βάσει κουρτίνας 2 γιατί απαγορεύεται να κάνεις κριτική σε ένα άρθρο στο οποίο με κύριο θέμα την ανάλυση του φασισμού της ελλάδας, ο συγγραφέας, που βαριόταν, θυμήθηκε ότι πέρασε από το θυσείο.