Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
απλή απορίαΠοιος βρε Σάβρα;
τι νόημα έχει ποιος είναι κλώνος ποιανού;
απλή απορίαΠοιος βρε Σάβρα;
ναι, ναι
και φυσικά 10 μέρες κοσκινίζουνε, έτσι Γιαννάκη μου;
και φυσικά όταν και αν κάποια στιγμή βρεθεί τρόπος θα βρεθούν άδειοι οι λογαριασμοί, έτσι Γιαννάκη μου;
Αγορίνα μου.... τι ήρωες που είναι τα καημένα τα παλικάρια μου και τους κατηγορούμε (ειρωνία είναι αυτό - πρέπει να το εξηγούμε κιόλας)
απλή απορία
τι νόημα έχει ποιος είναι κλώνος ποιανού;
η ποια;η λιστα αυτη ρε ερυθροδερμε ειναι για τα ετη 97-2006
δεν δουλεψε η επανιδρυση ;
κανεις και πνευμα
ουγκ
αντιδι
οκΑπλά καταλαβαίνεις τι καπνό φουμάρει ο χρήστης.
η ποια;
δεν έχεις καταλάβει ακόμα;
ακόμα δεν έχεις καταλάβει πως είστε το ίδιο; Και το ίδιο να μην είστε, όλος ο κόσμος για ίδιους σας βλέπει.
τσώνη γίγαντα πώς τον είδες τον γάβρο απόψε;;;και ολοι οι αλλοι ειναι το διαφορετικοι
Στο 95% των περιπτώσεων ο DA δεν ανακαταεύεται.
Οι μπάτσοι πάνε απευθείας στον δικαστή (magistrate για την ακρίβεια) και αυτός αποφασίζει και το εκδίδει.
ΟΧΙ
μιλάω γενικά για οποιονδήποτε κάνει ζημιά σε δημόσια ή ιδιωτική περιουσία
αν δεν έχεις μυαλό να διαβάσεις, δικό σου πρόβλημα.
αν αυτοί έκαναν ζημιά σε δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, να τους γαμήσει η δικαιοσύνη. Και αυτούς και οποιονδήποτε άλλο. Ασχέτως του πόσο ψηλά ή χαμηλά βρίσκεται.
τον ΧΑΒΑΛΕ θα τον κάνεις παράθεση;
ΑΡΧΙΔΙ
καλή φάση άμα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις πράγματαΑπό τη μια ντου στη βουλή, από την άλλη ασάλιωτο γαμήσι και διαπόμπευση για καταστροφή δημόσιας περιουσίας. Καλή φάση όταν μόνιμα τα βλέπεις όλα αποστασιοποιημένα, νομίζεις ότι είσαι πιο αντικειμενικός, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων καταλήγεις να ψελλίζεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
καλή φάση άμα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις πράγματα
απλό είναι, ωστόσο η δική σου λογική είναι βλαμμένη
Η δική σου λογική λέει "πάμε να τα κάνουμε μπάχαλο με κουκούλες, να γαμήσουμε τους αστυνομικούς, να σπάσουμε και κανά δυο καταστηματάκια και μετά πίσω στο σπίτι και ούτε γάτα ούτε ζημιά"
κοινώς διαμαρτυρία του πούτσου.
Εγώ μιλάω για ολική ρίξη με το σύστημα που δεν λογαριάζεις πλέον μετά τίποτα. Για να γίνει αυτό πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως έχουμε φτάσει στο αμήν. Όχι ένας, αλλά όλος ο κόσμος. Και το σύστημα δεν είναι μόνο αυτοί που είναι επάνω τώρα, αλλά και οι επόμενοι που θέλουνε να κάνουνε τα ίδια.
Εάν και εφόσον κάνεις ντου στη Βουλή (όχι εσύ προσωπικά, αλλά ο πολύς κόσμος που έχει φτάσει στο αμήν):
1. δεν πας να φας τα μάρμαρα, πας να γαμήσεις τους απατεώνες
2. έχεις ήδη αναλογιστεί τις συνέπειες και δεν τις υπολογίζεις
3. αποδέχεσαι πως μπορεί να συλληφθείς, να σε πλακώσουνε στο ξύλο, να βγεις κορνίζα σε εφημερίδες, να,να,να...
Το ένα δεν αναιρεί τον άλλο παπάρα μου.
Αντιθέτως, το συμπληρώνει
Εσύ μου μιλάς για μπαχαλάκηδες και εγώ σου μιλάω για επανάσταση.
Και έχω πει σε ποστ μου με τα ίδια ακριβώς λόγια που χρησιμοποιώ και τώρα:
αν νιώσω πως έχει έρθει ο καιρός για απόλυτη ρίξη (πες με επανάσταση ή όπως αλλιώς θες να το πεις), θα είμαι στις πρώτες γραμμές, ακόμα κι αν εμένα προσωπικά αυτή τη στιγμή δεν με συμφέρει.
Κι επειδή δεν βλέπετε πέρα από τη μύτη σας, στο δρόμο εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να κατέβω επειδή μου έβαλαν ένα παραπάνω φόρο. Θα κατέβω για να υπερασπισθώ το μέλλον των παιδιών μου και των παιδιών του γείτονα. Θα κατέβω για να αποδωθεί δικαιοσύνη.
Πάντως όχι για οικονομικούς λόγους.
και φυσικά, αν με πιάσουνε, με ξυλοφορτώσουνε, με βγάλουνε φωτό και με δημοσιεύσουνε, με γεριά τους με χαρά τους. Πρώτα πρώτα θα έχω ρίξει κι εγώ. Δεύτερον περήφανος θα είμαι, γιατί θα έχουνε γίνει όλα αυτά για ένα σκοπό.
Άσε που αν κατέβει ο κόσμος με αυτή τη λογική - μουτζαχεντιν - παίρνει σβάρνα όποιον βρίσκει στο δρόμο του.
κατά τα άλλα έχεις βάλει και αβατάρι το τράβα μπρος και μη σε μέλλει.
τι σημαίνει ρε παπαροφ αυτή η φράση;
δεν περιμένω ανακοίνωση τύπουΔεν μου λες ρε φωστήρα, το χρήμα δεν είναι η κινητήριος δύναμη των πάντων σε αυτό το μπουρδελοσύστημα? Το χρήμα δεν είναι ο πραγματικός Θεός μας? Εσύ μπορεί να έχεις ακόμα, μπορεί και να τα φέρνεις δύσκολα πέρα, όμως να μην κατεβαίνεις στο δρόμο για "οικονομικούς λόγους". Όμως οι οικονομικοί λόγοι αποτελούν και την αιτία άλλων δεινών (κοινωνικών, πολιτικών κτλ). Άρα στέκει αυτό που λες? Περιμένεις να σου πουν στα ίσα "αγαπητοί συμπολίτες θα γαμήσουμε το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας"? Αυτό γίνεται τώρα, όμως δεν είναι τόσο μαλάκες να στο πουν και χύμα.
Δεν έχω πειράξει ποτέ ιδιωτική περιουσία, δεν γουστάρω να κάνω ότι δεν θα ήθελα να κάνουν και σε μένα (στην προκειμένη να σπάσουν το κάρο μου). Σε περίπτωση που δεν το έχεις παρατηρήσει στις αναρίθμητες πορείες που έχεις κατέβει, οι μπάτσοι φρουρούν την βουλή σαν κέρβεροι. Δεν πρέπει να τις φάνε για να γίνει το ντου που τόσο επιθυμείς? Οι μπαχαλάκηδες θα ήταν οι πρώτοι που θα κατέβαιναν στην επανάστασή σου, ποιοι πιστεύεις ότι θα κατέβαιναν, οι συνδικάλες που διοργανώνουν συνήθως τα συλλαλητήρια της πούτσας (σαν την τελευταία, πέρασα μια βόλτα, όλοι καφεδάκι και τοστάκι, σαν εκδρομούλα, σιχάθηκα)? Το κεφάλι μου το έχουν σπάσει μια φορά, αλλά στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου, θα ξανακατεβαίνω μέχρι να γίνει το ντου που τόσο επιθυμείς (και εγώ), μόνο μην περιμένεις να βγει ανακοίνωση στα δελτία ειδήσεων πριν...Και πες με και μπαχαλάκια αν έτσι γουστάρεις και νιώθεις καλύτερα.
Π.Σ: Άμα έχεις φράγκα, πάρε καμιά 200αρια paintball guns, κατέβα σε μια πορεία και μοίρασέ τα στον κόσμο, κάτι μπορεί να κάνουμε έτσι.
είδες και συ μπένυ στο μέγκα?Κι επιτέλους κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει η αήθης επίθεση του αντισυστημικού mega και των αναρχικών δημοσιογράφων του τόσο στο πασοκ που είναι η εγγύηση της πολιτικής σταθερότητας όσο και στον πρόεδρό του που σήκωσε στις πλάτες του όλο το βάρος της διαπραγμάτευσης.
Για να μην αναγκαστεί ο τραμουντάνας ως άρχουσα τάξη να σπαταλήσει τους τόκους που κερδίζει σε 1 βδομάδα για να το αγοράσει και στη συνέχεια να το κλείσει..
είδες και συ μπένυ στο μέγκα?
Μιλάς από προσωπική πείρα γέροντα;