tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Σωστότατος.
Απολογούμαι.
D.A. prosecutes afterwards.
αυτό δεν θα το έλεγε ποτέ το καμπριολέ παπάρι... αρα δεν είναι ο λατρείας εκτοράκο...
Σωστότατος.
Απολογούμαι.
D.A. prosecutes afterwards.
-Αφου εχουνε ξεκινησει ενα γαιτανακι "εγω δεν εχω λιστα,αυτος την εχει,δεν την εχω την εδωσα,την ειδα να περναει αλλα δεν της μιλησα "....και αλλα τετοια ευφανταστα,ΒΓΑΙΝΕΙ ο χοντρος -που την εχει-ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ "ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ".....μολις η απαντηση που δοθηκε ηταν αρνητικη ,ΤΣΟΥΠ την εμφανισε η χαμουρα.....ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ....θα πει καποιος "αυτα ειναι επιπεδου καφενειου",αφου δεν την εχει δει κανεις...
ΑΠΑΝΤΩ και αν ΗΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΝ ΕΣΒΗΣΕ????Αφου δεν υπαρχει ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ,ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ -ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ-να σβησουν οποιον ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,Η' και να προσθεσουν οποιον δεν γουσταρουν......ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ??????ΣΕ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ....Σερνανε ενα στικακι ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ απο γραφειο σε γραφειο ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΜΠΑΚ ΑΠ??????ΡΕ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ?Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ....ΡΕ ΑΡΧΙΔΑ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ντοκυμαντερ του κουστω με αγνωστα ειδη ψαριων,ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ!!!!!
Συμπερασματικα ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ ,ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ....ΔΕΝ ΠΑ να εχει μεσα η λιστα ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΥ,ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΝΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ....ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ...ΕΥΓΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
-Αφου εχουνε ξεκινησει ενα γαιτανακι "εγω δεν εχω λιστα,αυτος την εχει,δεν την εχω την εδωσα,την ειδα να περναει αλλα δεν της μιλησα "....και αλλα τετοια ευφανταστα,ΒΓΑΙΝΕΙ ο χοντρος -που την εχει-ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ "ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ".....μολις η απαντηση που δοθηκε ηταν αρνητικη ,ΤΣΟΥΠ την εμφανισε η χαμουρα.....ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ....θα πει καποιος "αυτα ειναι επιπεδου καφενειου",αφου δεν την εχει δει κανεις...
ΑΠΑΝΤΩ και αν ΗΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΝ ΕΣΒΗΣΕ????Αφου δεν υπαρχει ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ,ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ -ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ-να σβησουν οποιον ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,Η' και να προσθεσουν οποιον δεν γουσταρουν......ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ??????ΣΕ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ....Σερνανε ενα στικακι ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ απο γραφειο σε γραφειο ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΜΠΑΚ ΑΠ??????ΡΕ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ?Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ....ΡΕ ΑΡΧΙΔΑ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ντοκυμαντερ του κουστω με αγνωστα ειδη ψαριων,ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ!!!!!
Συμπερασματικα ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ ,ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ....ΔΕΝ ΠΑ να εχει μεσα η λιστα ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΥ,ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΝΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ....ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ...ΕΥΓΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
τους εξω δεν τους φοβαται ,ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ!Τη λίστα την έχουν τόσα κράτη πλέον.
Είναι δυνατόν ο Βενιζέλος να στηρίζεται στα των έσω;
Αδύνατο.
τους εξω δεν τους φοβαται ,ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ!
μετα & απο το χθεσινο παραληρημα του χοντρου & αφου αυτοματα οι μαλακες που κατοικουν αυτο το δελο δεν βγηκαν στους δρομους να σπανε & να καινε,πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ..Τα χάνω εγώ αυτά ρε μαλάκα??
Μάλλον έχεις πάθει αυτό που έχω πάθει κι εγώ.
Που κάθε μα κάθε γαμημένη φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τέτοια κατάσταση χοντροδουλέματος από κάποιο τέτοιο μουνόπανο σαν τον μπουχέσα χάνω την τελευταία ελπίδα την οποία είχα χάσει πάλι την προηγούμενη φορά..
Εσύ καλά είσαι.Εγώ πάλι που νομίζω πως συμμετέχω σε ταινία του Λουίς Μπουνιουέλ, είμαι καλά; Ή να το κοιτάξω;
Εσύ καλά είσαι.
Ο Μπουνιουέλ θα αισθανόταν ξεπερασμένος..
Εγώ πάλι που νομίζω πως συμμετέχω σε ταινία του Λουίς Μπουνιουέλ, είμαι καλά; Ή να το κοιτάξω;
Να προτιμάτε Αλμοδοβάρ. Οι γυναικείοι σωματότυποι στις ταινίες του είναι σαφώς καλύτεροι!
Γιατί η ταινία είναι ταινία κ η τσόντα είναι τσόντα.Αν επιλέγω ταινία με σκοπό τον αυνανισμό γιατί να μην πάρω κατ΄ευθείαν τσόντα;
Υ.Γ. Οφείλω πάντως να ομολογήσω πως βρίσκω πολυ ενδιαφέρουσες τις ταινίες του και για άλλους λόγους.
δεν με κατάλαβες
δεν είπα πως τα έχουνε.
είπα πως έχουνε φίδια αυτά τα στοιχεία που μας δείχνουνε οι άλλοι και φοβούνται ελέγχους.
αλλά και να πεις πως μπορεί να τα έχουνε όντως, γιατί το αφήνεις να σέρνεται; Υπόθεση μιας μέρας είναι να τους βγάλεις κασκαντέρ.
οταν οι κατοικοι της Κοζανης πανε στα σκοπια για ψωνια, ιατρικες υπηρεσιες κλπ οι κατοικοι των Σερρων πανε στη Βουλγαρια αντιστοιχα, τα καραβια πανε για επισκευες στηΚωσταντσατης Ρουμανιας κλπ, γνωριζει καποιος απο τους αριστερους ή συντηρητικους πολιτικούς παραγοντες να μας πει με ποιον τροπο...
.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ?