Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κατά 30% επιπλέον μειώνει τον μισθό του ο Γιώργος Προβόπουλος

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012, 19:19

Κατά 30% επιπλέον μειώνει τον μισθό του ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), κ. Γιώργος Προβόπουλος, μείωση που φθάνει σωρευτικά το 50%, από τον μισθό που ελάμβανε το 2009. Το παραπάνω γνωστοποιεί ο ίδιος ο κ. Προβόπουλος, σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΕΚΤ, κ. Μάριο Ντράγκι.

Στην επιστολή του, ο Διοικητής της ΤτΕ, ενημερώνει τον κ. Ντράγκι και για την εξοικονόμηση των λειτουργικών δαπανών κατά 21%, στη διετία 2010 - 2011.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εδώ δε μπορείς να μεταφέρεις με αγροτικό λιπάσματα.
Τι να λέμε τώρα??
εμένα μου λες, βλέπω σδόε και ψάχνω χαντάκι να χωθώ.
άμα θέλουνε να σε γράψουνε σε γράφουνε για οτιδήποτε.
ένα l400 4x4 που έχουμε, έχουμε πρόβλημα με τον κοτσαδόρο, με την μεταφορά προσωπικού(πλέον δεν σου βγάζουν άδεια για πίσω καθίσματα, όποιος ξέρει τη σειρά delica θα καταλάβει)
έχουμε αλλάξει 3 άδειες, από επαγγελματικό σε αγροτικό και τώρα σε μελισσοκομικό. μεταφέρουμε ξύλα ελιάς από το φθινόπωρο που μαζεύουμε τις ελιές και κλαδέυουμε και κανένα κλωνάρι και ξέρεις ότι άμα σε πιάσουνε σε γαμήσανε.
σε άλλες χώρες, πας και λες για ποιο πράγμα θες άδεια και την βγάζεις άμμεσα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καρντιά μου, λυπάμαι, ΕΣΥ είσαι που ντεν καταλαβαίνεις.
Τουρλού-τουρλού. Όλα σε ένα καζάνι. ΣΟύμα. Δε βγαίνει άκρη έτσι.

Πάρε το πρώτο που είπες: Τους αγρότες.
Ήρθε πριν 12 χρόνια η ΕΕ, και είπε σε κάτι τύπους στο Αγρίνιο που βγάζανε καπνά:
"Ψιτ, μάγκες, το πράμα δεν πάει άλλο. Ο καπνός δεν έχει μέλλον. Θα πεινάσετε. Πρέπει να αλλάξετε καλλιέργεια, να αφήσετε τον καπνό και να γυρίσετε σε κάτι άλλο. Το ξέρω πως δεν είναι εύκολο, γιατί 10 γενιές οι πατεράδες σας και οι παππούδες σας καπνό έβγαζαν, αλλά πρέπει να γίνει. Το ξέρω πως για να γυρίσετε από καπνό σε γογγύλια θα περάσουν μερικά χρόνια μέχρι να σας βγάζει εισόδημα το γογγύλι, αλλά πρέπει να το κάνετε.
Και επειδή αναγνωρίζω ότι με το που σταματάτε φέτος τον καπνό σταματάει (και για τα επόμενα 10 χρόνια) το είσόδημά σας, εγώ θα σας επιδοτήσω, όποιον σταματήσεινα φυτεύει καπνό. Και θα σας επιδοτώ μέχρι το 2013, που το γογγύλι θα έχει αρχίσει να βγάζει κέρδος."

Οι δικοί μας λοιπόν κόψανε τον καπνό, και άρχισαν να παίρνουν επιδότηση 400 ευρώ το στρέμμα το χρόνο που σταμάτησαν να φυτεύουν καπνό.
Βεβαίως, ο πολιτικάντης της περιοχής τους κορδονώτανε ότι "καθάρισα για πάρτη σας και πήρατε την επιδότηση για τον καπνό", αλλά 10 στρέμματα = 4.000 ευρώ, 100 στρέμματα = 40.000 ευρώ, και πάει λέγοντας.

Φύτεψαν γογγύλια?  Αρχίδια. Τοπαραδάκι έμπαινε στην τσέπη, και η ζωη συνεχιζόταν στο καφενείο. Τα χωράφια, χέρσα.
Του χρόνου όμως, τέρμα οι επιδοτήσεις.
Κατά τη δικιά ΜΟΥ γνώμη (και νομίζω και κατά τη δικιά σου) τα λεφτά των επιδοτήσεων φαγώθηκαν. Ποιοί τα φαγαν?  Οι αγρότες του καπνού, βεβαίως.

Μου λες λοιπόν ότι αυτοί φταίνε για το χάλι της χώρας, και ότι πρέπει να τους βαράμε.
Ε, δε συμφωνώ σ' αυτό.
Σε ΟΠΟΙΟΝ και να πας να του δώσεις λεφτά έτσι, για να κάθεται, θα τα πάρει.
Είναι χρέος του πολιτικάντη (και της διοίκησης που αυτός έχει στήσει) να αξιοποιήσει αυτά τα λεφτά που ήρθαν, τα πιάσαμε, και κατασπαταλήθηκαν, και θεωρώ ότι αυτός φταίει, γιατί αυτός σκεφτότανε "Να τους δώσουμε την επιδότηση σε δυο μήνες, που θα είμαστε πριν από τις εκλογές, να τη θυμούνται και να με ψηφίσουν".
Αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύει η διοίκηση, και ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ φταίει για το χάλι.
Δε φτάιει ούτε ο αγρότης, ούτε ο μαϊμού τυφλός της Ζακύνθου, ούτε ο πεθαμένος μούσι.
Δουλειά της διοίκησης είναι να μην αφήνει ζωντανούς να παίρνουν συντάξεις πεθαμένων. Όχι δική μου, ούτε του ανηψιού που την τσεπώνει.
Και δουλειά της διοίκησης είναι άμα πιάσει τον ανηψιό φάντασμα, να τον γαμήσει χωρίς σάλιο και με άμμο αντί για λιπαντικό.

Τα βάζω λοιπόν με τη διοίκηση (και βλέπεις ότι δεν καταφέρομαι κατά κομμάτων - όλοι τα ίδια σκατά είναι), γιατί αυτή φταίει, αυτή φταίει μόνο, και τώρα μας λέει (και εσύ πείθεσαι) ότι φταίμε όλοι, για να πετύχει δυο στόχους:
1) Να εξακολουθήσει να παραμείνει στα πόστα της, μια που και συ φταίς, ας κάτσουν αυτοί που μέχρι τώρα κάνανε κουμάντο.
2) Να σε βάλουν να πληρώσεις εσύ το μάρμαρο χωρίς να πολυδιαμαρτυρηθείς. Αφού φταίς, τι να διαμαρτυρηθείς?

Αυτό είναι το πλάνο.
Για το ότι τα μαγαζιά κλείνουν, δε φταίει ο ΦΠΑ 23%, το νοίκι που είναι εξωφρενικό γιατί πάνω του μπαίνουν χιλιάδες χαράτσια, ΦΑΠ, ΦΜΑΠ, φόροι εισοδήματος, δημοτικά τέλη, μπάτσοι προστασίας εμπορικών κέντρων, λαδώματα εφοριακών και ΙΚΑτζήδων, εργοδοτικές εισφορές, ΤΕΒΕ, ΜΕΒΕ, και όλα τα κέρατα που επιβαρύνουν την οικονομική δραστηριότητα, αλλά φταίει ο πακιστανός που πουλάει καμιά μαϊμού τσάντα και γυαλί ηλίου.

Θα το προχώραγα κι άλλο, γιατί έχω κι άλλο παράδειγμα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας που επιχειρεί η "εξουσία" (με τη συνεργασία των ΜΜΕ πάντα), αλλά δεn το κάνω, γιατί θα βρει το μπελά του το site.

Και δε θέλω.
ξαναδιάβασε το ποστ μου όπως και του TemT.
εξακολουθείς να είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

εσύ ο ίδιος σε άλλο νήμα είπες πως για το ενοικιοστάσιο έχεις κάνει λοβιτούρα για να μην πληρώσεις το δημόσιο.
ε, σόρρυ, μπορεί να μη σου αρέσει να σου το λένε, αλλά δεν είσαι ούτε εσύ η επιτομή της νομιμότητας.
Αλλά αυτό που σου λέμε εδώ και τόσες σελίδες και δεν νογάς είναι πως ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ που έτρωγαν από τις υποσχέσεις αλλά και τις λοβιτούρες των πολιτικών.

Και φταίνε τόσο αυτοί που έταζαν (και έπρατταν) αλλά και αυτοί που έτρωγαν από τις υποσχέσεις και τις πράξεις.

Και τσέκαρε τα μαθηματικά σου....είναι ΠΑΡΑ πολλά λεφτά αυτά.

και ΝΑΙ, ένα μεγάλο μέρος από αυτά που λείπουνε τα φάγανε όλοι αυτοί.

Μην εθελοτυφλείς. Σε μία πράξη υπάρχουνε και αυτοί που δίνουνε και αυτοί που παίρνουνε. Και παράνομοι είναι και οι δύο.

Όταν ο γιατρός σου ζητήσει φακελάκι, εκτός από τον ίδιο, μαλάκας και παραβάτης είσαι κι εσύ, αν του το δώσεις. Τράβα σε άλλον γιατρό και ταυτόχρονα κατήγγειλε αυτόν που σου το ζήτησε.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Lastmoican,

Δεν παίζεσαι αγόρι μου.

Είσαι ντιπ για ντιπ ντουβάρι.

Δεν κατάλαβαίνεις, Ο,ΤΙ κι αν σου πει ο άλλος.

Παραιτούμαι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά το τρομερό λάθος που κάνουν όλοι είναι οτι εστιάζουν στη σπατάλη-έξοδα(παρονομαστής) ενώ το πρόβλημα είναι στα έσοδα(αριθμητής).Τα έσοδα έπεσαν λόγω της πτώσης της παραγωγικότητας και αφού έγινε λάθος εκτίμηση για την αύξησή της,μπήκαν τα φέσια.
Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι λογιστικό.Το πρόβλημα είναι ο ανθρώπινος παράγοντας.Για αυτό δεν πρόκειται να το λύσουν ποτέ μα ποτέ οι γύφτοι της μεταπολίτευσης έχει να κάνει με τους ίδιους.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Γενικά το τρομερό λάθος που κάνουν όλοι είναι οτι εστιάζουν στη σπατάλη-έξοδα(παρονομαστής) ενώ το πρόβλημα είναι στα έσοδα(αριθμητής).Τα έσοδα έπεσαν λόγω της πτώσης της παραγωγικότητας και αφού έγινε λάθος εκτίμηση για την αύξησή της,μπήκαν τα φέσια.
Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι λογιστικό.Το πρόβλημα είναι ο ανθρώπινος παράγοντας.Για αυτό δεν πρόκειται να το λύσουν ποτέ μα ποτέ οι γύφτοι της μεταπολίτευσης έχει να κάνει με τους ίδιους.

φαινοτυπος π ελεγε κ ο 9ειος Γιοχανσεν...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Lastmoican,

Δεν παίζεσαι αγόρι μου.

Είσαι ντιπ για ντιπ ντουβάρι.

Δεν κατάλαβαίνεις, Ο,ΤΙ κι αν σου πει ο άλλος.

Παραιτούμαι.
Pes mas ta Mathematika sou. Posa lefta skorpisthkan apo ayta pou syzhtame? Giati blepw pws ta alla ta kostologhses eykola. Ayta?
Den sou lew pws den ftaine oi dioikhseis, egw prwtos to lew, alla oi dioikhseis se kapoion ta edinan. Kai ftaine KAI autoi.

Επισκέπτης
Den sou lew pws den ftaine oi dioikhseis,

Ούτε πως φταίνε λες όμως.
Κι αν το λες το περνάς στα ψιλά.
Στην τελική φταίμε κι εμείς,φταίτε κι εσείς φταίει κι ο χατζηπετρής.
Το ερώτημα είναι άλλο. Ποιος πληρώνει το μάρμαρο?? Γιατί το πληρώνουμε ΜΟΝΟ εμείς?/
Αλλά ναι, ξέρω. Τους μαυρίζεις στις εκλογές και τους καταδικάζεις με καμιά θεσούλα όπως της Μπιρμπίλη και καθάρισες..

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πρωτιστως φταινε οι μεγαλα κεφαλια για την οποια ασυδοσια/οπορτουνισμο ισχυει στο εσωτερικο των επιχειρησεων τους, απο αθλητικες ομαδες (χοχοχο εφοπλιστα μου for whom the bell tolls) μεχρι πολυεθνικες εταιριες. Ετσι λοιπον εσεις κυριοι πολιτικοι εχετε το καρπουζι και το μαχαιρι, δεν σας φταιει κανεις αν δεν κανετε καλη μοιρασια και αφηνετε παραπονεμενα ατομα ή πριμοδοτειτε ακουσια/εκουσια συμπεριφορες μειοψηφιων. Μοιραια θα ερθει η αποτυχια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ούτε πως φταίνε λες όμως.
Κι αν το λες το περνάς στα ψιλά.
Στην τελική φταίμε κι εμείς,φταίτε κι εσείς φταίει κι ο χατζηπετρής.
Το ερώτημα είναι άλλο. Ποιος πληρώνει το μάρμαρο?? Γιατί το πληρώνουμε ΜΟΝΟ εμείς?/
Αλλά ναι, ξέρω. Τους μαυρίζεις στις εκλογές και τους καταδικάζεις με καμιά θεσούλα όπως της Μπιρμπίλη και καθάρισες..
τι λες βρε παπαρα
δεν έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω πως τα καθήκια αυτά θέλουνε ντου στη Βουλή;
ποιος κάνει διοίκηση δηλαδή; θα με τρελάνεις;
και έχουνε φαγωθεί όλοι να μου τη λένε πως και καλά τους τσουβαλιάζω όλους και πως τον Σφύριζα δεν τον έχουμε δοκιμάσει;

σε μένα τα λες αυτά;

λωλάθηκες;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
889
Πόντοι
6.755
τι λες βρε παπαρα
δεν έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω πως τα καθήκια αυτά θέλουνε ντου στη Βουλή;
και έχουνε φαγωθεί όλοι να μου τη λένε πως και καλά τους τσουβαλιάζω όλους και πως τον Σφύριζα δεν τον έχουμε δοκιμάσει;

σε μένα τα λες αυτά;

λωλάθηκες;
Σιγά,σιγά τους ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ,

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι λες βρε παπαρα

σε μένα τα λες αυτά;

λωλάθηκες;

Αυτά τα λεφτά κάποιος τα έδωσε και τώρα τα παίρνει πίσω αναδρομικά.

Αρα, το Μαζι τα φαγαμε μετατρέπεται άμεσα σε: Μονοι Σας τα επιστρέφετε:

«Μαχαίρι» έως 83% στα εφάπαξ των ταμείων
19/9/2012 10:30:00 πμ

«Κούρεμα» έως 83% στο εφάπαξ, καθώς και αναδρομική επιστροφή μέρους των χρημάτων, μέσω καθιέρωσης μηνιαίας εισφοράς από 1% έως 3%, που πήραν οι συνταξιούχοι 22 ταμείων πρόνοιας, προβλέπει νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Εργασίας.

Στη διάταξη ορίζεται ότι στους ασφαλισμένους έως τις 31/12/92, για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση χορήγησης του εφάπαξ, θα υπάρξει μείωση ανάλογα με το Ταμείο.

Συγκεκριμένα, στο σχέδιο άρθρου που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, αναφέρεται ότι καθιερώνεται «ειδική μόνιμη εισφορά 1% - 3% στις συντάξεις» όσων αποχώρησαν από την υπηρεσία τους από 1/1/1995 έως 31/10/2010 και πήραν αυξηµένο εφάπαξ.

Ο συντελεστής παρακράτησης εξαρτάται από την ψαλίδα μεταξύ του εφάπαξ και των εισφορών που έχει καταβάλει ο συνταξιούχος.

Ακόμη, για τους ασφαλισμένους 22 φορέων πρόνοιας έως τις 31/12/92 που αποχώρησαν ή θα αποχωρήσουν από την υπηρεσία του από το 2010 και έπειτα και στους οποίους δεν έχει εκδοθεί

URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το πρόβλημα με τους ελ.επ. είναι το εξής:
δεν μπορείς κύριε του υπ.οικ. να μου βάζεις στο ίδιο καζάνι τον μπογιατζη, τον ηλεκτρολόγο, τον υδραυλικό ή τον αλουμινά, με τον δικηγόρο τον γιατρο,τον οδοντογιατρο , τον κτηνίατρο ,τον ψυχολόγο, ή τον συμβολαιογράφο
όταν οι περισσότεροι από τους 2ους λαμβάνουν πολλαπλάσια ποσά από τους πρώτους.
δεν γίνεται να έχουν τους ίδιους συντελεστές φορολογίας αλλά και να ασφαλίζονται με το ίδιο κόστος όταν τα λεφτά που λαμβάνει η μία ομάδα είναι δυσανάλογα με αυτά που παίρνει η δεύτερη.είναι σύγκριση μήλων με πορτοκάλια.
επίσης ο κίνδυνος που υπάρχει να χάσει κάποιος από την πρώτη ομάδα την δουλεία του είναι τεράστιος. έχει γεμίσει η χώρα με ανειδίκευτους "επαγγελματίες", αλβανοί οι περισσότεροι οι οποίοι και δουλεύουν χωρίς χαρτιά αλλά προκαλλούν και μεγάλο πλήγμα στο εκάστοτε επάγγελμα. βάζουν στο ίδιο καζάνι τον γιατρό και τον μπογιατζή όταν ο κάθε τυχαίος παίρνει ένα πινέλο και ένα κουβά και δουλεύει μαύρα σε πάρα πολλές δουλειές.
δεν με ενδιαφέρει το κόστος σπουδών ή ο χρόνος σπουδών, αυτά είναι κόστη που τα ξέρει ο κάθε ένας πριν ακόμα ξεκινήσει να σπουδάζει.
τέλος όταν ένας ηλεκτρολόγος φοροδιαφεύγει και ίσα δηλώνει το αφορολόγητο όριο κάθε φορά, η φοροδιαφυγή του είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, όταν φοροδιαφεύγει ένας γιατρός ή δικηγορος τα ποσά μπορεί να είναι 10πλάσια ή 100πλάσια από αυτά του πρώτου.

σημείωση: να μην αναφέρω και το μπάχαλο που γίνεται με τα επαγγελματικά αυτοκίνητα και τις άδειές τους. πρέπει να έχει κάθε ένας ένα επαγγελματικό για τη δουλειά και ένα ΙΧΕ για την οικογένεια. δεν μπορεί να μεταφέρει κανονικά τίποτα εκτός από εργαλεία ή υλικά και φυσικά με τα κατάλληλα έγγραφα. δεν μπορείς να βγάλεις τις άδειες που θες για κάθε αυτοκίνητο καθώς όλα είναι τετριμένα, θεσπισμένα από άσχετους γραφιάδες χωρίς πρακτική εφαρμογή και φυσικά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

μια φορά ενας γιατρός φωνάξε στο ιατρείο του έναν υδραυλικό να του φτιάξει το καζανάκι στην τουαλέτα..

ήρθε ο τύπος και σε είκοσι λεπτά μέσα είχε περάσει ένα καινούργιο καζανάκι..

του λέει ο γιατρός

"τι σου χρωστάω φίλε μου?"

απαντα ο υδραυλικός

"40 ευρώ κάνει το καζανάκι και 60 ευρώ η δουλειά μου"

"τι λες ρε παιδάκι μου!!!!!!!! εγώ που είμαι γιατρός δεν παίρνω 60 ευρώ για μια επίσκεψη 20 λεπτών"

"αμ και γω φίλε όταν ήμαουν γιατρός λιγώτερα έπαιρνα" απαντάει ο υδραυλικός...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όχι, ξέχασα:
Φταίει και ο υδραυλικός που δε δήλωσε 40.000 που έβγαλε το 2009, αλλά μόνο 8.000, και κρύβοντας εισόδημα κατέστρεψε την οικονομία.
Με τις 8.000, δεν πλήρωσε καθόλου φόρο.
Με τις 40.000 (αν τις δήλωνε) θα πλήρωνε κανα δεκάρικο (25%),  Ε Κ Τ Ο Σ από το 23% που πληρώνει πάνω σε ΟΛΑ τα πράματα που αγοράζει, το φόρο καυσίμων, τα λαδώματα, τα φακελάκια, τα γρηγορόσημα, το "φόρο αεροδρομίων" (*), το φροντιστήριο του παιδιού (δωρεάν παιδεία) τα κέρατα μου τα τράγια.

(*) Έψαξα εισητήριο για τα χριστούγεννα (φτηνό) Αθήνα-Αμστερνταμ-Αθήνα.
Βρήκα με 204 ευρώ για τη διαδρομή:
Αθήνα-Φρανκφούρτη-Αμστερνταμ-Ζυρίχη-Γενεύη-Αθήνα.
Ανάλυση τιμής (airtickets.gr):
Ναύλος (για αυτές τις ΠΕΝΤΕ πτήσεις):  Ευρώ 48.
Φόροι αεροδρομίων: Ευρώ 156.
Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ οι τύποι της διοίκησης.

Και μετά μας λένε φοροφυγάδες.

ξέρεις ότι αυτά τα πληρώνουνε όλοι.. ακόμη και αυτοί που δεν μπορούνε να κρύψουνε τα 40 χιλιάρικα που πήρανε και για τα οποία πληρώσανε 10 χιλιαρικάκια φόρο...

ο τύπος όμως δεν πλήρωσε τα δέκα χιλιαρικα και τα έβαλε στην τσέπη του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom