Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ο Λοβέρδος ξαφνικά έγινε τέρας ηθικής που θέλει να την κάνει...Πως φοβούνται οι κουφάλες το ξύλο που θα πέσει σε λίγους μήνες...Και το ξύλο δεν θα το φάνε στο δρόμο αλλά μέσα στη Βουλή..Πλησιάζει η ώρα που θα κάνουν ντου όχι 10000 αλλάπάνω από εκατομμύριο αγανακτισμένος κόσμος και θα τους τα μετρήσουν τα παιδια ένα ένα.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε 1personanongrata διάβασα οτι είσαι έξω.Σε ποια χώρα είσαι;Θέλω και γω σιγά σιγά όταν συμπληρώσω περίπου 2 χρόνια προυπηρεσίας ακόμα να την κάνω..

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
www.athina984.gr/node/147654][size=14pt]Δεν Υπάρχει δρόμος επιστροφής[/size][/url]

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο συνέδριο «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς», επεσήμανε πως «δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής»
........................................................
<<Μάταιος ο κόπος τους, όσο αυξάνεται η απληστία τους τόσο ενδυναμώνεται η δική μας, πίστη και βούληση, για να αλλάξουμε τη χώρα. Ο αγώνας μας είναι παράλληλα αγώνας απέναντι σε κάθε μορφής υπηρέτες κερδοσκοπικών και διεφθαρμένων συμφερόντων που προσπαθούν λυσσαλέα, και με αδιαφανείς διαδικασίες να υπονομεύσουν την προσπάθεια της χώρας μας αποσκοπώντας σε κέρδη και ποντάροντας στη χρεοκοπία μας και τη διάλυση της ευρωζωνης. >>
....................................................

Όταν διαβάζω τέτοια, επιβεβαιώνεται στο έπακρο ο τίτλος του μίτου..  :headbang: :headbang:

Κατά τα άλλα, το μπαράζ απόψεων αναλυτών και άλλων συνεχίζεται, υποβαθμιστήκαμε σήμερα από S&P, αύριο και από τους υπόλοιπους και έχει συνέχεια.

Η γνώμη μου είναι ότι αυτή τη στιγμή, το κέντρο του παιχνιδιού δεν είναι το αν θα γίνει αναδιάρθρωση, πιθανά με κούρεμα.
Είναι ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο. Κάθε μέρα που περνάει το χρέος μας μεταβιβάζεται, από "ιδιώτες" (ασφ. ταμεία, funds, τράπεζες) στο μηχανισμό στήριξης, δηαδή στα κράτη.
Οπότε τους πρώτους τους συμφέρει να κουρέψουμε αργοτερα, η ζημιά τους θα είναι μικρότερη. Τους δε, τους συμφέρει να κουρέψουμε τώρα, σε αντίθετη περίπτωση θα το φάνε στο προϋπολογισμό τους.

Ωραία μάχη: Τραπεζίτες vs κράτη.

Το έργο θα έχει πολλές συνέχειες.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
www.athina984.gr/node/147654][size=14pt]Δεν Υπάρχει δρόμος επιστροφής[/size][/url]

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο συνέδριο «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς», επεσήμανε πως «δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής»
........................................................
<<Μάταιος ο κόπος τους, όσο αυξάνεται η απληστία τους τόσο ενδυναμώνεται η δική μας, πίστη και βούληση, για να αλλάξουμε τη χώρα. Ο αγώνας μας είναι παράλληλα αγώνας απέναντι σε κάθε μορφής υπηρέτες κερδοσκοπικών και διεφθαρμένων συμφερόντων που προσπαθούν λυσσαλέα, και με αδιαφανείς διαδικασίες να υπονομεύσουν την προσπάθεια της χώρας μας αποσκοπώντας σε κέρδη και ποντάροντας στη χρεοκοπία μας και τη διάλυση της ευρωζωνης. >>
....................................................

Όταν διαβάζω τέτοια, επιβεβαιώνεται στο έπακρο ο τίτλος του μίτου..  :headbang: :headbang:

Κατά τα άλλα, το μπαράζ απόψεων αναλυτών και άλλων συνεχίζεται, υποβαθμιστήκαμε σήμερα από S&P, αύριο και από τους υπόλοιπους και έχει συνέχεια.

Η γνώμη μου είναι ότι αυτή τη στιγμή, το κέντρο του παιχνιδιού δεν είναι το αν θα γίνει αναδιάρθρωση, πιθανά με κούρεμα.
Είναι ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο. Κάθε μέρα που περνάει το χρέος μας μεταβιβάζεται, από "ιδιώτες" (ασφ. ταμεία, funds, τράπεζες) στο μηχανισμό στήριξης, δηαδή στα κράτη.
Οπότε τους πρώτους τους συμφέρει να κουρέψουμε αργοτερα, η ζημιά τους θα είναι μικρότερη. Τους δε, τους συμφέρει να κουρέψουμε τώρα, σε αντίθετη περίπτωση θα το φάνε στο προϋπολογισμό τους.

Ωραία μάχη: Τραπεζίτες vs κράτη.

Το έργο θα έχει πολλές συνέχειες.

'Ασε ρε με τον πούστη!Ότι λέει μου προκαλέι απο στομαχικές διαταραχές μέχρι και αυπνία όταν έκανα το λάθος να ακούσω στις ειδήσεις ένα βράδυ τις μαλακίες που αράδιαζε.Τον αλήτη

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Φίλε 1personanongrata διάβασα οτι είσαι έξω.Σε ποια χώρα είσαι;Θέλω και γω σιγά σιγά όταν συμπληρώσω περίπου 2 χρόνια προυπηρεσίας ακόμα να την κάνω..
κρητη ειναι..ή μηπως καστελοριζο???
ελα τωρα που θελεις να φυγεις..μεινε μαζι μας...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

η κατάσταση είναι ρευστή.
σε 2 χρόνια δεν ξέρω πλέον πώς θα είναι η κατάσταση και πού θα βρίσκομαι......
καλλιστη οικονομική λύση αυτή τη στιγμή είναι το ντουμπάι.
εάν ξεχάσεις βεβάιως διασκέδαση και πουτάνες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Στην Γαλλία είναι ρε φιλαράκι.

Μεταξύ Παρισιού και Σαιν Τροπέζ πηγαινοέρχεται το άτομο.

Έχει παντρευτεί την κόρη του Bernard (Arnauld) του 4ου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο:

marta-ortega-perez3.jpg

Αυτή είναι η Delphine Arnauld και όλο mon cheri είναι το μουνόπανο.

Μην κοιτάς που το παίζει επαναστάτης.

Ένας μαλάκας και μισός είναι που έχει είναι αραχτός στο La Defense και ξύνει τα @@ του και ούτε ξέρει που πέφτει το rive gauche.

Ενίοτε δε την πέφτει και στην Carla
images
ο λιμοκοντόρος αλλά πέρνει τα @@ μου.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
η κατάσταση είναι ρευστή.
σε 2 χρόνια δεν ξέρω πλέον πώς θα είναι η κατάσταση και πού θα βρίσκομαι......
καλλιστη οικονομική λύση αυτή τη στιγμή είναι το ντουμπάι.
εάν ξεχάσεις βεβάιως διασκέδαση και πουτάνες.

Dubai και Abu Dabi μου χουν πει και άλλοι.Εκεί είσαι δηλαδή;Αν ναι ξέρεις εκεί τι παίζει από απαιτήσεις για δουλειές;Τους αρκεί πτυχίο από καλό πανεπιστήμιο ή θέλουν και κει όλοι 2.1;;;Τελειώνω το Warwick Bsc (Hons) Management αλλά με κάνα 58% βλέπω να τελειώνω και εδώ Αγγλία καμμένη η αγορά εργασίας πια..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στην Γαλλία είναι ρε φιλαράκι.

Μεταξύ Παρισιού και Σαιν Τροπέζ πηγαινοέρχεται το άτομο.

Έχει παντρευτεί την κόρη του Bernard (Arnauld) του 4ου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο:

marta-ortega-perez3.jpg

Αυτή είναι η Delphine Arnauld και όλο mon cheri είναι το μουνόπανο.

Μην κοιτάς που το παίζει επαναστάτης.

Ένας μαλάκας και μισός είναι που έχει είναι αραχτός στο La Defense και ξύνει τα @@ του και ούτε ξέρει που πέφτει το rive gauche.

Ενίοτε δε την πέφτει και στην Carla
images
ο λιμοκοντόρος αλλά πέρνει τα @@ μου.
:grin:
statue_of_liberty_giving_France_finger.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Dubai και Abu Dabi μου χουν πει και άλλοι.Εκεί είσαι δηλαδή;Αν ναι ξέρεις εκεί τι παίζει από απαιτήσεις για δουλειές;Τους αρκεί πτυχίο από καλό πανεπιστήμιο ή θέλουν και κει όλοι 2.1;;;Τελειώνω το Warwick Bsc (Hons) Management αλλά με κάνα 58% βλέπω να τελειώνω και εδώ Αγγλία καμμένη η αγορά εργασίας πια..

όχι ακόμα.
i am working on it.
παντού παίζει ρόλο και η προυπηρεσία.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σαν graduate με 2.2 αγγλια δυσκολα θα μπορεσεις να μπεις σε προγραμμα εταιρειας..αλλαξανε τα κοζα στο πουστρονησο..σφιξανε οι κωλοι πλεον..ακομα και graduates imperial τα ξυνουν...ψαξου αλλου..

η λεξη που μας ενωνει ολους πλεον ειναι τι ξερεις να κανεις..ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ..

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Εσύ μαλάκα σου χω ξαναπεί δεν πας καλά!Πάρε ασπιρίνες να αυτοκτονήσεις απειδή θα βγάλεις 2.2!!Ψάχνε εσύ στην Deloitte και στην IBM που κάνουν Αγγλία 200000 άτομα αιτήσεις...Και 2.1 να χεις θα σου βρουν άλλα ψεγάδια.1 δόντι λίγο κίτρινο,ένα τσαλάκωμα στο πουκάμισο κτλ κτλ...Χέσε ρε Φάνη με τις μαλακίες σου.Στο ψυχιατρείο θα καταλήξεις με αυτα που λες ρε γαμώτο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύπε η Κάρλα είναι σοβαρή κοπέλα και πλέον σ' ενδιαφέρουσα.
Κομμένα τα σαλιαρίσματα.

Για να μην χαλάσω τα πανηγύρια της ομάδας του ενός αθλήματος, το ποστάρω εδώ. Δείγμα χρεωκοπίας είναι και αυτό.

Τίναξαν την... μπάνκα στον άερα οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού! 260.000, αυτά του Αδαμάντιου Πολέμη, ήταν το αστρονομικό ποσό που μαζεύτηκε για την αύξηση των 15εκ. ευρώ στον ειδικό λογιαριασμό που έκλεισε σήμερα!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Εσύ μαλάκα σου χω ξαναπεί δεν πας καλά!Πάρε ασπιρίνες να αυτοκτονήσεις απειδή θα βγάλεις 2.2!!Ψάχνε εσύ στην Deloitte και στην IBM που κάνουν Αγγλία 200000 άτομα αιτήσεις...Και 2.1 να χεις θα σου βρουν άλλα ψεγάδια.1 δόντι λίγο κίτρινο,ένα τσαλάκωμα στο πουκάμισο κτλ κτλ...Χέσε ρε Φάνη με τις μαλακίες σου.Στο ψυχιατρείο θα καταλήξεις με αυτα που λες ρε γαμώτο.
ναι μια ψυχωσουλα την εχει με το 2.2

ελα να σε παω ΧΙΟ διακοπες να στρωσεις

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για τρίτη φορά.... Δε μιλάω μόνο για το χρηματιστήριο!

Από εκεί και πέρα.

Ευθύνες ζητάω από αυτούς που τους δόθηκαν τα εφόδια και τα έκαναν σκατά.

Όταν το λαό σου τον έχεις στο τσιφτετέλι και στην κόκα κόλα, και τον στέλνεις σχολείο μόνο για να βγάλει μόρια να μπει σε μια σχολή, δε φταίει αυτός.

Το πράγμα πάει πολύ πίσω. Αν είχε ξεκινήσει εδώ και κανά δυο γενιές θα σου έλεγα ότι φταίνε μόνο οι γονείς του.

Η περίπτωση εδώ όμως δεν είναι αυτή.

Σερβίρεις σαν κράτος σκατά στον κόσμο εδώ και χρόνια. Αλλά επιτρέπεις αυτό το σερβίρισμα και σε μη κρατικούς παράγοντες.

Δε θα ζητήσω λοιπόν από τον κόσμο τις ευθύνες. Σαφώς και δε θα πω μπράβο σε αυτόν που ψήφισε ΠΑΣΟΚ γιατί έτσι τον μάθανε. Αλλά δεν είναι αυτός που είναι για κρέμασμα.

Και ναι. Σε περιπτώσεις που μιλάμε για λαούς ολόκληρους απέναντι σε κυβερνήσεις έχεις κάθε δικαίωμα να πεις "δε φταίω εγώ μαμά, ο λάκης με παρέσυρε".

Γιατί στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι ένας ο λάκης. Είναι όλα όσα ζεις και βιώνεις καθημερινά από τη μέρα που γεννήθηκες.

Συμφωνώ με τα κομμόινια  :-...Θα βάλω λίγο Άδωνη να ισοροπήσει.
Κύριοι που βάζετε τις ευθύνες του λαού ίσα με των ασκόντων και του αποδίδετε ευθύνες.
Σε κάθε ευνομούμενη αστική συντεταγμένη Δημοκρατία υπάρχει η έννοια της υπευθυνότητας accountability. O λαός δεν έκανε κανένα έγκλημα που τους ψήφησε από ότι ηλιθιότητα θέλετε. Αντιθέτως υπάρχουν συγκεκριμένες νομικές και πολιτικές ευθύνες για συγκεκριμένα πρόσωπα, οπότε παρακαλώ απάγετε το καμτσίκι για άλλη μία φορά από το λαό, διότι αγγίζει τα όρια του γκροτέσκ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τύπε η Κάρλα είναι σοβαρή κοπέλα και πλέον σ' ενδιαφέρουσα.
Κομμένα τα σαλιαρίσματα.

Για να μην χαλάσω τα πανηγύρια της ομάδας του ενός αθλήματος, το ποστάρω εδώ. Δείγμα χρεωκοπίας είναι και αυτό.

Τίναξαν την... μπάνκα στον άερα οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού! 260.000, αυτά του Αδαμάντιου Πολέμη, ήταν το αστρονομικό ποσό που μαζεύτηκε για την αύξηση των 15εκ. ευρώ στον ειδικό λογιαριασμό που έκλεισε σήμερα!
ο βάζελος τότε πρέπει να πάρει τον λουξεμπούργκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom