1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ααααααααααααααααααααααααααχαχααχχαχαχαχαπηγε ευαγγελισμο ο βλακας ή πηγε στο νιμιτς να δωσει ευχες στους ασθενεις?
ααααααααααααααααααααααααααχαχααχχαχαχαχαπηγε ευαγγελισμο ο βλακας ή πηγε στο νιμιτς να δωσει ευχες στους ασθενεις?
ααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα
www.athina984.gr/node/147654][size=14pt]Δεν Υπάρχει δρόμος επιστροφής[/size][/url]
Ο πρωθυπουργός, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο συνέδριο «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς», επεσήμανε πως «δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής»
........................................................
<<Μάταιος ο κόπος τους, όσο αυξάνεται η απληστία τους τόσο ενδυναμώνεται η δική μας, πίστη και βούληση, για να αλλάξουμε τη χώρα. Ο αγώνας μας είναι παράλληλα αγώνας απέναντι σε κάθε μορφής υπηρέτες κερδοσκοπικών και διεφθαρμένων συμφερόντων που προσπαθούν λυσσαλέα, και με αδιαφανείς διαδικασίες να υπονομεύσουν την προσπάθεια της χώρας μας αποσκοπώντας σε κέρδη και ποντάροντας στη χρεοκοπία μας και τη διάλυση της ευρωζωνης. >>
....................................................
Όταν διαβάζω τέτοια, επιβεβαιώνεται στο έπακρο ο τίτλος του μίτου..
Κατά τα άλλα, το μπαράζ απόψεων αναλυτών και άλλων συνεχίζεται, υποβαθμιστήκαμε σήμερα από S&P, αύριο και από τους υπόλοιπους και έχει συνέχεια.
Η γνώμη μου είναι ότι αυτή τη στιγμή, το κέντρο του παιχνιδιού δεν είναι το αν θα γίνει αναδιάρθρωση, πιθανά με κούρεμα.
Είναι ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο. Κάθε μέρα που περνάει το χρέος μας μεταβιβάζεται, από "ιδιώτες" (ασφ. ταμεία, funds, τράπεζες) στο μηχανισμό στήριξης, δηαδή στα κράτη.
Οπότε τους πρώτους τους συμφέρει να κουρέψουμε αργοτερα, η ζημιά τους θα είναι μικρότερη. Τους δε, τους συμφέρει να κουρέψουμε τώρα, σε αντίθετη περίπτωση θα το φάνε στο προϋπολογισμό τους.
Ωραία μάχη: Τραπεζίτες vs κράτη.
Το έργο θα έχει πολλές συνέχειες.
κρητη ειναι..ή μηπως καστελοριζο???Φίλε 1personanongrata διάβασα οτι είσαι έξω.Σε ποια χώρα είσαι;Θέλω και γω σιγά σιγά όταν συμπληρώσω περίπου 2 χρόνια προυπηρεσίας ακόμα να την κάνω..
Φίλε 1personanongrata διάβασα οτι είσαι έξω.Σε ποια χώρα είσαι;Θέλω και γω σιγά σιγά όταν συμπληρώσω περίπου 2 χρόνια προυπηρεσίας ακόμα να την κάνω..
Φίλε 1personanongrata διάβασα οτι είσαι έξω.Σε ποια χώρα είσαι;Θέλω και γω σιγά σιγά όταν συμπληρώσω περίπου 2 χρόνια προυπηρεσίας ακόμα να την κάνω..
η κατάσταση είναι ρευστή.
σε 2 χρόνια δεν ξέρω πλέον πώς θα είναι η κατάσταση και πού θα βρίσκομαι......
καλλιστη οικονομική λύση αυτή τη στιγμή είναι το ντουμπάι.
εάν ξεχάσεις βεβάιως διασκέδαση και πουτάνες.
Στην Γαλλία είναι ρε φιλαράκι.
Μεταξύ Παρισιού και Σαιν Τροπέζ πηγαινοέρχεται το άτομο.
Έχει παντρευτεί την κόρη του Bernard (Arnauld) του 4ου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο:
Αυτή είναι η Delphine Arnauld και όλο mon cheri είναι το μουνόπανο.
Μην κοιτάς που το παίζει επαναστάτης.
Ένας μαλάκας και μισός είναι που έχει είναι αραχτός στο La Defense και ξύνει τα @@ του και ούτε ξέρει που πέφτει το rive gauche.
Ενίοτε δε την πέφτει και στην Carlaο λιμοκοντόρος αλλά πέρνει τα @@ μου.
Dubai και Abu Dabi μου χουν πει και άλλοι.Εκεί είσαι δηλαδή;Αν ναι ξέρεις εκεί τι παίζει από απαιτήσεις για δουλειές;Τους αρκεί πτυχίο από καλό πανεπιστήμιο ή θέλουν και κει όλοι 2.1;;;Τελειώνω το Warwick Bsc (Hons) Management αλλά με κάνα 58% βλέπω να τελειώνω και εδώ Αγγλία καμμένη η αγορά εργασίας πια..
σαν graduate με 2.2 αγγλια δυσκολα θα μπορεσεις να μπεις σε προγραμμα εταιρειας..αλλαξανε τα κοζα στο πουστρονησο..σφιξανε οι κωλοι πλεον..ακομα και graduates imperial τα ξυνουν...ψαξου αλλου..Dubai και Abu Dabi μου χουν πει και άλλοι.Εκεί είσαι δηλαδή;Αν ναι ξέρεις εκεί τι παίζει από απαιτήσεις για δουλειές;Τους αρκεί πτυχίο από καλό πανεπιστήμιο ή θέλουν και κει όλοι 2.1;;;Τελειώνω το Warwick Bsc (Hons) Management αλλά με κάνα 58% βλέπω να τελειώνω και εδώ Αγγλία καμμένη η αγορά εργασίας πια..
Dubai και Abu Dabi μου χουν πει και άλλοι.Εκεί είσαι δηλαδή;Αν ναι ξέρεις εκεί τι παίζει από απαιτήσεις για δουλειές;Τους αρκεί πτυχίο από καλό πανεπιστήμιο ή θέλουν και κει όλοι 2.1;;;Τελειώνω το Warwick Bsc (Hons) Management αλλά με κάνα 58% βλέπω να τελειώνω και εδώ Αγγλία καμμένη η αγορά εργασίας πια..
ναι μια ψυχωσουλα την εχει με το 2.2Εσύ μαλάκα σου χω ξαναπεί δεν πας καλά!Πάρε ασπιρίνες να αυτοκτονήσεις απειδή θα βγάλεις 2.2!!Ψάχνε εσύ στην Deloitte και στην IBM που κάνουν Αγγλία 200000 άτομα αιτήσεις...Και 2.1 να χεις θα σου βρουν άλλα ψεγάδια.1 δόντι λίγο κίτρινο,ένα τσαλάκωμα στο πουκάμισο κτλ κτλ...Χέσε ρε Φάνη με τις μαλακίες σου.Στο ψυχιατρείο θα καταλήξεις με αυτα που λες ρε γαμώτο.
Για τρίτη φορά.... Δε μιλάω μόνο για το χρηματιστήριο!
Από εκεί και πέρα.
Ευθύνες ζητάω από αυτούς που τους δόθηκαν τα εφόδια και τα έκαναν σκατά.
Όταν το λαό σου τον έχεις στο τσιφτετέλι και στην κόκα κόλα, και τον στέλνεις σχολείο μόνο για να βγάλει μόρια να μπει σε μια σχολή, δε φταίει αυτός.
Το πράγμα πάει πολύ πίσω. Αν είχε ξεκινήσει εδώ και κανά δυο γενιές θα σου έλεγα ότι φταίνε μόνο οι γονείς του.
Η περίπτωση εδώ όμως δεν είναι αυτή.
Σερβίρεις σαν κράτος σκατά στον κόσμο εδώ και χρόνια. Αλλά επιτρέπεις αυτό το σερβίρισμα και σε μη κρατικούς παράγοντες.
Δε θα ζητήσω λοιπόν από τον κόσμο τις ευθύνες. Σαφώς και δε θα πω μπράβο σε αυτόν που ψήφισε ΠΑΣΟΚ γιατί έτσι τον μάθανε. Αλλά δεν είναι αυτός που είναι για κρέμασμα.
Και ναι. Σε περιπτώσεις που μιλάμε για λαούς ολόκληρους απέναντι σε κυβερνήσεις έχεις κάθε δικαίωμα να πεις "δε φταίω εγώ μαμά, ο λάκης με παρέσυρε".
Γιατί στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι ένας ο λάκης. Είναι όλα όσα ζεις και βιώνεις καθημερινά από τη μέρα που γεννήθηκες.
ο βάζελος τότε πρέπει να πάρει τον λουξεμπούργκο.Τύπε η Κάρλα είναι σοβαρή κοπέλα και πλέον σ' ενδιαφέρουσα.
Κομμένα τα σαλιαρίσματα.
Για να μην χαλάσω τα πανηγύρια της ομάδας του ενός αθλήματος, το ποστάρω εδώ. Δείγμα χρεωκοπίας είναι και αυτό.
Τίναξαν την... μπάνκα στον άερα οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού! 260.000, αυτά του Αδαμάντιου Πολέμη, ήταν το αστρονομικό ποσό που μαζεύτηκε για την αύξηση των 15εκ. ευρώ στον ειδικό λογιαριασμό που έκλεισε σήμερα!
ο βάζελος τότε πρέπει να πάρει τον λουξεμπούργκο.