Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ένα άλλο όμως να πω ότι θέλουν κυρίως τους δικούς τους.Εμείς όμως στην Ελλάδα....έχουν ένα μαλάκα στη δουλειά Άγγλο από Plymouth ο οποίος έχει πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Swansea (του κώλου δηλαδή)και τον έχουν στην εταιρία μαζί μας..Αποφάσισε ο άχρηστος να ρθει Ελλάδα επειδή έχει μια γκόμενα από τον Πύργο Ηλείας..Ο γλύφτης στον προυστάμενο και αργόσχολος...Μας φρενάρει συνέχεια..2 άτομα που σουλεύον μαζί του έχουν αγανακτίσει..Έχουν τσακωθεί κιόλας μαζί του αφού όταν εμείς κάνουμε 12 ελέγχους οικονομικών καταστάσεων τη μέρα αυτοί εξαιτίας του κάνουν περίπου 5-6...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Απλα θα ψαχνουν αριστουχους τυπε. Γιατι θεωρουν πως ενας αριστουχος
ξερει να διαβαζει.
ασε φιλε..
τους ειδα και στην δουλεια τους ''αριστουχους''..
αλλο δουλεια αλλο πανεπιστημιο..
βεβαια με καποιο τροπο πρεπει να επιλεξουν οι εταιρειες..οποτε εαν δεν εγινες  ''αριστουχος'' για διαφορους λογους και το λεει η ψυχη σου,πιστευεις σε σενα,εχεις πεισμα, μαζευεις προυπηρεσια με καθε τροπο και μετα πας σε δουλεια και τρωνε την σκονουλα σου οι ''αριστουχοι''

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
στα τάρταρα θα πας με ή χωρίς ευρώ.
αυτό είναι που προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις αλλά τίποτα εσύ.
η ελλάδα θα αποτελέσει σε λιγο καιρό το νεο γερμανικο πείραμα τύπου στρατοπέδων συγκέντρωσης.
μια ολάκερη χώρα πρέπει να εθιστεί στο Arbeit Macht Frei.
ήδη τα μισθά είναι υπο κατάρρευση. σε 3 χρόνια θα θεωρείται δεδομένο και αποδεκτό να δουλεύεις 12 ώρες ημερησίως για 1000 ευρώ.
κάτι που σιις εποχές γαννίτση θα έριχνε κυβερνήσεις.
κάνε τις αναγωγές σου.
αυτο γινεται ηδη με τα χιλια ευρω και τις δεκα ωρες σε αρκετο κοσμο.οχι σε ολους αλλα σε αρκεοτυς.τωρα αφου δεν καταλαβαινω οτι με το ευρω παλι θα παμε στα ταρταρα ας αφησουμε τον χρονο να δειξει τι μελλει γεννεσθαι.αυτος ειναι ο πιο εγκυρος κριτης απο ολους μας.οψομεθα λοιπον.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ασε φιλε..
τους ειδα και στην δουλεια τους ''αριστουχους''..
αλλο δουλεια αλλο πανεπιστημιο..
βεβαια με καποιο τροπο πρεπει να επιλεξουν οι εταιρειες..οποτε εαν δεν εγινες  ''αριστουχος'' για διαφορους λογους και το λεει η ψυχη σου,πιστευεις σε σενα,εχεις πεισμα, μαζευεις προυπηρεσια με καθε τροπο και μετα πας σε δουλεια και τρωνε την σκονουλα σου οι ''αριστουχοι''

Οι αριστουχοι συνηθως εχουν το κινητρο
να κατσουν και εκτος δουλειας και να μελετησουν.
Ετσι εχουν συνηθισει... το αγαπανε αυτο που κανουν.
Εσυ τυπε θα ειχες σκοπο να μελετησεις και εκτος δουλειας?

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Κάτσε ρε φίλε εγώ δεν διαβάζω δηλαδή που δίνω για ACCA Chartered Accountant?Άλλοι δε διαβάζουν;Τι πάει να πει αυτό;Και αν ο άλλος έχει λίγο ψηθεί και έχει δει τη δουλειά και έχει internship και άλλη πείρα αυτός κάνει λιγότερο;;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ένα άλλο όμως να πω ότι θέλουν κυρίως τους δικούς τους.Εμείς όμως στην Ελλάδα....έχουν ένα μαλάκα στη δουλειά Άγγλο από Plymouth ο οποίος έχει πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Swansea (του κώλου δηλαδή)και τον έχουν στην εταιρία μαζί μας..Αποφάσισε ο άχρηστος να ρθει Ελλάδα επειδή έχει μια γκόμενα από τον Πύργο Ηλείας..Ο γλύφτης στον προυστάμενο και αργόσχολος...Μας φρενάρει συνέχεια..2 άτομα που σουλεύον μαζί του έχουν αγανακτίσει..Έχουν τσακωθεί κιόλας μαζί του αφού όταν εμείς κάνουμε 12 ελέγχους οικονομικών καταστάσεων τη μέρα αυτοί εξαιτίας του κάνουν περίπου 5-6...
www.ukeas.com.tw/rankings.htm]http://www.ukeas.com.tw/rankings.htm[/url]
αυτο δειξτου..
93ο...

χαχαχα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εγώ πάντως περιμένω εκείνη την δημοσκόπηση της GPO που βγάζει μπροστά την Ν.Δ.

ποια? της MARC?

αυτοί είναι πιο χαζοί και από τον Τζόνυ!!!!!

MARC και Μπόμπολας,καταλαβαίνεις αξιοπιστία.....

στις δημοτικές έβγαζαν 9,5 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ και τελικά η διαφορά ήταν 2!!!!

[size=20pt]Αύριο ο Πρετεντέρης βγάζει της GPO που η ΝΔ ειναι μπροστά[/size]....υπάρχουν και άλλες 2 που θα βγουν οσονούπω,που πάλι προΗγείται η ΝΔ

Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
κοιτα..εγω προσωπικα με την σχολη δεν ξετρελαθηκα..
το επαγγελμα μου το λατρευω ομως..αφου με δουλευει η δικια μου που ακομα κι σβκ διαβαζω..

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Το ξέρεις πως μας το παίζει ο μαλάκας;;Η μια κοπέλα η Αθανασία έχει τελειώσει στη ΧΙΟ διοίκηση επιχειρήσεων και το κορίτσι καθεται μαζί μου μέχρι τις 7 στη δουλειά και μας βγαίνει ο πάτος και τη χαίρομαι πόσο οργανωτική και δουλευταρού είναι..Και έχουμε τώρα το μαλάκα που μας ειρωνεύεται..Και μου λεγε ότι "your country is shit man" και ότι θα χρεωκοπήσουμε όλο χαρά..Πόσο θέλω όπως γυρνά με τον Ηλεκτρικό σπίτι του να πέσει σε τίποτα χούλιγκανς και να τον πλακώσουν το αρχίδι

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Το ξέρεις πως μας το παίζει ο μαλάκας;;Η μια κοπέλα η Αθανασία έχει τελειώσει στη ΧΙΟ διοίκηση επιχειρήσεων και το κορίτσι καθεται μαζί μου μέχρι τις 7 στη δουλειά και μας βγαίνει ο πάτος και τη χαίρομαι πόσο οργανωτική και δουλευταρού είναι..Και έχουμε τώρα το μαλάκα που μας ειρωνεύεται..Και μου λεγε ότι "your country is shit man" και ότι θα χρεωκοπήσουμε όλο χαρά..Πόσο θέλω όπως γυρνά με τον Ηλεκτρικό σπίτι του να πέσει σε τίποτα χούλιγκανς και να τον πλακώσουν το αρχίδι
βρες που ειναι τα γραφεια της χρυσης αυγης και πες του να παει εκει να μιλησει μ εναν υποψηφιο πελατη σας μεγαλοεπενδυτη

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
βρες που ειναι τα γραφεια της χρυσης αυγης και πες του να παει εκει να μιλησει μ εναν υποψηφιο πελατη σας μεγαλοεπενδυτη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα του πω ότι είναι οι φίλοι της Λίβρπουλ (αυτη υποστηρίζει)..Έννοια σου και είμαι και γω τσόγλανος.Όποτε μιλάω μαζί του έχω στην εσωτερική τσέπη του σακακιού μου voice recorder και τον έχω γράψει τουλάχιστον 3 φορές να λέει μαλακίες..Ας κάνει ότι λεει καμια μαλακία για μένα στους προυστάμενους και θα τον στείλω στη χώρα του με την easyjet

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα του πω ότι είναι οι φίλοι της Λίβρπουλ (αυτη υποστηρίζει)..Έννοια σου και είμαι και γω τσόγλανος.Όποτε μιλάω μαζί του έχω στην εσωτερική τσέπη του σακακιού μου voice recorder και τον έχω γράψει τουλάχιστον 3 φορές να λέει μαλακίες..Ας κάνει ότι λεει καμια μαλακία για μένα στους προυστάμενους και θα τον στείλω στη χώρα του με την easyjet
γι αρχη αυριο το πρωι κερασε τον ελληνικο καφεδακι..
22-%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%82+%CF%83%CE%B5+%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD.jpg

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
[size=10pt][/size]
Εγώ πάντως περιμένω εκείνη την δημοσκόπηση της GPO που βγάζει μπροστά την Ν.Δ.

Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!!!!

Σου ήρθε το σκατο στο....κυλοτακι απο χθες που βγήκε η φήμη έτσι?

ΥΓ μωρή ζητιανα της πουτσας,βρηκες κανέναν γκομενο με τα CDS και τα άλλα τα πουστικα που ποσταρεις ή θα καταλήξεις τελικά στον......τζονυ?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Να δω τον τζονυ και την βολταιρενα στα τέσσερα και στο κομοδινο δίπλα οικονομικές σομον εφημερίδες και τί στον κοσμο :2funny: :2funny: :2funny:

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Μάγκες, τα'γραψα και στο θρεντ της Αγγλίας, τα'πα και σ'ενα παιδί που μου έγραψε προσωπικό.

Είμαι στην Αγγλία από το 1990 με μια διακοπή για το στρατό (στα γεράματα) και 2 συνολικά χρόνια στην Ελλάδα σε δυο (ξένα) συμβόλαια. από τις εδώ εταιρίες μου. Αν και έπαιζε να παραμείνω κάτω αν ήθελα, με μισθό ξένου μεγέθους, έφυγα τρέχοντας. Σόρυ, αλλά δε γίνεται να κάνεις σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα με το κωλοδημόσιο και την οικογενειοκρατία των ιδιωτικών επιχειρήσεων. Όλα τα πτυχία τα έκανα Αγγλία και Αμερική (με βαθμό). Η οικογένεια μου είναι αυστηρά μικροαστική, οπότε μη νομίζετε ότι με συντηρήσανε πέρα από το πρώτο πτυχίο - μετά υποτροφίες και δουλειά. Δούλεψα στο Σίτυ 12 χρόνια και συμμετείχα σ'ενα σωρό προσλήψεις, οπότε κάτι ξέρω για το σύστημα πια.

Όπως όλοι οι εργοδότες, και οι εδώ κάπως πρέπει να ξεχωρίσουν τις αιτήσεις. Για την κάθε θέση μπορεί να σκάσουν και 50 ειδικά τώρα με την κρίση. Στην Αγγλία κάνουν αίτηση όλες οι φυλές του Ισραήλ πια.

Το ΠΡΩΤΟ πράμα που μετράει είναι η προυπηρεσία σε εταιρίες ΕΔΩ. Ακόμα και πολυεθνικές στην Ελλάδα δεν έχουν το ίδιο βάρος, διότι ξέρουν ότι οι τοπικές διοικήσεις ποικίλουν ανά τις διάφορες χώρες της πολυεθνικής (ακόμα χειρότερα αν δουέυεις σε καθ'αυτό θυγατρική).

Μετά έρχονται τα πτυχία. Τα εγγλέζικα πρώτα διότι αυτά ξέρουν να συγκρίνουν βαθμό και όνομα σχολής. Τα ξένα ποικίλουν υπερβολικα. Κάποιοι πιο κοσμοπολίτες άντε να ξέρουν τα γαλλικά και γερμανικά, αλλά σιγά μη ξέρουν τι σημαίνει το 7αρι στο Πα-Πει ή στην ΑΣΟΕΕ. Επίσημες "αναγνωρίσεις" στυλ ΔΙΚΑΤΣΑ και τέτοια δε παίζουν εδώ. Επίσης μετράει πολύ σε βάρος αν το πτυχίο το πήρες σε πολλά χρόνια (πάνω απο 5 είναι πολυ κακό). Το προπτυχιακό (βαθμός - όνομα πανεπιστημίου) μετράει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το μαστερ σαν ένδειξη ακαδημαϊκού τσαμπουκά (το ντοκτορά είναι άλλη υπόθεση βέβαια, αλλά ΟΧΙ το ελληνικό που καλώς ή κακώς είναι παντελώς ανυπόληπτο). Αν έχεις άριστα σε ξένη σχολή με πρεστιζ (πολυτεχνεία, φυσικομαθηματικά κλπ), οι πόρτες ανοίγουν πιο εύκολα. Πχ ο αδερφός μου ήρθε με 9αρι από Φυσικό Θεσσαλονίκης και distinction Οξφόρδης και οι πόρτες ανοίξανε για να βρει την πρώτη του δουλεια (με μαλακία λεφτά αλλά σε καλό μαγαζι - κάπως πρέπει να αρχίσεις). Αν δεν έχεις άριστα κοιτάνε το όνομα του πανεπιστημίου, με τα χάϊ εγγλέζικα (Οξμπριτζ, Ιμπίριαλ, UCL κλπ) να έχουν πιο μεγάλο ειδικό βάρος, ακόμα κι από τις Σορβόνες και τα Εκόλ Πολυτεκνίκ (εκτός αν ο εργοδότης είναι πολύ κοσμοπολιτης πχ στο Σιτυ, αλλά ακόμα κι εκεί το εγγλέζικο σύστημα έχει την εσωτερική).

Τέλος, και σημαντικότατο. Ούτε γι'αστείο μη στείλετε βιογραφικό από Ελλάδα με Ελληνική διεύθυνση. Ούτε θα ασχοληθούν. Ο μετανάστης πρέπει να είναι επιτόπου όταν ψάχνει δουλειά.

Αυτά. Τα πράματα είναι κι εδώ πολύ δύσκολα από το 07 και μετά, και βρίσκεις δουλειά πολύ πιο δύσκολα από την εποχή μου. Κρίμα, αλλά έχει κι εδω κρίση. Δε θέλω να αποθαρρύνω κανέναν - η μετανάστευση είναι κακό παλούκι, αλλά για μένα είναι η μόνη ελπίδα για προκοπή της Ελλάδας, όχι μόνο για τα φράγκα που ενδεχομένως στείλουν οι μετανάστες, αλλά και γιατί αν γυρίσουν αρκετοί στο μέλλον που έχουν δει πώς δουλεύει ο πολιτισμένος κόσμος, ίσως μπορέσουν να αλλάξουν τα μυαλά των κάτω. Αλλά να έρθετε πάνω μεθοδικά. Συνδυαστείτε με κανά γνωστό για να βρειτε σπίτι (πανάκριβα και τρισάθλια στο Λονδίνο), πιάστε μια δουλειά όσο κάνετε αιτήσεις, ακόμα και σε παμπ, για το χαρτζηλίκι αλλά και για να μη τρελαθείτε όλη μέρα στο σπίτι. Σε 6, 9, 12 γαμημένους μήνες κάτι θα παίξει. Αλλά μη έχετε μεγάλη ιδέα ότι θα βρείτε εύκολα "καλή" δουλειά στο "αντικείμενό" σας.

Και μην αδικείτε τους Εγγλέζους. 21 χρόνια εδώ και δεν ένιωσα ΠΟΤΕ ξένος. Τέλεια δεν είναι - πουθενά δεν είναι. Αλλά και ευκαιρίες μου δοθήκανε, και να προκόψω μπόρεσα, και το σύστημα πάντα μου φέρθηκε ΣΠΑΘΙ. Μπορείτε να το πείτε αυτό για κάτω; Σκεφτείτε πχ πώς φερθήκανε οι Έλληνες στους δικούς τους φουκαράδες μετανάστες μετά το 90...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom