boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Είπαμε ΜΕΤΑ. Τώρα κοιμάσαι ακόμα...εδώ και χρόνια το θέμα είναι να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι
Είπαμε ΜΕΤΑ. Τώρα κοιμάσαι ακόμα...εδώ και χρόνια το θέμα είναι να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι
Δυστυχώς θα συμφωνήσω. Πραγματικές επιχειρήσεις υπάρχουν λίγες στην Ελλάδα. Όλοι οι άλλοι είναι αρπακολλατζήδες, αεριτζήδες και λαμόγια. Τα ζω καθημερινά.
κανέναν δεν σημφέρει να κλατάρουμε το κόλπο είναι να μας έχουνε στην πρέσα για να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε και έτσι να μας κάνουν ότι θέλουν απλό είναι.
καλέ μου φίλε πρόσεξε μην ξυπνήσεις εσυ απότομα και καταλάβεις οτι έβλεπες εφιάλτη.Είπαμε ΜΕΤΑ. Τώρα κοιμάσαι ακόμα...
Άσε ρε με τους Ελληνάρες! Αυτοί νομίζουν ότι ακόμα και η σκιά τους συνομωτεί εναντίον τους. IQ ραδικιού και νομίζουν ότι είναι και πανέξυπνοι και ότι τα ξέρουν όλα... Γι' αυτό είμαστε εκεί που είμαστε! Ποιές εξαγωγές συζητάμε και ποιά εξωστρέφεια; Μια Αλβανία είμαστε και ως νοοτροπία και ως κράτος. Απλά εδώ έχουμε το Ευρώ και μιλάμε Ελληνικά.τι βλακείες λες ....
πια πρέσσα ? ποιά δημιουργία ? κατάλαβέ το !!! μόνοι μας είμαστε !!
να μας κάνουν ότι θέλουν ? γιατι σήμερα που έχουν δυσκολία ? κάνουμε αυτο που εμείς θέλουμε έχεις την εντύπωση ? πολύ απλό είναι αλλά οι αστικοί μύθοι που έχουν πλάσει οι καφενόβιοι έλληνες εμποδίζουν να το δεις ....
εδώ και χρόνια το θέμα είναι να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι
Είπαμε ΜΕΤΑ. Τώρα κοιμάσαι ακόμα...
Εγώ το είπα και πιο πίσω, τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Κοίτα εσύ όταν θα ξυπνήσεις καθισμένος πάνω σ' έναν άξονα ΝΑ (με το συμπάθειο) να μην πάθεις τίποτα...καλέ μου φίλε πρόσεξε μην ξυπνήσεις εσυ απότομα και καταλάβεις οτι έβλεπες εφιάλτη.
καλέ μου φίλε πρόσεξε μην ξυπνήσεις εσυ απότομα και καταλάβεις οτι έβλεπες εφιάλτη.
Άσε ρε με τους Ελληνάρες! Αυτοί νομίζουν ότι ακόμα και η σκιά τους συνομωτεί εναντίον τους. IQ ραδικιού και νομίζουν ότι είναι και πανέξυπνοι και ότι τα ξέρουν όλα... Γι' αυτό είμαστε εκεί που είμαστε! Ποιές εξαγωγές συζητάμε και ποιά εξωστρέφεια; Μια Αλβανία είμαστε και ως νοοτροπία και ως κράτος. Απλά εδώ έχουμε το Ευρώ και μιλάμε Ελληνικά.
Έχω διαβάσει Ραφαηλίδη... τεκμηρίωση επιστημονική μηδέν. Υπερτιμημένος όσο δεν παίρνει.διάβασε το <Ιστορία της Νεοτέρας Ελλάδος> του Β. Ραφαηλίδη .... 38% τοων νεοελλήνων αρβανιτικες ρίζες έχουμε ....
συν 1 εκ αλβανών που ζουν εργάζονται και μολύνουν την ελλάδα ....
Έχω διαβάσει Ραφαηλίδη... τεκμηρίωση επιστημονική μηδέν. Υπερτιμημένος όσο δεν παίρνει.
Αμφισβητώ το συγκεκριμένο ποσοστό. Δεν είναι απλά υπερβολικό... είναι εξωπραγματικό. Στην πραγματικότητα αναφέρεται κυρίως σε κατοίκους των Ιωαννίνων, της Καστοριάς, της Κοζάνης και της Φλώρινας. 3-5% του πληθυσμού δηλαδή και πολύ λέμε. Παίζει να ήθελε να γράψει 3,8% και να ξέχασε (ή να έβγαλε) την κόμμα.αμφισβητείς την συγκεκριμένη επιμοιξία?
απότι θυμάμαι αναφέρεται σε άλλον έλληνα ιστορικό ...
Αμφισβητώ το συγκεκριμένο ποσοστό. Δεν είναι απλά υπερβολικό... είναι εξωπραγματικό. Στην πραγματικότητα αναφέρεται κυρίως σε κατοίκους της Κοζάνης και της Φλώρινας. 3-5% του πληθυσμού δηλαδή και πολύ λέμε. Παίζει να ήθελε να γράψει 3,8% και να ξέχασε (ή να έβγαλε) την κόμμα.
Έχω διαβάσει Ραφαηλίδη... τεκμηρίωση επιστημονική μηδέν. Υπερτιμημένος όσο δεν παίρνει.
Να, κάτι τέτοιες υπεραπλουστεύσεις και κουλαμάρες έλεγε ο συγχωρεμένος και δεν τον έπαιρνε στα σοβαρά κανένας. Το Κορωπί, η αρχαία Κρωπία αρβανίτικη λέξη; Η Μύκονος επίσης; Οι Σπέτσες (από το ιταλικό speccia); Τι άλλο θα ακούσουμε;στην ορεινή ευρυτανία στο ένα χωριό μιλάνε ελληνικά στο απέναντι αλβανικά ...
στην αττική όλα τα τοπωνύμια είναι αρβανιτικά, λιοπεσι, μπραχάμι, κορωπί και παει λεγοντας ...
ολα τα χωριά αρβανιτοχώρια ... στα νησιά ? σπέτσες, μυκονος, κτλ... στην πελοπόνησο οι μανιάτες απο που κατάγονται ?
Τι μου μπλέκεις τώρα τους Πόντιους με τους Αρβανίτες; Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.στη Β. Ελλάδα οι Πόντιοι και οι Ρωσοπόνιοι μετα το 80 ?
τι προσφέρουν σε επιχειρηματικότητα και νεες τεχνολογίες ? Δημόσιοι υπάλληλοι σήμερα όπως εμαθαν απο κει που μας ηρθαν .... και άπιστα λαμόγια κλέφτες εγκληματιες .....
εχεις καμιά αντίρρηση ?
Να, κάτι τέτοιες υπεραπλουστεύσεις και κουλαμάρες έλεγε ο συγχωρεμένος και δεν τον έπαιρνε στα σοβαρά κανένας. Το Κορωπί, η αρχαία Κρωπία αρβανίτικη λέξη; Η Μύκονος επίσης; Οι Σπέτσες (από το ιταλικό speccia); Τι άλλο θα ακούσουμε;
Τι μου μπλέκεις τώρα τους Πόντιους με τους Αρβανίτες; Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
Λιγα με το μπραχαμι...Αλλωστε τωρα πλεον το λεμε Αγ δημητριοστην ορεινή ευρυτανία στο ένα χωριό μιλάνε ελληνικά στο απέναντι αλβανικά ...
στην αττική όλα τα τοπωνύμια είναι αρβανιτικά, λιοπεσι, μπραχάμι, κορωπί και παει λεγοντας ...