Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δυστυχώς θα συμφωνήσω. Πραγματικές επιχειρήσεις υπάρχουν λίγες στην Ελλάδα. Όλοι οι άλλοι είναι αρπακολλατζήδες, αεριτζήδες και λαμόγια. Τα ζω καθημερινά.

μια μικρή περιήγηση εδώ στον Βαλκανικό χώρο, Τουρκία, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία αρκεί για να καταλάβει κάποιος πως λειτουργούν την σήμερον ημέρα αναπτυσόμενες αγορές στη γειτονιά μας ....

αρπακολατζήδες, αεροτζήδες & λαμόγια .... όλοι μαζύ στη μοναδική δραστηριοτητα που θεωρητικά αποδίδει σήμερα ... ΑΠΕ - Φ/Β ...... με άλλα λόγια ... εμπορία αδειών ... απο ... αγροτοπατέρες .... λέγε με ΠΑΣΕΓΕΣ .... 15.000 Ευρω η αίτηση κατατεθειμένη στην τοπική ΔΕΗ .... με ελπίδα προτιμησιακής έγκρισης ....

θεε μου ... θεε μου .... ου γαρ οίδασι τι ποιούσοι ...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κανέναν δεν σημφέρει να κλατάρουμε το κόλπο είναι να μας έχουνε στην πρέσα για να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε και έτσι να μας κάνουν ότι θέλουν απλό είναι.

τι βλακείες λες ....

πια πρέσσα ? ποιά δημιουργία ? κατάλαβέ το !!! μόνοι μας είμαστε !!

να μας κάνουν ότι θέλουν ? γιατι σήμερα που έχουν δυσκολία ? κάνουμε αυτο που εμείς θέλουμε έχεις την εντύπωση ? πολύ απλό είναι αλλά οι αστικοί μύθοι που έχουν πλάσει οι καφενόβιοι έλληνες εμποδίζουν να το δεις ....

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
τι βλακείες λες ....

πια πρέσσα ? ποιά δημιουργία ? κατάλαβέ το !!! μόνοι μας είμαστε !!

να μας κάνουν ότι θέλουν ? γιατι σήμερα που έχουν δυσκολία ? κάνουμε αυτο που εμείς θέλουμε έχεις την εντύπωση ? πολύ απλό είναι αλλά οι αστικοί μύθοι που έχουν πλάσει οι καφενόβιοι έλληνες εμποδίζουν να το δεις ....
Άσε ρε με τους Ελληνάρες! Αυτοί νομίζουν ότι ακόμα και η σκιά τους συνομωτεί εναντίον τους. IQ ραδικιού και νομίζουν ότι είναι και πανέξυπνοι και ότι τα ξέρουν όλα... Γι' αυτό είμαστε εκεί που είμαστε! Ποιές εξαγωγές συζητάμε και ποιά εξωστρέφεια; Μια Αλβανία είμαστε και ως νοοτροπία και ως κράτος. Απλά εδώ έχουμε το Ευρώ και μιλάμε Ελληνικά.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εδώ και χρόνια το θέμα είναι να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι

γιατί ? τους λείπει το ξυπνητήρι ?

όνειρο μέσα στο όνειρο .... σε ονειρικές καταστάσεις θες να ζεις .....

δηλαδή αν ξυπνήσουν και οι άλλοι (λέμε τώρα ...) τι θα γίνει ?  θα ζήσουμε καλύτερα ? λες ?

λες να είμαστε ο περιούσιος λαός ?

τι μαλακίες ειν'αυτές μωρέ ?  ζούμε σε λένα κοσμο εφτάμιση δισ ανθρώπων και φτάσαμε να γίνουμε απο τις τελευταίες τρύπες στο βρακί των ιθυνόντων .... και ποιοί είναι αυτοί ?
follow the money ..... δες την πορεία του χρήματος και βγάλε τα σωστά συμπεράσματα .... αν μπορείς ... αν όχι βγες και συ στα δίοδια στην εθνική να σκάσεις κανα λάστιχο να ουρλιάξεις σε καμιά κάμερα TV .....

Gamise ta ....

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
καλέ μου φίλε πρόσεξε μην ξυπνήσεις εσυ απότομα και καταλάβεις οτι έβλεπες εφιάλτη.
Εγώ το είπα και πιο πίσω, τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Κοίτα εσύ όταν θα ξυπνήσεις καθισμένος πάνω σ' έναν άξονα ΝΑ (με το συμπάθειο) να μην πάθεις τίποτα...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλέ μου φίλε πρόσεξε μην ξυπνήσεις εσυ απότομα και καταλάβεις οτι έβλεπες εφιάλτη.

δυστυχώς αγαπητέ συνέλληνα ζούμε όλοι μας τον ζωντανό εφιάλτη ....

θα το δεις σε 6 μήνες 1 χρόνο 2 χρ΄'ονια .... ποσο θα αντέξεις ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άσε ρε με τους Ελληνάρες! Αυτοί νομίζουν ότι ακόμα και η σκιά τους συνομωτεί εναντίον τους. IQ ραδικιού και νομίζουν ότι είναι και πανέξυπνοι και ότι τα ξέρουν όλα... Γι' αυτό είμαστε εκεί που είμαστε! Ποιές εξαγωγές συζητάμε και ποιά εξωστρέφεια; Μια Αλβανία είμαστε και ως νοοτροπία και ως κράτος. Απλά εδώ έχουμε το Ευρώ και μιλάμε Ελληνικά.

διάβασε το <Ιστορία της Νεοτέρας Ελλάδος> του Β. Ραφαηλίδη .... 38% τοων νεοελλήνων αρβανιτικες ρίζες έχουμε ....

συν 1 εκ αλβανών που ζουν εργάζονται και μολύνουν την ελλάδα ....

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
διάβασε το <Ιστορία της Νεοτέρας Ελλάδος> του Β. Ραφαηλίδη .... 38% τοων νεοελλήνων αρβανιτικες ρίζες έχουμε ....

συν 1 εκ αλβανών που ζουν εργάζονται και μολύνουν την ελλάδα ....
Έχω διαβάσει Ραφαηλίδη... τεκμηρίωση επιστημονική μηδέν. Υπερτιμημένος όσο δεν παίρνει.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έχω διαβάσει Ραφαηλίδη... τεκμηρίωση επιστημονική μηδέν. Υπερτιμημένος όσο δεν παίρνει.

αμφισβητείς την συγκεκριμένη επιμοιξία?

απότι θυμάμαι αναφέρεται σε άλλον έλληνα ιστορικό ...

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
αμφισβητείς την συγκεκριμένη επιμοιξία?

απότι θυμάμαι αναφέρεται σε άλλον έλληνα ιστορικό ...
Αμφισβητώ το συγκεκριμένο ποσοστό. Δεν είναι απλά υπερβολικό... είναι εξωπραγματικό. Στην πραγματικότητα αναφέρεται κυρίως σε κατοίκους των Ιωαννίνων, της Καστοριάς, της Κοζάνης και της Φλώρινας. 3-5% του πληθυσμού δηλαδή και πολύ λέμε. Παίζει να ήθελε να γράψει 3,8% και να ξέχασε (ή να έβγαλε) την κόμμα.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αμφισβητώ το συγκεκριμένο ποσοστό. Δεν είναι απλά υπερβολικό... είναι εξωπραγματικό. Στην πραγματικότητα αναφέρεται κυρίως σε κατοίκους της Κοζάνης και της Φλώρινας. 3-5% του πληθυσμού δηλαδή και πολύ λέμε. Παίζει να ήθελε να γράψει 3,8% και να ξέχασε (ή να έβγαλε) την κόμμα.

στην ορεινή ευρυτανία στο ένα χωριό μιλάνε ελληνικά στο απέναντι αλβανικά ...

στην αττική όλα τα τοπωνύμια είναι αρβανιτικά, λιοπεσι, μπραχάμι, κορωπί και παει λεγοντας ...

ολα τα χωριά αρβανιτοχώρια ... στα νησιά ? σπέτσες, μυκονος, κτλ... στην πελοπόνησο οι μανιάτες απο που κατάγονται ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

στη Β. Ελλάδα οι Πόντιοι και οι Ρωσοπόνιοι μετα το 80 ?

τι προσφέρουν σε επιχειρηματικότητα και νεες τεχνολογίες ? Δημόσιοι υπάλληλοι σήμερα όπως εμαθαν απο κει που μας ηρθαν .... και άπιστα λαμόγια κλέφτες εγκληματιες .....

εχεις καμιά αντίρρηση ?

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6

στην αττική όλα τα τοπωνύμια είναι αρβανιτικά, λιοπεσι, μπραχάμι, κορωπί και παει λεγοντας ...

ολα τα χωριά αρβανιτοχώρια ... στα νησιά ? σπέτσες, μυκονος, κτλ... στην πελοπόνησο οι μανιάτες απο που κατάγονται ?
Να, κάτι τέτοιες υπεραπλουστεύσεις και κουλαμάρες έλεγε ο συγχωρεμένος και δεν τον έπαιρνε στα σοβαρά κανένας. Το Κορωπί, η αρχαία Κρωπία αρβανίτικη λέξη; Η Μύκονος επίσης; Οι Σπέτσες (από το ιταλικό speccia); Τι άλλο θα ακούσουμε;

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
στη Β. Ελλάδα οι Πόντιοι και οι Ρωσοπόνιοι μετα το 80 ?

τι προσφέρουν σε επιχειρηματικότητα και νεες τεχνολογίες ? Δημόσιοι υπάλληλοι σήμερα όπως εμαθαν απο κει που μας ηρθαν .... και άπιστα λαμόγια κλέφτες εγκληματιες .....

εχεις καμιά αντίρρηση ?
Τι μου μπλέκεις τώρα τους Πόντιους με τους Αρβανίτες; Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να, κάτι τέτοιες υπεραπλουστεύσεις και κουλαμάρες έλεγε ο συγχωρεμένος και δεν τον έπαιρνε στα σοβαρά κανένας. Το Κορωπί, η αρχαία Κρωπία αρβανίτικη λέξη; Η Μύκονος επίσης; Οι Σπέτσες (από το ιταλικό speccia); Τι άλλο θα ακούσουμε;

!!!!! εσύ βλέπεις του παροικούντες στις συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές να έχουν ελληνικές - βαθιές ρίζες ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι μου μπλέκεις τώρα τους Πόντιους με τους Αρβανίτες; Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.

αποτελλούν σημαντικό μέρος της ανθρωπογεωγραφίας της σύγχρονης ελλάδας ...

και Σλάβοι και Φράγγοι και οθωμανοί και πομάκοι και τσιγγάνοι και διάφοροι άλλοι ...

θυμάσαι τον Φαλμεραιερ και τις σχετικές ρησεις του ?  τις απορίπτεις ?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Λιγα με το μπραχαμι...Αλλωστε τωρα πλεον το λεμε Αγ δημητριο  :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom