stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
την πουτσα την φαγαμε, να δουμε ποσο μεγαλη θα ειναι, αν και φανταζομαι οτι θα μας φτασει στα νεφρα...
Παει η ελλαδα
προφανως και δε θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι τα κουμουνιστικα κομματα ανα τον κοσμο ειναι αχρηστα και διχως ουσια.αυτοι ειναι ο πραγματικος πολιτικος καρκινος .και δεν το νοιθουμε τοσο πολυ στο πετσι μας γιατι ευτυχως το ποσοστο του ειναι μικρο.
ειναι το μοναδικο κομμα μαζι με το συριζα που δεν ξερει τι σημαινει η λεξη ''΄προτεινω''
αντιλαικα μετρα και αντιλαικα μετρα. ναι τι κανουμε ομως?????
ελα μου ντε;;που;;; σημερα ηταν καστελοριζο παντως, αυριο εχει ο θεος...Πού πάει?
Έχει και Μουντιάλ φέτο...Στο διαολο ,οταν λεω εγω παμε αφρικη δεν με ακουτε
Έχει και Μουντιάλ φέτο...
δεν διαφωνω μαζι σου ως προς τα αριστερα κομματα, η λυση ειναι μια, αναπτυξη και εθνικη συνειδηση ως προς τον καταλωτισμο μας, οτι ακριβως κνουν και τοσοι αλλοι λαοι, να καταναλωνουμε τα προιοντα που παραγουμε, αντε και βρηκαμε λεφτα για 1-2 χρονια, τι εγινε;; ποιο προβλημα λυνουμε;; δανεικα θα παρουμε που θα τ γυρισουμε πισω, μια τρυπα στο νερο δηλαδη..το βιντεο δε παιζει.τι παραθετεις ομως σε αυτα που λεω???
ρε συ κανει πολλη ζεστη εκει, κατι σε ποιο δροσερο παιζει;;Στο διαολο ,οταν λεω εγω παμε αφρικη δεν με ακουτε
η ουσια και αυτο που λεω εγω τωρα ειναι οτι μπορει για παραδειγμα να θεωρω μαλακιες αυτα που λες αλλα εσυ σκεφτηκες και βρηκες μια λυση .αυτοι εκτος απο το να λενε οτι μαλακια τους κατεβει δεν εχουν ενα επιχειρημα να το στηριξουν. εδω η παπαρηγα στο ντιμπειτ οταν την ρωτησαν για την φυλλαδα της ειπε οτι οι εργαζομενοι δεν πληρωνονται γιατι ειναι εθελοντες απο το κομμαδεν διαφωνω μαζι σου ως προς τα αριστερα κομματα, η λυση ειναι μια, αναπτυξη και εθνικη συνειδηση ως προς τον καταλωτισμο μας, οτι ακριβως κνουν και τοσοι αλλοι λαοι, να καταναλωνουμε τα προιοντα που παραγουμε, αντε και βρηκαμε λεφτα για 1-2 χρονια, τι εγινε;; ποιο προβλημα λυνουμε;; δανεικα θα παρουμε που θα τ γυρισουμε πισω, μια τρυπα στο νερο δηλαδη..
Αγγλια ,σουηδια,κλπ,μια χαρα αν και εχει πολα συκα εκει ολα καλαρε συ κανει πολλη ζεστη εκει, κατι σε ποιο δροσερο παιζει;;
και θα λυθει το προβλημα μας αν αυριο πρωι ξυπνησουμε χωρις την αριστερα;;ναι ρε φιλαρακι το καταλαβα. το οτι λες μαλακιες το ειπα για παραδειγμα.
απλα ανελυσα για ποιο λογο δε πρεπει να υπαρχουν τετοια κομματα