Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατι αυτο συνεπαγεται οτι καθε μαλακας με 100000 ψηφους θα ηταν στην βουλη να λεει τη μαλακια του

τωρα που τη λένε τα υπόλοιπα 6 μύρια είδε προκοπή ο τόπος ε κοκοπικο;

Επισκέπτης
αυτος που βαραει τα τυμπανα παιζει το παιχνιδι του ο αλλος τι ζηταει μια ευκολη ζωη εις βαρος ολων μας

Α μάλιστα..
Ο ένας απλώς παίζει το παιχνίδι του,ενώ ο άλλος έκανε το έγκλημα να ζητά εύκολη ζωή.
Ότι να'ναι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οταν 6 μυρια ψηφισαν πουτσα τοτε απλα ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ
εγώ λοιπον γιατί να μη μπορώ κοκοπίκο να φωνάξω ότι δεν είμαι πούστης όπως τα άλλα 6 μύρια;
σε χαλάει επειδή σου διακόπτει τη σύνδεση με το αρχαίο παρελθόν σου;

Επισκέπτης
καθε ελλειψη επιχειρηματολογιας καταλήγει σε φαλλοκρατικά αστειάκια.

Δε νομίζω να ξεκίνησα εγώ τα περί πίπας κι αισθήματος.
Όσον αφορά την επιχειρηματολογία απέναντί σου,αν και άθεος δεν κλέβω εκκλησίες..

Επισκέπτης
Α μάλιστα..
Ο ένας απλώς παίζει το παιχνίδι του,ενώ ο άλλος έκανε το έγκλημα να ζητά εύκολη ζωή.
Ότι να'ναι..
οχι ακριβως ο ενας παιζει το παιχνιδι του και ο αλλος τον πασαρει να καρφωσει και δεν ειναι ενας και δυο και το ξερεις

Επισκέπτης
εγώ λοιπον γιατί να μη μπορώ κοκοπίκο να φωνάξω ότι δεν είμαι πούστης όπως τα άλλα 6 μύρια;
σε χαλάει επειδή σου διακόπτει τη σύνδεση με το αρχαίο παρελθόν σου;
δεν αρκει να φωναζεις απο τη μια και να γλυφεις απο την αλλη αυτο σας λεω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν αρκει να φωναζεις απο τη μια και να γλυφεις απο την αλλη αυτο σας λεω
και ποιος σου είπε κοκοπίκο ότι γλείφω;
για να δούμε τι θα γίνει χωρίς γλείψιμο τώρα.
να δούμε τ αρχίδια και τη μαγκιά των 6 μυρίων που κυβερνούν οι εκπρόσωποί τους....γιατί κοκοπίκο πλειοψηφία είναι το 76% και όχι το 40.

Αθήνα
Οι κινητοποιήσεις ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης συνεχίζονται, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κάλπης που στήθηκε την Τρίτη κατά τη μαραθώνια (άνω των έξι ωρών) Γενική Συνέλευση των σωματείων του κλάδου.

[size=14pt]Μάλιστα η απόφαση ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία, 76 ψήφοι υπέρ μόνο 6 κατά και 14 λευκά,[/size] παρά τις έντονες αντιδράσεις και τις εκκλήσεις της αγοράς.

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των ιδιοκτητών φορτηγών Γιώργος Τζωρτζάτος δεν έλαβε θέση υπέρ ή κατά των κινητοποιήσεων, αλλά προέτρεψε τους προέδρους των σωματείων να ψηφίσουν κατά συνείδηση και τόνισε ότι η κάθε απόφαση θα γίνει σεβαστή.

Επισκέπτης
και ποιος σου είπε κοκοπίκο ότι γλείφω;
για να δούμε τι θα γίνει χωρίς γλείψιμο τώρα.
να δούμε τ αρχίδια και τη μαγκιά των 6 μυρίων που κυβερνούν οι εκπρόσωποί τους....γιατί κοκοπίκο πλειοψηφία είναι το 76% και όχι το 40.

Αθήνα
Οι κινητοποιήσεις ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης συνεχίζονται, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κάλπης που στήθηκε την Τρίτη κατά τη μαραθώνια (άνω των έξι ωρών) Γενική Συνέλευση των σωματείων του κλάδου.

[size=14pt]Μάλιστα η απόφαση ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία, 76 ψήφοι υπέρ μόνο 6 κατά και 14 λευκά,[/size] παρά τις έντονες αντιδράσεις και τις εκκλήσεις της αγοράς.

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των ιδιοκτητών φορτηγών Γιώργος Τζωρτζάτος δεν έλαβε θέση υπέρ ή κατά των κινητοποιήσεων, αλλά προέτρεψε τους προέδρους των σωματείων να ψηφίσουν κατά συνείδηση και τόνισε ότι η κάθε απόφαση θα γίνει σεβαστή.
τι θες να μου πεις με αυτο ?
Αν οι φορτιγοταξιτζιδες πουλανε τις αδειες τους στη μαυρη και πληρωνουν ενα σκασμο λευτα εγω τι τους φταιω?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι θες να μου πεις με αυτο ?
Αν οι φορτιγοταξιτζιδες πουλανε τις αδειες τους στη μαυρη και πληρωνουν ενα σκασμο λευτα εγω τι τους φταιω?
φταις γιατί εσύ ψήφισες τους μαλάκες πριν κάνα χρόνο που άλλα τους έλεγαν πριν τις εκλογές άλλα μετά και άλλα τώρα.
οπότε περαστικά και η ΠΟΥΤΣΑ όπως είπες και πριν ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ.
ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΕΣ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ειναι αθερινα πιρανχας ειναι και τρωνε οτι βρεθει στο δρομο τους ολυμπιακη δεη και τετοια
τη φάγανε πάπαλα.
τώρα ήρθε η σειρά σου να σε φάνε.
γιατί όταν έπρεπε κοκοπίκο δεν φώναζες γιατί ήσουνα η πλειοψηφία των 6 μυρίων.
οπότε ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ ξανά η πούτσα.

Επισκέπτης
φταις γιατί εσύ ψήφισες τους μαλάκες πριν κάνα χρόνο που άλλα τους έλεγαν πριν τις εκλογές άλλα μετά και άλλα τώρα.
οπότε περαστικά και η ΠΟΥΤΣΑ όπως είπες και πριν ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ.
ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΕΣ.
περσονα αυτοι τους ψηφισαν αυτοι εκαναν τη μαλακια αυτοι τρωνε την πουτσα εγω δουλευα και δουλευω 10 ωρες την μερα και δεν κρεμομαι απο τα αρχιδια κανενος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα αυτοι τους ψηφισαν αυτοι εκαναν τη μαλακια αυτοι τρωνε την πουτσα εγω δουλευα και δουλευω 10 ωρες την μερα και δεν κρεμομαι απο τα αρχιδια κανενος
το ίδιο μπορούνε να σου πούνε και οι φορτηγατζήδες.
μόνο που τώρα θέλουν να τους κρεμάσουν απο τ αρχίδια κάποιου.
εκει είναι το μυστικό.
να κρέμονται ΟΛΟΙ απ τ αρχίδια κάποιου.
Οι Δ.Υ. κρέμονται απο τ αρχιδια των παγκαλοειδών,
τώρα και οι ελεύθεροι επαγγελματίες από τ αρχίδια των καπιταλιστοειδών.

κατάλαβες πώς πάει το σύστημα;

Επισκέπτης
τη φάγανε πάπαλα.
τώρα ήρθε η σειρά σου να σε φάνε.
γιατί όταν έπρεπε κοκοπίκο δεν φώναζες γιατί ήσουνα η πλειοψηφία των 6 μυρίων.
οπότε ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ ξανά η πούτσα.
ενω εσυ φωναζες... και τι ελεγες?
εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο? ασε με γιατι θα βαλω τα γελια
ποια ηταν η φωνη σου και ποια τα αιτηματα?

Επισκέπτης
δεν ειναι αθερινα πιρανχας ειναι και τρωνε οτι βρεθει στο δρομο τους ολυμπιακη δεη και τετοια

Νονός σου ο Πάγκαλος??
Τώρα που θυμήθηκες τα πιράνχας χτύπα 12ωρα να ξεχρεώσεις και τους πακιστανούς που τρυγάνε τ'αμπέλια του νονού σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom