Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
κυρία Αγαμήτου παρακαλώ.
Μαζί κοιμάστε;
κυρία Αγαμήτου παρακαλώ.
αααααααααχααχχαχαχααχαχχααχαΜαζί κοιμάστε;
Θ'αναγνώριζαν το βόθρο που εσείς ονομάζετε Δημοκρατία και κοινοβουλευτισμό.Άμα όλοι που έκαναν αποχή ψήφιζαν...
χωρίσαμε όταν έμαθα ότι ήοσυνα ο ανεραστής της.Μαζί κοιμάστε;
για κανε την προταση σουΘ'αναγνώριζαν το βόθρο που εσείς ονομάζετε Δημοκρατία και κοινοβουλευτισμό.
Ευχαριστώ,δε θα πάρω..
έχουμε και τον δικό σου τον κούνια μπελα απ τον ένα στον αλλο.
ΧΟΥ ΡΕ.
παλιόπουστες.
τι θα γινοταν παλι το 5% που φωναζει θα κυβερνουσε
Για να ακούσω, άλλες προσφορές. Για Dora κανένας με έχει; Για Σαμαρα;
εγω σε εχω για ζιγδη.....Με χαροποιεί που είμαι στο στόχαστρο ΌΛΩΝ.
Ο ένας λέει ότι θα ψηφίσω Πα.Σο.Κ, εσύ σάικο ΠΕΣΡΟΝΑ ΚΡΥΦΟGAYΡΕ λες Λα.Ο.Σ και πάει λέγοντας. Για να ακούσω, άλλες προσφορές. Για Dora κανένας με έχει; Για Σαμαρα;
Θ'αναγνώριζαν το βόθρο που εσείς ονομάζετε Δημοκρατία και κοινοβουλευτισμό.
Ευχαριστώ,δε θα πάρω..
φτιαξε ρε κανα τσατ και ασε τα πρασινα αλογα .....Τσαντίσατε και τον Περσόνα και πονάνε τα μάτια μου με τα κεφαλαία του βραδινιάτικο γαμώ!!!!
ΠΠ η ηλικία παίζει ρόλο στο ότι δε θεωρώ [size=18pt]πρωτεύουσα[/size] ιδεολογία και πολιτκή άποψη την οικολογία-πρασινολογία?
κυρία Αγαμήτου παρακαλώ.
για κανε την προταση σου
Με χαροποιεί που είμαι στο στόχαστρο ΌΛΩΝ.
Ο ένας λέει ότι θα ψηφίσω Πα.Σο.Κ, εσύ σάικο ΠΕΣΡΟΝΑ ΚΡΥΦΟGAYΡΕ λες Λα.Ο.Σ και πάει λέγοντας. Για να ακούσω, άλλες προσφορές. Για Dora κανένας με έχει; Για Σαμαρα;
Τσαντίσατε και τον Περσόνα και πονάνε τα μάτια μου με τα κεφαλαία του βραδινιάτικο γαμώ!!!!
ΠΠ η ηλικία παίζει ρόλο στο ότι δε θεωρώ [size=18pt]πρωτεύουσα[/size] ιδεολογία και πολιτκή άποψη την οικολογία-πρασινολογία?
Γουατεβα..
Το να έχεις άποψη για κάτι που δεν κατέχεις πάντως είναι δείγμα γραφικότητας.
Νομίζεις ότι ο πάπιος γουστάρει τις ψηφοφορίες και ειδικά τις μυστικές??????
μπραβο και μεταΚύριε-κύριε-κύριε-κύριε να πω;
Να μη μείνει λίθος επί λίθου...