Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Νονός σου ο Πάγκαλος??
Τώρα που θυμήθηκες τα πιράνχας χτύπα 12ωρα να ξεχρεώσεις και τους πακιστανούς που τρυγάνε τ'αμπέλια του νονού σου..
και τους πακιστανους για κατι σαν και εσενα τους πληρωνω. Οσο για τον χοντροπουστα τον παγκαλο ενα εχω να σου πω τετοιος μαλακας ειναι αυτος τετοιοι και αυτοι που τον ψηφιζουν

Επισκέπτης
και τους πακιστανους για κατι σαν και εσενα τους πληρωνω. Οσο για τον χοντροπουστα τον παγκαλο ενα εχω να σου πω τετοιος μαλακας ειναι αυτος τετοιοι και αυτοι που τον ψηφιζουν

Με τον οποίο έχετε όμως τις ίδιες απόψεις περί συνυπαιτιότητας πολιτών πολιτικών..

Επισκέπτης
το ίδιο μπορούνε να σου πούνε και οι φορτηγατζήδες.
μόνο που τώρα θέλουν να τους κρεμάσουν απο τ αρχίδια κάποιου.
εκει είναι το μυστικό.
να κρέμονται ΟΛΟΙ απ τ αρχίδια κάποιου.
Οι Δ.Υ. κρέμονται απο τ αρχιδια των παγκαλοειδών,
τώρα και οι ελεύθεροι επαγγελματίες από τ αρχίδια των καπιταλιστοειδών.

κατάλαβες πώς πάει το σύστημα;
σε αυτο μαζι σου αλλα μη μου δειχνεις το προβλημα το βλεπω προτεινε μια λυση εκτως απο το να καψουμε το αυτοκινητο του τυπου που ακωμα το χρωσταει στην τραπεζα

Επισκέπτης
Με τον οποίο έχετε όμως τις ίδιες απόψεις περί συνυπαιτιότητας πολιτών πολιτικών..
δεν ειναι αποψη αλλα ωμη πραγματικοτητα και μαλακας να εισαι ξερεις οτι η ολυμπιακη επι Ωναση ηταν μια σουπερ κερδοφορα εταιρια μετα με την μιση ελλαδα πρωσοπικο της ολυμπιακης εφτασε να χρωσταει ουτε ξερω ποσα

Επισκέπτης
δεν ειναι αποψη αλλα ωμη πραγματικοτητα και μαλακας να εισαι ξερεις οτι η ολυμπιακη επι Ωναση ηταν μια σουπερ κερδοφορα εταιρια μετα με την μιση ελλαδα πρωσοπικο της ολυμπιακης εφτασε να χρωσταει ουτε ξερω ποσα
Βύσματα,τα οποία όμως ξέρανε που πηγαίνανε,αλλιώς δεν θα πηγαίνανε....

Οπότε κάποιος έπλασε-δημιούργησε μία κατάσταση κ ποιος μεγαλύτερος φταίχτεις από τον δημιουργό;;;

Αν ο φούρναρης κάψει τα κουλουράκια,εεε δεν φταίνε τα κουλουράκια!!!

Επισκέπτης
Βύσματα,τα οποία όμως ξέρανε που πηγαίνανε,αλλιώς δεν θα πηγαίνανε....

Οπότε κάποιος έπλασε-δημιούργησε μία κατάσταση κ ποιος μεγαλύτερος φταίχτεις από τον δημιουργό;;;

Αν ο φούρναρης κάψει τα κουλουράκια,εεε δεν φταίνε τα κουλουράκια!!!
τα κουλουρακια θα φταιγανε αν τρεχανε και σφαζοντουσαν για το ποιο θα μπει πρωτο στο φουρνο τυπε μου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσύ μπορείς κάθε 4 χρόνια να επιλέγεις το νταβαντζή σου από μία προκαθορισμένη λίστα.
Κάποιοι άλλοι πουτάνες δε γινόμαστε..

λάθος... κάθε 4 χρόνια επιλέγουμε τον νταβατζή για τις πουτανίτσες που προσπαθούν να το παίξουν ανεξάρτητες... δηλαδή το 10% του ελληνικού λαού το οποίο θέλει να πάει ενάντια στην θέληση του υπολοίπου 90%

Επισκέπτης
λάθος... κάθε 4 χρόνια επιλέγουμε τον νταβατζή για τις πουτανίτσες που προσπαθούν να το παίξουν ανεξάρτητες... δηλαδή το 10% του ελληνικού λαού το οποίο θέλει να πάει ενάντια στην θέληση του υπολοίπου 90%
εγω παντως πιστευω οτι εχουμε 90% χωρις θεληση και 10% που φωναζουν χωρις να ξερουν γιατι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΓΩ ΡΙΧΝΩ ΛΕΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΑΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 100 χιλιάδες νοματαίοι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ?
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΚΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΕ ΚΟΚΟΒΙΕ;

διότι 100.000 μαλάκες που ψηφίζουν λευκό δεν είναι ποτέ δυνατόν να συμφωνήσουν τι ΣΚΑΤΑ του εκφράζει.... 100.000 γνώμες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θ'αναγνώριζαν το βόθρο που εσείς ονομάζετε Δημοκρατία και κοινοβουλευτισμό.
Ευχαριστώ,δε θα πάρω..

την μπανανα σου και στο κλουβι σου λοιπόν.. δεν θα επιβάλει το 10% (??? και πολύ λέω) το τι γουστάρει στο υπόλοιπο 90% ...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
που να την βρεί... ολοι αυτοί που φωνάζουν ότι δεν τους εκφράζει το πολιτικό σύστημα απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ....

τι λες? υπάρχουν ένα κάρο προτάσεις: κρεμάλες, κονσερβοκούτια κλπ

γαμω την ιθαγένεια σου/μου/του!!!!!!!!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

βεβαίως βεβαίως.. ενώ υπάρχει μία φωτισμένη σημαντικοτάτη μειοψηφία της τάξης του 0.0001% που είναι κατά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι λες? υπάρχουν ένα κάρο προτάσεις: κρεμάλες, κονσερβοκούτια κλπ

γαμω την ιθαγένεια σου/μου/του!!!!!!!!!!!!!

βεβαίως βεβαίως.. αξιομνημόνευτες προτάσεις που αξίζουν της προσοχής κάθε νοήμονος όντος.. όπως Μακρόνησος/Γυάρος/Χούντα κλπ..

ομολογώ ότι δεν διακρίνω και καμμία διαφορά...

Επισκέπτης
βεβαίως βεβαίως.. αξιομνημόνευτες προτάσεις που αξίζουν της προσοχής κάθε νοήμονος όντος.. όπως Μακρόνησος/Γυάρος/Χούντα κλπ..

ομολογώ ότι δεν διακρίνω και καμμία διαφορά...
ισως γιατι απλα δεν υπαρχει διαφορα ολα για το διαιρει και βασσιλευε  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τωρα που τη λένε τα υπόλοιπα 6 μύρια είδε προκοπή ο τόπος ε κοκοπικο;

για τους 100.000 που δεν γουστάρουν ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.. αντε στην γη της επαγγελίας όπου και αν είναι αυτή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom