Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ετσι!!!και τωρα ηρθε ο λογαριασμος για ολα αυτα και τα πληρωνουμε και θα πληρωνουμε για πολλα χρονια τα δανεικα κι αγυριστα του μεγαλου λαοπλανου Αντρεα!!!εδω ο μπαμπας δανειζοταν χωρις να πληρωνει και μας χρεωνε συνεχομενα κι ο αρχιμαλακας γιος του τωρα διελυσε καθε κοινωνικη κι εργατικη κατακτηση και ξεπουλαει καθε κοματι ελλαδας!!!να τους χαιρεστε!!!!

καλη η καραμελα αλλα εχει λειωσει εδω και χρονια

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ετσι!!!και τωρα ηρθε ο λογαριασμος για ολα αυτα και τα πληρωνουμε και θα πληρωνουμε για πολλα χρονια τα δανεικα κι αγυριστα του μεγαλου λαοπλανου Αντρεα!!!εδω ο μπαμπας δανειζοταν χωρις να πληρωνει και μας χρεωνε συνεχομενα κι ο αρχιμαλακας γιος του τωρα διελυσε καθε κοινωνικη κι εργατικη κατακτηση και ξεπουλαει καθε κοματι ελλαδας!!!να τους χαιρεστε!!!!

:thumbsup: Τι να πούμε, πρέπει να πληρώνουμε όλοι τώρα το λίγδωμα των άντερων των πασόκων. Επειδή εγώ τα έζησα, ξαφνικά το 85-87 εκεί που η χώρα χάλαγε ότι είχε, άρχισε να χαλάει και έξτρα. Τι δύο τηλεοράσεις, τι δύο αμάξια, τι διακοπές στη Μύκονο. Από που ρε; Από την ΕΟΚ τα φάγανε και αρχισαν και δάνεια. Μπράβο στον Αντρέα, μπράβο και στα κομματόσκυλα που διαχειρίστηκαν εκατομμύρια.
Αποτέλεσμα, εν έτι  :2funny: 2010, στο Vanity Fair από εκπρόσωπο του ΔΝΤ:
" Δεν είναι ότι δεν κατέγραφαν τι έλαβαν, είναι ότι δεν κατέγραφαν τι χάλαγαν" :2funny:
Οι τουρκόγυφτοι

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1

Φιλε, να σου ξανατονίσω ότι η μια πράξη μόνο έιναι κενή περιεχομένου αν δεν δεις την συνέχεια της απο τον ιδιο ανθρωπο ή απο άλλους που λειτουργουν ως ένα (διάδοχοι Αντρέα).Δεν είδαμε τιποτα απο τα δυο να συμβαίνει. Το να δανειστείς για ένα διαστημα απο μόνο του δεν ειναι κακό(το κανουν και οι καλύτερες των οικογενείων -κρατών). Το θέμα είναι τι κάνεις μετά με τα δανεικά και αφου έχεις περάσει το κρίσιμο σημείο ανόδου εξαιτίας των δανεικων.
Σε αυτό το σημείο δυστυχως δεν έγινε τίποτα...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
γιος του τωρα διελυσε καθε κοινωνικη κι εργατικη κατακτηση

Στοχος ΔΝΤ?????  :think: :think:

Λεω μηπως, γιατι εχουμε μεινει στα περασμενα, και τωρα εχουμε, για τουλαχιστον μια δεκαετια, καινουργιο αρχοντα!!  

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Το να δανειστείς για ένα διαστημα απο μόνο του δεν ειναι κακό(το κανουν και οι καλύτερες των οικογενείων -κρατών). Το θέμα είναι τι κάνεις μετά με τα δανεικά και αφου έχεις περάσει το κρίσιμο σημείο ανόδου εξαιτίας των δανεικων.
Σε αυτό το σημείο δυστυχως δεν έγινε τίποτα...
το να δανειζεσαι συνεχως ομως κι ενω δεν εχεις σκοπο ποτε να ξεχρεωσεις, αλλα και κυριως δεν σ ενδιαφερι να αποπληρωσεις ομως ειναι κακιστο και νομιζω συμφωνεις σ αυτο!!!το να σκορπας τα δανεικα αλογιστα μονο και μονο για να καρπωνεσαι πολιτικα οφελη και να μην χρεωνεσαι πολιτικο κοστος συντηρωντας παραπεοντες δημοσιους οργανισμους,δεκο και αλλους κρατικοδιαιτους???

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Στοχος ΔΝΤ?????  :think: :think:

Λεω μηπως, γιατι εχουμε μεινει στα περασμενα, και τωρα εχουμε, για τουλαχιστον μια δεκαετια, καινουργιο αρχοντα!!  
10ετια??και λιγο λες..κι οχι αρχοντα,αλλα αρχοντες..καποιοι ενοχληθηκαν παρα πολυ απο την προσεγγιση ελλαδας-ρωσιας,τις δουλειες που ανοιξαμε σ εξοπλιστικα,αγωγους με φυσικα αερια κτλ με πουτιν και καταλαβαν οτι χανουν την εκμεταλλευση των ορυκτων κι αλλων αποθεματων της ελλαδος που ειχε υπογραφει πριν 40 χρονια...φροντισαν λοιπον με καθε τροπο να ''κλειδωσουν'' την συμβαση εκεινη... :-

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
απ ολη τη μεχρι τωρα θητεια του μικρου Geoffrey μια μονο κουβεντα του ηταν σωστη ''θα μας παρουν με τις πετρες''..κι ομως ο ελληνικος λαος ακομη κοιμαται!!!!!κι εχουν το θρασσος οι διαφοροι ξεπουλημενοι-επαγγελματιες πολιτικοι ψευτες να ξαναζητανε την ψηφο μας....τι να πω..αφου τους βλεπουμε και δεν τους καρπαζωνουμε.... :idiot: :idiot:

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
:thumbsup: Τι να πούμε, πρέπει να πληρώνουμε όλοι τώρα το λίγδωμα των άντερων των πασόκων. Επειδή εγώ τα έζησα, ξαφνικά το 85-87 εκεί που η χώρα χάλαγε ότι είχε, άρχισε να χαλάει και έξτρα. Τι δύο τηλεοράσεις, τι δύο αμάξια, τι διακοπές στη Μύκονο. Από που ρε; Από την ΕΟΚ τα φάγανε και αρχισαν και δάνεια. Μπράβο στον Αντρέα, μπράβο και στα κομματόσκυλα που διαχειρίστηκαν εκατομύρια.
Αποτέλεσμα, εν έτι  :2funny: 2010, στο Vanity Fair από εκπρόσωπο του ΔΝΤ:
" Δεν είναι ότι δεν κατέγραφαν τι έλαβαν, είναι ότι δεν κατέγραφαν τι χάλαγαν" :2funny:
Τουρκόγυφτοι

κοιτας την μικρη εικονα δυστυχως. Ειναι κακό τα δυο αμάξια και οι δυο τηλεοράσεις; Δηλαδη αυτοι που τα πήραν δεν δουλευαν 8 ωρο + ; Εγώ ξέρω πολλούς, αλλά είπαμε εγώ δεν είμαι γόνος παραδοσιακά πλούσιας οικογένειας. Εσυ έχεις δυο τηλεοράσεις; δουλεύεις 8ωρο; που παραξενευεσαι; και αυτοι που δεν δουλευαν 8ωρο σε κάποιον δεν εσπρωξαν τα λεφτα τους ; Νεοδημοκράτες δεν εβγαλαν λεφτά επι πασοκ; θα πρεπει να ζεις σε άλλον πλανήτη...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
κοιτας την μικρη εικονα δυστυχως. Ειναι κακό τα δυο αμάξια και οι δυο τηλεοράσεις; Δηλαδη αυτοι που τα πήραν δεν δουλευαν 8 ωρο + ; Εγώ ξέρω πολλούς, αλλά είπαμε εγώ δεν είμαι γόνος παραδοσιακά πλούσιας οικογένειας. Εσυ έχεις δυο τηλεοράσεις; δουλεύεις 8ωρο; που παραξενευεσαι; και αυτοι που δεν δουλευαν 8ωρο σε κάποιον δεν εσπρωξαν τα λεφτα τους ; Νεοδημοκράτες δεν εβγαλαν λεφτά επι πασοκ; θα πρεπει να ζεις σε άλλον πλανήτη...
αυτο που μαλλον δεν καταλαβες ειναι οτι ο φιλος εννοει οτι μας εσπρωξαν  συτην την ηλιθια υπερκαταναλωτικη κοινωνια ζωντας σε μια ψευτικη κοινωνια ευμαριας με γυαλινα ποδια που γρηγορα κι ευκολα κατερρευσε!!!και τελικα εμεις οι μη εχοντες οπως λες θα πληρψσουμε το μαρμαρο αδερφε!!αυτοι οι γονοι οικογενειων που αναφερεις θα συνεχισουν να χουν και 2 και 3 αυτοκινητα τηλεορασεις,πουτανες πολυτελειας,σκαφη κοτερα ενω εγω κι εσυ ουτε να φαμε σε λιγο..μαλλον δεν εχετε καταλαβει ποσο σκτα παει η χωρα!!!!

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
το να δανειζεσαι συνεχως ομως κι ενω δεν εχεις σκοπο ποτε να ξεχρεωσεις, αλλα και κυριως δεν σ ενδιαφερι να αποπληρωσεις ομως ειναι κακιστο και νομιζω συμφωνεις σ αυτο!!!το να σκορπας τα δανεικα αλογιστα μονο και μονο για να καρπωνεσαι πολιτικα οφελη και να μην χρεωνεσαι πολιτικο κοστος συντηρωντας παραπεοντες δημοσιους οργανισμους,δεκο και αλλους κρατικοδιαιτους???

Συμφωνω εντελώς..Δυστυχως ποτε δεν είδαμε ΚΑΜΜΙΑ πολιτική με ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Επομένως ακόμα και καλές ενδεχομενως πρωτοβουλίες και ενέργειες χάθηκαν αφου στερήθηκαν νοηματος και αποτελεσματικότητας....

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Συμφωνω εντελώς..Δυστυχως ποτε δεν είδαμε ΚΑΜΜΙΑ πολιτική με ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Επομένως ακόμα και καλές ενδεχομενως πρωτοβουλίες και ενέργειες χάθηκαν αφου στερήθηκαν νοηματος και αποτελεσματικότητας....
μα ρε φιλε μου αυτοι οι 300 παλιομαλακες που καταληστευουν τον τοπο 30 τοσα χρονια τωρα συνεχως εναλλασονται οι ιδοι στην εξουσια ρουφωντας μας το μεδουλι...κι εμεις απλα φραπεδιαζομαστε...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
10ετια??και λιγο λες..κι οχι αρχοντα,αλλα αρχοντες..καποιοι ενοχληθηκαν παρα πολυ απο την προσεγγιση ελλαδας-ρωσιας,τις δουλειες που ανοιξαμε σ εξοπλιστικα,αγωγους με φυσικα αερια κτλ με πουτιν και καταλαβαν οτι χανουν την εκμεταλλευση των ορυκτων κι αλλων αποθεματων της ελλαδος που ειχε υπογραφει πριν 40 χρονια...φροντισαν λοιπον με καθε τροπο να ''κλειδωσουν'' την συμβαση εκεινη... :-

Καλα βρε δασκαλε, οι πολιτικοι και τα κομματα πως βγαινουν στην εξουσια?? Ποιος τους ψηφιζει?? Δεν ημασταν ολοι ευχαρηστημενοι με τα δανεικα?? Γιατι βλεπουμε ξενες μηχανοραφειες οταν εμεις ειχαμε παροπιδες η δεν θελαμε να ξερουμε!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Θέλω μερσεντές κάμπριο και πισίνα. Δεν έχω. Μπορείς σε παρακαλώ να πεις στους απόγονους του Αντρέα να δανειστούν για να πάρω; Α και μια μεζονέτα πενταόροφη του χρόνου οκ?
Και με τα λεφτά που πληρώνουμε τώρα τα πήραν

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
αυτο που μαλλον δεν καταλαβες ειναι οτι ο φιλος εννοει οτι μας εσπρωξαν  συτην την ηλιθια υπερκαταναλωτικη κοινωνια ζωντας σε μια ψευτικη κοινωνια ευμαριας με γυαλινα ποδια που γρηγορα κι ευκολα κατερρευσε!!!και τελικα εμεις οι μη εχοντες οπως λες θα πληρψσουμε το μαρμαρο αδερφε!!αυτοι οι γονοι οικογενειων που αναφερεις θα συνεχισουν να χουν και 2 και 3 αυτοκινητα τηλεορασεις,πουτανες πολυτελειας,σκαφη κοτερα ενω εγω κι εσυ ουτε να φαμε σε λιγο..μαλλον δεν εχετε καταλαβει ποσο σκτα παει η χωρα!!!!

Συμφωνω σε αυτο εν μέρει,όμως δεν πιστευω οτι είναι κολάσιμο, ο φτωχός νεο ελληνάκος που βλεπει το εισόδημα του να αυξάνεται με την δουλειά του, να θέλει να πιστέψει οτι του αναλογει και ένα επίπεδο διαβίωσης που μέχρι τωρα έβλεπε σε ξενους. Δυστυχώς αυτό που ζούμε ΔΕΝ Μπορουσε ευκολα να Προβλεφθει, και δεν ειναι εξολοκλήρου βασισμένο σε λάθη μας

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Καλα βρε δασκαλε, οι πολιτικοι και τα κομματα πως βγαινουν στην εξουσια?? Ποιος τους ψηφιζει?? Δεν ημασταν ολοι ευχαρηστημενοι με τα δανεικα?? Γιατι βλεπουμε ξενες μηχανοραφειες οταν εμεις ειχαμε παροπιδες η δεν θελαμε να ξερουμε!!
σου απαντησα ακριβως πανω απο το ποστ σου... ;)
μα ρε φιλε μου αυτοι οι 300 παλιομαλακες που καταληστευουν τον τοπο 30 τοσα χρονια τωρα συνεχως εναλλασονται οι ιδοι στην εξουσια ρουφωντας μας το μεδουλι...κι εμεις απλα φραπεδιαζομαστε...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Συμφωνω σε αυτο εν μέρει,όμως δεν πιστευω οτι είναι κολάσιμο, ο φτωχός νεο ελληνάκος που βλεπει το εισόδημα του να αυξάνεται με την δουλειά του, να θέλει να πιστέψει οτι του αναλογει και ένα επίπεδο διαβίωσης που μέχρι τωρα έβλεπε σε ξενους. Δυστυχώς αυτό που ζούμε ΔΕΝ Μπορουσε ευκολα να Προβλεφθει, και δεν ειναι εξολοκλήρου βασισμένο σε λάθη μας

Κάνεις λάθος
Το χρέος επί πασόκ 81-89 δεκαπλασιάστηκε.Πόσο προβλέψιμο είναι αυτό ;

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
Θέλω μερσεντές κάμπριο και πισίνα. Δεν έχω. Μπορείς σε παρακαλώ να πεις στους απόγονους του Αντρέα να δανειστούν για να πάρω; Α και μια μεζονέτα πενταόροφη του χρόνου οκ?
Και με τα λεφτά που πληρώνουμε τώρα τα πήραν

Ρε φίλε, άλλο λέω.. Δεν πήραν μόνο οι απόγονοι του Αντρέα..όλοι πηραν και δεν εννοουσα πισινα και μεζονετες εννοουσα προσβάσιμα καταναλωτικά αγαθά..

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Κάνεις λάθος
φιλε μου αντε κι εγινε..οι αλλοι μαλακες τι εκαναν γι αυτο??η μηπως τους βολευε και συναχιζαν τον χορο σε ιδιο τεμπο???

Graigos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
1
Κάνεις λάθος

Το να δεκαπλασιασεις την μοναδα δεν ειναι το ιδιο με το να ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom