observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Mπορείς να τις αλλάξεις στην τραπεζα της ελλάδος, ως το τέλος του χρονου νομίζω, με τωρινή ισοτιμία ευρώ
Εχω κατι πενταρες και δεκαρες ,λετε να εχουνε αξια?Εγώ έχω κρατήσει κάτι δραχμές απο το 2001.
Λέτε να περνάνε τον Σεπτέμβριο?
[URL unfurl="true"]http://www.bankingnews.gr/%CE%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/item/3784-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF-%E2%80%93-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9[/code[/URL]]
Δεν γίνεται να φύγουμε από τη ζώνη του ευρώ
Παράλληλη κυκλοφορία με ευρωδραχμή όμως είναι κάτι που μπορεί να επιτραπεί
Όλα αυτά είναι βλακείες...μόνο φήμες...δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσουμε στη δραχμή ούτε να βγούμε από την ευροζώνη. Δε συμφέρει ούτε εμάς αλλά ούτε και αυτούς.
Επίσης υπάρχει χρήμα και δεν θα πάμε στο ΔΝΤ...
Επίσης υπάρχει χρήμα και δεν θα πάμε στο ΔΝΤ...
Κυκλοφορούν φήμες ότι το Σεπτέμβριο επιστρέφουμε και πάλι στην παλιά καλή δραχμούλα και ότι ήδη τυπώνονται τα πρώτα
χαρτονομίσματα στο νομισματοκοπείο.Δεν ξέρω αν πρόκειται για παιχνίδι συμφερόντων ή αν είναι πραγματικότητα,αλλά βλέπω φίλους μου
επιχειρηματίες να μεταφέρουν ήδη τις καταθέσεις τους σε τράπεζες του εξωτερικού,βασιζόμενοι σε πληροφορίες που έχουν από "έγκυρες" πηγές.Γνωρίζετε κάτι?Τι θα γίνει σε αυτήν την περίπτωση με τα δάνεια και με τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί?Τι θα γίνει με τις πληρωμές και τις συμβάσεις με επιχειρήσεις του εξωτερικού ή το δημόσιο?
Φυγαμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!Κυκλοφορούν φήμες ότι το Σεπτέμβριο επιστρέφουμε και πάλι στην παλιά καλή δραχμούλα και ότι ήδη τυπώνονται τα πρώτα
χαρτονομίσματα στο νομισματοκοπείο.Δεν ξέρω αν πρόκειται για παιχνίδι συμφερόντων ή αν είναι πραγματικότητα,αλλά βλέπω φίλους μου επιχειρηματίες να μεταφέρουν ήδη τις καταθέσεις τους σε τράπεζες του εξωτερικού,βασιζόμενοι σε πληροφορίες που έχουν από "έγκυρες" πηγές.Γνωρίζετε κάτι?Τι θα γίνει σε αυτήν την περίπτωση με τα δάνεια και με τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί?Τι θα γίνει με τις πληρωμές και τις συμβάσεις με επιχειρήσεις του εξωτερικού ή το δημόσιο?
Φυγαμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Πούλααααααααααααααααααααααααα!!!Ρέ τρελόπαπα , με τίς άποτιμήσεις που θα προκύψουν σε αύτό το σενάριο,
θα μπορούν νά άγοράσουν όχι μόνο άκατοίκητα νησιά που συζητάνε τώρα, αλλά όλόκληρη την χώρα..........
Αμέ γιατί να μημ επιστρέψουμε; Μου έλειψαν!!!!
Μετά την γνώμη κ του μανάβη μου ησύχασα!!!Εντάξει μάγκες,ησυχάστε..
Μόλις συνάντησα ένα φίλο μου ηλεκτρολόγο και με διαβεβαίωσε πως δε γυρνάμε στη δραχμή..
Πούτσα κ ξύλο μας χρειάζεται,ας τα φάμε αμφότερα να ησυχάσουμε!!!καλε χτυπάτε ξυλο! :o :o :o :o :o
θα φαμε μεγαλο πουλι και ακαποτο μαλιστα αλλα νομιζω απεχουμε πολυ απ τη πτωχευση ακομη...
γιατι ετσι και γυρισουμε στη δραχμη παει, θα ρθει το τελος δεν παιζει, η δραχμη δεν θα χει καμια αξια.
Y.Γ.Πρωίνη βλέπω,πώς κ έτσι;;;;
Πούλααααααααααααααααααααααααα!!!