Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Mπορείς  να τις αλλάξεις  στην τραπεζα της ελλάδος, ως το τέλος  του χρονου νομίζω, με τωρινή  ισοτιμία ευρώ

Επισκέπτης
μια άλλη οπτική...:

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.bankingnews.gr/%CE%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/item/3784-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF-%E2%80%93-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9[/code[/URL]]

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Δεν γίνεται να φύγουμε από τη ζώνη του ευρώ
Παράλληλη κυκλοφορία με ευρωδραχμή όμως είναι κάτι που μπορεί να επιτραπεί

kolokotronis07

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Όλα αυτά είναι βλακείες...μόνο φήμες...δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσουμε στη δραχμή ούτε να βγούμε από την ευροζώνη. Δε συμφέρει ούτε εμάς αλλά ούτε και αυτούς.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όλα αυτά είναι βλακείες...μόνο φήμες...δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσουμε στη δραχμή ούτε να βγούμε από την ευροζώνη. Δε συμφέρει ούτε εμάς αλλά ούτε και αυτούς.

Επίσης υπάρχει χρήμα και δεν θα πάμε στο ΔΝΤ...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
Κυκλοφορούν φήμες ότι το Σεπτέμβριο επιστρέφουμε και πάλι στην παλιά καλή δραχμούλα και ότι ήδη τυπώνονται τα πρώτα
χαρτονομίσματα στο νομισματοκοπείο.Δεν ξέρω αν πρόκειται για παιχνίδι συμφερόντων ή αν είναι πραγματικότητα,αλλά βλέπω φίλους μου

επιχειρηματίες να μεταφέρουν ήδη τις καταθέσεις τους σε τράπεζες του εξωτερικού,βασιζόμενοι σε πληροφορίες που έχουν από "έγκυρες" πηγές.Γνωρίζετε κάτι?Τι θα γίνει σε αυτήν την περίπτωση με τα δάνεια και με τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί?Τι θα γίνει με τις πληρωμές και τις συμβάσεις με επιχειρήσεις του εξωτερικού ή το δημόσιο?

μην κανετε τα παπαγαλακια κανενος και μην σπερνεται ανεμους γιατι θα θερισεται θυελες
μηπως χανεις απο τις τραπεζες στο χρηματηστηριο φιλαρακο και βαζεις φυτιλιες η ταχα μου ταχα μου μας προβαλεις την ανησυχια σου?για σοβαρευειτε λιγο εχουν ανοιχτει ποσα θεματα γιαυτο τον λογο
αν οι φιλοι σου οι επιχειρηματιες οπως λες ειναι επενδυτες ας παρουν τα γραγκα τους και σε αλλη παραλια οχι εδω

Επισκέπτης
Κυκλοφορούν φήμες ότι το Σεπτέμβριο επιστρέφουμε και πάλι στην παλιά καλή δραχμούλα και ότι ήδη τυπώνονται τα πρώτα
χαρτονομίσματα στο νομισματοκοπείο.Δεν ξέρω αν πρόκειται για παιχνίδι συμφερόντων ή αν είναι πραγματικότητα,αλλά βλέπω φίλους μου επιχειρηματίες να μεταφέρουν ήδη τις καταθέσεις τους σε τράπεζες του εξωτερικού,βασιζόμενοι σε πληροφορίες που έχουν από "έγκυρες" πηγές.Γνωρίζετε κάτι?Τι θα γίνει σε αυτήν την περίπτωση με τα δάνεια και με τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί?Τι θα γίνει με τις πληρωμές και τις συμβάσεις με επιχειρήσεις του εξωτερικού ή το δημόσιο?
Φυγαμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :bounce-glasses: :new_shocked:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.292
Πόντοι
22.785
Φυγαμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :bounce-glasses: :new_shocked:

Ρέ τρελόπαπα , με τίς άποτιμήσεις που θα προκύψουν σε αύτό το σενάριο,
θα μπορούν νά άγοράσουν όχι μόνο άκατοίκητα νησιά που συζητάνε τώρα, αλλά όλόκληρη την χώρα..........

Επισκέπτης
Ρέ τρελόπαπα , με τίς άποτιμήσεις που θα προκύψουν σε αύτό το σενάριο,
θα μπορούν νά άγοράσουν όχι μόνο άκατοίκητα νησιά που συζητάνε τώρα, αλλά όλόκληρη την χώρα..........
Πούλααααααααααααααααααααααααα!!! :2funny:

Επισκέπτης
Εντάξει μάγκες,ησυχάστε..
Μόλις συνάντησα ένα φίλο μου ηλεκτρολόγο και με διαβεβαίωσε πως δε γυρνάμε στη δραχμή..

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλε χτυπάτε ξυλο!  :o :o :o :o :o
θα φαμε μεγαλο πουλι και ακαποτο μαλιστα αλλα νομιζω απεχουμε πολυ απ τη πτωχευση ακομη...
γιατι ετσι και γυρισουμε στη δραχμη παει, θα ρθει το τελος δεν παιζει, η δραχμη δεν θα χει καμια αξια.

Επισκέπτης
καλε χτυπάτε ξυλο!  :o :o :o :o :o
θα φαμε μεγαλο πουλι και ακαποτο μαλιστα αλλα νομιζω απεχουμε πολυ απ τη πτωχευση ακομη...
γιατι ετσι και γυρισουμε στη δραχμη παει, θα ρθει το τελος δεν παιζει, η δραχμη δεν θα χει καμια αξια.
Πούτσα κ ξύλο μας χρειάζεται,ας τα φάμε αμφότερα να ησυχάσουμε!!! :rockon:

Y.Γ.Πρωίνη βλέπω,πώς κ έτσι;;;; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom