Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Οk, Μέμο το παραδέχομαι, είπα πατάτα για την τιμή των 3 σεντς.

Και δεν πρόσεξα ότι ήταν Καναδικό Site επομένως και η τιμή σε δολλάρια Καναδά.

Είπαμε είπα βλακεία και είμαι λάθος.

Γιατί να σε στενοχωρήσω;;;

Για να πάθεις τίποτε και να μην μας έρθεις για σύμβουλος του Λοβέρδου;;;;;

Ιδιαίτερα τώρα που έχεις και την λύση στο τσεπάκι:

Ε-Τ-Ο-Ι-Μ-Η σου την έχω την θέση Ε-Τ-Ο-Ι-Μ-Η
συγχωρεμενος Σαυρουκο, εμεις οι κακοι δεξιοι βλεπεις εχουμε το ελαττωμα να μην βαυκαλιζομαστε και να αλληλοσυγχαιρομαστε οταν (παντα) αποκαλυπτουμε την αληθεια!

Ειναι καθαρα προνομιο των εξυπνακιδων αριστερων να το παιζουν τζαμπα μαγκες σε θεματα που οχι απλα δε γνωριζουν αλλα ουτε καν καταλαβαινουν!

τη θεση ευχαριστω αλλα δε θα τη δεχθω χαχαχαχχαχαχαχαχα

αφου ταχει υπογραψει ολα τα χαρτια ο Τσαντ,δεν αλλαζει τιποτα πια, ασε να ξεφτιλιστουνε οι δικοι του μεταρρυθμιστες ;)

Υ.Γ. πες κατι στο Λοβερδο που ειναι κολλητος σου αποτι φαινεται....πολυ κλαμα ρε αδερφακι μου! Αφου τον κοροϊδευουνε και τον ερνουνε συνεχεια προ τετελεσμενων γεγονοτων ας παραιτηθει ο ανθρωπος να βρει την ησυχια του! Δε πιστευω να εχει βαλει και αυτος κανενα "προσωπικο στοιχημα"????

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρε βλακακο αυτη η φωτό που εβαλες ειναι του περσόνα...
εχει μπει στο φορουμ (εγω την ειχα βαλει) πριν κατι μηνες...
μην τα μπερδευεις...

παρε μια δική μου
αφου εισαι κλωνος του ρε!

αχαχαχαχαχχα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μέμο, σε εκλιπαρώ...
Βγες ζήτα ταπεινά συγνώμη, πες ότι η αμερική είναι ο παράδεισος του φθηνού φαρμάκου, ότι με τα λεφτά που στην ελλάδα αγοράζει ασπιρίνη στις ηπα παίρνεις αντιρετροϊκή θεραπεία για ένα έτος, ότι ο ομπαμα δεν είχε κανέναν λόγο να ασχοληθεί με το ζήτημα της πρόνοιας...
Διαφορετικά, θα υποστείς τις συνέπειες...
Ξέρεις...Σπάσιμο αρχιδιών μέχρι θανάτου ή μέχρι να δηλώσεις ότι ο βελουχιώτης δεν είχε ούτε τροχαία παράβαση...
θα τους ελεγα να δουνε το sicko του "αριστερου" michael moore αλλα μαλλον θα ηταν too much για αυτους....

το σπασιμο αρχιδιων δυστυχως δεν αποφευγεται.... και εχουνε και μεγαλο οπλοστασιο για να στα σπανε....απο πλαστικα σφυρακια (Παπαζολης) μεχρι βαριοπουλες(ΠΠος)....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μέμο, σε εκλιπαρώ...
Βγες ζήτα ταπεινά συγνώμη, πες ότι η αμερική είναι ο παράδεισος του φθηνού φαρμάκου, ότι με τα λεφτά που στην ελλάδα αγοράζει ασπιρίνη στις ηπα παίρνεις αντιρετροϊκή θεραπεία για ένα έτος, ότι ο ομπαμα δεν είχε κανέναν λόγο να ασχοληθεί με το ζήτημα της πρόνοιας...
Διαφορετικά, θα υποστείς τις συνέπειες...
Ξέρεις...Σπάσιμο αρχιδιών μέχρι θανάτου ή μέχρι να δηλώσεις ότι ο βελουχιώτης δεν είχε ούτε τροχαία παράβαση...

Ε βέβαια.

Όταν ο Μέμος φέρνει ως επιχείρημα ότι ιδιωτικοποίηση του συστήματος Υγείας θα επιφέρει μείωση των δαπανών και εγώ ποστάρω ότι οι ΗΠΑ που το σύστημα είναι κυρίως ιδιωτικό (αλλά όχι μόνον γιατί και το Δημόσιο δαπανά) ξοδεύουν το 16% του ΑΕΠ για την υγεία ο Μέμος και εσύ λέτε ότι φταίνε τα ακριβά φάρμακα.

Μάλιστα.

Ακριβώς.

Επισκέπτης
θα τους ελεγα να δουνε το sicko του "αριστερου" michael moore αλλα μαλλον θα ηταν too much για αυτους....

το σπασιμο αρχιδιων δυστυχως δεν αποφευγεται.... και εχουνε και μεγαλο οπλοστασιο για να στα σπανε....απο πλαστικα σφυρακια (Παπαζολης) μεχρι βαριοπουλες(ΠΠος)....
Παρόν!!! :sunglasses:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
με την υποψια και μονο οτι μπορει να κανω λαθος, το φασιστοπαρτυ ξεκινησε.......

ρε μέμο σου εχω πει πόσες φορές να σταμάτησεις να αυτοεξεφτελίζεσαι, δεν με ακούς...
τόσο πολυ σου αρέσει η ξεφτίλα?
τοσο πολύ μισεις τον εαυτό σου?
ή μηπως είσαι μαζόχα?
ή όλα μαζί τα παραπάνω?
πω ρε πουστη, πάλι δεν καταλαβε τιποτα.... :idiot:
παραιτουμε με το παρλιακό βλαμμενο
παω να παρω τα φαρμακα μου (τα πήρα απο Αμερικη μεσω διαδικτυου, μου ηρθε φθηνοτερα :grin:)
Δεν τον γράφεις στα παπάρια σου,να πιστέψει ότι νίκησε να ηρεμήσει κι αυτός,να ηρεμήσουμε κι εμείς??
ότι "νίκησε" πιστεύει πάντα...
ότι κι αν γίνει!  :2funny:
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

συνέχισε βλακάρα, συνέχισε

μη μου τον memo τάραττε!!!
εξυπναδουλες......τζαμπαμαγκιες.........βρισιες και ειρωνιες! Κλασσικη αριστερη πρακτικη!

η αληθεια ομως ελαμψε.....

Οk, Μέμο το παραδέχομαι, είπα πατάτα για την τιμή των 3 σεντς.

Και δεν πρόσεξα ότι ήταν Καναδικό Site επομένως και η τιμή σε δολλάρια Καναδά.

Είπαμε είπα βλακεία και είμαι λάθος.

και αμεσως τα αριστερα φασιστοειδη ανθρωποειδη εξαφανιστηκαν....

τυχαιο?

δε νομιζω......

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
με την υποψια και μονο οτι μπορει να κανω λαθος, το φασιστοπαρτυ ξεκινησε.......
εξυπναδουλες......τζαμπαμαγκιες.........βρισιες και ειρωνιες! Κλασσικη αριστερη πρακτικη!

η αληθεια ομως ελαμψε.....

και αμεσως τα αριστερα φασιστοειδη ανθρωποειδη εξαφανιστηκαν....

τυχαιο?

δε νομιζω......
συνέχισε βλακάραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αν σου λείπει να το ποστάρω συνέχεια

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ε βέβαια.

Όταν ο Μέμος φέρνει ως επιχείρημα ότι ιδιωτικοποίηση του συστήματος Υγείας θα επιφέρει μείωση των δαπανών και εγώ ποστάρω ότι οι ΗΠΑ που το σύστημα είναι κυρίως ιδιωτικό (αλλά όχι μόνον γιατί και το Δημόσιο δαπανά) ξοδεύουν το 16% του ΑΕΠ για την υγεία ο Μέμος και εσύ λέτε ότι φταίνε τα ακριβά φάρμακα.

Μάλιστα.

Ακριβώς.
λαθος Σαυρουκο, εγω ειπα αυτο!
αν και οι εικονες σου δεν εμφανιζονται, αυτο που εχω να πω γενικα ειναι πως η περιπτωση της Αμερικης που ενα κουτι ντεπον κανει 150$ ναουμε, ειναι τελειως ειδικη και ξεχωριστη!  Σε μια πολιτικη ιδιωτικοποιησεως της υγειας και της ασφαλισης, το κρατος οφειλει να κρατα στο ακεραιο τον θεσμικο του ρολο, να προστατευει τους πολιτες του απο την κερδοσκοπια και μπορει ακομη να εχει και μια δημοσια ασφαλιστικη εταιρεια ωστε να ρυθμιζει ακομη και τον ανταγωνισμο!

στην αμερικη (ουτε στην ευρωπη αν δε κανω λαθος) δεν ισχυουν ολα αυτα ΜΑΖΙ!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

αν σου λείπει να το ποστάρω συνέχεια
εσυ μονο να βριζεις, ο αλλος μονο να χεζει ξερετε.....

ειστε η dream team της μαλακιας εδω μεσα......

stoudiakias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μωρε η ελλαδα θα την βρει την ακρη οπως παντα,
η πουτσα μας μονο μην χρεωκοπησει και μετα δεν θα μπορει να σηκωσει κεφαλι :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τωρα που ακριβαινει και η βενζινα να δω με τι θα ποτιζεις τα καμενα σου εγκεφαλικα κυτταρα...... ειμαστε ολοι προετοιμασμενοι για τετοιες αντιδρασεις στερησης γυναικας και βενζινης απο σας......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ε βέβαια.

Μάλιστα.

Ακριβώς.

Ο μέμος δεν είπε αυτό...
Και η κουβέντα ήταν για το κόστος των φαρμάκων όπου ισχυρίστηκε ότι τις ηπα είναι ακριβά και πέσατε να τον φάτε...
Όσο για το ζήτημα του κόστους, το ζήτημα δεν είναι το ιδιωτικό ή το δημόσιο αλλά ο έλεγχος της σκοπιμότητας και του ύψους των δαπανών...
Ο ρόλος φαρμακευτικών εταιρειών, ιατρικών επισκεπτών και ιατρών που έδωσαν όρκο στον κερδώο ερμή και όχι στον ιπποκράτη είναι το ζήτημα...Από τις καισαρικές άνευ λόγου μέχρι τα ορθοπεδικά που από την νορβηγία έως τη νέα ζηλανδία κάνουν € 100 αλλά στην ελλάδα κάνουν € 1000, από τη χρήση ποσοτήτων υλικών για μια εγχείρηση ίση με αυτή που θα αρκούσε σε ολόκληρο νοσοκομείο έως τη συνταγράφηση αντικαρκινικών φαρμάκων για κρυολόγημα, το παν είναι ο έλεγχος των δαπανών...

Γνώμη μου...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τωρα που ακριβαινει και η βενζινα να δω με τι θα ποτιζεις τα καμενα σου εγκεφαλικα κυτταρα...... ειμαστε ολοι προετοιμασμενοι για τετοιες αντιδρασεις στερησης γυναικας και βενζινης απο σας......

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

Ξέμεινε πάλι η Α' ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ στην Ευζώνων???
Δεν πειράζει.
Για τους άρρωστους υπάρχει πάντα κατανόηση....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ξέμεινε πάλι η Α' ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ στην Ευζώνων???
Δεν πειράζει.
Για τους άρρωστους υπάρχει πάντα κατανόηση....
φτύσε τα μπούτια σου κοπέλα μου και τράβα γαμήσου

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
και να φανταστεις οτι εμενα με κανανε warn οταν τολμησα να διαμαρτυρηθω για τις φωτο με τα ΑΜΕΑ που ειχε βαλει χλευαζοντας τα ο αλλος ανεκδιηγητος αριστερος, με τη δικαιολογια οτι σπαμαρω.......

ισονομια,δημοκρατια, ελευθερια λογου, αξιοκρατια......the left way.......

ε ζηροου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom