Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτά όλα και πολλά άλλα είναι μέρος της Ελληνικής πραγματικότητας - deal with it or piss off.

Αν νομίζεις ότι οι άνθρωποι μπαίνουν στην πολιτική για να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος. :rolleyes:

καλά ρε παπάρα.
πότε θα καταλάβεις ότι τα μεγαλύτερα λαμόγια ΜΕ, ή ΧΩΡΙΣ εξουσία είναι αυτά που συντηρούν ή ονειρεύονται να αναλάβουν αντίστοιχα χρέη ΣΩΤΗΡΙΑΣ και ποδηγετησης;
Ολοι οι φελλοί, οι μαιντανοί και οι συμπλεγματίες σ αυτόν τον τόπο ή κάνουν πίπες στα αφεντικά, ή ονειρεύονται να γίνουν αυτοί αφεντικά.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.488
Πόντοι
42.697
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

εμένα μην με ανακατευεις
ειμαι βουτηγμένος στην μπλεμπα και την σαπίλα..
toilet-6.gif

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
καλά ρε παπάρα.
πότε θα καταλάβεις ότι τα μεγαλύτερα λαμόγια ΜΕ, ή ΧΩΡΙΣ εξουσία είναι αυτά που συντηρούν ή ονειρεύονται να αναλάβουν αντίστοιχα χρέη ΣΩΤΗΡΙΑΣ και ποδηγετησης;
Ολοι οι φελλοί, οι μαιντανοί και οι συμπλεγματίες σ αυτόν τον τόπο ή κάνουν πίπες στα αφεντικά, ή ονειρεύονται να γίνουν αυτοί αφεντικά.
Το έχω καταλάβει από το Γυμνάσιο - ήμουν ο μόνος που διάβαζε Ελευθεροτυπία τότε (όταν όλοι οι άλλοι διάβαζαν Φίλαθλο) και χαμπάριαζε και 5 αράδες. Από πολύ νωρίς είδα τι παίζει με το πολιτικο-κοινωνικό γίγνεσθαι σ' αυτή τη χώρα και έκτοτε παρακολουθώ πολύ στενά, αλλά παράλληλα από μεγάλη απόσταση - και όποιος κατάλαβε.

Δεν το λέω για να πουλήσω μούρη, απλά πήρα γραμμή από πολύ νωρίς τι γίνεται. Παράδειγμα - όλοι οι πρόεδροι ΓΣΕΕ, βουλευτές ΠΑΣΟΚ δε γίνονται στην πορεία; Τυχαίο; Δε νομίζω. :rolleyes:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ.
μισό να ψάξω το ποστ με το άλλο νικ που μιλάει για τους βουλευτές και τουε υπουργούς που γνωρίζεις που άμα τους πάρεις τηλ θα σου κάνουν πίπες και θα κάτσουν σούζα..

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχχααχα λαμόγιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααχααχχαχαχαχααχαχχαχαχααχαχαχαχχα

είπα "άμα τους πάρω τηλέφωνο".. δεν είπα ότι "θα τους πάρω τηλέφωνο"...

Δόξα τω θεώ, τω Αλλάχ, τω Δία (για να καλύψω όλες τις περιπτώσεις), 54 χρόνια δεν πέρασα ούτε εγώ ούτε κάποιος δικός μου ποτέ το κατώφλι πολιτικού γραφείου για να ζητήσω οποιαδήποτε χάρη και ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ να το κάνω ακόμη και για τα παιδιά μου, σε αντίθεση με πολλούς από εδώ μέσα που το παίζουν τιμητές, ξεραούλες και μάγκες του πληκτρολογίου (πιθανόν και εσύ περσόνα ή κάποιος δικός σου για λογαριασμό σου) αλλά και με την ΜΕΓΑΛΗ πλειοψηφία του ελληνικού λαού ... 

Πολλοί όμως πολιτικοί ΟΛΩΝ των κομμάτων έχουν περάσει την πόρτα του γραφείου μου και του σπιτιού μου ζητώντας την ψήφο μου και την υποστήριξη μου... δυστυχώς όμως για αυτούς δεν εξαγοράζεται όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία του λαού που εξαργυρώνει τα πάντα για μία θεσούλα, για την νομιμοποίηση ενός ημιυπαιθρίου, για το σταμάτημα της κατεδάφισης ενός αυθαιρέτου για,για, για...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αυτά όλα και πολλά άλλα είναι μέρος της Ελληνικής πραγματικότητας - deal with it or piss off.

αλλος μου είπε "γιατί δεν κατεβαίνεις στην πολιτική".. εγώ απλά λέω γιατί δεν έχω καμμία διάθεση γιαυτό...

Αν νομίζεις ότι οι άνθρωποι μπαίνουν στην πολιτική για να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος. :rolleyes:

οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ μπαίνουν στην πολιτική για τον σκοπό που λές... οι πολιτικοί όμως όχι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Το έχω καταλάβει από το Γυμνάσιο - ήμουν ο μόνος που διάβαζε Ελευθεροτυπία τότε (όταν όλοι οι άλλοι διάβαζαν Φίλαθλο) και χαμπάριαζε και 5 αράδες. Από πολύ νωρίς είδα τι παίζει με το πολιτικο-κοινωνικό γίγνεσθαι σ' αυτή τη χώρα και έκτοτε παρακολουθώ πολύ στενά, αλλά παράλληλα από μεγάλη απόσταση - και όποιος κατάλαβε.

Δεν το λέω για να πουλήσω μούρη, απλά πήρα γραμμή από πολύ νωρίς τι γίνεται. Παράδειγμα - όλοι οι πρόεδροι ΓΣΕΕ, βουλευτές ΠΑΣΟΚ δε γίνονται στην πορεία; Τυχαίο; Δε νομίζω. :rolleyes:

τα πράγματα είναι απλά.
μεγαλώνοντας σε αμιγώς δεξιά οικογένεια είχα μόνιμη προπαγάνδα εντός.
η αναζήτηση με έκανε να ανακαλύψω και τις δύο όψεις.
στην πορεία ανακάλυψα προς μεγάλη μου έκπληξη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δεξιών ανήκουν σε δύο κατηγορίες.
Η είναι επιπέδου αμοιβάδας, ή είναι γεννημένοι νομιζοντας ότι το σπέρμα του μπαμπά τους έκανε ανώτερους και η ζωή και οι άλλοι τους χρωστάνε, ενώ απλά είναι σαν όλους τους λοιπούς.
Οι της πρώτης κατηγορίας λόγω αχρηστίας, ανυπαρξίας, ηλιθιότητας και παντελούς έλλειψης προσωπικότητας προσπαθούν με κάθε μέσο να ενταχθούν στην δεύτερη.
Οι αριστεροί από την άλλη είναι κατά βάση έξυπνοι άνθρωποι με αναλυτικότητα και πνευματική διαύγεια.
Η εξουσία όμως κυρίως λόγω συμπλεγμάτων τους κάνει χειρότερους εξουσιαστές και μετατρέπει την πνευματική ανωτερότητα σε όπλο εξυπηρέτησης και εξαπάτησης για ιδίον όφελος.

κοινώς προκοπή δεν υπάρχει όσο οι αποστάσεις των κοινωνικών στρωμάτων είναι τεράστιες.
όσο δλδ οι μικροαστοί απέχουν έτη φωτός από τους μεγαλοστούς η ελληνική κοινωνία ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης θα οδηγείται στην καταστροφη και την απαξία. 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
τα πράγματα είναι απλά.
μεγαλώνοντας σε αμιγώς δεξιά οικογένεια είχα μόνιμη προπαγάνδα εντός.
η αναζήτηση με έκανε να ανακαλύψω και τις δύο όψεις.
στην πορεία ανακάλυψα προς μεγάλη μου έκπληξη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δεξιών ανήκουν σε δύο κατηγορίες.
Η είναι επιπέδου αμοιβάδας, ή είναι γεννημένοι νομιζοντας ότι το σπέρμα του μπαμπά τους έκανε ανώτερους και η ζωή και οι άλλοι τους χρωστάνε, ενώ απλά είναι σαν όλους τους λοιπούς.
Η πρώτη κατηγορία λόγω αχρηστίας, ανυπαρξίας, ηλιθιότητας και παντελούς έλλειψης προσωπικότητας προσπαθούν με κάθε μέσο να ενταχθούν στην δεύτερη.
Οι αριστεροί από την άλλη είναι κατά βάση έξυπνοι άνθρωποι με αναλυτικότητα και πνευματική διαύγεια.
Η εξουσία όμως κυρίως λόγω συμπλεγμάτων τους κάνει χειρότερους εξουσιαστές και μετατρέπει την πνευματική ανωτερότητα σε όπλο εξυπηρέτησης και εξαπάτησης για ιδίον όφελος.

κοινώς προκοπή δεν υπάρχει όσο οι αποστάσεις των κοινωνικών στρωμάτων είναι τεράστιες.
όσο δλδ οι μικροαστοί απέχουν έτη φωτός από τους μεγαλοστούς η ελληνική κοινωνία ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης θα οδηγείται στην καταστροφη και την απαξία. 

ΕΓΡΑΨΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

που ειναι το κακο με το φίλαθλο? και εγω τον δiαβαζα και ταυτοχρομα ελυνα και διαφορικες εξισώσεις. μας λες δηλαδή ότι όλη σου η ''ωριμότητα'' και αντίληψη του κοινωνικοπολιτικου γίγνεσθαι προέρχεται απο τα αναγνωσματα του Τεγόπουλου? So what?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

εσύ σε ποιά κατηγορία ανήκεις?

Οι της πρώτης κατηγορίας λόγω αχρηστίας, ανυπαρξίας, ηλιθιότητας και παντελούς έλλειψης προσωπικότητας προσπαθούν με κάθε μέσο να ενταχθούν στην δεύτερη.

όπως για παράδειγμα με έναν καλό γάμο....

αυτό το βλέπουμε καθημερινά...

δηλαδή ας κάνουμε όλους μικροαστούς για να ησυχάσουμε  :think: :think: :think: :think:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
που ειναι το κακο με το φίλαθλο? και εγω τον δiαβαζα και ταυτοχρομα ελυνα και διαφορικες εξισώσεις. μας λες δηλαδή ότι όλη σου η ''ωριμότητα'' και αντίληψη του κοινωνικοπολιτικου γίγνεσθαι προέρχεται απο τα αναγνωσματα του Τεγόπουλου? So what?
So what τίποτα. Άλλος διάβαζε Έθνος, άλλος το Ταρατατά. Που κόλλησες τώρα? :think:

Διαφορικές στο Γυμνάσιο? :rolleyes:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
που ειναι το κακο με το φίλαθλο?

tres banal mon ami...

και εγω τον δiαβαζα και ταυτοχρομα ελυνα και διαφορικες εξισώσεις. μας λες δηλαδή ότι όλη σου η ''ωριμότητα'' και αντίληψη του κοινωνικοπολιτικου γίγνεσθαι προέρχεται απο τα αναγνωσματα του Τεγόπουλου? So what?

διαφωνείς με την αυθεντία των αριστερών ????????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: Ohhhh mon Dieu !!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
1.εσύ σε ποιά κατηγορία ανήκεις?

2.όπως για παράδειγμα με έναν καλό γάμο....

3.αυτό το βλέπουμε καθημερινά...

4.δηλαδή ας κάνουμε όλους μικροαστούς για να ησυχάσουμε  :think: :think: :think: :think:

1. σε καμμιά.
2. πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ένας δεξιός που πιστεύει τις μαλακίες που για πλάκα γράφει ο κλώνος από ένα μοντέρι? όποιος με γνωρίζει ξέρει. για τους λοιπούς ναι παντρεύομαι πλούσια κυπραία (λες και έχω ανάγκη :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:)
3. η γκαμήλα πάντα την καμπούρα της άλλης βλέπει.
4. μόλις απέδειξες περίτρανα ότι ανήκεις όπως ορθά είχα θεωρησει στην κατηγορία 1 των δεξιών.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
So what τίποτα. Άλλος διάβαζε Έθνος, άλλος το Ταρατατά. Που κόλλησες τώρα? :think:

στο ότι ίσως δε μπορεί να καταλάβει διαφορικές και φτάνει μέχρι το Φίλαθλο;
δεν είναι κακό.
όλοι οι εγκέφαλοι έχουν ένα άνω πάτωμα, απλά ο μέσος μαλάκας (δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο) θέλει πάντα να πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος. θέμα αυτοσυντήρησης είναι.
το γρανάζι πρέπει να αυθυποβάλλει τον εαυτό του ότι είναι προπέλα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

τότε σύμφωνα με τον διαχωρισμό σου ανήκεις στους αριστερούς... τους πεφωτισμένους αλλά σκληρούς αξουσιαστές...

2. πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ένας δεξιός που πιστεύει τις μαλακίες που για πλάκα γράφει ο κλώνος από ένα μοντέρι? όποιος με γνωρίζει ξέρει. για τους λοιπούς ναι παντρεύομαι πλούσια κυπραία (λες και έχω ανάγκη :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:)

πόθεν συνάγεται ότι αναφέρομαι σε εσένα... ????

3. η γκαμήλα πάντα την καμπούρα της άλλης βλέπει.

το παρατήρησα.. βλέπω εκ μέρους σου μόνον κριτική και όχι αυτοκριτική...

4. μόλις απέδειξες περίτρανα ότι ανήκεις όπως ορθά είχα θεωρησει στην κατηγορία 1 των δεξιών.

όταν άτομα σαν και σένα έχουν τέτοια αντίληψη για μένα γελά.. γιατί γνωρίζω ότι οι σκεπτόμενοι και πνευματικά υγιείς έχουν ακριβώς την αντίθετη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τότε σύμφωνα με τον διαχωρισμό σου ανήκεις στους αριστερούς... τους πεφωτισμένους αλλά σκληρούς αξουσιαστές...

πόθεν συνάγεται ότι αναφέρομαι σε εσένα... ????

το παρατήρησα.. βλέπω εκ μέρους σου μόνον κριτική και όχι αυτοκριτική...

όταν άτομα σαν και σένα έχουν τέτοια αντίληψη για μένα γελά.. γιατί γνωρίζω ότι οι σκεπτόμενοι και πνευματικά υγιείς έχουν ακριβώς την αντίθετη...

σταμάτα να αποδεικνύεις ότι είσαι βλάξ.
η μη ένταξη σε μια κατηγορία δεν συνεπάγεται την αυτόματη ένταξη στην άλλη.
το ξαναγράφω για να το εμπεδώσεις (εάν έχεις αρκετή φαιά να το επεξεργαστείς)
ο παππούς μου δολοφονήθηκε από κομμουνιστές κολλητούς του γιατί σε προτροπές τους να ενταχθεί και να πάρει θέση με τον έναν ή τον άλλο παρέμεινε αμέτοχος, κατ αυτόν τον τρόπο δεν μπόρεσε να προστατευθεί από το φόβο των κομμουνιστών ότι ίσως έπαιρνε τη θέση των άλλων.

Με απλά λόγια ΟΝΤΩΣ θέλει ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

αλλά θέλει και μυαλό να την αποδεχθείς ως οντότητα.
Η δημοκρατία πρώτ απ όλα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. αυτή που καταλύεται χρόνια τώρα στην ελλάδα αφού για να προκόψει κάποιος στο μπουρδέλο πρέπει ή να ανήκει στους μεν, ή στους δε.
Δε θα πάρω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σταμάτα να αποδεικνύεις ότι είσαι βλάξ.
η μη ένταξη σε μια κατηγορία δεν συνεπάγεται την αυτόματη ένταξη στην άλλη.

καταλαβαίνω πολύ καλά τι υπονοείς... "και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ....".. κλασσική θεώρησις..

Η δημοκρατία πρώτ απ όλα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. αυτή που καταλύεται χρόνια τώρα στην ελλάδα αφού για να προκόψει κάποιος στο μπουρδέλο [size=15pt]πρέπει ή να ανήκει στους μεν, ή στους δε. [/size]
Δε θα πάρω.

η να παίζει και με τους δύο....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Το πρώτο τευχος του φιλάθλου βγηκε το 1979. Δεν ημουν γυμνάσιο τοτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom