Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
με συγχωρει η μεγαλειοτητα σας,

η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ προεδρος του ΚΚΕ και ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ(ΣΥΝ η οτι αλλο ειναι τελος παντων) δεν ειναι κατα τη γνωμη σας αριστεροι?

εεεεε ρε αρχισανε οι κωλοτουμπες παλιιιιιι

ε, το ότι κάποιος λέει ότι είναι αριστερός δε σημαίνει και ότι είναι.
ούτε το ότι ψηφίζει κκε τον κάνει αριστερό απαραίτητα.
γενικά στην ελλάδα η αριστερά έχει καταντήσει να είναι το κκε και ο σύριζα, οπότε δεν σε κατηγορώ.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ε, το ότι κάποιος λέει ότι είναι αριστερός δε σημαίνει και ότι είναι.
ούτε το ότι ψηφίζει κκε τον κάνει αριστερό απαραίτητα.
γενικά στην ελλάδα η αριστερά έχει καταντήσει να είναι το κκε και ο σύριζα, οπότε δεν σε κατηγορώ.
μαστα, και αν δε εκπροσωπουν την αριστερα το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ τοτε ποιοι την εκπροσωπουν?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η χρεοκοπεία της χωρας, που ειναι και ο τιτλος του θρετ, δεν εχει να κανει σε τιποτα με την πολιτικη ιδεολογια. εχει να κανει με μια 40ετη ασελγεια τετραποδων ολως των αποχρωσεων που βρεθηκαν σε θεση εξουσιας με την βοηθεια αλλων τετραποδων που στελοντας τους πρωτους στην βουλη εξασφαλισαν για αυτους και τα παιδια τους εισοδηματα/προνομια χωρις κοπο και εργασια.

Αν στα παραπάνω προσθέσει κανεις και την αδυναμία της χωρας να δημιουργήσει και εφαρμώσει (στα μετρα των δυνατοτητων της) πολιτικες (εξωτερικης, οικονομικης, εσωτερικής, δικαστικής) και την διαφθορά των θεσμων, ειναι ευτυχημα που φτασαμε ως εδω τοσο αργα.

Δεν θα αλλαξει τιποτα βεβαια, απλά 2 -3 γεννεές θα αναγκαστουν να αναπροσδιορίσουν την ζωή τους και να ξαναρχίσει ο κύκλος από την αρχη. Και σαφως πλέον, η χώρα μας δεν μας ανοικει. Αυτό ειναι το τραγικο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ που κανένα καθικι δεν θα πληρωσει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Πραγματικά δε μπορώ να συνεχίσω τέτοια κουβέντα - ποιος είναι απ' τους 3 αριστερός, τι σημαίνει αριστερά στην Ελλάδα, τι σημαίνει στην Ευρώπη και τι σημαίνει στη Βόρεια ή στην Κεντρική Αμερική. :rolleyes:
greece here φιλαρακι, για εδω μιλαμε!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μαστα, και αν δε εκπροσωπουν την αριστερα το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ τοτε ποιοι την εκπροσωπουν?

δεν κατάλαβες.
έτσι όπως την καταντήσανε, ναι, αυτοί την εκπροσωπουν.
μόνο που έχουν εκφυλίσει κάθε έννοια αριστεράς.
αυτό εννοώ.

Επισκέπτης
Ο Ανδρουλακης αριστερος ? Κανα αλλο ανεκδοτο ξερεις ?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
φαντάζομαι πόση πίκρα πρέπει να κρύβει κάποιος που είναι ΚΑΙ δεξιός ηλίθιος ΚΑΙ κουασιμόδος.
όλοι στο μπουρδέλα έχουν μαζευτεί?
Τα δύο πρώτα συστατικά είναι τόσο σίγουρο όσο το πρωτάθλημα με Ζοτς του χρόνου. :grin: Για το 3ο, γνωρίζει ο μόνο ο καθρέφτης τους και ο θεός των Εβραίων. :rolleyes:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
δεν κατάλαβες.
έτσι όπως την καταντήσανε, ναι, αυτοί την εκπροσωπουν.
μόνο που έχουν εκφυλίσει κάθε έννοια αριστεράς.
αυτό εννοώ.
εγω μιλαω με βαση την πραγματικοτητα και οχι με βαση την θεωρια!

στη θεωρια ολα καλα και ομορφα ειναι, στην πραξη ομως η αριστερα στην Ελλαδα ειναι αυτοι που σπευδετε να δαιμονοποιησετε!

Μου θυμιζει τις ιστοριες με τις Ελλεηνιδες, οτι και καλα οι Ελλεηνιδες ειναι μουναρες, αλλα αμα ρωτησεις την οποιαδηποτε σου λεει οτι "α εγω δεν ειμαι, ουτε οι φιλες μου ουτε οι γνωστες μου αλλα καπου υπαρχουν μουναρες"

το ιδιο με την αριστερα!! σου λενε " αααα οι αριστεροι ειναι ανωτεροι πνευματικα" αλλα αμα τους δειξεις τους αριστερους σου λενε " ααα δεν εννοουσα αυτους αλλα υπαρχουν και πνευματικα ανωτεροι"...

ρε ουστ λεμε

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
greece here φιλαρακι, για εδω μιλαμε!
Αδυνατείς να κατανοήσεις αυτό που προσπαθεί να σου πει ο Ανεπιθύμητος, η boobie και όποιος άλλος να μπει το ίδιο είναι. Βλέπεις το δάχτυλο - ούτε καν το δέντρο, πόσο μάλλον το δάσος.

Άλλο το είναι και άλλο το φαίνεσθαι - το κατάλαβες αυτό?

Επισκέπτης
αααα δεξιος κι αυτος! οκ οτι πειτε ή καλυτερα...

"ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε"

Αν θεωρεις το ΠΑΣΟΚ αριστερο κομμα ΟΚ. Εγω παντως για τον Ανδρουλακη πιστευω οτι το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να το παιζει οτι καποιος ειναι και καλα. Θα τον γιαουρτωνα ευχαριστως.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αν θεωρεις το ΠΑΣΟΚ αριστερο κομμα ΟΚ. Εγω παντως για τον Ανδρουλακη πιστευω οτι το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να το παιζει οτι καποιος ειναι και καλα. Θα τον γιαουρτωνα ευχαριστως.

ρε το γιαούρτι είναι ακριβό.. αν έχεις όμως καλό πρόβειο το αγοράζω..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
γιατι τι ειναι το ΠΑΣΟΚ? δεξιο? ή κεντρωο(εδω γελαμε)

να σου θυμισω οτι ο κ. Ανδρουλακης προερχεται απο τις ταξεις του παλαι ποτε Συνασπισμου της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της προοδου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom