Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
1.αλληλένδετα είναι ρε φιλαράκι!
η καλή οικονομική κατάσταση της χώρας μας έβαλε στην ΕΟΚ.
το ΠΑΣΟΚ το 81 έλεγε: "$) χρόνια δεξιά!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΛΛΑΓΗ!"
πάνω σ αυτό σου απαντάω λοιπόν: οι δεξιές κυβερνήσεις έκαναν τη μικρή Ελλαδίτσα μας 10η χώρα σε όη την Ευρώπη!
και επί ΓΑΠ τελευταία στον πλανήτη!

2.Τι δεν κατάλαβες?
για να μπει μια χώρα στην ευρωπαϊκή κοινότητα, υπήρχε η υποχρέωση του σεβασμού των πολιτικών πεποιθήσεων!
δεν μπορεί μια χούντα πχ (βλ Τουρκία) να μπει στην ΕΕ
πρέπει να υπάρχει πλήρης δημοκρατία!

3.Το ότι χρωστάμε της μιχαλούς είναι αποτέλεσμα της κλεψιάς και όχι της εισόδου στην ΕΟΚ
ξεκαθάρισέ τα λίγο αυτά!
η ΕΟΚ έδινε χρήμα (τζάμπα-όχι δάνεια, αλλά επιδοτήσεις) για ανάπτυξη της χώρας και οι κλεφταράδες του Ανδρέα έφτιαχναν βίλες!
μετά πέρναμε κι άλλα δάνεια για μεγαλύτερη ανάπτυξη και τα κλέβανε κι αυτά!
μας πήραν χαμπάρι πρόσφατα.

αυτή είναι όλη η ιστορία.όλα τα άλλα είναι παραπληροφόρηση της τουβου.

ραφφφφφφφφφφφφφφφφφ!

θενκς για το κλωνο-μέμπερ!
1.Ναι ο Καραμανλής τότε διαχειρίστηκε καλά την οικονομία,του το αναγνωρίζω,ο επόμενος τα σκάτωσε(και δεν είναι  :jerking: της τουβού).

2.Δημοκρατία στα χαρτιά!!! ;)

3.Βρήκανε χρήμα άφθονο κ έφαγαν,αν δεν έβρισκαν θα έπρεπε να παράγουν!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
1.Ναι ο Καραμανλής τότε διαχειρίστηκε καλά την οικονομία,του το αναγνωρίζω,ο επόμενος τα σκάτωσε(και δεν είναι  :jerking: της τουβού).

2.Δημοκρατία στα χαρτιά!!! ;)

3.Βρήκανε χρήμα άφθονο κ έφαγαν,αν δεν έβρισκαν θα έπρεπε να παράγουν!!!
οκ

διαφωνείς κάπου τελικά?
(εκτός απ το εξωφρενικό 3 που συνεχίζεις και το γράφεις! μόνος σου θα το λύσεις αυτό.δε συνεχίζω άλλο)

Επισκέπτης
:offtopic: Ρε πούστη μου το καλοκαίρι με γαμάει,όλο γκαυλές έχω( :cum: ) ,μια χαρά ήτανε ο χειμώνας που μου πάγωνε τις ορμές!!! :P

Επισκέπτης
οκ

διαφωνείς κάπου τελικά?
(εκτός απ το εξωφρενικό 3 που συνεχίζεις και το γράφεις! μόνος σου θα το λύσεις αυτό.δε συνεχίζω άλλο)
Διαφωνώ στο οτί βλέπω μία λογική σου ότι για όλα φταίει το κακό Πασόκ,λέω ότι το Πασόκ κ Η ΝΔ=τα ίδια σκατά.

Το 3 τώρα έχει μία βάση,αλλά χωρίς να είναι απόλυτη,σαφώς κ δεν λέω ότι καλώς έφαγαν,μία τίμια κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε κάνει την Ελλάδα χώρα(αλλά κα για αυτό θα χρωστούσαμε,καλύτερα λοιπόν να είχαμε πράξει μόνοι μας)!!!

Το Πασόκ πούλησε ως τάχα μου δημοκρατικό κ ενάντια στην κακιά δεξία,αν όλα όμως ήτανε άριστα επί ΝΔ δεν θα έβγαινε,δεν νομίζεις;;;;

Tα ΜΜΕ τέλος εξυπηρετούνε συμφέροντα τα οποία έχουνε μία κλίση κατά Πασόκ(όχι ότι με την ΝΔ χάνουν),συμφωνάμε!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
OK θα σε φτιάξω.. και θα στο στείλω

αντί για μένα ο ΔΙΑΣ θα κρατάει εσένα ;)

Να βάλω το Avatar σου ;;;
όχι!
όλα τα ονόματα πρέπει να τα λέει!
και όσο θα μπαίνουν κι άλλοι κλώνοι μας τόσο θα αυξάνεται ο αριθμός των μελλών! ;)

αλλιώς δεν παίρνω φρανσάιζ! κάνω ατομική επιχείρηση! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Διαφωνώ στο οτί βλέπω μία λογική σου ότι για όλα φταίει το κακό Πασόκ,λέω ότι το Πασόκ κ Η ΝΔ=τα ίδια σκατά.

Το 3 τώρα έχει μία βάση,αλλά χωρίς να είναι απόλυτη,σαφώς κ δεν λέω ότι καλώς έφαγαν,μία τίμια κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε κάνει την Ελλάδα χώρα(αλλά κα για αυτό θα χρωστούσαμε,καλύτερα λοιπόν να είχαμε πράξει μόνοι μας)!!!

Το Πασόκ πούλησε ως τάχα μου δημοκρατικό κ ενάντια στην κακιά δεξία,αν όλα όμως ήτανε άριστα επί ΝΔ δεν θα έβγαινε,δεν νομίζεις;;;;

Tα ΜΜΕ τέλος εξυπηρετούνε συμφέροντα τα οποία έχουνε μία κλίση κατά Πασόκ(όχι ότι με την ΝΔ χάνουν),συμφωνάμε!!!
λάθος ΟΛΑ! :dunno:
αύριο. :tired:

γκουντ νάιτ  :sleeping:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
όχι!
όλα τα ονόματα πρέπει να τα λέει!
και όσο θα μπαίνουν κι άλλοι κλώνοι μας τόσο θα αυξάνεται ο αριθμός των μελλών! ;)

αλλιώς δεν παίρνω φρανσάιζ! κάνω ατομική επιχείρηση! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ότι θες  :2funny: :2funny:

Θα στο φτιάξω αύριο...γιατί πρέπει να πάω  :sleeping:

Επισκέπτης
Τρελιάρη Ζόλη μέχρι τι ώρα εχεις ΒΑΡΔΙΑ στο CAFE;;
Βασικά τώρα είμαι ως ''πελάτης'',ήρθε ο επόμενος!!! :grin:

Το βοηθάω το αφεντικό μου εγώ!!! :booty: :dancing:

Υ.Γ.Γενικά οι δουλειές έχουνε 2 καλά:α)φιλίες,β)απολαμβάνεις τζάμπα ότι προσφέρει η δουλειά σου στους πελάτες(στην περιπτωσή μου το ίντερνετ)!!! :cheesy:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Βασικά τώρα είμαι ως ''πελάτης'',ήρθε ο επόμενος!!! :grin:

Το βοηθάω το αφεντικό μου εγώ!!! :booty: :dancing:

Υ.Γ.Γενικά οι δουλειές έχουνε 2 καλά:α)φιλίες,β)απολαμβάνεις τζάμπα ότι προσφέρει η δουλειά σου στους πελάτες(στην περιπτωσή μου το ίντερνετ)!!! :cheesy:
Εγω το αφεντικο μου το γράφω στα αρχιδια μου  :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
1.αλληλένδετα είναι ρε φιλαράκι!
η καλή οικονομική κατάσταση της χώρας μας έβαλε στην ΕΟΚ.
το ΠΑΣΟΚ το 81 έλεγε: "40 χρόνια δεξιά!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΛΛΑΓΗ!"
πάνω σ αυτό σου απαντάω λοιπόν: οι δεξιές κυβερνήσεις έκαναν τη μικρή Ελλαδίτσα μας 10η χώρα σε όη την Ευρώπη!
και επί ΓΑΠ τελευταία στον πλανήτη!

για να μπει μια χώρα στην ευρωπαϊκή κοινότητα, υπήρχε η υποχρέωση του σεβασμού των πολιτικών πεποιθήσεων!
δεν μπορεί μια χούντα πχ (βλ Τουρκία) να μπει στην ΕΕ
πρέπει να υπάρχει πλήρης δημοκρατία!

3.Το ότι χρωστάμε της μιχαλούς είναι αποτέλεσμα της κλεψιάς και όχι της εισόδου στην ΕΟΚ
ξεκαθάρισέ τα λίγο αυτά!
η ΕΟΚ έδινε χρήμα (τζάμπα-όχι δάνεια, αλλά επιδοτήσεις) για ανάπτυξη της χώρας και οι κλεφταράδες του Ανδρέα έφτιαχναν βίλες!
μετά πέρναμε κι άλλα δάνεια για μεγαλύτερη ανάπτυξη και τα κλέβανε κι αυτά!
μας πήραν χαμπάρι πρόσφατα.
1.
δεν έβαλε η οικονομική σου κατάσταση την Ελλάδα στην ΕΟΚ. οι αντιστάσεις των Γερμανοαγγλογάλλων μειώθηκαν από τις προσωπικές γνωριμίες και τον τεράστιο σεβασμό που είχαν οι ξένοι στον Καραμανλή ως προσωπικότητα.
στον 20ο αιώνα οι πολιτικές προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη αξία και προσφορά στην Ελλάδα ήταν με αυτή τη σειρά ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. και οι δύο διαδέχθηκαν Χούντες.
Τυχαίο; Δε νομίζω.
ο Βενιζέλος και ο Καραμανλής είχαν τεράστια διορατικότητα και διεθνή φήμη και εγνώριζαν ότι με τους αγγλογάλλους συμμάχους είχαν μεγαλύτερη τύχη και όντως αυτό απεδείχθη περίτρανα.
η Χούντα δε στηρίχθηκε ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ παρά στα μαύρα φράγκα που έστελναν οι Αμερικανοί στο μαγαζί. Ολα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα.

ο Ελληνας πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να καταλαβαίνει ότι είναι ενας ηλιθιος λαός με πολύ κοντή ιστορική και πολιτική μνήμη και πως τελικά οι Αμερικανοί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάντα έβρισκαν τη δυνατότητα να τον χαλιναγωγούν είτε με τη βία είτε με το τυράκι στη φάκα του ποντικού.
ο Ελληνας σφάζεται με τον αδερφό του υπέρ κάποιου ξένου προκειμένου αυτός να κάνει κουμαντο έχοντάς τον υποχείριό του.
στους μόνους λαούς που συναντάται ακόμα αυτό είναι στους αφρικανούς......... ουδείς άλλος πολιτισμένος λαός δεν έχει κάνει εσωτερικά τα αίσχη που έχουν κάνει οι έλληνες αναμεταξύ τους.
τηρουμένων των αναλογιών, εάν οι Γερμανοί ήταν κατά προσέγγιση ελληνικού DNA, αντί να ενωθούν θα είχαν σφαχτεί αναμεταξύ τους........
μαλακισμένη φάρα που ακόμα και κάτω από την ίδια σημαία αναγορεύει βούλγαρους και αλβανούς και τουρκόσπορους έλληνες διαφορετικής εντοπιότητας.  :jerking: :tickedoff: :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιριάζουν....

αλλά μπορείτε κι εσείς να κατεβείτε στον πολιτικό στίβο....

δεν έχω διάθεση γιαυτό .. και ο λόγος είναι απλός.. δεν μπορώ να ανεχθώ
(1) τον κάθε κομπλεξικό, μαλάκα, άπλυτο να μου λέει "Εγώ σε ψήφισα και θα μου κάνεις αυτό που σου ζητάω"..
(2) να έρχομαι σε μία συνεχή αντιπαράθεση με λαμόγια συνδικαλιστές που σαν μόνιμη επωδό έχουν "Να έρθουν οι αρμόδιοι να κάνουμε διάλογο και να αποδεχθούν τις δίκαιες θέσεις μας..."
(3) το κάθε λαμόγιο που επειδή απασχολεί 5,10,20,100,1000 ανθρώπους σε κάποιο εργοστάσιο ή βιομηχανική εγκατάσταση ή οτιδήποτε άλλο να μου υποδεικνύει το τι θα κάνω..
(4) τον κάθε μαλάκα δημοσιογραφίσκο, τον κάθε καμμένο που έχει ένα μπλόγκ να με κριτικάρει με επιχειρήματα του κώλου και όταν πάω να συζητήσω μαζί του να με διακόπτει χίλιες φορές κάνοντας μου μάθημα δημοκρατίας...
(5) τον κάθε πικραμένο συνταξιούχο, ο οποίος στην ζωή του έχει κολλήσει 4500 ένσημα (ενθυλακώνοντας τα υπόλοιπα) να διαμαρτύρεται ότι δεν του φτάνει η σύνταξη (που στο κάτω κάτω της γραφής δεν δικαιούται)
(6) τον κάθε κόπανο δημόσιο υπάλληλο που λέει χωρίς ντροπή "τόσο με πληρώνουν, τόσο δουλεύω"
(7) το κάθε μαλακισμένο του indymedia και των λοιπών "δημοκρατικών", "αντεξουσιαστικών" και γενικά "αντι...ων" δυνάμεων να μου ζαλίζει τα αρχίδια με τις καθημερινές μαλακίες του σχετικά με την μη τήρηση του συντάγματος από τα όργανα της πολιτείας, ενώ παράλληλα ευθαρσώς δηλώνει ότι είναι ενάντια σε αυτό...
(8) τον κάθε παπάρα ο οποίος θεωρεί την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της διαφύλαξης της τήρησης των νόμων ρουφιανιά...

και πολλά άλλα ιδίας όμως μορφής και βαρύτητος...

απλά έχω αξιοπρέπεια...

σου φτάνουν αυτά???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
απλά έχω αξιοπρέπεια...

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ.
μισό να ψάξω το ποστ με το άλλο νικ που μιλάει για τους βουλευτές και τουε υπουργούς που γνωρίζεις που άμα τους πάρεις τηλ θα σου κάνουν πίπες και θα κάτσουν σούζα..

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχχααχα λαμόγιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααχααχχαχαχαχααχαχχαχαχααχαχαχαχχα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
δεν έχω διάθεση γιαυτό .. και ο λόγος είναι απλός.. δεν μπορώ να ανεχθώ
.....................................................................

και πολλά άλλα ιδίας όμως μορφής και βαρύτητος...

απλά έχω αξιοπρέπεια...

σου φτάνουν αυτά???
Αυτά όλα και πολλά άλλα είναι μέρος της Ελληνικής πραγματικότητας - deal with it or piss off.

Αν νομίζεις ότι οι άνθρωποι μπαίνουν στην πολιτική για να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom