1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
αααααααααααααχχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχα
αυτόν να δεις τι γαμήσι τον περιμένει.......
Για λεγε, για λεγε...αααααααααααααχχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχα
αυτόν να δεις τι γαμήσι τον περιμένει.......
Αλήθεια ρε μαγκάκο? Ξέρεις εσύ τι έχω τελειώσει και κρίνεις κι όλας?
Και πού έχω δουλέψει?
Μπράβο μαγκάκο.
Υ.Γ. Οχι μαγκάκο. Δεν είμαι απ΄ αυτούς που παρακαλάνε για θεσούλα σε τράπεζα.
Εγώ δεν καταστρέφω τον κοσμάκη και οκογένειες για πέντε και δέκα χιλιάρικα (που ούτως ή άλλως η τράπεζα τα έχει ασφαλισμένα και θα τα εισπράξει).
Συνήθως είμαι από την απέναντι μεριά και πέφτει μεγάλο γέλιο στις αντιδικίες με τις 12ποντες ψουψούδες και τους νεανίες με τις slk κλπ.
Αν όπως φαντάζομαι είσαι από αυτούς, κάποτε θα σε πετύχω, δεν μπορεί.
Καταρχήν ο στρέιτ, δεν είναι μάγκας - δεύτερον είναι χασοδίκης και χαζος- τρίτον είναι φασιστάκι
(δεν είναι στρειτ απλός το γράφει για να μην καταλάβουμε το πόσο σκαταδελφή είναι)
δεν μπορεί. απλά γιατί τόσο καιρό δεν μπορούσες ούτε να τυπώσεις ούτε να υποτιμήσεις το νόμισμα που αντικαταστάθηκε.Γνωρίζει κανείς ποια θα ήταν η σημερινή αναλογία € και Δρχ ?
Διάβαζα σε άλλο φόρουμ ότι σε περίπτωση τέτοιου σεναρίου θα πάμε στο 1€=480δρχ.
Πως μπορεί να βρεθεί αυτή η αναλογία?
Ρωτάω γιατί έχω ήδη κάνει κάποιες σκέψεις, αλλά δεν είμαι ειδικός επί του θέματος...
Δεν μπορείς να παραθέτεις μεμονωμένα περιστατικά και να χαρακτηρίζεις συλλήβδην τους μπατσ... εεεε, τους αστυνομικούς...
άρα αυτά που σκεφτόμουν ήταν παπαριές!δεν μπορεί. απλά γιατί τόσο καιρό δεν μπορούσες ούτε να τυπώσεις ούτε να υποτιμήσεις το νόμισμα που αντικαταστάθηκε.
όλα στην Ελλάδα είναι μεμονωμένα περιστατικά....... ξέρω ξέρω..
ααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααα
άρα αυτά που σκεφτόμουν ήταν παπαριές!![]()
αναρωτιόμουν μήπως μπορεί να γίνει μέσω της αύξησης του ΑΕΠ...
Της πραγματικής ή της μαϊμουδιάρικης ?????![]()
![]()
![]()
Περίμενε να μπουν με τους 7-8 κλώνους του ο καθένας να κάνουν και μπούγιο..Από τα γνωστά φιλοσοφικά παράδοξα της ελληνιστικής περιόδου είναι οι "σωρίται"... Δεν θα τους αναλύσω όμως, περιμένω να το κάνει κανένας ελληνάρας...
Καταρχήν ο στρέιτ, δεν είναι μάγκας - δεύτερον είναι χασοδίκης και χαζος- τρίτον είναι φασιστάκι
(δεν είναι στρειτ απλός το γράφει για να μην καταλάβουμε το πόσο σκαταδελφή είναι)
Περίμενε να μπουν με τους 7-8 κλώνους του ο καθένας να κάνουν και μπούγιο..
άρα αυτά που σκεφτόμουν ήταν παπαριές!![]()
αναρωτιόμουν μήπως μπορεί να γίνει μέσω της αύξησης του ΑΕΠ...
Περίμενε να μπουν με τους 7-8 κλώνους του ο καθένας να κάνουν και μπούγιο..
έχεις δίκιο... το 7-8 είναι μετριοπαθής υπολογισμός.Μπα, εγώ είναι καλοπροαίρετος, δεν πιστεύω οτι γίνονται τέτοια πράγματα...
φαντάζομαι ότι ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν....