Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Γνωρίζει κανείς ποια θα ήταν η σημερινή αναλογία € και Δρχ ?
Διάβαζα σε άλλο φόρουμ ότι σε περίπτωση τέτοιου σεναρίου θα πάμε στο 1€=480δρχ.
Πως μπορεί να βρεθεί αυτή η αναλογία?
Ρωτάω γιατί έχω ήδη κάνει κάποιες σκέψεις, αλλά δεν είμαι ειδικός επί του θέματος...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αλήθεια ρε μαγκάκο? Ξέρεις εσύ τι έχω τελειώσει και κρίνεις κι όλας?
Και πού έχω δουλέψει?
Μπράβο μαγκάκο.

Υ.Γ. Οχι μαγκάκο. Δεν είμαι απ΄ αυτούς που παρακαλάνε για θεσούλα σε τράπεζα.
Εγώ δεν καταστρέφω τον κοσμάκη και οκογένειες για πέντε και δέκα χιλιάρικα (που ούτως ή άλλως η τράπεζα τα έχει ασφαλισμένα και θα τα εισπράξει).
Συνήθως είμαι από την απέναντι μεριά και πέφτει μεγάλο γέλιο στις αντιδικίες με τις 12ποντες ψουψούδες και τους νεανίες με τις slk κλπ.
Αν όπως φαντάζομαι είσαι από αυτούς, κάποτε θα σε πετύχω, δεν μπορεί.             

Καταρχήν ο στρέιτ, δεν είναι μάγκας - δεύτερον είναι χασοδίκης και χαζος- τρίτον είναι φασιστάκι  
(δεν είναι στρειτ απλός το γράφει για να μην καταλάβουμε το πόσο σκαταδελφή είναι)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

α ρε αθάνατοι εθνικόφρονες........

Πρωταθλητές παραβατικότητας οι... αστυνομικοί
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2010 16:44

Πρωταθλητές στην παραβατικότητα για το 2009 αναδεικνύονται …οι αστυνομικοί. Στην έκθεση απολογισμού για το προηγούμενο έτος των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ που υποβάλλεται στην Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, εξετάσθηκαν 495 υποθέσεις.

Από αυτές, οι 427 αφορούσαν αστυνομικούς, οι 35 υπαλλήλους του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα, ενώ στις υπόλοιπες είτε υπήρχε συμμετοχή αστυνομικών και δημοσίων υπαλλήλων, είτε αφορούσαν ιδιώτες. Τελικά ασκήθηκαν 148 ποινικές διώξεις, και συνελήφθησαν 50 άτομα..

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας [size=14pt]το αδίκημα στο οποίο ενδίδουν με ευκολία οι αστυνομικοί είναι η παράβαση καθήκοντος[/size] και των δημοσίων υπαλλήλων η δωροδοκία.

Ενδεικτική είναι η υπόθεση της δικογραφίας, που σχηματίστηκε εις βάρος αστυνομικών, υπαλλήλων του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Διεύθυνσης Δασών γιατί εξέδιδαν άδειες για αγορά, μεταφορά και κατανάλωση ισχυρών εκρηκτικών υλών σε λατομεία στην Εύβοια, αν και αυτά λειτουργούσαν παράνομα!

Από την έρευνα των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι ένας εκ των αστυνομικών, που κατηγορήθηκε για την υπόθεση των λατομείων στην Εύβοια,, [size=14pt]επιπλέον εξέδιδε παράνομα, έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, άδειες σε αλλοδαπούς. [/size]Επίσης από το 2001 μέχρι και το 2008, οι εκάστοτε διοικητές επαρχιακού Αστυνομικού Τμήματος, συμφωνούσαν στην έκδοση αδειών αγοράς, μεταφοράς και κατανάλωσης πολύ μεγάλων ποσοτήτων ισχυρών εκρηκτικών υλών σε λατομεία αν και λειτουργούσαν χωρίς άδειες.

Παράλληλα στις εκδιδόμενες άδειες δεν αναγραφόταν συγκεκριμένος τόπος και ο σκοπός της κατανάλωσης. Στην παράνομη λειτουργία των εξήντα εννέα λατομείων της περιοχής, διαπιστώθηκε εμπλοκή υπηρεσιών των Υπουργείου Ανάπτυξης καθώς και του Δασαρχείου και Δασονομείου της περιοχής.

Από το σύνολο των υποθέσεων, οι 389 ήταν καταγγελίες πολιτών, κάτι που η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων θεωρεί πολύ σημαντικό, καθώς -όπως σημειώνεται στα συμπεράσματα της έκθεσης- «αποδεικνύει την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης με τους πολίτες, στη μάχη για την καταπολέμηση της διαφθοράς».

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Καταρχήν ο στρέιτ, δεν είναι μάγκας - δεύτερον είναι χασοδίκης και χαζος- τρίτον είναι φασιστάκι  
(δεν είναι στρειτ απλός το γράφει για να μην καταλάβουμε το πόσο σκαταδελφή είναι)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δεν μπορείς να παραθέτεις μεμονωμένα περιστατικά και να χαρακτηρίζεις συλλήβδην τους μπατσ... εεεε, τους αστυνομικούς...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Γνωρίζει κανείς ποια θα ήταν η σημερινή αναλογία € και Δρχ ?
Διάβαζα σε άλλο φόρουμ ότι σε περίπτωση τέτοιου σεναρίου θα πάμε στο 1€=480δρχ.
Πως μπορεί να βρεθεί αυτή η αναλογία?
Ρωτάω γιατί έχω ήδη κάνει κάποιες σκέψεις, αλλά δεν είμαι ειδικός επί του θέματος...
δεν μπορεί. απλά γιατί τόσο καιρό δεν μπορούσες ούτε να τυπώσεις ούτε να υποτιμήσεις το νόμισμα που αντικαταστάθηκε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν μπορείς να παραθέτεις μεμονωμένα περιστατικά και να χαρακτηρίζεις συλλήβδην τους μπατσ... εεεε, τους αστυνομικούς...

όλα στην Ελλάδα είναι μεμονωμένα περιστατικά....... ξέρω ξέρω..
ααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααα

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δεν μπορεί. απλά γιατί τόσο καιρό δεν μπορούσες ούτε να τυπώσεις ούτε να υποτιμήσεις το νόμισμα που αντικαταστάθηκε.
άρα αυτά που σκεφτόμουν ήταν παπαριές!  :grin: :grin:
αναρωτιόμουν μήπως μπορεί να γίνει μέσω της αύξησης του ΑΕΠ...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
όλα στην Ελλάδα είναι μεμονωμένα περιστατικά....... ξέρω ξέρω..
ααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααα

Από τα γνωστά φιλοσοφικά παράδοξα της ελληνιστικής περιόδου είναι οι "σωρίται"... Δεν θα τους αναλύσω όμως, περιμένω να το κάνει κανένας ελληνάρας...

Επισκέπτης
Από τα γνωστά φιλοσοφικά παράδοξα της ελληνιστικής περιόδου είναι οι "σωρίται"... Δεν θα τους αναλύσω όμως, περιμένω να το κάνει κανένας ελληνάρας...
Περίμενε να μπουν με τους 7-8 κλώνους του ο καθένας να κάνουν και μπούγιο..

Επισκέπτης

Γνωρίζει όμως και τη νομοθεσία των ΗΠΑ..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
άρα αυτά που σκεφτόμουν ήταν παπαριές!  :grin: :grin:
αναρωτιόμουν μήπως μπορεί να γίνει μέσω της αύξησης του ΑΕΠ...

καταρχάς δεν ξέρεις πώς θα δουλέψει το μοντέλο, δλδ εάν θα υπάρξει 2πλό σύστημα (θα δέχονται και δρχ και ευρώ) ή εάν θα γίνει αντικατάσταση πλήρης.
φαντάζομαι ότι ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Περίμενε να μπουν με τους 7-8 κλώνους του ο καθένας να κάνουν και μπούγιο..
Μπα, εγώ είναι καλοπροαίρετος, δεν πιστεύω οτι γίνονται τέτοια πράγματα...
έχεις δίκιο... το 7-8 είναι μετριοπαθής υπολογισμός.
αααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχααχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom