skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Ενας φίλος πήγε στα 45 του κι έγινε ιερέας.
Ποτέ δεν είναι αργά![]()
Ακαμάτης και φαγάς
ψάλτης διάκος και παπάς...
Ενας φίλος πήγε στα 45 του κι έγινε ιερέας.
Ποτέ δεν είναι αργά![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση να υποκείψω στον φασιστικό μου οίκο,θα παραμείνω πνεύμα αντιλογίας ακόμα κ αν με διαγράψουνε όλα τα ενδοοικογενειακά μου φασιστάκια από συγγενή τους!!!Ενας φίλος πήγε στα 45 του κι έγινε ιερέας.
Ποτέ δεν είναι αργά![]()
για να μην αναλαβει το ΠΑΣΟΚ σαν εκλεκτο κομμα των Αμερικανων την ευθυνη της ανακοινωσεως της χρεοκωπιας... και για να προλαβουν να την κανουν απο τη χωρα....οκ
εκλογές γιατί τις βλέπεις απαραίτητες?
δεν τις θεωρώ πιθανές
εισαι πανω απο 65;για να μην αναλαβει το ΠΑΣΟΚ σαν εκλεκτο κομμα των Αμερικανων την ευθυνη της ανακοινωσεως
ο κόσμος θυμάται??εκτος αν ο κοσμος, επιτελους ΘΥΜΗΘΕΙ και τους γαμησει τα κερατα οπως τους αξιζει, πραγμα λιγο χλωμο....
τοτε να μην κλαψομουνιαζει ο κοσμος αφου ειναι ΖΩΑ!ο κόσμος θυμάται??
είναι σαν το παλιό καλό
αλβανός τουρίστας
Αν θυμάμαι καλά, ο Παπακωνσταντίνου στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στις 2/5, όταν τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις, είπε ότι στο τέλος της τριετίας θα φτάσει γύρω στο 140% του ΑΕΠ, από 110 και κάτι που είναι τώρα.
Επειδή με το άτομο αυτό ήλθα πολλές φορές σε αντιπαράθεση και απαντούσε διαστρεβλώνοντας τα πάντα και έδινε ανύπαρκτες ερμηνείες, σταμάτησα να απαντώ γιατί μάλλον χάσιμο χρόνου ήταν. Εφθασε στο σημείο να μου υποδείξει ορθρογραφικό λάθος, αλλά το λάθος και εκεί ήταν δικό του και όχι δικό μου.!!!
Τα υπόλοιπα περί Ακρόπολης κλπ, που ουδέποτε φυσικά ίσχυαν, είναι απείρου κάλλους παπαριές.
Θέλουν να κάνουν αποκρατικοποιήσεις χωρίς να πειράξουν το κομματικό στρατόκαι ακόμα και σε αυτές τις " ..ο θεός να τις κάνει" αποκρατικοποιήσεις δε μπορούν να συμφωνήσουν.
περίεργο να μιλάς για διαχείριση....
γιατί θυμάμαι ότι δεν είχαμε πρόβλημα δανεισμού μέχρι το Νοέμβρη....
αμεσως μετα τις εκλογες!
οι οποιες θα προκυρρηχθουν στην βολικη παντα περιοδο "των μπανιων του λαου" που ελεγε και μια ψυχη...
ειναι πολυ ειρωνικη η πραγματικοτητα ωρες ωρες.....
τι να κάνει?τοτε να μην κλαψομουνιαζει ο κοσμος αφου ειναι ΖΩΑ!
Τα πράγματα έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους. Βλέπε κρίση τύψεων κάποιων στο μπασοκ.
Η ευρηματικότητα είναι αξιέπαινη, αλλά στην σούμα, το κόλπο ήδη πάλιωσε.
Αλήθεια ρε μαγκάκο?? Τότε θα το μάθω??
Γιατί το β' έτος της νομικής το έχω τελειώσει από το 1985.
Τότε λοιπόν τα κάναμε στο α' έτος της νομικής.
Και μετά μαγκάκο τέλειωσα και άλλες νομικές. Και εκτός συνόρων.
Και εγώ έτσι ερμηνεύω την πραγματικότητα.
Αλλά προφανώς συγγενεύεις με τον έτερο πρασινοφρουρό Βολταίρο που ερμηνεύει όπως του είπαν στην κλαδική την ύπαρξη εμπραγμάτων εξασφαλίσεων, με τη διαστρέβλωση του usecured obligation.
Τόσα γράμματα μάθατε, αυτά λέτε.
Και μια και ξέρεις από έτη νομικής και σε κόβει ιδρώτας για την υγεία των τραπεζών, μήπως είσαι από τους "δικηγόρους" που βολευτήκανε και κάνουνε παραεπάγγελμα με τις "προσημειωσούλες" ή βγάζουνε διαταγές πληρωμής με τους τόνους??? Λέω μήπως....
Α και κάτι άλλο. Δε μου εξήγησες για το πώς δίνανε τα δάνεια οι τραπεζούλες οι κακόμοιρες και πως ξαναδανείζανε το ίδιο ποσό όσες φορές τους βόλευε.
Α και ένα ωραίο άρθρο για να έχεις να συζητάς, από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Υπογράφει η γνωστή (από το ΒΗΜΑ) Πανδώρα.
μην το γελας καθολου....Σου έχω και καλύτερο...
Έλληνας οικονομικός μετανάστης στην Αλβανία![]()
δεν είναι απίθανοΣου έχω και καλύτερο...
Έλληνας οικονομικός μετανάστης στην Αλβανία![]()
Ρε συ το φοβερό με τους Πασόκους είναι οτι δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει για ποιο λόγο οι Ευρωπαίοι πλέον τους δίνουν τόσο στεγνά και τους καταξευτιλίζουν,όπως αυτόν ο βλάκας ο Λοβέρδος ο οποίος έχει γίνει πραγματική ρόμπαΚαι ενώ καράβια χάνονται (ιδίως αυτά που είναι γεμάτα με τουρίστες) τα πασόκεμον συνεχίζουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια...
Τα ίδια κάνανε και με τις δήθιεν περικοπές μισθών στον ιδιωτικό τομέα, τα ίδια κάνουν και με τις συντάξεις...
ρόμπα η ρόμπα??Ρε συ το φοβερό με τους Πασόκους είναι οτι δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει για ποιο λόγο οι Ευρωπαίοι πλέον τους δίνουν τόσο στεγνά και τους καταξευτιλίζουν,όπως αυτόν ο βλάκας ο Λοβέρδος ο οποίος έχει γίνει πραγματική ρόμπα![]()
Και ενώ καράβια χάνονται (ιδίως αυτά που είναι γεμάτα με τουρίστες) τα πασόκεμον συνεχίζουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια...
Τα ίδια κάνανε και με τις δήθιεν περικοπές μισθών στον ιδιωτικό τομέα, τα ίδια κάνουν και με τις συντάξεις...