skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Όσο είσαι νέος-φοιτητής εθελοντικά,μετά μπαίνεις στο τυπογραφείο με τον βασικό!!! ;)
Κουφαλίτσαααααααα...
καβάτζες και στην τυποεκδοτικη...
Όσο είσαι νέος-φοιτητής εθελοντικά,μετά μπαίνεις στο τυπογραφείο με τον βασικό!!! ;)
Πάντου ρε,στοχεύω σε 2-3 πόρτες κ όποια ανοίξει!!!Κουφαλίτσαααααααα...
καβάτζες και στην τυποεκδοτικη...
Ούτε και η μοίρα που επιφυλλάσσουν στους cop killers είναι κακή, ειδικά αν έχουν την ατυχία να συλληφθούν ζωντανοί...
Προφανώς δεν ξέρεις τί είναι ίδρυμα και τί ΑΕ αλλά δεν πειράζει... Στο β' έτος της νομικής θα μάθεις...
αμεσως μετα τις εκλογες!για πότε το βλέπεις?
δηλαδή εκλογές αύγουστοαμεσως μετα τις εκλογες!
οι οποιες θα προκυρρηχθουν στην βολικη παντα περιοδο "των μπανιων του λαου" που ελεγε και μια ψυχη...
ειναι πολυ ειρωνικη η πραγματικοτητα ωρες ωρες.....
Ούτε και η μοίρα που επιφυλλάσσουν στους cop killers είναι κακή, ειδικά αν έχουν την ατυχία να συλληφθούν ζωντανοί...
Για το μέλλον μου ωωω μεγάλε προφήτα,τί βλέπεις;!αμεσως μετα τις εκλογες!
οι οποιες θα προκυρρηχθουν στην βολικη παντα περιοδο "των μπανιων του λαου" που ελεγε και μια ψυχη...
ειναι πολυ ειρωνικη η πραγματικοτητα ωρες ωρες.....
για πες μας τη μοιρα των cop killers (tres sic).
εννοεις το αλεκακι φανταζομαι.Δλδ 1500 ευρώ? Όσα λέει η γριά με τα burberry?
![]()
+- μερικες εβδομαδες....δηλαδή εκλογές αύγουστο
και δραχμή σεπτέμβριο?
Το μεγάλο προφήτη Μέμο ρώτησα,μην πετάγεσαι σαν γκαυλωμένη ψωλή κ κάνεις παράσιτα!!!
Για το μέλλον μου ωωω μεγάλε προφήτα,τί βλέπεις;!![]()
![]()
Οι γονείς μου ήθελαν να με γράψουνε πάντως!!!Το μέλλον σου papazol είναι στη Ριζάρειο.![]()
![]()
![]()
οκ+- μερικες εβδομαδες....
ενα συννεφακι με εμποδιζει να δω καθαρα... που ελεγε και η Βλαχοπουλου ;)
Τους πιάνει ο Robocop...
Οι γονείς μου ήθελαν να με γράψουνε πάντως!!!![]()
Το μεγάλο προφήτη Μέμο ρώτησα,μην πετάγεσαι σαν γκαυλωμένη ψωλή κ κάνεις παράσιτα!!!![]()