Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
δεν εχει μεινει και τιποτα αγαπητε

Σε πρώτη φάση, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, ΤΤ, ΕΛΤΑ, ΑΤΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, περιφερειακά λιμάνια - αεροδρόμια, δημόσιες εκτάσεις... και βλέπουμε.... :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Είσαι μεγάλο σούργελο τελικά.
Εσυ νομίζεις ότι επειδή ένα κείμενο υπάρχει στο site του υπουργείου,
είναι σαν τις 10 εντολές του θεού, γραμμένες στη ιερή μαρμάρινη πλάκα και δεν μπορούν να αλλάξουν με τίποτα....

ο σάβρας έχει μπει σε μια πλάνη.....
θεωρεί με βάση τα δικά του στάνταρντς και το δικό του επίπεδο ότι το κράτος είναι ο καλός, ενω είναι προφανές ότι δεκαετίες τώρα το κράτος έχει λειτουργήσει ως ο μεγαλύτερος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ στο εσωτερικό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σε πρώτη φάση, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, ΤΤ, ΕΛΤΑ, ΑΤΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, περιφερειακά λιμάνια - αεροδρόμια, δημόσιες εκτάσεις... και βλέπουμε.... :grin:

παραλίες κα νησία ξέχασες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Όμως κάποιοι, όπως ο πρασινοφρουρός βολταίρος, υποστηρίζουν ότι τα δάνεια που λαμβάνουμε δεν έχουν εξασφαλίσεις. Θα το ξαναπω, άλλο δάνεια, άλλο θαλασσοδάνεια......

Άθλιο σκουπίδι, εγώ δεν υποστηρίζω τίποτε.

Εγώ διαβάζω την σύμβαση:
Εσύ ξέρεις να διαβάζεις;;;;

Τι λέει το άρθρο 4:

(α)  κάθε  Δάνειο  αποτελεί  μία  [size=20pt]χωρίς  εξασφάλιση[/size],  άμεση,  ανεπιφύλακτη,  μη  εξαρτημένη  και  γενική  υποχρέωση  του
Δανειολήπτη  και  έχει  σειρά  προτεραιότητας  τουλάχιστον  ισότιμη (pari passu)  με  όλα  τα  άλλα  υφιστάμενα  και
μελλοντικά χωρίς εξασφάλιση και μη εξαρτημένα δάνεια και υποχρεώσεις του Δανειολήπτη, που απορρέουν από
το υφιστάμενο ή μελλοντικό του Σχετικό Χρέος, όπως ορίζεται στο Άρθρο 8 (1) (ζ) κατωτέρω, και 

ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕ ΨΕΥΤΗ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Εγώ διαβάζω την σύμβαση:
Εσύ ξέρεις να διαβάζεις;;;;

Τι λέει το άρθρο 4:

(α)  κάθε  Δάνειο  αποτελεί  μία  [size=20pt]χωρίς  εξασφάλιση[/size],  άμεση,  ανεπιφύλακτη,  μη  εξαρτημένη  και  γενική  υποχρέωση  του
Δανειολήπτη  και  έχει  σειρά  προτεραιότητας  τουλάχιστον  ισότιμη (pari passu)  με  όλα  τα  άλλα  υφιστάμενα  και
μελλοντικά χωρίς εξασφάλιση και μη εξαρτημένα δάνεια και υποχρεώσεις του Δανειολήπτη, που απορρέουν από
το υφιστάμενο ή μελλοντικό του Σχετικό Χρέος, όπως ορίζεται στο Άρθρο 8 (1) (ζ) κατωτέρω, και 

ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕ ΨΕΥΤΗ.

εγώ δε διαγωνώ ότι τα γράφει.
διαφωνώ στο ότι θαυτός που το συνέταξε θα τα τηρήσει......
σκάνδαλα δεν είναι τα νομοσχέδια. είναι ο τρόπος που αυτά εφαρμόζονται.
κάνε τις αναγωγές σου.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Είσαι μεγάλο σούργελο τελικά.
Εσυ νομίζεις ότι επειδή ένα κείμενο υπάρχει στο site του υπουργείου,
είναι σαν τις 10 εντολές του θεού, γραμμένες στη ιερή μαρμάρινη πλάκα και δεν μπορούν να αλλάξουν με τίποτα....

....μην ασχολείσαι, ο πρασινοφρουρός έχει μείνει ακόμα στα θαλασσοδάνεια ..... χωρίς καμία εξασφάληση ....  :2funny: :2funny: :2funny:  

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
εγώ δε διαγωνώ ότι τα γράφει.
διαφωνώ στο ότι θαυτός που το συνέταξε θα τα τηρήσει......
σκάνδαλα δεν είναι τα νομοσχέδια. είναι ο τρόπος που αυτά εφαρμόζονται.
κάνε τις αναγωγές σου.

Ε τότε ρε μαλάκα τι ασχολείσαι.

Εφόσον όλα είναι σχετικά και δεν υπάρχει καμία σταθερά.

Κάτσε και παίξε με τα καθυστερημένα τύπου Στέκα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
δεν είπα πόσο θα πάει.
χρωστάς γύρω στα 350 συν 110 περίπου 450.
εσύ τώρα εάν προσπαθείς να μας πείς ότι το χρέος σε 3 χρόνια με την παραγωγική μηχανή της ελλαδας θα μειωθεί αφού θα παράγεις παραπάνω από όσα χρωστάς και χαλάς δεν είναι ανέκδοτο.....
είναι για κλάματα......

Εγώ έχω ξαναπεί.

Αυτή την στιγμή, δεν χρωστάμε 350. Στην 300άρα παίζουμε.

Από τα 110, θα πληρωθούν όσα από τα 300 λήγουν στην τριετία. (65 περίπου μέχρι το 2012, 90 περίπου μέχρι το 2013)

Άλλα να δανειστούμε σε αυτό το διάστημα δεν παίζει (με τα δεδομένα σήμερα, πχ: βάσει της συμφωνίας δεν έχουμε δικαίωμα να βγούμε στις αγορές)

Δεν λέω ότι όλα μέλι γάλα...αλλά δεν πάει 300 + 110 = 410 (πόσο μάλλον 450)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
παραλίες κα νησία ξέχασες.
Επίσης Acropolis :grin: Ολυμπία (δεν παραδίδουμε και όλη τη φάση Αγώνες στους Γιάνκηδες να τελειώνουμε?) - επίσης να μην ξεχάσω, το οίκημα του Akis :grin: στη Διονυσίου Αεροπαγίτου που έχει ωραία θέα. :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αμα χρεωκοπησουμε οι πουτανες θα φτηνυνουν η θα ακριβυνουν? :grin:

Επισκέπτης
Βασικά δεν θέλω να σε πικράνω αλλά θα πάνε αλλού!!! :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Τι λέει το άρθρο 4:
Δανειολήπτη ......

Άθλιε πρασινοφρουρέ βολταίρε,  αναφέρεσαι συνεχώς στο άρθρο 4 τονίζοντας το    «χωρίς  εξασφάλιση» και τώρα μας λες πως δεν υποστηρίζεις τίποτα ???

Τελικά είσαι πολύ λίγος, δεν αξίζει να ασχολείται  κανείς μαζί σου, είσαι για τον  :bigdick:  

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Εγώ έχω ξαναπεί.

Από τα 110, θα πληρωθούν όσα από τα 300 λήγουν στην τριετία. (65 περίπου μέχρι το 2012, 90 περίπου μέχρι το 2013)

Άλλα να δανειστούμε σε αυτό το διάστημα δεν παίζει (με τα δεδομένα σήμερα, πχ: βάσει της συμφωνίας δεν έχουμε δικαίωμα να βγούμε στις αγορές)

Τι ψάχνεις να βρεις με τα νούμερα.

Περιμένεις ότι μπορούν να κάνουν πρόσθεση και αφαίρεση εδώ μέσα;;;

Αλλά φυσικά δεν ισχύει ότι δεν μπορούμε να βγούμε στις αγορές. Σκέφτονται να το κάνουν τον Ιούλιο (υπό πολλές βέβαια προϋποθέσεις):

www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=3&artid=84055]Επιστροφή στις αγορές μέσω δημοπρασίας εντόκων γραμματίων ύψους 4,8 δισ. εξετάζει ο ΟΔΔΗΧ[/url]

Τεστ δανεισμού μέσω εντόκων γραμματίων τον Ιούλιο

από όπου:

Πάντως, στο υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι η διατήρηση της πρακτικής των εκδόσεων γραμματίων δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο, αλλά πρόκειται για μια πρακτική που μπορεί να ακολουθήσει η Ελλάδα βάσει της συμφωνίας που έχει υπογράψει με ΔΝΤ, Κομισιόν και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εγώ έχω ξαναπεί.

απλά μαθηματικά.
θέλω.
πόσα χρωστάς.
πόσα τα πάγια.
πόσα τα κέρδη από παραγωγικό πλούτο.....
αθροιση για 3 χρόνια και αποτέλεσμα.
από τη στιγμή που παράγεις ΛΙΓΟΤΕΡΑ από όσα ΧΑΛΑΣ κάθε χρόνο το ΧΡΕΟΣ με απλά μαθηματικά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ.
κάτι σαν τις εκπομπές που βλέπω από τους ηλίθιους που πηγαίνουν στον Αλφα να τους σώσουν την επιχείριση.
ο τυπάς με τα 3 μαστερ και τα 4 ντοκτοράτα κάθεται και τους λέει
τζίρος τόσος, έξοδα τόσα κάθε μήνα, στο τέλος του έτους λουκέτο...
και απαντάει ο ταραμάς...
πωωωωωωωωωωωω πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

τι πώ πω ρε μαλάκα ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
δεν εχει μεινει και τιποτα αγαπητε

έχει έχει ντήαρ...

Τράπεζες.
Λιμάνια - Αεροδρόμια.
Νησάκια.
Πολλές απαξιωμένες αλλά κατά βάση υγιείς επιχειρήσεις.
Ακίνητα.
Οικόπεδα (μεγάααααλα) σε διάφορες περιοχές με potential αναπτυξης.
Και φυσικά Ελληνικό (το καλύτερο φιλέτο στη Μεσόγειο ΑΤΜ - όπου μαλλον θα γίνει το πρώτο πάρτυ).

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Άθλιε πρασινοφρουρέ βολταίρε,  αναφέρεσαι συνεχώς στο άρθρο 4 τονίζοντας το    «χωρίς  εξασφάλιση» και τώρα μας λες πως δεν υποστηρίζεις τίποτα ???

Ρε καθυστερημένε εννοώ ότι δεν υποστηρίζω ΤΙΠΟΤΕ που κατεβάζω από την κούτρα μου.

Όπως εσύ.

Τα τεκμηριώνω ΟΛΑ.

Αντιθέτως με εσένα.

ΤΟΣΟ διανοητικά καθυστερημένος είσαι;;;;;;;

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Τι ψάχνεις να βρεις με τα νούμερα.

Περιμένεις ότι μπορούν να κάνουν πρόσθεση και αφαίρεση εδώ μέσα;;;

Αλλά φυσικά δεν ισχύει ότι δεν μπορούμε να βγούμε στις αγορές. Σκέφτονται να το κάνουν τον Ιούλιο (υπό πολλές βέβαια προϋποθέσεις):

www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=3&artid=84055]Επιστροφή στις αγορές μέσω δημοπρασίας εντόκων γραμματίων ύψους 4,8 δισ. εξετάζει ο ΟΔΔΗΧ[/url]

Τεστ δανεισμού μέσω εντόκων γραμματίων τον Ιούλιο

από όπου:

Πάντως, στο υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι η διατήρηση της πρακτικής των εκδόσεων γραμματίων δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο, αλλά πρόκειται για μια πρακτική που μπορεί να ακολουθήσει η Ελλάδα βάσει της συμφωνίας που έχει υπογράψει με ΔΝΤ, Κομισιόν και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

παλι εκνευρισμενος εισαι;  :2funny: :2funny: :2funny:

οσον αφορα τον.....ΟΔΔΗΧ.....αν πιστευεις σοβαρα τα του Ιουλιου...μαλλον σου χρειαζεται ενα γουικεντ μπρεικ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το κερατο σας μεσα ηθελα να κατεβω κεντρο και δεν μπορω  :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom