Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μαζώχτε τα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τα βατράχιαααααααααααααααααααααααααααααα
απ την Εγνατίααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
έρχεται σεισμός ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

σωθήκαμε

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
δηλαδή και σύ τι προτείνεις? να τον αφήσουμε να πεθάνει? να μην του παράσχει το κράτος περίθαλψη (που την παρέχει ακόμη και σε υπηκόους άλλων χωρών)?
Ελεος ρε μαλάκα,ΕΛΕΟΣ!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σωστό. edit λοιπόν αυτό που έγραψα:

Εγώ θα έλεγα την απάντηση στο ερώτημα να την απαντήσουν δώσουν όσοι έχουν ανάγκη ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ παρόμοια επέμβαση και

- ΔΕΝ είχαν γυναίκα βουλευτή
- ΔΕΝ χρωστάνε 5.5 μύρια στο δημόσιο και για τόσα χρόνια
- ΔΕΝ έχουν φορτώσει την γυναίκα τους με 15 ακίνητα την τελευταία 15ετία

και περιμένουν ακόμη στην ουρά για μία θέση σε ανάλογο χειρουργείο.

Νομίζω θα ήταν πιο δίκαιο.

και πάλι, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μία φορά ότι δεν θέλω να υπερασπιστώ τον μαλάκα τον Βοσκόπουλο αλλά να αναδείξω την κακία, εκδικητική μανία, και μισανθρωπισμό ορισμένων εδώ μέσα οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να τιμωρήσουν κάποιον μη παρέχοντας τους περίθαλψη όταν την χρειάζονεται, δεν νομίζω ότι κανένας εμφραγματίας ασθενής δεν έτυχε την περίθαλψης που του έπρεπε (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος μπήκε με τέτοιες συνθήκες στο νοσοκομείο)...

και στο ξαναλέω.. ο λόγος που κάνω αυτά τα πόστ είναι για να ξεσκεπάσω την κακία και το μίσος που τρέφουν μερικοί εδώ μέσα (δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο δεν με ενδιαφέρει) και το οποίο τους έχει τυφλώσει σε τέτοιο βαθμό που να γκαρίζουν "αφήστε τον να ψοφήσει"... κάτι σαν αυτό που φωνάζανε για τους υπαλλήλους της Μαρφίν δηλαδή...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Ενταξει δε σε αφηνουν να πεθανεις παντως!!! Αν εισαι ασφαλισμενος εννοειται...Ο Tολης το μονο που γλιτωσε(?) ειναι το φακελακι. Για το τι χρωσταει και το πως εγινε, νομιζω εστειλε μια επιστολη στα media

Κάτσε να στείλω και εγώ μία επιστολή στα Media για τις 2 έκτακτες εισφορές που μου κοπάνησε φέτος το κράτος και δεν σκοπεύω να πληρώσω.

Καθαρίζω έτσι φαντάζομαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αρεεεεεεεε Περσόνα πότε δεν χάνεις την φόρμα σου, πάντα 'ετοιμος να τους :shit: ΟΛΟΥΣ

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
ο καριόλης ο πρέζουρας φταίει.
με έχει τίγκα στα σκληρά και η πούστρα κάνει σουλάτσες με παπάδες και βαψιμαλλιάδες και μου χει αφήσει όλη τη βρώμικη δουλειά.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
και πάλι, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μία φορά ότι δεν θέλω να υπερασπιστώ τον μαλάκα τον Βοσκόπουλο αλλά να αναδείξω την κακία, εκδικητική μανία, και μισανθρωπισμό ορισμένων εδώ μέσα οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να τιμωρήσουν κάποιον μη παρέχοντας τους περίθαλψη όταν την χρειάζονεται, δεν νομίζω ότι κανένας εμφραγματίας ασθενής δεν έτυχε την περίθαλψης που του έπρεπε (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος μπήκε με τέτοιες συνθήκες στο νοσοκομείο)...

και στο ξαναλέω.. ο λόγος που κάνω αυτά τα πόστ είναι για να ξεσκεπάσω την κακία και το μίσος που τρέφουν μερικοί εδώ μέσα (δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο δεν με ενδιαφέρει) και το οποίο τους έχει τυφλώσει σε τέτοιο βαθμό που να γκαρίζουν "αφήστε τον να ψοφήσει"... κάτι σαν αυτό που φωνάζανε για τους υπαλλήλους της Μαρφίν δηλαδή...

teras ευφυίας

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Το μεγάλο γέλιο θα πέσει ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ

Και η ταφή του γίνει ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ :priest: :priest: :priest:

Φυσικά η χήρα θα ζητήσει αποζημίοση και φυσικά θα την πάρει (ολοκληρος ΓΑΠ την  :knockinb:)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο καριόλης ο πρέζουρας φταίει.
με έχει τίγκα στα σκληρά και η πούστρα κάνει σουλάτσες με παπάδες και βαψιμαλλιάδες και μου χει αφήσει όλη τη βρώμικη δουλειά.

Κουράγιο φίλε μου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

έττττττσσσσσσσιιιιιιιιιιιιιιιιιι
γαμιόοοοοοολλλλλλλεςςςςςςςςςςςςςςςςς

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΝΑ-ΤΣΟ ΚΑΙ ΞΥ-ΛΟ  πούστρες μέχρι να ψυχορραγήσει και ο τελευταίος.

Υ.Γ.
όταν μου κούναγε τα περίστροφα τίγκα στην πρέζα πέρα δώθε άμα πετύχαινε κανέναν με τα καουμποιλίκια του θα τον άφηναν όξω σαν τον Κορκονέα ως πρεζόνι.....

ΨΟΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Και ΚΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΨΟΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Κάτσε να στείλω και εγώ μία επιστολή στα Media για τις 2 έκτακτες εισφορές που μου κοπάνησε φέτος το κράτος και δεν σκοπεύω να πληρώσω.

Καθαρίζω έτσι φαντάζομαι.
Δεν ξερω αν μπορεις να τις αποφυγεις σιγουρα ομως μπορεις αν εχεις καλο δικηγορο να τις τρεναρεις για πολυ καιρο. Και μην ξεχνας οτι οσο πιο πολλα χρωστας τοσο πιο πιθανο ειναι να σε παρουν με τα χαδακια παρα να σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο
Δεν συμφωνω βεβαια με τετοιες πρακτικες ειναι ομως sad but true

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Είδα στις ειδήσεις ότι πριν από λίγο,ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε με παραγγελία του να εκδοθεί διάταξη για την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα του Τάσου Μαντέλη...

Θα τον προλάβουν ή την πούλεψε ήδη..???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δυστυχως κάτι τέτοιους ανθρώπους γνωρίζεις (εστω και διαδικτυακά) και αναφωνείς...

"ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΑ ΖΩΑ"

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

Θα συμφωνήσω μερικώς.

Όπως είδες δεν προσπάθησα να απαντήσω στο ερώτημα, αλλά είπα να το απαντήσουν όσοι έχουν φάει την κουράδα του ΕΣΥ, κάποιες φορές και με τραγικές συνέπειες.

Το τι απάντηση θα δώσουν...το ξέρεις νομίζω.

Προσωπικά, θα ήθελα το κουνελάκι να είναι εκτός βουλής. Και το συγκεκριμένο θέμα με το νοσοκομείο με κάνει έξαλλο.

Δεν μπορείς να λες (όχι εσύ), μα τι φταίει το κουνελάκι που ο άντρας της είναι κλέφτης του ελληνικού κράτους διαχωρίζοντας το κουνελάκι από το όλο σκηνικό και μετά ο κλέφτης να απολαμβάνει προνόμια λόγω της συζύγου του.

Δεν γίνεται...πως να το κάνουμε. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Ας κατασχέσουν τα σπίτια που της έχει γράψει στο όνομά της για να μην τα κατασχέσει το Ελληνικό κράτος έτσι ώστε να πατσίσει και μετά το ξανασυζητάμε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πως τα'χουν καταφερει να κανουν μια ολακερη χωρα να ασχολειται με τον τολη και το πουτανι του ειναι αποριας αξιο..
τα ονοματα των δημοσιογραφων φοροφυγαδων ποιος θα τα βγαλει???
υ.γ.παρτε και ενα απο τον αρχοντα της πιστας.. :rockon: :rockon: :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δυστυχως κάτι τέτοιους ανθρώπους γνωρίζεις (εστω και διαδικτυακά) και αναφωνείς...

"ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΑ ΖΩΑ"

"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ"

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααααα κι έλεγα γιατί δεν πορώνομαι τελευταία γιατίιιι
α-α-άρχισεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τομπούτη τομπερσόνα ρε, είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς πορώνεσαι  :s&m_3:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μαζώχτε τα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τα βατράχιαααααααααααααααααααααααααααααα
απ την Εγνατίααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

???

Το στυλ σου μου θυμιζει τον Κακαουνακη  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom