έρχεται σεισμός ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαζώχτε τα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τα βατράχιαααααααααααααααααααααααααααααα
απ την Εγνατίααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
σωθήκαμε
έρχεται σεισμός ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαζώχτε τα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τα βατράχιαααααααααααααααααααααααααααααα
ναι απάντησεςαπάντησα σε άλλον συνομιλητή επί του θέματος...
Ελεος ρε μαλάκα,ΕΛΕΟΣ!!!!δηλαδή και σύ τι προτείνεις? να τον αφήσουμε να πεθάνει? να μην του παράσχει το κράτος περίθαλψη (που την παρέχει ακόμη και σε υπηκόους άλλων χωρών)?
Σωστό. edit λοιπόν αυτό που έγραψα:
Εγώ θα έλεγα την απάντηση στο ερώτημα να τηναπαντήσουνδώσουν όσοι έχουν ανάγκη ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ παρόμοια επέμβαση και
- ΔΕΝ είχαν γυναίκα βουλευτή
- ΔΕΝ χρωστάνε 5.5 μύρια στο δημόσιο και για τόσα χρόνια
- ΔΕΝ έχουν φορτώσει την γυναίκα τους με 15 ακίνητα την τελευταία 15ετία
και περιμένουν ακόμη στην ουρά για μία θέση σε ανάλογο χειρουργείο.
Νομίζω θα ήταν πιο δίκαιο.
Ενταξει δε σε αφηνουν να πεθανεις παντως!!! Αν εισαι ασφαλισμενος εννοειται...Ο Tολης το μονο που γλιτωσε(?) ειναι το φακελακι. Για το τι χρωσταει και το πως εγινε, νομιζω εστειλε μια επιστολη στα media
ο καριόλης ο πρέζουρας φταίει.Αρεεεεεεεε Περσόνα πότε δεν χάνεις την φόρμα σου, πάντα 'ετοιμος να τουςΟΛΟΥΣ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και πάλι, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μία φορά ότι δεν θέλω να υπερασπιστώ τον μαλάκα τον Βοσκόπουλο αλλά να αναδείξω την κακία, εκδικητική μανία, και μισανθρωπισμό ορισμένων εδώ μέσα οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να τιμωρήσουν κάποιον μη παρέχοντας τους περίθαλψη όταν την χρειάζονεται, δεν νομίζω ότι κανένας εμφραγματίας ασθενής δεν έτυχε την περίθαλψης που του έπρεπε (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος μπήκε με τέτοιες συνθήκες στο νοσοκομείο)...
και στο ξαναλέω.. ο λόγος που κάνω αυτά τα πόστ είναι για να ξεσκεπάσω την κακία και το μίσος που τρέφουν μερικοί εδώ μέσα (δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο δεν με ενδιαφέρει) και το οποίο τους έχει τυφλώσει σε τέτοιο βαθμό που να γκαρίζουν "αφήστε τον να ψοφήσει"... κάτι σαν αυτό που φωνάζανε για τους υπαλλήλους της Μαρφίν δηλαδή...
ο καριόλης ο πρέζουρας φταίει.
με έχει τίγκα στα σκληρά και η πούστρα κάνει σουλάτσες με παπάδες και βαψιμαλλιάδες και μου χει αφήσει όλη τη βρώμικη δουλειά.
και πάλι, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μία φορά ότι δεν θέλω να υπερασπιστώ τον μαλάκα τον Βοσκόπουλο αλλά να αναδείξω την κακία, εκδικητική μανία, και μισανθρωπισμό ορισμένων εδώ μέσα οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να τιμωρήσουν κάποιον μη παρέχοντας τους περίθαλψη όταν την χρειάζονεται, δεν νομίζω ότι κανένας εμφραγματίας ασθενής δεν έτυχε την περίθαλψης που του έπρεπε (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος μπήκε με τέτοιες συνθήκες στο νοσοκομείο)...
και στο ξαναλέω.. ο λόγος που κάνω αυτά τα πόστ είναι για να ξεσκεπάσω την κακία και το μίσος που τρέφουν μερικοί εδώ μέσα (δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο δεν με ενδιαφέρει) και το οποίο τους έχει τυφλώσει σε τέτοιο βαθμό που να γκαρίζουν "αφήστε τον να ψοφήσει"... κάτι σαν αυτό που φωνάζανε για τους υπαλλήλους της Μαρφίν δηλαδή...
Δεν ξερω αν μπορεις να τις αποφυγεις σιγουρα ομως μπορεις αν εχεις καλο δικηγορο να τις τρεναρεις για πολυ καιρο. Και μην ξεχνας οτι οσο πιο πολλα χρωστας τοσο πιο πιθανο ειναι να σε παρουν με τα χαδακια παρα να σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμοΚάτσε να στείλω και εγώ μία επιστολή στα Media για τις 2 έκτακτες εισφορές που μου κοπάνησε φέτος το κράτος και δεν σκοπεύω να πληρώσω.
Καθαρίζω έτσι φαντάζομαι.
teras ευφυίας
δυστυχως κάτι τέτοιους ανθρώπους γνωρίζεις (εστω και διαδικτυακά) και αναφωνείς...δυστυχως κάτι τέτοιους ανθρώπους γνωρίζεις (εστω και διαδικτυακά) και αναφωνείς...
"ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΑ ΖΩΑ"
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ή trellas παχυσαρκίας;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()