Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
λάθος κάνεις.. η νομοθεσία είναι εξελιγμένη.. πάσχει όμως σε εφαρμογή και σε διαδικασίες...
Συγγνώμη, αλλά εσύ κάνεις λάθος.

α) Η μισή νομοθεσία βασίζεται σε υπουργικές αποφάσεις που ΘΑ βγουν κάποτε των καπότων και ένας Θεός ξέρει τι θα λένε.
β) Σημαντικά τμήματα της νομοθεσίας βασίζονται σε δεδομένα (DATA) τα οποία δεν υπάρχουν και επίσης δεν ξέρουμε πότε θα υπάρχουν.

Εάν έχεις διαβάσει το κείμενο που πέρασε την ολομέλεια πρόσφατα (του οποίου μόνο όταν στεγνώσει το μελάνι στο Εθνικό Τυπογραφείο θα ξέρουμε τελικά τι μαλακίες μας επιφυλάσσει), θα συμφωνήσεις.

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δείτε κ αυτά. Μιλάμε για φοβερά πράγματα με αποδείξεις!!!

Δεν ξέρω ακριβώς πόσα πρέπει να πω ή τι πόσο μεγάλη έκταση της ιστορίας ξέρω, αλλά σας οφείλω μια εξήγηση για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και τις υπηρεσίες που προσφέρετε σε όλους μας. Θα υπάρχουν τεράστια κενά, αλλά αφενός τα πράγματα θα μαθευτούν σύντομα με λεπτομέρειες, αφετέρου ούτε εγώ τις γνωρίζω όλες ακόμη. Κι εγώ έχω ερωτηματικά, αλλά μπορώ να εγγυηθώ προσωπικά για τη φερεγγυότητα των χαρτιών αυτών.

Έμαθα για την ιστορία αυτή πριν από περίπου δύο μήνες, αλλά είχα δεσμευτεί (και δεσμεύομαι ακόμη) έναντι κάποιου Φίλου, να μην πω τίποτα μέχρι να κρίνει εκείνος ότι πρέπει να βγει στον αέρα. Ο λόγος της καθυστέρησης αφορά τον ίδιο και την ασφάλειά του, καθότι αυτό το deal έγινε απολύτως κρυφά. Τόσο κρυφά μάλιστα, που τα περισσότερα μέρη του υπουργικού συμβουλίου ίσως να μη γνώριζαν τίποτα. Κι αυτό κρατείστε το.

Αυτό που έγινε τότε ήταν ότι ο ΓΑΠ είχε βγει στη γύρα για πηγές διαφοροποίησης στο δανεισμό της χώρας. Αυτές οι προσφορές, που απόσο γνωρίζω πράγματι κατέληξαν σε κάποιου είδους συμφωνία, προέβλεπαν το δανεισμό της χώρας για το ύψος του ποσού που βλέπετε, με επιτόκιο περίπου 1,5 μονάδα πάνω απ’ το γερμανικό. ΜΟΝΟ. Θυμηθείτε ότι τότε δεν είχαμε ακόμη την εκτόξευση που βλέπουμε σήμερα, αλλά και πάλι η προσφορά ήταν απόσο θυμάμαι στο μισό από το spread της εποχής. Οι διαπραγματεύσει ς κρατήθηκαν κρυφές για λόγους που δεν τους γνωρίζω στην εντέλεια, αλλά πράγματι καρποφόρησαν.

Από τότε κάθε μέρα περιμένω να σκάσει αυτή η ιστορία και για να δω πόσο βαθιά πάει, αλλά και (ντρέπομαι και που το λέω) για να δω πόσο αξιόπιστος ήταν ο Φίλος μου. Τα μόνα σημάδια που είχα δει, ήταν κάτι σχετικές επιφυλακτικές δηλώσεις κάποιου στελέχους της αριστεράς (δεν ξέρω αν πρέπει να πω ποιός είναι, αλλά υποθέτω ότι θα τον ακούσουμε σύντομα να μιλαει γι αυτό) και ένα άρθρο στην εφημερίδα Αξία. Το άρθρο μίλαγε γενικά για διαφοροποίηση των πηγών δανεισμού, αλλά πέρασε στα ψιλά, τουλάχιστον απόσους δεν ήταν ψιλιασμένοι. Σήμερα λοιπόν ήρθε η πρώτη αποκάλυψη μέσα από την ΠΑΣΑ. Γιατί σήμερα; Αυτό μένει να το ρωτήσω, αλλά υποθέτω ότι όλοι μας μπορούμε να βρούμε μερικές εύλογες εξηγήσεις.

Όμως η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολλαρίων είναι: Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε αυτό το χαρτί και έγιναν όλα αυτά; Γιατί το ΔΝΤ; Και εδώ δεν μπορώ να διαφωτίσω ακόμη ξεκάθαρα. Μπορώ όμως να πω εντελώς ξεκάθαρα ότι κάποιοι έγιναν πολύ πλούσιοι. Άλλοι έγιναν πολύ αρεστοί και η διεθνής διάσταση είναι τέτοια που το ξετύλιγμα του κουβαριού φτάνει (πιθανά) σε ηγέτες ξένων κρατών. Μπορώ να πω ακόμη ότι η ιστορία είναι τόσο εμετική που καταντάει πραγματικά επικίνδυνη, μιας και αν αποδειχθούν κάποτε όλα αυτά στο μέτρο που πρέπει, δεν θα βρεθεί καν ελικόπτερο για να σώσει τους υπαίτιους. Γιατί στην ουσία η χώρα πουλήθηκε κι αγοράστηκε όσο πιο στεγνά μπορεί να φανταστεί κανείς. Κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου.

Είναι πολύ γενικόλογα αυτά και το ξέρω. Εμένα τον ίδιο δεν θα με ικανοποιούσαν αυτά που σας γράφω, αλλά δεν θέλω να σας γεμίσω με πράγματα που έχω στο μυαλό μου, ούτε να μικρύνω αυτή την ιστορία ασχολούμενος με συνομωσιολογίες . Υποθέτω ότι σύντομα όλα θα βγουν στη φόρα, μιας και πλέον έχει μάθει πολύς κόσμος γι αυτά. Κι αν πάνε να το πνίξουνε, να ξέρετε ότι υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι που θα το παλέψουν το θέμα.

Όσο για το ύφος μου όταν το έστειλα, ήταν πέρα για πέρα γνήσιο. Πέρα από την εξαφάνιση του κειμένου από την ΠΑΣΑ (πράγμα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει), το απόγευμα είχαμε φτάσει στο σημείο με το Φίλο μου να μη μπορούμε να επικοινωνήσουμε κανονικά στο κινητό. Εμφανίστηκαν από μηνύματα περιαγωγής, μέχρι ειδικές λειτουργίες για άτομα με ειδικές ανάγκες, πέσιμο της γραμμής ενώ μιλούσα εκτός σπιτιού, αντηχήσεις, και πραγματικά δεν θυμάμαι τώρα τι άλλο. Φτάσαμε στο σημείο να μπινελικώνουμε τον ωτακουστή, να λέμε “κλείστο ρε καριόλη” και να πέφτει η γραμμή. Ήταν σχεδόν αστείο, αλλά ομολογουμένως τα χρειάστηκα κι εγώ κι η γυναίκα μου. Δεν είχα ποτέ πριν στη ζωή μου μπλέξει με κάτι τόσο σοβαρό.

Δεν έχω να πω πολλά περισσότερα γιατί ήδη όλα αυτά είναι………. too much. Σε αυτή τη φάση κάποιοι άνθρωποι αποφασίσαμε να κάνουμε όσο περισσότερο θόρυβο μπορούμε και γι αυτό χρησιμοποίησα εσάς. Αν πρέπει να ζητήσω συγνώμη τη ζητάω, αλλά εσείς που φτιάξατε αυτό το στέκι το κάνατε ΚΑΙ γιατί θέλετε αλήθειες. Σας εγγυώμαι λοιπόν ότι αυτή είναι μια αλήθεια. Αν παρόλα αυτά δεν το πιστεύετε, απλώς περιμέντε με τα αυτιά ανοιχτά.

έλεος, δεν μπορώ άλλη μαλακία  :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτοί οι καλοί άνθρωποι, μια κατ' εξοχήν επιθετική επενδυτική εταιρία private equity, θα μας δάνειζαν ...κάτω από το επιτόκιο της αγοράς και το επιτόκιο ΔΝΤ - ΕΕ χωρίς πρόσθετα ανταλλάγματα !  :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδή οι επενδυτές αυτοί, ενώ έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα με απόδοση π.χ. 8% - 9%, αποφασίζουν αντ' αυτού να προχωρήσουν σε απευθείας δανεισμό του ελληνικού δημοσίου χωρίς πρόσθετα ανταλλάγματα με επιτόκιο 4,5% !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν χρειάζεται κανείς να ξέρει οικονομικά, είναι θέμα στοιχειώδους νοημοσύνης για να καταλάβει κάποιος ότι αυτό δεν έχει λογική.

Αλλά τι να περιμένει κανείς, εδώ ο άνθρωπος πιστεύει ότι του την έπεσε η CIA και η ΕΥΠ λόγω της μεγαλειώδους αποκάλυψής του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παιδιά να σοβαρευτούμε λίγο!  :cool2:

Άλλο πράγμα είναι να λέμε ότι η αριστερά (εννοείται η ηγεσία της αριστεράς από παλαιόθεν έως σήμερα) έχει συμμετοχή στην πολιτική και οικονομική κατάντια του τόπου με την ανοχή της (έναντι ορισμένων ανταλαγμάτων και εμπορικών, βλέπε τυποεκδοτική, απορρόφηση σε δουλειές αρκετών κομματικών στελεχών κλπ)
και άλλο πράγμα είναι να λέμε ότι η αριστερά έχει την μοναδική και αποκλειστική ευθύνη σε όλα τα "κακώς κείμενα" της πατρίδας σαν να κηβερνούσε μόνη της τον τόπο και δεν υπήρχε καμμία άλλη πολιτική δύναμη.

Υστερόγραφο : Διευκρίνισα ότι αναφέρομαι στην ηγεσία της αριστεράς, γιατί (κατα την γνώμη μου) ο οπαδός της αριστεράς (είτε ψηφοφόρος είτε απλό κομματικό μέλος), όπως και ο οπαδός της δεξιάς (καθώς και της ακροδεξιάς) θεωρώ ότι κινείται με πρόθεση να βελτιώσει και να αλλάξει προς το καλύτερο τις καταστάσεις που επικρατούν στην κοινωνία μας.
Βέβαια ορισμένες ενέργειες είναι ανεπίτρεπτες από όπου και αν προέρχονται είτε έχουν καλή πρόθεση είτε δεν έχουν... 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
 :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ελεος ρε πουστη μου!!!!!!

να αληθευει αυτο;

...να αρχισω τα ακονισματα;

Καλά ρε, έχεις φυράνει τελείως;;;;

Πιστεύεις την κάθε χαζομάρα που αμολάει ο κάθε καμμένος στο Διαδίκτυο;;;

1)Τέτοια εταιρεία δεν υπάρχει. Ούτε στην Βοστώνη ούτε πουθενά αλλού. Ή μάλλον υπάρχει μία στην Μελβούρνη της Αυστραλίας (www.hotfrog.com.au/Companies/Hayman-Corporation]http://www.hotfrog.com.au/Companies/Hayman-Corporation[/url])

2)Web site δεν παίζει. Το παπάρια μέντολες

3) Δίνουν για e-mail της εταιρείας το postmaster@haymannet.com . Διασκεδαστικότατο.

4) Το τηλέφωνο της εταιρείας (617) 217-2084 ανήκει σε μία Kori Doherty www.unicacorp.com/france/about/Unica_Announces_Sale_of_Over-Allotment_Shares.ht]http://www.unicacorp.com/france/about/Unica_Announces_Sale_of_Over-Allotment_Shares.htm[/URL]

5) To fax της εταιρείας ανήκει σε μία άλλη εταιρεία, την Market Option: www.mqzy.com/company9456.html]http://www.mqzy.com/company9456.html[/url]

6) Roland Husner δεν υπάρχει.

7) Το άλλο e-mail είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ: bellamimi@bigpond.com . H Big Pond είναι αυτή:
8) Έχει ορθογραφικά λάθη: Stricly Confidential. Δεν μπορεί να δανείζεις 20 δισ. Ευρώ και να μην έχεις αυτόματη διόρθωση στο Word. Ή να βάζεις τον yrret να το γράψει

9) Τα αγγλικά είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ: We are furthermore please to assert under perjury. Τι perjury βρε παπάρα, ή τα έχεις τα λεφτά ή δεν τα έχεις. Αν δεν τα έχεις θα σε πάει κανένας στο δικαστήριο;;; Και ποιό δικαστήριο;;; Και τέλος είναι please[size=20pt]D[/size]

10) Full compliance with G7-Nations' regulatory requirements: Τι παπαριές καμαρωτές είναι αυτές;;;;; Δεν υπάρχουν τέτοια requirements, οι G7 μαζεύονται και συνεδριάζουν δεν φτιάχνουν συνθήκες.

Τι άλλο θα μας σερβίρουν.......

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ρε, έχεις φυράνει τελείως;;;;

Πιστεύεις την κάθε χαζομάρα που αμολάει ο κάθε καμμένος στο Διαδίκτυο;;;

1)Τέτοια εταιρεία δεν υπάρχει. Ούτε στην Βοστώνη ούτε πουθενά αλλού. Ή μάλλον υπάρχει μία στην Μελβούρνη της Αυστραλίας (www.hotfrog.com.au/Companies/Hayman-Corporation]http://www.hotfrog.com.au/Companies/Hayman-Corporation[/url])

2)Web site δεν παίζει. Το παπάρια μέντολες

3) Δίνουν για e-mail της εταιρείας το postmaster@haymannet.com . Διασκεδαστικότατο.

4) Το τηλέφωνο της εταιρείας (617) 217-2084 ανήκει σε μία Kori Doherty www.unicacorp.com/france/about/Unica_Announces_Sale_of_Over-Allotment_Shares.ht]http://www.unicacorp.com/france/about/Unica_Announces_Sale_of_Over-Allotment_Shares.htm[/URL]

5) To fax της εταιρείας ανήκει σε μία άλλη εταιρεία, την Market Option: www.mqzy.com/company9456.html]http://www.mqzy.com/company9456.html[/url]

6) Roland Husner δεν υπάρχει.

7) Το άλλο e-mail είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ: bellamimi@bigpond.com . H Big Pond είναι αυτή:
8) Έχει ορθογραφικά λάθη: Stricly Confidential. Δεν μπορεί να δανείζεις 20 δισ. Ευρώ και να μην έχεις αυτόματη διόρθωση στο Word. Ή να βάζεις τον yrret να το γράψει

9) Τα αγγλικά είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ: We are furthermore please to assert under perjury. Τι perjury βρε παπάρα, ή τα έχεις τα λεφτά ή δεν τα έχεις. Αν δεν τα έχεις θα σε πάει κανένας στο δικαστήριο;;; Και ποιό δικαστήριο;;; Και τέλος είναι please[size=20pt]D[/size]

10) Full compliance with G7-Nations' regulatory requirements: Τι παπαριές καμαρωτές είναι αυτές;;;;; Δεν υπάρχουν τέτοια requirements, οι G7 μαζεύονται και συνεδριάζουν δεν φτιάχνουν συνθήκες.

Τι άλλο θα μας σερβίρουν.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  χα χα χα χα, δεν το έψαξα καν, είναι κατά τα πρότυπα της "έγκυρης πληροφορίας" ότι στο Νομισματοκοπείο τυπώνουν δραχμές....

ω ρε τρέλα που κουβαλά ο κόσμος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
χα χα χα χα, δεν το έψαξα καν, είναι κατά τα πρότυπα της "έγκυρης πληροφορίας" ότι στο Νομισματοκοπείο τυπώνουν δραχμές....

Εάν θέλετε να μεταφέρετε φήμες, τουλάχιστον να το κάνετε σωστά.

Από πάρα πολύ έγκυρη πηγή (και καρατσεκαρισμένο) σας μεταφέρω ότι στην Αγία Παρασκευή τυπώνουν δολάρια.

:2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Ρεεεεεε πας καλά;;;;;;;;

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ευρωβουλευτής είναι, του FDP μάλιστα, οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ τον ψηφίζουν:

www.chatzi.de/]http://www.chatzi.de/[/url]

Ε και? Πολιτικός παραμένει, άσχετος είναι.

PS: Η δεύτερη ντροπή του κόμματος είναι...άσε μην ανοίξουμε αυτή την ιστορία.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ε και? Πολιτικός παραμένει, άσχετος είναι.

PS: Η δεύτερη ντροπή του κόμματος είναι...άσε μην ανοίξουμε αυτή την ιστορία.

Erneuerbare Energien: Griechenland hat das modernste Photovoltaikgesetz der Welt. Leider wird es bisher nicht angewandt, weil Dei, der Monopolist am Strommarkt, das bisher verhindern konnte. Dabei weist das Land die meisten Sonnentage Europas auf. Die Infrastruktur für Sonnenenergie sollte ausgebaut werden, um sie auch exportieren zu können. Das wäre auch für deutsche Unternehmen ein Investitionsgeschäft

Εεεεε, άμα και η Zeit δεν ελέγχει τις πηγές της.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Βηματοδότη βάζει αύριο ο Τόλης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010, 12:53

Σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη υποβάλλεται αύριο ο Τόλης Βοσκόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr.

Παρά την περιπέτεια της υγείας του, ο λαϊκός τραγουδιστής είναι ευδιάθετος, ενώ πριν από λίγο τον επισκέφτηκε η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, η οποία εισήλθε από την πλαϊνή πόρτα του νοσοκομείου, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος εισήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών για σειρά προγραμματισμένων εξετάσεων, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου.

[size=18pt]Ο γνωστός τραγουδιστής δικαιούται εισαγωγή στο συγκεκριμένο νοσοκομείο ως σύζυγος βουλευτού[/size].

ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 5.5 μύρια, σας γράφει στα παπάρια του για 17 χρόνια ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.  :dancing: :zfuck:

Επισκέπτης
Βηματοδότη βάζει αύριο ο Τόλης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010, 12:53

Σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη υποβάλλεται αύριο ο Τόλης Βοσκόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr.

Παρά την περιπέτεια της υγείας του, ο λαϊκός τραγουδιστής είναι ευδιάθετος, ενώ πριν από λίγο τον επισκέφτηκε η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, η οποία εισήλθε από την πλαϊνή πόρτα του νοσοκομείου, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος εισήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών για σειρά προγραμματισμένων εξετάσεων, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου.

[size=18pt]Ο γνωστός τραγουδιστής δικαιούται εισαγωγή στο συγκεκριμένο νοσοκομείο ως σύζυγος βουλευτού[/size].

ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 5.5 μύρια, σας γράφει στα παπάρια του για 17 χρόνια ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.  :dancing: :zfuck:
ρε τρυπα εδω τους εχουν γαμησει πατοκορφα,λες να εχουν προβλημα στα τσιμπουκια???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δηλαδή τι προτείνεις? να τον αφήσουμε να πεθάνει? να μην του παράσχει το κράτος περίθαλψη (που την περέχει ακόμη και σε υπηκόους άλλων χωρών)?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

Erneuerbare Energien: Griechenland hat das modernste Photovoltaikgesetz der Welt. Leider wird es bisher nicht angewandt, weil Dei, der Monopolist am Strommarkt, das bisher verhindern konnte. Dabei weist das Land die meisten Sonnentage Europas auf. Die Infrastruktur für Sonnenenergie sollte ausgebaut werden, um sie auch exportieren zu können. Das wäre auch für deutsche Unternehmen ein Investitionsgeschäft

Εεεεε, άμα και η Zeit δεν ελέγχει τις πηγές της.....

Παπαριές λέει ο τύπος...

Η Zeit δεν είναι υποχρεωμένη να τσεκάρει τις πηγές της, δεν είναι δικό της άρθρο.

Του βλάκα είναι.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
αχαχαχα πώς φαίνονται οι πλούσιοι....

φελιζόλ πούστρες όπως τα παλιά χρόνια στη Γ εθνική..... πολύ ξύλο και πολύ μπινελίκι....
έτσι ακριβώς όπως πρέπει να γίνει και τώρα...
πάμε σαν αλλοτε.......

Αγαπητέ πολύ καλως ξαναόρισες.  :rockon: :rockon:
Εμένα τουλάχιστον μου ελειψες...  :cheesy:
Λες να γίνει έτσι?
Αυτή τη φορά δε θα φορέσω εγώ το κολλάρο..
νά δείς πού θά σωθούμε μέ πιθανή αναδιαρθωση χρέους και μέ κοψίματα στούς μισθούς καί συντάξεις....και πισωγύρισμα στό 1980....
εξαφανίστικες 2 εβδομάδες..ό κόσμος στέλνει καί κανένα μήνυμα νά δούμε εάν είσαι καλά...γαιδούρι

Και να μην την πέφτετε "άτσαλα" στον Grata. >:(  :-
Είναι απ τα καλλίτερα παιδιά.  :dancing:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δηλαδή τι προτείνεις? να τον αφήσουμε να πεθάνει? να μην του παράσχει το κράτος περίθαλψη (που την περέχει ακόμη και σε υπηκόους άλλων χωρών)?
βαίνεις καλώς?????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom