Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Είδα στις ειδήσεις ότι πριν από λίγο,ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε με παραγγελία του να εκδοθεί διάταξη για την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα του Τάσου Μαντέλη...

Θα τον προλάβουν ή την πούλεψε ήδη..???

Εγώ θέλω να αφαιρέσουν τους τίτλους σπουδών από την κόρη του, ή να δουλεύει χωρίς μισθό στο δημόσιο.

Τα δίδακτρά της τα έχει πληρώσει ο Ελληνικός Λαός, όχι ο μπαμπάς της.

Αποδεδειγμένα, ο ίδιος ο μπαμπάς της το είπε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δυστυχως κάτι τέτοιους ανθρώπους γνωρίζεις (εστω και διαδικτυακά) και αναφωνείς...

"ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΑ ΖΩΑ"

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΩΟ θρεφτάρι μου.
ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΣΑΣ. κουνελάκια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Θα συμφωνήσω μερικώς.

Όπως είδες δεν προσπάθησα να απαντήσω στο ερώτημα, αλλά είπα να το απαντήσουν όσοι έχουν φάει την κουράδα του ΕΣΥ, κάποιες φορές και με τραγικές συνέπειες.

Το τι απάντηση θα δώσουν...το ξέρεις νομίζω.

Προσωπικά, θα ήθελα το κουνελάκι να είναι εκτός βουλής. Και το συγκεκριμένο θέμα με το νοσοκομείο με κάνει έξαλλο.

Δεν μπορείς να λες (όχι εσύ), μα τι φταίει το κουνελάκι που ο άντρας της είναι κλέφτης του ελληνικού κράτους διαχωρίζοντας το κουνελάκι από το όλο σκηνικό και μετά ο κλέφτης να απολαμβάνει προνόμια λόγω της συζύγου του.

Δεν γίνεται...πως να το κάνουμε. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Ας κατασχέσουν τα σπίτια που της έχει γράψει στο όνομά της για να μην τα κατασχέσει το Ελληνικό κράτος έτσι ώστε να πατσίσει και μετά το ξανασυζητάμε.

αυτα που λες είναι σωστά και απέχουν πολύ από αυτά για τα οποία αρπάχτηκα... το κράτος θα πρέπει να πράξει τα δέοντα σε κάθε περίπτωση (αν και χλωμό το βλέπω).. αλλο όμως να πράξει το ότι πρέπει (κατασχέσεις περιουσίας κλπ) σε μία περίπτωση καραμπινάτης φοροδιαφυγής (ανεξάρτητα από το αν τα 17 χρόνια νομίμως απέφευγε την πληρωμή εκμεταλλευόμενος την αργή δικαιοσύνη και με μέσον την γυναίκα του η οποία εξασφάλιζε συνεχείς αναβολές των εκδικάσεων της υπόθεσης του) και άλλο να του στερήσεις την περίθαλψη και μάλιστα να γκαρίζεις "Να ψοφήσει ο πούστης"

Επισκέπτης
Είδα στις ειδήσεις ότι πριν από λίγο,ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε με παραγγελία του να εκδοθεί διάταξη για την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα του Τάσου Μαντέλη...

Θα τον προλάβουν ή την πούλεψε ήδη..???
αααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
χαιρετισματα απο το αζερμπαιτζαν..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
[size=20pt]δεν νομίζω ότι κανένας εμφραγματίας ασθενής δεν έτυχε την περίθαλψης που του έπρεπε [/size] (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος μπήκε με τέτοιες συνθήκες στο νοσοκομείο)...
Αυτό που λες το πιστεύεις πραγματικά...???

Δεν αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγώ θέλω να αφαιρέσουν τους τίτλους σπουδών από την κόρη του, ή να δουλεύει χωρίς μισθό στο δημόσιο.

οπα ρε φίλε.. οικογενειακή ευθύνη ο Χίτλερ εφάρμοσε... τι φταίει η κόρη του σε αυτό ???? για να ηρεμήσουμε λίγο...

δεν θυμάμαι να φωνάζατε το ίδιο και για τον Καραβέλα όταν συλλάβανε τις κόρες του που αποδεδειγμένα είχανε φουσκωμένους καταθετικούς λογαριασμούς με λεφτά τις Siemens...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αυτα που λες είναι σωστά και απέχουν πολύ από αυτά για τα οποία αρπάχτηκα... το κράτος θα πρέπει να πράξει τα δέοντα σε κάθε περίπτωση (αν και χλωμό το βλέπω).. αλλο όμως να πράξει το ότι πρέπει (κατασχέσεις περιουσίας κλπ) σε μία περίπτωση καραμπινάτης φοροδιαφυγής (ανεξάρτητα από το αν τα 17 χρόνια νομίμως απέφευγε την πληρωμή εκμεταλλευόμενος την αργή δικαιοσύνη και με μέσον την γυναίκα του η οποία εξασφάλιζε συνεχείς αναβολές των εκδικάσεων της υπόθεσης του) και άλλο να του στερήσεις την περίθαλψη και μάλιστα να γκαρίζεις "Να ψοφήσει ο πούστης"

17 χρόνια ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ;
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ποιό ΠΔ και με ποιό ΚΠΔ δικαιλογείται 17χρονη αναβολή;

τι λες κουνελάκι;
μήπως να σταματήσεις το ποστάρισμα γιατί θα σε αρχίσουν στο τηγάνισμα μετά οι λοιποί με αυτά που γράφεις.....;

Επισκέπτης

το λαικο επαναστατικο συμβουλιο της επιφυλλασει καλυτερη θεση σε δημοσιο δελο στο μεταξι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ουζμπεκιστάν θα σε πάω πουστράκι... ανάμεσα στις φυτείες να μαστουρώνεις μόνο από το αεράκι....
αααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

Ευσεβείς πόθοι...
Καλά ξηγήθηκε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το λαικο επαναστατικο συμβουλιο της επιφυλλασει καλυτερη θεση σε δημοσιο δελο στο μεταξι..
να πάτε να γαμηθείτε.
έχει ήδη έτοιμη συμμετοχή στο ριμέικ στα κόκκινα φανάρια με ανκάτ σκηνές.
θα ξεχρεώ ο Γκερέκος σε χρόνο ντε τε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
οπα ρε φίλε.. οικογενειακή ευθύνη ο Χίτλερ εφάρμοσε... τι φταίει η κόρη του σε αυτό ???? για να ηρεμήσουμε λίγο...

δεν θυμάμαι να φωνάζατε το ίδιο και για τον Καραβέλα όταν συλλάβανε τις κόρες του που αποδεδειγμένα είχανε φουσκωμένους καταθετικούς λογαριασμούς με λεφτά τις Siemens...

Δεν θα απαντήσω εγώ.

Να απαντήσουν τα παιδιά όσων δεν μπόρεσε ο μπαμπάς τους να πληρώνει δίδακτρα στο Columbia από χορηγίες της Siemens.

Στο κάτω κάτω...εάν της είχε πάρει σπίτι και ήταν αποδεδειγμένα προϊόν εγκλήματος...θα της το τρώγανε (με επιφύλαξη αυτό, να μας πει ο str8 καλύτερα, δεν είμαι δικηγόρος).

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

na βγει ομονια και οποιοσ περναη απο κη :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν θα απαντήσω εγώ.

Να απαντήσουν τα παιδιά όσων δεν μπόρεσε ο μπαμπάς τους να πληρώνει δίδακτρα στο Columbia από χορηγίες της Siemens.

Στο κάτω κάτω...εάν της είχε πάρει σπίτι και ήταν αποδεδειγμένα προϊόν εγκλήματος...θα της το τρώγανε (με επιφύλαξη αυτό, να μας πει ο str8 καλύτερα, δεν είμαι δικηγόρος).

ο στρέιτ είναι κλεισμένος στα υπόγεια τηε ρηγίλλης και τρίβει τα χέρια του.
θα τους φάει όλους και θα αναλάβει το κόμμα με αντίπαλον δέος στην Αντζελα την Ντούβλη.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
να πάτε να γαμηθείτε.
έχει ήδη έτοιμη συμμετοχή στο ριμέικ στα κόκκινα φανάρια με ανκάτ σκηνές.
θα ξεχρεώ ο Γκερέκος σε χρόνο ντε τε.
Μπερδεύτηκες,για το Nelson Μαντέλο μιλάει ο πλέζουρας...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν θα απαντήσω εγώ.

εμείς που πήραμε υποτροφία και πληρώσαμε τοις μετρητοίς το γκίγκασετ για το σπίτ μπορούμε να μιλήσουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom