τυπε μεμοσεξ, αφου θεωρεις αξιοπιστο τον τραϊανου και βαζεις και δημοσιευματα του σαν πηγουλες, για δες τι γνωμη εχει για τον απατεωνα τον αρχηγο σου τον σταλινοπρακτορα Καζακη
Ο δικομματισμός παίζει τα "ρέστα" του...
Σε μια χαμένη "παρτίδα" ρίχνει και τα τελευταία του "χαρτιά", που είναι ο Καζάκης και η Παπαρήγα.
Οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος... τα σταλινικά εργαλεία του παρακράτους.
ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδω και τωρα, η μονη λυση για φτηνο κωλοχαρτο
αυτα που λεει για τον καζακη ειναι επηχηρηματα τυπου τραμουντανα στο κειμενο,,αρες μαρες κουκουναρες εκφερομενες με πολπλοκο λογο μας κ "γεμισουν " λιγο,,
εξαλλου του ξεφευγει οτι "γιατι ο καζακης εγινε γνωστος κι εγω δεν ειμαι",,,
αυτα για το κκε εχουν πιο πολυ βαση,παλι με δοση υπερβολης
,,οντως οι καρεκλοκενταυροι του περισου φοβουνται δικαιολογη,μενα την επαφη τους με το συριζα κ εξαερωση τους λογω μετακινησης μεγαλου τους μερους
υγ δεν ειμαι οπαδος του καζακη,εχει προβλημα προσωπικοτητας κ δεν κανει ουτε με τα ρουχα του,εχει εμονες ως πρωην κουμουνιστης κ γενικα δεν ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα κατ εμε,,βεβαια δεν ειναι γελιος οπως πχ ο σαμαρας η εμετος σαν τον μπεννυ...
ομως του αναγνωριζω οτι αποκωδικοποιει τα πραγματα κι αυτα που λεει σαν αναλυση της εικονας τοπικης κ παγκοσμιας ειναι κατα 70-80% επαληθευμενα μεχρι σημερα,χρησημοποιωντας την απλη λογικη κι οχι τις μεταφυσικες θεωριες των γνωστων παπαγαλων ,περι αγορων δανεισμου κι αλλες τετοιες ματριξ καταστασεις..