Εσχατόγερε τραμουβλακαα έχω απαντήσει σε όλα
1.Πως θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας όταν ο εργοδότης κρατάει κάποιον ως τα 70 του?ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ...
2.Κάποιος που δουλέύει σαν το σκυλί από τα 25 ως τα 55 του 30 χρόνια δεν δικαιούται να απολαύσει τη ζωή του τα παιδιά του και τα εγγόνια του?
3.Ο 55χρονος επιβαρύνει το σύστημα και όχι αυτοί που παίζανε με τα ομόλογα?
4.Η μάνα μου μαλάκα στο ξαναέγραψα έχει 8,6 πτυχίο Ελληνικούθ πανεπιστημίου..όταν θα βγάλεις και εσύ τα ξαναλέμε...
5.ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ...θέλει να δουλεύεις 40 και χρόνια...στα 65 με προβλήματα υγείας
να σε έχει εκεί να δουλεύεις από τα 23 σου...ΟΥΣΤ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΑ ΔΩΣΙΛΟΓΕ!!!!!
6.όχι μέχρι τα 67....τα 55 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
7.Η θεία μου μαλάκα είναι 64 και ακόμα παλεύει με το χωράφι της...κατά τα άλλα κάθεται στο καφενείο..
ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ?
8.Βγάζεις λοιπόν όπως λες 80,000 λίρες το χρόνο (άμα εσύ βγλάζεις 15000 εγω θα γίνω πούστης αλλά τεσπα) και κουνάς το δάχτυλο στον νέο με τα διπλάσια προσόντα από εσένα που θα παίρνει 580 μικτά...ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...
9.Καλά σε γαμάει ο Καζάκης για αυτό βούλωνε..
10.Σε άλλο κράτος τον ΤΖΉΜΕΡΟ θα τον είχανε κρεμάσει..αν νιώθεις και είσαι διεφθαρμένος Αποστολάκη να πας μέσα...συννενοηθήκαμε κωλόπαιδο?
11.ΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑ...σε θέλει άνεργο...θέλει να πληρώνεις για όλα...ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ...
Αντίθετα εμείς θέλουμε ένα δυνατό έθνος και ένα κράτος που θα είναι δίπλα στον πολίτη.
Και μη μιλάς για Βενεζουέλα σου ξαναείπα εκεί ο πολιτης δεν είναι παρατημένος ούτε είχε 7000 αυτοκτονίες ΒΛΑΚΑ.
12.Η Κιρχνερ δε σας εχει ανάγκη δωσιλογάκο μου πια...πόσο σας πονάει?
13.ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΆΩ ΠΌΣΟΥΣ ΦΌΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ?φόρος στο φόρο ο ΕΝΦΙΑ...ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!