Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε φίλε ,πως θα πληρωσει μισθους και συνταξεις ;
Με πας πολυ πισω τυπε....αλλα θα σου πω οτι θυμαμαι οποτε με συγχωρεις για οποια ανακριβια σου πω.

Τα εσοδα του κρατους ειναι ΥΠΕΡ αρκετα για να καλυψει μισθους/συνταξεις πριν ακομα κοπουν. Με μια αναδιαρθωση του δημοσιου τομεα κ οχι τυφλες κ επιλεκτικες απολυσεις...με σωστη φορολογια βγαινουν τα φραγκα. Με ενα γεναιο μονομερες κουρεμα (στην χειροτερη των περιπτωσεων. Οτι περισεψει θα παει στους δανειστες. Εαν δεν τους αρεσει ας τρεχουν οπως στην αργεντινη. Και αλλα μετρα που δεν τα θυμαμαι να στα πω

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Bm5jV_fCAAEqBoG.jpg:large

Ο τυπος αυτός ,θα μπορουσε να βελτιώσει την Ελλάδα ;

χαχαχαχα οταν λεω χουντα τι νομιζεις οτι εννοω!  :2funny:

Το διαβασες το βιβλιο ;

Οχι αλλα ο Βαρουφακης αγοραζει εισητηρια απο το γραφειο μου!  :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ειναι η τιμη που θα πληρωσει για να παραμεινει στο ευρω. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα και η Ανγκελα δεν αστειευεται!  :grin:
Η Ανγκελα βρηκε κ κανει γιατι εχει στο χερι το βιβλιο του χριστοφορακου....η μηπως το ξεχνας? Εχεις ακουσει κατι για ΣΥΡΙΖΑ κ SIEMENS? Εγω προσωπικα οχι. Μηπως εχεις ακουσει για το κατοχικο δανειο που ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ δεν κινουμε διαδικασιες για να παρουμε το χρημα?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
χαχαχαχα οταν λεω χουντα τι νομιζεις οτι εννοω!  :2funny:

Οχι αλλα ο Βαρουφακης αγοραζει εισητηρια απο το γραφειο μου!  :2funny: :2funny:
Τυπε εαν χουντα = πουτιν θα σου ελεγα ΝΑΙ...αλλα δεν ξερω πως ζουνε στην χωρα του οποτε κραταω πισινη

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Η Ανγκελα βρηκε κ κανει γιατι εχει στο χερι το βιβλιο του χριστοφορακου....η μηπως το ξεχνας? Εχεις ακουσει κατι για ΣΥΡΙΖΑ κ SIEMENS? Εγω προσωπικα οχι. Μηπως εχεις ακουσει για το κατοχικο δανειο που ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ δεν κινουμε διαδικασιες για να παρουμε το χρημα?

Μην περιμενεις τετοιες συνταγες γιατι θα απογοητευθεις. Εδω ο Ολαντ αλλαζει κατευθυνση και εσυ περιμενεις να λυγισει η Ανγκελα?  :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886
Τυπε εαν χουντα = πουτιν θα σου ελεγα ΝΑΙ...αλλα δεν ξερω πως ζουνε στην χωρα του οποτε κραταω πισινη

Ο τυπακος δεν είναι γλειφτακος όπως
οι πολιτικοί της ΕΕ .

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μην περιμενεις τετοιες συνταγες γιατι θα απογοητευθεις. Εδω ο Ολαντ αλλαζει κατευθυνση και εσυ περιμενεις να λυγισει η Ανγκελα?  :2funny:
Πειραζει να απογοητευτω αφου τον δω? Με εικασιες ποτε δεν πηγαμε μπροστα. Εαν ελεγαν το ιδιο κ το 21 τυπε μου ακομα τουρκοκρατια θα ειχαμε....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πειραζει να απογοητευτω αφου τον δω? Με εικασιες ποτε δεν πηγαμε μπροστα. Εαν ελεγαν το ιδιο κ το 21 τυπε μου ακομα τουρκοκρατια θα ειχαμε....

Η διαφορα ειναι οτι το 21 δεν ειχαμε τιποτα να χασουμε. Τωρα εχουμε παρα πολλα (δες το κατα κεφαλην εισοδημα της Ελλαδος)  :grin:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Η διαφορα ειναι οτι το 21 δεν ειχαμε τιποτα να χασουμε. Τωρα εχουμε παρα πολλα (δες το κατα κεφαλην εισοδημα της Ελλαδος)  :grin:
H θα ρισκαρουμε να  το χασουμε η θα μας το κλεψουν...τι προτιμας απο τα 2?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
H θα ρισκαρουμε να  το χασουμε η θα μας το κλεψουν...τι προτιμας απο τα 2?

Δεν ειναι ακριβως ετσι. Οι πιθανοτητες και ο συντηριτισμος του Ελληνα ειναι εναντιον του ρισκου. Για να σκεφθεις τα τελευταια 4 χρονια εμαθε τις λεξεις χρεος, ΑΕΠ, κερδος, ομολογα, PSI, CDS, ΔΝΤ.  :grin:

Παμε για υπνο γιατι σε λιγο θα μπει το φασιστακι να μας πει για αμπελοσοφιες και δωσιλογους!  :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν ειναι ακριβως ετσι. Οι πιθανοτητες και ο συντηριτισμος του Ελληνα ειναι εναντιον του ρισκου. Για να σκεφθεις τα τελευταια 4 χρονια εμαθε τις λεξεις χρεος, ΑΕΠ, κερδος, ομολογα, PSI, CDS, ΔΝΤ.  :grin:

Λαθος τυπε ετσι ακριβως ειναι. Η καθομαστε με τον Αντωνακη να μας κλεβει για να τα δεινει στην Ε.Ε η το ρισκαρουμε κ οτι βγει. Σαν το τζοκερ ενα πραγμα. Εαν δεν παιξεις εισαι χαμενος ετσι κ αλλιως εαν παιξεις μπορει κ να εισπραξεις κανενα φραγκο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν ειναι ακριβως ετσι. Οι πιθανοτητες και ο συντηριτισμος του Ελληνα ειναι εναντιον του ρισκου. Για να σκεφθεις τα τελευταια 4 χρονια εμαθε τις λεξεις χρεος, ΑΕΠ, κερδος, ομολογα, PSI, CDS, ΔΝΤ.  :grin:

Παμε για υπνο γιατι σε λιγο θα μπει το φασιστακι να μας πει για αμπελοσοφιες και δωσιλογους!  :2funny:
Ποιος ειναι το φασιστακι?

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
λες εεεε??

και δεν μου λες για να έχουμε καλό ρώτημα

η σύνταξη του γέρου σου που την παίρνει από τα 48 του από που πληρώθηκε και πληρώνεται ?
η σύνταξη της μάνας σου που βγήκε με 1800 μεροκάματα από που πληρώνεται ?
το αναπηρικό επίδομα τυφλού του θειού σου του σαράφη από που πληρώνεται?
το ΕΚΑΣ που παίρνει η γιαγιά σου (μη δηλώνοντας φυσικά τα νοικια από τα χωράφια στον κυρ Ηλία) από που πληρώθηκε?

ααα ρε φάπες που θέλετε... .με το μεροκάματο να σας βαράμε...

βρε μαλάκα κατεστραμμένε κωλόγερε ποιος θέλει φάπες?

εγώ ή εσύ που έχεις απύθμενο μίσος για τους συμπατριώτες σου?

ποιος παίρνει σύνταξη από τα 48 του? :2funny: :2funny: ο γέρος μου μαλάκα βγήκε σε σύνταξη στα 54 με βαρύ εγκεφαλικό και είχε 8000 ένσημα...ΜΑΛΑΚΑ...που θα σου δώσουμε και αναφορά κιόλας μέχρι πότε θα δουλεύουμε...

η μάνα μου βγήκε στα 58 και δούλευε από τα 23 στο δημόσιο...ΜΑΛΑΚΑ που θα μας πεις και κλεφτες κατεστραμμένε μεθύστακα...

σου φτάνουν ή πρέπει να δουλεύουμε μέχρι τα 100?

για τα λεφτά που λούφαραν οι Τσοχατζόπουλοι για το ευρώ που σου δημιουργεί 20 δις ευρώ χρεος το χρονο μιλιά...

και θα μιλησεις για τον αγροτη που παλευει με Θεους και Δαιμονες για να φας εσυ την τοματουλα και για καποια επιδόματα τυφλών που δηθεν ανακαλυψαν και ποτε δε μας ειπαν ποιοι τα έπαιρναν...δικα τους κομματόσκυλα φυσικα...

΄όταν θα βρεις καινουρια επιχειρηματα ξανελα να μου κλάσεις μια μάντρα...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ μειωση οριων ηλικιας σωζεται η Ελλαδσ...

Αγγλία... το συμβόλαιο που έχω είναι για 2+1 χρόνια αλλά έχω δικαίωμα να το σπάσω με 3 μήνες προειδοποίηση ενώ ο εργοδότης έχει το δικαίωμα αυτό στν λήξη της διετίας με τρίμηνη ειδοποίηση...

καλά νταξει αυτά μας τα είπανε και άλλοι...βολεμένο κοπρόσκυλο παίρνεις καμιά 40.000 λίρες το χρόνο και το παίζεις αφ υψηλου..

Ασχολούμαι με λογισμικό τηλεπικοινωνιών…

σιγα ρε Αϊνστάιν  :2funny: :2funny: σιγά από την πολύ φαιά ουσία σκίστηκε η καλτσοδέτα σου...

δεν ψήφισα Αντώνη.. Τζήμερο ψήφισα... τον Αντώνη τον βρίσκω πολύ mild στα μέτρα που παίρνει...

και συνεχίζω να έχω περιουσία, συμφέροντα και εισοδήματα στην Ελλάδα όπως και οικογένεια στην Ελλάδα...

εκείνος ο κυριούλης που έστειλε επιστολές στη Μέρκελ ότι είμαστε διεφθαρμένοι κτλ κτλ?

αλλού θα τον είχανε κρεμάσει...εδώ μας μιλάει για ανοιχτή αγορά και απολύσεις στο δημόσιο...Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ...

Memosex, όλο την Αργεντινή επικαλείσαι, αλλά τη δική μου δύσκολη ερώτηση την πήδηξες και απάντησες στο σχόλιο του επόμενου.

Στην ξανακάνω λοιπόν:
Γιατί σκατά μπαίνει στη διαδικασία να πηγαίνει στα δικαστήρια και να ζητάει συμβιβασμούς? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ να ξαναμπεί στο σύστημα των αγορών αφού είναι όλα τόσο ρόδινα εκτός;

εγω δεν είμαι γαργαράκιας σαν τον Lucent.δεν καίγεται καθόλου να ξαναμπεί στο σύστημα αγορών...καίγεται να απαλλαγεί από αυτά τα σκυλιά...ελάτε τους λέει να τα βρούμε βρήκα Πούτιν και κΙνέζο τώρα για να πει οριστικό άντε γεια...

σου είπα ότι την πολιτική Σαμαρά την θεωρώ πολύ mild

εξάλλου από ότι βλέπεις και στον ΕΝΦΙΑ διαφώνησα (όχι φυσικά για την επιβολή του που την κρίνω θεμελιωδώς απαραίτητη) στον τρόπο εφαρμογής του…

τι άλλο θέλεις ??

και στο φινάλε δεν θα απολογηθώ σε σένα παπαζόλη (ούτε και σε κανέναν) για τις πολιτικές μου επιλογές…

σε απλά ελληνικά σε έχω χεσμένο…

πόσους φόρους πρέπει να πληρώνει κάποιος για ένα σπίτι που έχει πληρώσει ήδη 500 φόρους νταβατζηλίκι?δωσίλογε γάμω το φελέκι σου...

Αρρωστο φασιστακι εισαι αναγνωρισμενα ΗΛΙΘΙΟΣ πλεον με αυτα που βαζεις για STATE OF NECESSITY και μαλακιες. Ο Μιχαλης Βαρδας (αλλος σχιζοφρενης) ειναι Μηχανολογος Μηχανικος και οχι οικονομολογος  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγινε ξαφνικα διδακτορας διεθνους δικαιου?  :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε φασιστακι γιατι εσυ και ο αρχηγος σου ο Καζακης εισαστε δωσιλογοι και επικυνδυνοι για την Ελλαδα (Ευτυχως εχετε 0.86%  :grin:). Και αν θελεις σου βγαζω εισητηριο για Βορεια Κορεα  :grin: να πας να ζησεις εκει στο παραδεισο σου!!  :boobies:

ιδιοκτήτα γραφείου  :2funny: :2funny: διαφωνείς καπου με αυτά που γράφει ο Βάρδας?μείνε στο προκείμενο γιατί κούρασες...

ευτυχως έχουμε 0,86 γιατί αν μας ψήφιζαν δωσίλογοι σαν και σένα θα ανησυχουσα...

ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΠΑΜΕ?

Πόσα ομόλογα έχεις?

Τι μισθο δινεις στους υπαλληλους σου?

εσυ εισαι που κόπτεσαι για τη σωστη λειτουργια του κρατους? :2funny: :2funny:

και να την δανείστηκε θα την επέστρεψε... δεν είναι γαμημένος ξεκωλιάρης μπαταχτσής σαν και σενα να χρωστάει μέχρι και στην μιχαλού και να μην θέλει να πληρώσει...

ΔΝΤ ρε μουνιά... να σας πάρει και τα σώβρακα κακομαθημένα μουνόσκυλα...

:2funny: :2funny: :2funny: ΕΛΛΗΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ...

Μπορείς να το παρατείνεις ;
Μετά από 3 χρόνια ,η Ελλάδα θα είναι χειρότερα από τώρα  :S

Ανεξάρτητα από ποιός θα είναι στην Κυβέρνηση .

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΣΩΖΕΣΑΙ.

Διαγραφή δανείων στάση πληρωμών στους Εβραιο-Λουσεντεδες αποχωρηση από το ευρώ.

αν μεινεις στο ευρω παση θυσια θα πεθανεις.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.ΔΕ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

ΟΛΟ τον ΕΝΦΙΑ πλήρωσα !  :2funny:  510 ευρώ.
Γι' αυτό ρωτάω ,μόνο εγώ πλήρωσα ολόκληρο ;  :2funny:

70 χιλιάδες λεει είναι τα πρόσωπα με ΕΝΦΙΑ > 3 χιλ. ευρώ.

ΓΙΑΤΊ ΓΊΝΕΣΑΙ lUCENT?ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ?ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΧΤΕΣ!!!!!

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αλεξ,

Κουραφεξαλα, δεν παμε καλα και δεν βλεπω προκοπη με τον πιτσαδορο. Ειμαστε οι μονοι που μειναμε στο μνημονιο και χωρις αναπτυξη που δεν προβλεπεται πλεον ουτε για το 2015. Η Ιρλανδια, Ισπανια, και Πορτογαλια εχουν δει αναπτυξη αυτον τον χρονο και το ΔΝΤ ταμειο δικαιωθηκε με το προγραμμα του.

Καλυτερα να βγει καμια χουντα σαν του Καζακη και να βαλει ταξη, οποια και αυτη να ειναι (υπερβαλω τωρα), παρα να συνεχιζουμε το παραμυθι οτι του χρονου θα ειναι καλυτερα. Χειροτερα θα ειναι γιατι η Ελλαδα αρνηται να "πιει" το φαρμακο το ΔΝΤ εδω και 4 χρονια. Τους κοροιδευουμε εδω και 4 χρονια με πρωτογεννη πλεονασματα και αναπτυξη...........

Να και μερικα στοιχεια...

ΧΟΎΝΤΑ Ο Καζάκης?>

ενώ αυτοί που έκαναν 7000 συμπατριώτες σου να αυτοκτονησουν με 2 εκατομμύρια ανέργους 3 ανασφάλιστους και 600000 υποσιτιζόμενα παιδια εκαναν κοινωνικο αγωνα  :2funny: :2funny:

ΜΑΛΑΚΑ γιατί δεν πάμε καλά?όχι δε φταιει το ευρώ...ο τυφλος με το επίδομα φταίει...

η Ιρλανδία και οι άλλοι που αναφέρεις θεωρητικά βγηκαν από το μνημονιο...η λιτοτηα ακομα συνεχιζεται και εκει...

ΑΣΧΕΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗ.

Εχει πολυ ακομα πονο αν δεν λειφθουν αμεσα μετρα για την κατρακυλα. Οι πολιτικοι δεν μπορουν να τα παρουν οποτε οδευουμε σιγα σιγα στην χρεωκοπια. Τετοιο μπουρδελο θελει χουντα για να φτιαξει.

Ααααααααα και η χρεοκοπια θα ειναι πολυ χειροτερη απο αυτο που περναμε σημερα!

Φαντάζομαι Μπάμπη μέτρα είναι να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ε?λουκέτα σε σχολεία νοσοκομεία κτλ κτλ...

ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ..ΑΜΕΣΟ ΤΥΠΩΜΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ...

αν είχες κάνει στάση πληρωμών τοπ 2010 τώρα θα σουνα σε πολύ καλυτερη μοιρα.

Που ζεις ρε φιλαρακο ; Σε γυάλα ;
30 % των ανθρωπων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας .
Και αυξάνει η φτώχεια .
> 20 χιλιάδες άστεγοι .
1.4 εκ ανεργοι .

Τα αμφισβητείς ;

όλα πάνε καλύτερα ήδη.καμιά 50.000 ακόμα επιχειρήσεις θα βάλουνε λουκέτο ως το τέλος του έτους. :2funny: :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Α καλα, αρχισαμε τα παραληρήματα του παραλογου. Αντε γεια. Πειτε τα μεταξυ σας οι περίεργοι.

σαν το λαγό στα πόδια  :2funny: :2funny: στο καλό.και μακριά ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ κωλόπαιδο.

Δεν ξέρω τι θελει για να φτιάξει ,αλλά πες μου με 400 δισ χρεος ,
με τους επενδυτές να φευγουν από την Ελλάδα ,με τις επιχειρήσεις
να φευγουν έξω ,με το " στεγνωμα " της οικονομιας ,
βλέπω 20 χρόνια ακόμα πτώση .

Ποιός θα μας σώσει ;

ο ευατός σου με τις γνώσεις που ΕΠΡΕΠΕ να έχεις.

το χρεος είναι γύρω στα 40 δις.το υπόλοιπο είναι ομολογιακό οπότε σαν απεχθές διαγράφεται μονομερώς.άσε τον γαργαράκια τον Lucent να περιμένει λεφτά από ομόλογα.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εχουν και ΠΑΡΑΓΩΓΗ !
Τι παραγει πλεον η Ελλάδα ;

Φασόλια ...εισάγουμε από το Περού !

Και ρεβύθια από το Μεξικό !

να τον πάλι.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.Εισάγουν φτηνά με τιμές στο Θεό.όταν λέμε για προστατευτισμό ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ εδιικά σε βασικά προιοντα διατροφής κάποιοι μας χλευάζουν...ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ Όμως ΕΛΛΗΝΑ ΠΩς ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μην περιμενεις απο εξω σωτηρια. Αυτη την στιγμη οδεουμε προς χρεοκοπια. Η στηριξη που χρειαζομαστε ειναι μικρη αλλα η αναπτυξη δεν θα ερθει για πολλους λογους, μερικοι ειναι πολιτικη ασταθεια, γραφειοκρατεια, ανυπαρκτη σχεδον ανταγωνιστικοτητα και παραγωγικοτητα.

Το χρεος, που το μεγαλυτερο δεν ειναι ομολογα πλεον, αν δεν μας διαγραψουν ενα μεγαλο μερος, δεν ξεπληρωνεται.

Εχω φτασει στο συμπερασμα, και μπορει να κανω λαθος, οτι μια "εθνικη" χουντα με απολυτη εξουσια και χοντρο ξυλο μπορει να μας βγαλει απο αυτη την μαυρη τρυπα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τα επομενα χρόνια θα είναι πολύ ασχημα .
Από 1 Ιανουαρίου κόβεται το ΕΚΑΣ σε εκατονταδες χιλιαδες .
Τωρα κόπηκε η επικουρική συνταξη .

Τα μαγαζιά θα κλεινουν ,τα σπιτια θα είναι ξενοικιαστα ,
οι ζητιάνοι θα δεκαπλασιαστούν .

Θα συμβούν πολύ ασχημα πραγματα .

ναι αλλά μείναμε στο ευρώ.

θα μοιράζει συσσίτια ο memosun και τα πουσταριά της Χ.Α και θα τη βγάλετε πάλι.οσο για τα ξενοικιαστα σπίτια το Καταρ και η Γερμανία φροντίζουν για αυτό με την αντικατάσταση πληθυσμού που συντελείται στέλνοντας κάθε μέρα προς τα εδώ περίπου 600 μουσουλμάνους λαθραίους και έτοιμους για όλα.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Σωστή η διάγνωση .

Για την ...χουντοθεραπεία ,δεν ξέρω !  :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως ,πέρα από τα τουριστικά μέρη ,θα υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ φτωχεια
και κοινωνικο προβλημα .
Οι ανθρωποι θα τρωγονται μεταξυ τους. Ηδη αυτό γινεται .

Α ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΑΝΑΚΛΥΨΕς ΤΟ 2014? :2funny: :2funny:

κάποιοι τα φώναζαν από το 1999

Οι μόνοι εργαζόμενοι, που θα ζουν αξιοπρεπώς στην Ελλάδα, θα είναι αυτοί που με τον οποιονδήποτε τρόπο υπηρετούν τους "φεουδάρχες" της αγοράς. Δημοσιογράφοι, πόρνες, "μοντέλες", ποδοσφαιριστές, τραγου­διστές, και οι πάσης φύσεως νταβατζήδες - πωλητές. Όποιος Έλληνας δεν θα μπορέσει να μπει σ' αυτές τις κατηγορίες των "εργαζομένων", θα κλάψει. Στην καλύτερη περίπτωση θα γίνει σερβιτόρος στα ξενοδοχεία που θα χτίσουν οι πολυεθνικές στο Αιγαίο. Αν δεν το καταφέρει κι αυτό, θα ψάχνει να βρει μέρος στον πλανήτη, όπου να μπορεί να επιβιώσει. Θα ζηλεύει τους Ασιάτες που δουλεύουν για "ένα πιάτο ρύζι". Θα εκπορνευτεί το σύνολο της κοινωνίας, για να μπει στην κατηγορία των εργαζομένων "πολυτελείας". Η εκπόρνευση είναι σίγουρη, γιατί οι ισχυροί αυτήν την ιδιόμορφη "αγορά" εργασίας την ελέγχουν απόλυτα. Μπορεί να γίνει κάποιος - ακόμα και σήμερα - οτιδήποτε από τα παραπάνω, αν δεν τον εγκρίνουν οι "διαπλεκόμενοι";

καλό ξύπνημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom