Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
Πρώτη δοση?
ΟΛΟ τον ΕΝΦΙΑ πλήρωσα ! 510 ευρώ.
Γι' αυτό ρωτάω ,μόνο εγώ πλήρωσα ολόκληρο ;
70 χιλιάδες λεει είναι τα πρόσωπα με ΕΝΦΙΑ > 3 χιλ. ευρώ.
Πρώτη δοση?
Πρώτη δοση?Λίγα ,μόνο 510 ευρώ .
25 μπουρδελάκια λιγώτερα :S
Τιποτα, εχει πλεονασμα πλεον για δευτερη χρονια. Το οποιο παει να αγγιξει τα 5 δις.Μαλιστα..! Και τι εισοδυναμα θα παρει για τις φοροελαφρυνσεις που ΘΑ κανει?
Ναι γιατι φορολογει κ τα κλειστα ακινητα....τα χωραφιαΟΛΟ τον ΕΝΦΙΑ πλήρωσα ! 510 ευρώ.
Γι' αυτό ρωτάω ,μόνο εγώ πλήρωσα ολόκληρο ;
70 χιλιάδες λεει είναι τα πρόσωπα με ΕΝΦΙΑ > 3 χιλ. ευρώ.
Όλα μαζι τα εδωσες?
Εννοεις ότι θα τα εξαγγειλει και θα τα παρει πισω?Μαλιστα. Εαν μετα την ΔΕΘ σου ποσταρο αρθρο απο οποια πηγη που καταργει αυτα που λες..θα αυτοδιαγραφεις?
αμα δε πληρωνες και χαλαγες το σακσες στορυ θα σου κραταγε μουτρακια μετα ο αλεξ
Όλα μαζι τα εδωσες?Φόρος ιδιοκτησίας για
1 διαμέρισμα 98 τετραγωνικών με πάρκιν και αποθήκη .
Με τους λογ. της ΔΕΗ πλήρωσα πέρυσι περίπου 50 ευρώ περισσότερα .
Aνεση βλεπω.ΟΛΟ τον ΕΝΦΙΑ πλήρωσα ! 510 ευρώ.
Εγω παντως δεν πληρωσα ακομη.αμα δε πληρωνες και χαλαγες το σακσες στορυ θα σου κραταγε μουτρακια μετα ο αλεξ
Ξερεις τι θα ανακοινωσει? Σιγουρα η ΔΕΘ δεν θα ειναι ακομα ενα ζαππειο 1-2-3-4.....κτλπ?
Ξερω τι θα ανακοινωσει, ναι. Φοροελαφρυνσεις, ρυθμισεις για δανεια, κουρεμα οφειλων στο δημοσιο.
Μαλιστα..! Και τι εισοδυναμα θα παρει για τις φοροελαφρυνσεις που ΘΑ κανει?
Τιποτα, εχει πλεονασμα πλεον για δευτερη χρονια. Το οποιο παει να αγγιξει τα 5 δις.
Μαλιστα. Εαν μετα την ΔΕΘ σου ποσταρο αρθρο απο οποια πηγη που καταργει αυτα που λες..θα αυτοδιαγραφεις?
Εννοεις ότι θα τα εξαγγειλει και θα τα παρει πισω?
Θα μας απαντησεις κυριε Αλεξ?Eννοω οτι δεν θα ειναι ενα ακομα ζαπειο...κ φυσικα δεν θα παρει αλλα εισοδυναμα μετρα...
Τι με ρωτας δηλαδή?Θα μας απαντησεις κυριε Αλεξ?
τι??????????? :o μηπως εισαι αναρχικος ή συριζαιος? :oΕγω παντως δεν πληρωσα ακομη.
Δεν δοθηκε παραταση ως τις 30 Σεπτεμβριου?τι??????????? :o μηπως εισαι αναρχικος ή συριζαιος? :o
αμα δε πληρωνες και χαλαγες το σακσες στορυ θα σου κραταγε μουτρακια μετα ο αλεξΝαι .Δεν μου αρέσει να χρωστάω.
Πες πως γνώριζα μια ωραία Ρωσιδα ,μπορει να
τα έτρωγα και να μην πλήρωνα τον ΕΝΦΙΑ !
και λοιπον??? τι δικαιολογιες ειναι αυτες αλεξ??? απο την πρωτη μερα επρεπε να περιμενεις το ταμειο να ανοιξει και να πληρωσεις με κατι τετοιες αναβολες φτασαμε εδω που φτασαμε αλλα να τα ξεχασετε αυτα που ξερατε τωρα με αντωνη πρωθυπουργο, οι προθεσμιες θα τελειωσουν!!! με το που σου ερχεται ο φορος θα αφαιειται αυτοματα απο τον τραπεζικο σου λογαριασμο ολο το ποσο αμεσως!!!Δεν δοθηκε παραταση ως τις 30 Σεπτεμβριου?
Σου ποσταρα ολη την συζητηση αλλα αντε να στο ξαναπωΤι με ρωτας δηλαδή?
Τυπε το ασχετως ποιος ειναι στην Κυβερνηση δεν μπορω να το δεχτω...!Σιγουρα με αυτους η κατρακυλα συνεχιζεταιΠάντως μάγκες μας περιμένουν πολύ άσχημα 20 επόμενα χρόνια :S
Ασχέτως ποιός θα βρισκεται στην Κυβέρνηση :S
Δεν νομίζω να μπορει να σταματήσει η πτώση.
Γι' αυτό μην ξανοίγεστε ,μην χρωστάτε ( αν μπορείτε )
και γαματε Ρωσίδες ,μέχρι να φύγουν και οι τελευταίες :S
Πάντως μάγκες μας περιμένουν πολύ άσχημα 20 επόμενα χρόνια :S
Ασχέτως ποιός θα βρισκεται στην Κυβέρνηση :S
Δεν νομίζω να μπορει να σταματήσει η πτώση.
Γι' αυτό μην ξανοίγεστε ,μην χρωστάτε ( αν μπορείτε )
και γαματε Ρωσίδες ,μέχρι να φύγουν και οι τελευταίες :S