Παρακαλω?
Έκανες κατάθεση ψυχής ή όχι...? Είναι θέμα χρόνου λέει ο memos@n...
Παρακαλω?
Για αυτο το success story εχεις να πεις τπτ?
« Απάντηση #95029 στις: σήμερα στις 00:23 »
χααχαχαχαχααχαχ πηγαινε παρε τα τσιμπουκια σου κ σκασε..και να την δανείστηκε θα την επέστρεψε... δεν είναι γαμημένος ξεκωλιάρης μπαταχτσής σαν και σενα να χρωστάει μέχρι και στην μιχαλού και να μην θέλει να πληρώσει...
ΔΝΤ ρε μουνιά... να σας πάρει και τα σώβρακα κακομαθημένα μουνόσκυλα...
χααχαχαχαχααχαχ πηγαινε παρε τα τσιμπουκια σου κ σκασε..
ο τραμουντανας τα κανει κατι τετοια σε θρεντ που ανοιξα εγω υπερασπιζοταν συνεχεια τους χριστιανους και δηλωνε αγνωστικιστης. ισως ειναι τρολλ που γουσταρει το βρισιμο του, ο λακογαμημενος, σκατοψυχος, πουστογεροκρυφοπασοκος, που να του κοπει το ιντερνετ , το νερο και το τρελοεπιδομα
Σημερα ειδικα που εχω λογο να είμαι χαρουμενος...δεν νομιζω.
Σκασε κι εσυ ρε παπαρα και τρωω.
Έριξες κανά πούτσο....?Σημερα ειδικα που εχω λογο να είμαι χαρουμενος...δεν νομιζω.
Σκασε κι εσυ ρε παπαρα και τρωω.
Ας πουμε ότι ελυσα μια παρεξηγηση με ένα αγαπημενο προσωπο.
Ρε μαλακα δεν ειναι ολοι σαν εσενα να βγαζουν στο κλαρι μανες..αδερφες-αδερφια..κορες κ γιους και να εισπρατουν....! Ποτε θα το καταλαβεις?είπαμε... στα παπάρια μας... να τους παρουν ότι έχουν καιδεν έχουν και αν δεν φτάνουν να βγάλουν στο κλαρί τις γυναίκες τους... γαμιόλια...
Αγγλία... το συμβόλαιο που έχω είναι για 2+1 χρόνια αλλά έχω δικαίωμα να το σπάσω με 3 μήνες προειδοποίηση ενώ ο εργοδότης έχει το δικαίωμα αυτό στν λήξη της διετίας με τρίμηνη ειδοποίηση...
Παρακαλω?Έσπασες ρε μαν,σαν "νικ"...? :S
Όχι, με την γυναικα μου την ειδα, χωρις γρανιτες και πατατάκια.ειμαι σιγουρος οτι αυτη τη μαλακια πληρωσες και την ειδες στο σινεμα με κανα βουνο απο λιπος τρογωντας νατσος με λιομενο τυρι και πινοντας γρανιτα φραουλα απο το ιδιο ποτηρι
Εισαι πιωμενος σιγουρα...!Ολοι μετα σε κραζει το 99% του μπου...κ νομιζεις πως σε ευχαριστουν για οσα λες..χααχχα!Δεν υπαρχει ποστ δικο σου που να μην σε εχουν κραξει μωρη ξεμοραμενη γιδαρε συ έχει βρωμήσει με την υπαρξη του όλο το σάιτ ο ξεκωλιάρης... δεν μπορεί από το πολύ γαμίσι που του έχουν ρίξει να μαζε΄ψει τον κώλο του σαν τον λίλα...
Στο σινεμά την ειδα.Σιγα ρε μην πληρωσε....θα την δανειστηκε απο καπου...
Αυτά τα δημοσιεύματα, ετοιμαζουν το εδαφος για τις νεες ευνοικες ρυθμισεις για δανεια, εισφορες και χρεη στο Δημοσιο, που θα ανακοινωσει ο Σαμαρας στην ΔΕΘ.Για αυτο το success story εχεις να πεις τπτ?
« Απάντηση #95029 στις: σήμερα στις 00:23 »
Όχι, με την γυναικα μου την ειδα, χωρις γρανιτες και πατατάκια.
σαν ανοιχτο γραμμα σε διαβαζω πια , σε ολα μεσα πεφτω ;)Στο σινεμά την ειδα.
Ξερεις τι θα ανακοινωσει? Σιγουρα η ΔΕΘ δεν θα ειναι ακομα ενα ζαππειο 1-2-3-4.....κτλπ?Αυτά τα δημοσιεύματα, ετοιμαζουν το εδαφος για τις νεες ευνοικες ρυθμισεις για δανεια, εισφορες και χρεη στο Δημοσιο, που θα ανακοινωσει ο Σαμαρας στην ΔΕΘ.
Σημερα ειδικα που εχω λογο να είμαι χαρουμενος...δεν νομιζω.Έκανες κατάθεση ψυχής ή όχι...? Είναι θέμα χρόνου λέει ο memos@n...